Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μου, εγώ έχω ένα θέμα με τα νυχάκια μου. Ενώ τα βάφω και βάζω και ένα διάφανο γυαλιστικό - στεγνωτικό από πάνω, το άλλο πρωι (γιατί συνήθως βράδυ κάνω αυτή την δουλειά) τα νυχάκια είναι θολά και δεν φαίνονται όμορφα. Δεν μπορώ να πω ότι πάω για ύπνο ενώ δεν έχουν στεγνώσει. Εχθές για παράδειγμα πέρασαν πάνω από δύο ώρες. Τί κάνω λάθος?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις μπότες ειδικά τις αποθηκεύω στα κουτιά τους, σε ένα από τα πάνω φύλλα της ντουλάπας μου, γεμισμένες με χαρτί. Για δες εδώ όμως και μια ωραία ιδέα, αν έχεις χώρο στο κάτω μέρος της ντουλάπας σου, με μια έξτρα ράγα:

174444185535988737_d8AU6UIt_c.jpg

Και μια παραλλαγή για τα καλοκαιρινά πέδιλα και σαγιονάρες:

222083825344338139_ErkKb8EC_c.jpg

Καμια ιδεα για γοβες εχουμε?????

Τελειες ιδέες για τα παππούτσια είναι αυτές... αλλά θέλει να έχεις πολλές ντουλάπες.

Τα παππούτσια που δεν χρησιμοποιώ (τα καλοκαιρινά τώρα) βρίσκονται σε κουτιά στην αποθήκη και αυτά που χρησιμοποιώ είναι στο κάτω μέρος της ντουλάπας, κάτω από τα κρεμασμένα ρούχα μου... κάτι που ποτέ δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τί να κάνω???:(

Τώρα που ανοίγει ο καιρός(έχω ενθουσιαστεί,λέμε),θα φιάξετε τη βεράντα σας?Έχετε γλάστρες,πως διακοσμείτε το μπαλκόνι σας?

Εγώ έχω 4 γλάστρες και αλλη μια μικρή με κυκλάμινα, πάνω στην τραπεζαρία μου ,που την κρατάω μέχρι να καλοκαιριάσει.Τότε βάζω τα μαξιλάρια μου,ένα ράνερ και δυο λευκά ξύλινα φανάρια.Οι υπόλοιπες μένουν ως έχουν,αλλά το ένα φυτό μου χρειάζεται μεταφύτευση,οπότε θα πάρω μια μεγαλύτερη γλαστρα να το τοποθετήσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!

Κι εδώ ήλιο έχει σήμερα! :):):):)

Εγώ έχω περίπου 15 γλάστρες, μπορεί και παραπάνω δεν ξέρω, παρατήρησα ότι τις "έπιασε η άνοιξη" έχουν αρχίσει να βγάζουν φυλλαράκια <3

Δυστυχώς δεν τους αφιερώνω πολύ χρόνο, τα ελάχιστα, αλλά αντέχουν τα καημένα τα φυτάκια μου! Ευτυχώς μου τα κλάδεψε λίγο ο πεθερούλης όταν είχαν έρθει για ΣΚ.

Ωστόσο το μπαλκονάκι θα το φτιάξω αργότερα, προς Πάσχα εάν προλάβω.

Τι είναι το ράνερ??

Διαφημίσεις

Τώρα που ανοίγει ο καιρός(έχω ενθουσιαστεί,λέμε),θα φιάξετε τη βεράντα σας?Έχετε γλάστρες,πως διακοσμείτε το μπαλκόνι σας?

Εγώ έχω 4 γλάστρες και αλλη μια μικρή με κυκλάμινα, πάνω στην τραπεζαρία μου ,που την κρατάω μέχρι να καλοκαιριάσει.Τότε βάζω τα μαξιλάρια μου,ένα ράνερ και δυο λευκά ξύλινα φανάρια.Οι υπόλοιπες μένουν ως έχουν,αλλά το ένα φυτό μου χρειάζεται μεταφύτευση,οπότε θα πάρω μια μεγαλύτερη γλαστρα να το τοποθετήσω.

Εγω εξω στη βεραντα εχω δυο ωραιοτατες γλαστρες με φυτα τυπου μπονσαϊ Bonsai.jpg

Δεν εχω ιδεα αν χρειαζοντε κουρεμα:rolleyes:

Πηρα προσφατα κ αλλη μια γλαστρα με ενα λουλουδι να το πω?αλλα μου εκανε τη βεραντα μονιμως χαλια κ το βαρεθηκα:mad:

στο τραπεζι εχω ενα διακοσμητικο με βοτσαλακια,κερακια

αυτα..!!

στη βεραντα της κουζινας εχω πολλα κ διαφορα,,παρατημενα μπορω να πω γιατι τα ποτιζω οποτε θυμηθω..ειναι ομως τα λεγομενα παχυφυλλα γιαυτο αντεχουν!!

Καλημέρα!!!

Κι εδώ ήλιο έχει σήμερα! :):):):)

Εγώ έχω περίπου 15 γλάστρες, μπορεί και παραπάνω δεν ξέρω, παρατήρησα ότι τις "έπιασε η άνοιξη" έχουν αρχίσει να βγάζουν φυλλαράκια <3

Δυστυχώς δεν τους αφιερώνω πολύ χρόνο, τα ελάχιστα, αλλά αντέχουν τα καημένα τα φυτάκια μου! Ευτυχώς μου τα κλάδεψε λίγο ο πεθερούλης όταν είχαν έρθει για ΣΚ.

Ωστόσο το μπαλκονάκι θα το φτιάξω αργότερα, προς Πάσχα εάν προλάβω.

Τι είναι το ράνερ??

Eίναι ύφασμα μακρόστενο.Σίγουρα έχεις ή έχεις δει.Τύπου σεμέν δηλαδή αλλά στην μοντέρνα του εκδοχή.

15?Ουάου!!!:shock:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αχ δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλή με τα φυτά...:(

οπότε δεν υπάρχει κανένα στην βεράντα

έχω ένα σαλονάκι που χρειάζεται να του αλλάξω τις καρέκλες διότι κάποιες έχουν χαλάσει.

Πάνω στο τραπέζι έχω δύο φαναράκια, μερικά κεράκια και άλλα διακοσμητικά τασακια με πετραδάκια.

Όλα αυτά σιγά σιγά θέλουν φτιάξιμο, όπως και όλη η βεράντα. Κατά το Πάσχα το βλέπω κι εγώ. Εκτός αν ο καιρός μας κάνει κανένα χατήρι και φτιάξει πιο νωρίς...

Εγω εξω στη βεραντα εχω δυο ωραιοτατες γλαστρες με φυτα τυπου μπονσαϊ Bonsai.jpg

Δεν εχω ιδεα αν χρειαζοντε κουρεμα:rolleyes:

Πηρα προσφατα κ αλλη μια γλαστρα με ενα λουλουδι να το πω?αλλα μου εκανε τη βεραντα μονιμως χαλια κ το βαρεθηκα:mad:

στο τραπεζι εχω ενα διακοσμητικο με βοτσαλακια,κερακια

αυτα..!!

στη βεραντα της κουζινας εχω πολλα κ διαφορα,,παρατημενα μπορω να πω γιατι τα ποτιζω οποτε θυμηθω..ειναι ομως τα λεγομενα παχυφυλλα γιαυτο αντεχουν!!

Δεν έχω ιδέα, τι φροντίδα χρειαζονται.Σίγουρα,πάντως ,θα είναι πολύ όμορφα:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αχ δυστυχώς εγώ δεν είμαι καλή με τα φυτά...:(

οπότε δεν υπάρχει κανένα στην βεράντα

έχω ένα σαλονάκι που χρειάζεται να του αλλάξω τις καρέκλες διότι κάποιες έχουν χαλάσει.

Πάνω στο τραπέζι έχω δύο φαναράκια, μερικά κεράκια και άλλα διακοσμητικά τασακια με πετραδάκια.

Όλα αυτά σιγά σιγά θέλουν φτιάξιμο, όπως και όλη η βεράντα. Κατά το Πάσχα το βλέπω κι εγώ. Εκτός αν ο καιρός μας κάνει κανένα χατήρι και φτιάξει πιο νωρίς...

Και εγώ πριν το Π΄σχα ξεκινάω την περιποίηση αλλά την τραπεζαρία την έχω έξω όλο το χρόνο,χωρίς τα μαξιλάρια της.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Δούλευα και πριν λίγο μαζεύτηκα... είχα και ένα σωρό εξωτερικές δουλειές... θα σας τα πω...

Να σας πω όμως πρώτα, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (αν και θα απαντησω σε ολες σας... ;) ) για όλα αυτά τα γλυκά & ζεστά μηνύματα που μου γράψατε!!! Τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα και βλέπω πόσο πολύ με στηρίζετε και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σημαίνει πολλά για μένα... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.... :P:p

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν...

Ξύπνησα, πήγα τον φιόγκο σχολείο και:

- Πήγα φούρνο

- Βιβλιοπωλείο

- Φαρμακείο.

Επέστρεψα σπίτι, ο Νίκος έχει ρεπό σήμερα και έτσι είχε μαζέψει τα κρεβατάκια μας, έστυψα φυσικούς χυμούς και φάγαμε με 1 κουλουράκι ο καθένας και φύγαμε για δουλειά. Με πήγε ο Νίκος.

Επιστρέψαμε και πήγα πάλι έξω, άλλαξα κάτι γαλότσες (μου χάλασαν ενώ τις είχα πάρει πριν 3 εβδομάδες και φυσικά ζήτησα αλλαγή :-(:sad: ) και μπήκα σπίτι και:

- Έβαλα κοκκινιστό κοτοπουλάκι να γίνεται και μόλις

- Έκοψα τα λαχανικά για να κάνω μπριάμ φούρνου, γιατί ο Νίκος κάνει νηστεία και άρα δεν τρώει κοτόπουλο... :rolleyes::rolleyes:...

Πόσα κάνουμε καθημερινά?

Πάω το πρωί στο φαρμακείο και μου λεει ο φαρμακοποιός:

- Ειρηνάκι τι να σου δώσω?

Κολλημα εγώ... δεν θυμόμουν πως λένε το... depon!!! :tongue:

Με βλέπει λοιπόν που είχα κολλήσει και μου λέει:

- Ένα χαπάκι για την μνήμη μήπως????!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχα

Επεσα κάτω από τα γέλια!!!:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα Ειρηνούλα!!!

μπριάμ φούρνου!!!! το λατρεύω αυτό το φαγητό!!!

μου έδωσες φοβερή ιδέα και θα το φτιάξω κι εγώ το Σάββατο. μιάμ μιάμ!!!

Χάπι για την μνήμη... χιχιχι. Νομίζω ότι όλοι μας χρειαζόμαστε.;)

Evi καταπληκτικές οι ιδέες σου, θα τις εφαρμόσω σίγουρα! :D

Επίσης βρήκα και αυτή την ιδέα για τις κορδέλες, δεν είναι πανέξυπνο;!

161848180328120036_jkbwrizV_c.jpg

Αυτή η ιδέα είναι απλώς ΤΕΛΕΙΑ! Δεν έχω λόγια...

Ή μάλλον έχω λόγια... δηλαδή ένα μόνο λόγο... :tongue:

Αν υποψιαστώ, πως κάποια από σας, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, και έχει τόσες στο σπίτι της.... ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ!!! :lol::lol::lol:

Δεν σου πέρασε ακόμη ο πόνος στο πόδι Ειρήνη μου;; Τι στο καλό είναι αυτό πάλι; :( Μήπως δεν το ξεκουράζεις όσο πρέπει; Θα σε μαλώσω! :)

Μαριλούνι μου, ευχαριστώ που μ' έχεις στο μυαλό σου!

Ευτυχώς με τα χάπια που μου έδωσε ο Νίκος, πέρασε!!! Σήμερα νιώθω μόνο έναν μικρό πόνο... οπότε είμαι σε καλό δρόμο!!! Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...