Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

A, ωραία και τώρα μπήκα να ποστάρω αυτό http://www.marthastewart.com/308036/how-to-keep-matching-sheets-together-in

απο οτι μπορω να καταλαβω,οι ξανθιες ανταυγιες επηρρεαζουν ξερετε,εχουν καποιο ιδιαιτερο διπλωμα για να πιανεται ολο το μαξιλαρι.Πως ειναι αυτο οεο;;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το χρωματάκι τέλειο Ειρήνη και πολύ 'καθαρό' μανικιούρ,μπράβο σου!:wink::-):-)

Ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου! Για το καλό μανικιούρ, πραγματικά είναι το καλύτερο σχόλιο που μπορεί να μου κάνει κανείς!!! :P

Ευχαριστώ που με στηρίζεις! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Απο προχθες που σας ανακαλυψα ειμαι ακομη στη σελιδα 13!!!!

Δεν ξερω αν εχετε γραψει για την αποθηκευση παπουτσιων (δηλαδη τωρα που ξεκιναει η ανοιξη πως αποθηκευεται ή και που αποθηκευεται τις μποτες σας).

Θα μου ηταν χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!

Σιγά-σιγα... διάβαζε όταν έχεις χρόνο και όρεξη για να σε βοηθήσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Αχ σας διαβαζω και ...ντρεπομαι..... Σχεδον τιποτα δεν εχω τακτοποιημενο :(

Βαλτε με σε ενα προγραμμα κι εμενα.....θελει όμως πολύ προσπαθεια..... Να μου λετε τι να κανω καθε μερα ισως???? πχ. σημερα σκουπιζουμε, αυριο μπανιο....

Αντε βρε Ειρηνη μπας και τα καταφερω να εχω κι εγω τακτοποιημενο σπιτακι.......

Ακου ντρέπεσαι!! :o:o Είναι δυνατόν? Εδώ μπαίνουμε και μιλάμε για να βοηθήσουμε η μία την άλλη! Οχι για να νιώθουμε άσχημα!

Θα σου γράψω ξεχωριστό μήνυμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Παντοτε ειχα τη λανθασμενη ισως εντυπωση πως καλυτερα το σπιτι να ειναι καθαρο κ ας ειναι ακαταστατο[φταιει η μαμα μου για αυτο] διαβαζοντας σας ομως καταλαβα πως με ενα ακαταστατο σπιτι τα νευρα μας ειναι επερχομενο να ειναι χαλια!και οντως ειναι ετσι!

Δυστυχώς, όλες νομίζω, περνάμε αρκετά χρόνια μ' αυτό το λανθασμένο σκεπτικό! :(:(

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα:P

Μολις εγινα καλυτερος ανθρωπος παρακολουθωντας το παραπανω βιντεο...:tongue:

Ως γεννημενη τσαπατσουλα οφειλω να παρακολουθησω το θεμα μηπως κ γινει κανενα θαυμα:rolleyes:

!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνακι, αυτο με το διπλωμα της πετσετας γιατι δεν μπορω να το καταλαβω???δεν ειμαι και ξανθια τρομαρα μου!!!μπορεις να το κανεις πιο λιανα pleaseee???

Αγάπη, δεν σε βοήθησαν οι φωτογραφίες?

Να σου ξαναποστάρω τις φωτό και να τα ξαναγράψω από διπλα? Πως σε βολεύει?

777885dugw57gt25.gif

Ηταν που λετε η μαμα μου με τον αδερφο μου..Μπαινουν μεσα, ριχνουν μια ματια στο χωρο και λεει ο αδερφος μου <τελικα εισαι πολυ βρωμιαρα εε?> και συμπληρωνει και μανα μου <εισαι αδικαιολογητη Χριστιανα, να μην δουλευεις και το σπιτι να ειναι σε τετοια κατασταση!!!!>

Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα...:-(:sad:Γιατι ολη μερα κανω δουλειες κοριτσια και οπως σας ειπα δεν φαινοντε... :confused::confused:

Βασικά... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ!

Ειλικρινά το λέω. Ακουγε αυτά που σου λένε (αναγκαστικά... :rolleyes: ) αλλά αν γίνεται, βγάλτα από το άλλο σου αυτί.

Ο αδερφός σου, σίγουρα δεν μπορεί να σε καταλάβει. Άμα γίνει μάνα.. μπορεί..! :lol:

Οσο για την μαμά σου, σκέψου πως όλες οι μανάδες λένε ακριβώς τα ίδια! Ακριβώς τα ίδια όμως!! Μήπως πουλάνε πουθενά job description μάνας που τα γράφει όλα για να το διαβάσουμε και μεις???!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! σας διαβάζω καιρό και τώρα γράφτηκα να πω ένα γεια!

παιδάκια δεν έχω ακόμα αλλά προσπαθώ να βρω το βέλτιστο τρόπο να κρατάω το σπίτι σε καλή κατάσταση με μίνιμουμ κόπο!

ευχαριστώ πολύ όλες σας και ιδιαίτερα την ειρήνη για τις ωραίες ιδέες και τη θετική ενέργεια!

Ευχαριστώ πολύ που είσαι μαζί μας και νιώθεις καλά!

Οτιδήποτε μπορείς να συνεισφέρεις... το περιμένω με αγωνία!!! ;);)

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνεις μανούλα όταν το επιλέξεις και να είσαι τρισευτυχισμένη στη ζωή σου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια σας "παρακολουθω" και διαβαζω τις υπολοιπες σελιδες,μου εχουν μεινει 80.ουφ. καθε φορα που σας διαβαζω παιρνω δυναμη και ιδεες!εκανα γενικη στα μπανια,γυαλισα το πλυντηριο,καθαρισα τα δωματια,σκουπισμα ξεσκονισμα σφουγγαρισμα και τωρα κανω διαλειμμα.συνεχεια εχει σαλονι-κουζινα!αρκετα καθισα! :(

Σιγά-σιγά! Μην σε αγχώνει το θέμα. Εγώ, έκανα πολύ καιρό να οργανώσω το σπίτι μου και ακόμη αναδιοργανώνω πολύ συχνά! Οπότε ηρέμισε και θα βρεις και συ τον χρόνο σου! ;);)

Καλώς ήρθες!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια!!

Ειρηνη πως ειναι το ποδι σου σημερα?

Παω να πλυνω κατι ποτηρια/μπιμπερο και θα μπω και στο φεις να δω τα νυχακια;)

φιλια!

Χριστιάνα μου

Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! ;)

Ο άντρας μου με χαπάκωσε χθες και σήμερα και νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν μπορούσα μόνο σήμερα να μπω στο αμάξι (το σήκωσα με τα χέρια μου το πόδι) αλλά τουλάχιστον δεν κουτσαίνω και δεν πονάω συνεχώς!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

πολυ ωραιο το χρωμα στα νυχακια!!!μπραβο!!!

μπραβο και στο μοντελο παντως για τις ποζες που κανει με τα χερια!!:P

Ευχαριστώ Ναυτάκι μου! :tongue:

Το μοντέλο για τα νέα χρώματα είμαι πάντα εγώ γιατί με το που θα μπω σπίτι, τα φτιάχνω, τα βάφω ώστε να τα ανεβάσω στο site...! :lol::lol::lol: {εγώ η μουρλή!!!}

777885dugw57gt25.gif

Ξεκινάω τη μέρα με μια φανταστική ιδέα. Αν και τα δικά σας παιδιά έχουν τον ζωγραφικό...οίστρο της κόρης μου, πάρτε μια απλή πιατοθήκη για την τακτοποίηση των χρωμάτων, χρωμοσελίδων, μπλοκ ζωγραφικής κτλ:

Επίσης, επειδή διάβασα για κορδέλες και την τακτοποίησή τους, μια καλή ιδέα εδώ:

Παίρνουμε καρτέλες από είδη χαρτικών/γραφείου:

Διπλώνουμε δύ καρτέλες μαζί γα να ειναι γερές:

Τυλίγουμε την κορδέλα μας:

Και έτοιμες!

Evi καταπληκτικές οι ιδέες σου, θα τις εφαρμόσω σίγουρα! :D

Επίσης βρήκα και αυτή την ιδέα για τις κορδέλες, δεν είναι πανέξυπνο;!

161848180328120036_jkbwrizV_c.jpg

Δεν ξερω αν εχετε γραψει για την αποθηκευση παπουτσιων (δηλαδη τωρα που ξεκιναει η ανοιξη πως αποθηκευεται ή και που αποθηκευεται τις μποτες σας).

Θα μου ηταν χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!

Τις μπότες ειδικά τις αποθηκεύω στα κουτιά τους, σε ένα από τα πάνω φύλλα της ντουλάπας μου, γεμισμένες με χαρτί. Για δες εδώ όμως και μια ωραία ιδέα, αν έχεις χώρο στο κάτω μέρος της ντουλάπας σου, με μια έξτρα ράγα:

174444185535988737_d8AU6UIt_c.jpg

Και μια παραλλαγή για τα καλοκαιρινά πέδιλα και σαγιονάρες:

222083825344338139_ErkKb8EC_c.jpg

Ο άντρας μου με χαπάκωσε χθες και σήμερα και νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν μπορούσα μόνο σήμερα να μπω στο αμάξι (το σήκωσα με τα χέρια μου το πόδι) αλλά τουλάχιστον δεν κουτσαίνω και δεν πονάω συνεχώς!!! ;);)

Δεν σου πέρασε ακόμη ο πόνος στο πόδι Ειρήνη μου;; Τι στο καλό είναι αυτό πάλι; :( Μήπως δεν το ξεκουράζεις όσο πρέπει; Θα σε μαλώσω! :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...