Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πολύ σωστά !!! Κι εμένα μου έμαθε τελικά η καλή μου πεθερούλα πως αν είναι όλα ταχτοποιημένα στη θέση τους και λίγη σκονίτσα να έχει το σπίτι δε φαίνεται .... Πιο πολύ θα προσέξει κάποιος τα σκορπισμένα πράγματα από εδώ κι εκεί που μπορεί να κυκλοφορούν παρά τη σκόνη που μπορεί να έχει το έπιπλο της τηλεόρασης .

Καλημέρα είπα δεν είπα .. Καλημερούδιαααααααααααα .

Ακριβώς ,αν και για πολλά χρόνια έκανα το αντίθετο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο προχθες που σας ανακαλυψα ειμαι ακομη στη σελιδα 13!!!!

Δεν ξερω αν εχετε γραψει για την αποθηκευση παπουτσιων (δηλαδη τωρα που ξεκιναει η ανοιξη πως αποθηκευεται ή και που αποθηκευεται τις μποτες σας).

Θα μου ηταν χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!

Τα παππούτσια τα απόθηκεύω όλα σε μια παππουτσοθήκη στα κουτιά τους.Φέτος όμως έχω επιπλέον 2 ζευγάρια μπότες σε μεγάλα κουτιά και δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ το χώρο.Ισως βάλω κάποια χειμωνιάτικα ζευγάρια στο πατάρι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!! Αχ σας διαβαζω και ...ντρεπομαι..... Σχεδον τιποτα δεν εχω τακτοποιημενο :(

Βαλτε με σε ενα προγραμμα κι εμενα.....θελει όμως πολύ προσπαθεια..... Να μου λετε τι να κανω καθε μερα ισως???? πχ. σημερα σκουπιζουμε, αυριο μπανιο....

Αντε βρε Ειρηνη μπας και τα καταφερω να εχω κι εγω τακτοποιημενο σπιτακι.......

Και μόνο η καλή ενέργεια του καφέ θα σε βοηθήσει!Εγώ έχω εβδομαδιαίο πρόγραμμα αλλά για δες και εσύ πως θα μπορούσες ανάλογα με τις υποχρεώσεις σου να προγραμματιστείς.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Παντοτε ειχα τη λανθασμενη ισως εντυπωση πως καλυτερα το σπιτι να ειναι καθαρο κ ας ειναι ακαταστατο[φταιει η μαμα μου για αυτο] διαβαζοντας σας ομως καταλαβα πως με ενα ακαταστατο σπιτι τα νευρα μας ειναι επερχομενο να ειναι χαλια!και οντως ειναι ετσι!

Να σας εξηγησω τι συμβαινει τωρα στο σπιτι μου, που ειναι σχεδον καθημερινο φαινομενο και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.

Χθες το βραδυ με επιασε μια μανια και εκανα πολλες δουλειες.Εκανα το σπιτι λαμπικο, ηταν καθαρο λοιπον και τακτοποιημενο..

Τωρα απο εδω που καθομαι να σας πω πως εχει η κατασταση..

Οι παντοφλες του αντρα μου ειναι παρατημενες στη μεση του σαλονιου.

Ειναι ενα σακκακι και η πυτζαμα του πανω στην καρεκλα της τραπεζαριας.

Το ποτηρι του απο τον καφε πανω στην τραπεζαρια

Πανω στο τραπεζακι ενα πιατακι με τη φρυγανια που εφαγε το πρωι και μια λιμα δικια μου.

Πανω στον παγκο της κουζινας ειναι πεταμενη μια πετσετα.

Εχει πεταμενη ζαχαρη και ειναι επισης κ το κουτι του νεσκαφε και ενα κουταλακι εκει.

Κατω στο πατωμα εχει πεταμενα 3 παιχνιδια της μικρης.

Πανω σε μια πολυθρονα ενα κολαν της κ μια μπλουζιτσα που την αλλαξαμε το βραδυ.

Τα μαξιλαρια του καναπε δεν ειναι στη θεση τους!

Εξω η βεραντουλα ειναι χαλια!

Με ενα τετοιο θεαμα λοιπον πως να μην εκνευριζομαι?

Πρεπει δηλαδη οοολη μερα να τους κυνηγαω, να μαζευω τις ακαταστασιες τους και να μην ξεκουρομαι εγω ποτε????:confused:

Παντοτε ειχα τη λανθασμενη ισως εντυπωση πως καλυτερα το σπιτι να ειναι καθαρο κ ας ειναι ακαταστατο[φταιει η μαμα μου για αυτο] διαβαζοντας σας ομως καταλαβα πως με ενα ακαταστατο σπιτι τα νευρα μας ειναι επερχομενο να ειναι χαλια!και οντως ειναι ετσι!

Να σας εξηγησω τι συμβαινει τωρα στο σπιτι μου, που ειναι σχεδον καθημερινο φαινομενο και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.

Χθες το βραδυ με επιασε μια μανια και εκανα πολλες δουλειες.Εκανα το σπιτι λαμπικο, ηταν καθαρο λοιπον και τακτοποιημενο..

Πανω στο τραπεζακι ενα πιατακι με τη φρυγανια που εφαγε το πρωι και μια λιμα δικια μου.

Εχει πεταμενη ζαχαρη και ειναι επισης κ το κουτι του νεσκαφε και ενα κουταλακι εκει.

Πρεπει δηλαδη οοολη μερα να τους κυνηγαω, να μαζευω τις ακαταστασιες τους και να μην ξεκουρομαι εγω ποτε????:confused:

Εννοείται πως είναι από αποψη υγείας καλύτερο,και βέβαια δεν θα έχεις ένα μπάνιο μες τη βρώμα,αλλά λίγη σκόνη στα έπιπλα και καμια δαχτυλιά στα τζάμια δεν φαίνονται αντο σπίτι είναι τακτοποιημένο.

Στα υπόλοιπα συμπάσχω,Χριστιάνα,ο αντρας μου είναι χρυσός ανθρωπος αλλά στο σπίτι άστα!:confused::confused:Δεν έχει βάλει ποτέ τίποτα στη θέση του!:mrgreen:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τα σεντονια με λαστιχο τα διπλωνω με τον τροπο που μου εμαθε η γιαγια μου πριν 20 χρονια:!:

βρηκα και βιντεο!! >>

Καλημερα:P

Μολις εγινα καλυτερος ανθρωπος παρακολουθωντας το παραπανω βιντεο...:tongue:

Ως γεννημενη τσαπατσουλα οφειλω να παρακολουθησω το θεμα μηπως κ γινει κανενα θαυμα:rolleyes:

-

Καλημέρες!!!

Μωρε δε θελω να την κατηγορω την πεθερα μου, με βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή (και σιδερώνει όλα της τα ρούχα!!) αλλα΄το προχθεσινό ήταν λίγο εκτος ορίων.

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου. ¨οπως καταλαβαίνεται αναμένεται να ασχοληθώ ξανά με το σπίτι μετά από κανένα εξάμηνο....:-PΜέχρι τότε - αν βρίσκω το λαπτοπ από την ακαταστασία - θα προσπαθώ να παρακολουθώ τη δική σας νοικοκυροσύνη!

Μιρτουλα να σου ζήσει, να είσε πάντα όλοι σας γεροί και ευτυχισμένοι!!

Εχεις τα πρωτία τώρα και σε λίγο θα σου ζητάω συμβουλές και τη διαχείριση του πακέτου νεογέννητο+δίχρονο :tongue::tongue:

Kαλέ και δεν είπα ακόμα ότι όταν είναι εδώ μαγειρεύει... καθημερινά!

όπως δηλώνει η μαγερική τον ξεκουράζει.. και εγώ φροντίζω να είναι ξεκούραστος ο καλός μου... επίσης, όταν λέμε μαγειρεύει... 2 διευκρινήσεις...

1) όταν τελειώνει ο νεροχύτης δεν έχει ούτε κουταλάκι για μάζεμα

2) το ρεπερτόριο είναι μεγάλο... ιταλικό, κινέζικο, μεξικάνικο, pizza από τα χεράκια του... μέχρι και sushi...

Αχχχχ οι αντρες μας πρεπει να ειναι απο τελειως διαφορετικο πλανήτη! Μην πω πλανητικό σύστημα! Φτου του να μην τον ματιάσουμε και μπράβο του!

Πρωτοτυπος τροπος για να καθαριζουμε τα κρεμμυδια!!! :lol::lol:

http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/10/xaxaxa_12.html

ΧΑΧΑΧΑΧΑ μας βάζεις ιδέες και έχουμε και 3 κράνη να τριγυρνάνε στο σπίτι :tongue::tongue::tongue:

Χριστιάνα ίσως πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να τον οργανώσεις και αυτόν... Και αν/όταν τα καταφέρεις πες κι απο δω τον τρόπο :tongue::tongue:

Εγώ πάντως το έχω στο πρόγραμμα, κάθε σ/κ που έχουμε και οι 2 περισσοτερο χρόνο και καλύτερη διάθεση τον πρήζω και τον βάζω να μαζεύει μπας και δει τη γλύκα και του γίνει συνήθεια...

Τις πετσέτες εγώ τις έχω σε συρτάρι αλλά ακόμα και εκει θα δοκιμάσω τον τρόπο της Ειρήνης μήπως βολεύει καλύτερα. Για τα σεντόνια απλά έχω λίγα σχετικα (4 σετ) οπότε είναι γενικά διαχειρίσιμα.

Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Θα σας πω τον πονο μου κοριτσια γιατι μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε..

Ζω σε ενα δυσκολο σπιτι που οτι και να κανεις εδω μεσα δεν φαινεται, δηλαδη αν ερθει καποιος απροειδοποιητα χωρις να εχω πρωτα εστω σκουπισει-ξεσκονισει-σφουγγαρισει θα νομισει πως εχω ενα μηνα να καθαρισω..:rolleyes:

Και θα εξηγησω τι εννοω..

Η περιοχη εδω εχει απιστευτη σκονη..

Τα πλακακια μου ειναι σε χρωμα ασπρο γυαλιστερο [μια τριχα να πεσει φαινονται βρωμερα]

Τα επιπλα μου μαυρο σχεδον βεγκε [μεσα στη σκονη ολη μερα]

Ο καναπες μαυρος [συνεχεια θελει καθαρισμα για να μην φαινοντε τα χνουδια]

Εχω τεραστια μπαλκονοπορτα [χρειαζεται καθαρισμα καθε δυο μερες για να μην φαινεται η σκονη]

Η βεραντες μου ειναι μονιμα χαλια απο την σκονη.

Καταλαβαινεται λοιπον στο περιπου τι περανω..Πρεπει να ειμαι ολη μερα με μια σφουγγαριστρα και ενα ξεσκονοπανο στο χερι για να ¨φαινοντε¨τουλαχιστον καθαρα κ ομορφα ολα..

Κουραστηκα πραγματικα...........................

Θα σας πω τον πονο μου κοριτσια γιατι μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε..

Ζω σε ενα δυσκολο σπιτι που οτι και να κανεις εδω μεσα δεν φαινεται, δηλαδη αν ερθει καποιος απροειδοποιητα χωρις να εχω πρωτα εστω σκουπισει-ξεσκονισει-σφουγγαρισει θα νομισει πως εχω ενα μηνα να καθαρισω..:rolleyes:

Και θα εξηγησω τι εννοω..

Η περιοχη εδω εχει απιστευτη σκονη..

Τα πλακακια μου ειναι σε χρωμα ασπρο γυαλιστερο [μια τριχα να πεσει φαινονται βρωμερα]

Τα επιπλα μου μαυρο σχεδον βεγκε [μεσα στη σκονη ολη μερα]

Ο καναπες μαυρος [συνεχεια θελει καθαρισμα για να μην φαινοντε τα χνουδια]

Εχω τεραστια μπαλκονοπορτα [χρειαζεται καθαρισμα καθε δυο μερες για να μην φαινεται η σκονη]

Η βεραντες μου ειναι μονιμα χαλια απο την σκονη.

Καταλαβαινεται λοιπον στο περιπου τι περανω..Πρεπει να ειμαι ολη μερα με μια σφουγγαριστρα και ενα ξεσκονοπανο στο χερι για να ¨φαινοντε¨τουλαχιστον καθαρα κ ομορφα ολα..

Κουραστηκα πραγματικα...........................

Τότε λοιπόν κάνεις ό,τι μπορείς και με τα υπόλοιπα συμβιβάζεσαι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Τότε λοιπόν κάνεις ό,τι μπορείς και με τα υπόλοιπα συμβιβάζεσαι!

αχχχ Χρυσα μου περιμενω πως κ πως να τελειωσει το καινουργιο μας σπιτακι για να φυγω επιτελους απο εδω πριν αποτρελλαθω!!!!!!

Και μιας και με επιασε η λογοδιαρροια θα σας πω και τι μου συναιβει προχθες και τελος δεν θα σας πρηξω αλλο!! [χιχι]

Ητανε που λετε η μικρη μες στην γκρινια και δεν μπορεσα να κανω τιποτε περαν απο τα βασικα.

Και ξαφνικα το απογευμα χτυπαει το κουδουνι.

Σοκ εγω!!!! Το σπιτι ειχε τα χαλια του γιατι δεν ειχα σφουγγαρισει δυο φορες-δεν ειχα ξεσκονισει αλλες τρεις-δεν ειχα πλυνει τα πιατα-ειχα παρατημενα τρια μπιμπερο απο δω κ απο κει..

Ηταν που λετε η μαμα μου με τον αδερφο μου..Μπαινουν μεσα, ριχνουν μια ματια στο χωρο και λεει ο αδερφος μου <τελικα εισαι πολυ βρωμιαρα εε?> και συμπληρωνει και μανα μου <εισαι αδικαιολογητη Χριστιανα, να μην δουλευεις και το σπιτι να ειναι σε τετοια κατασταση!!!!>

Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα...:-(:sad:Γιατι ολη μερα κανω δουλειες κοριτσια και οπως σας ειπα δεν φαινοντε... :confused::confused:

Και μιας και με επιασε η λογοδιαρροια θα σας πω και τι μου συναιβει προχθες και τελος δεν θα σας πρηξω αλλο!! [χιχι]

Ητανε που λετε η μικρη μες στην γκρινια και δεν μπορεσα να κανω τιποτε περαν απο τα βασικα.

Σοκ εγω!!!! Το σπιτι ειχε τα χαλια του γιατι δεν ειχα σφουγγαρισει δυο φορες-δεν ειχα ξεσκονισει αλλες τρεις-δεν ειχα πλυνει τα πιατα-ειχα παρατημενα τρια μπιμπερο απο δω κ απο κει..

Ηταν που λετε η μαμα μου με τον αδερφο μου..Μπαινουν μεσα, ριχνουν μια ματια στο χωρο και λεει ο αδερφος μου <τελικα εισαι πολυ βρωμιαρα εε?> και συμπληρωνει και μανα μου <εισαι αδικαιολογητη Χριστιανα, να μην δουλευεις και το σπιτι να ειναι σε τετοια κατασταση!!!!>

Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα...:-(:sad:Γιατι ολη μερα κανω δουλειες κοριτσια και οπως σας ειπα δεν φαινοντε... :confused::confused:

Και δεν τους έβρισες?Κ,ανε υπομονή,όπως είπες και αγνοησέ τους!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

tip για το καλαθακι της τουαλέτας.

Τελικά προκειμένου να εξοικονομήσουμε χρόνο γινόμαστε εξαιρετικά ευρηματικές!!! ΕΥΓΕ!!! Περιττό να πω ότι θα το εφαρμόσω άμεσα! πολλά λικε!!!

Εγω τα σεντονια με λαστιχο τα διπλωνω με τον τροπο που μου εμαθε η γιαγια μου πριν 20 χρονια:!:

βρηκα και βιντεο!! >>

τέλειο! έτσι ξεκινάω κι εγώ, αλλά στο τέλος το κάνω διαφορετικά και δυσκολεύομαι. Θα κάνω αυτό που είδα (ελπίζω να τα καταφέρω δηλαδή)

Kαλέ και δεν είπα ακόμα ότι όταν είναι εδώ μαγειρεύει... καθημερινά!

ααααχ, αααχχχχχ, να στείλω τον δικό μου για ιδιαίτερα εξπρές? μήπως κολλήσει μαγειρίτιδα?

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου. ¨οπως καταλαβαίνεται αναμένεται να ασχοληθώ ξανά με το σπίτι μετά από κανένα εξάμηνο....:-PΜέχρι τότε - αν βρίσκω το λαπτοπ από την ακαταστασία - θα προσπαθώ να παρακολουθώ τη δική σας νοικοκυροσύνη!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!! Να είστε όλοι γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι!

Σε αυτή την κατάσταση ακριβώς ήμουν πριν 6 μήνες, τώρα μεγαλώσαμε! Αλλά χρόνος μηδέν!

Τέλεια η ιδέα για τις σακούλες στο μπάνιο, πάω να ντύσω καλαθάκι τώρα! Αλλά θα προσέξω να μη μου χαλάσει το.... τριανταφυλλί νύχι!!! ;) Το πιάσατε το υποννοούμενο ε;

Για τα σεντόνια μια πολύ ωραία ιδέα που είδα στο σαιτ της Μαρθα Στουαρτ ήταν να τα διπλώνεις και να τα βάζει όλο το σετ μέσα στη μία μαξιλαροθήκη, οπότε δεν ψάχνεις τίποτα με ένα καλά συσκευασμένο πακέτο ξεμπερδεύεις. Και στέκονται και ωραία στο συρτάρι.

ατσα! και νυχάκι! αυτό θα πει κοκεταρία!!

θα ψάξω να το βρω αυτό με τα σεντόνια, κυριως γιατί θα μου αρέσει να το βλέπω στην ντουλάπα!

Χριστιάνα μου μην στεναχωριέσαι. Μία απλή λύση είναι να στρώσεις ένα λεπτό χαλάκι, γιατί το άσπρο πλακάκι είναι ΜΕΓΑΛΟΣ μπελάς (το έχω ζήσει 4 χρόνια, ξέρω!).

Επίσης, τραβάμε λίγο την κουρτίνα α) δεν φαίνονται οι δαχτυλιές, β) δεν φαίνεται η σκόνη που πετάει, ούτε η σκόνη στο βεγκέ έπιπλο τόσο έντονα.

Τέλος, έχε ένα σουίφερ κάπου πρόχειρα και προσβάσιμα για ένα γρήγορο πέρασμα ανά πάσα στιγμή.

Εφόσον φτιάχνεις το σπιτάκι σου, κάνε υπομονή! Θα περάσει πιο γρήγορα από όσο νομίζεις!

Η πλύση συνεχίζεται, το σίδερο βουνό! εμείς να 'μαστε καλά. Θα το κόψω καμιά ώρα το σιδερώνειν και θα ηρεμήσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...