Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ουφ! Επιτέλους!! :P:-P

Αχχ τι ωραια!!!Και το δικο μου θελει οπωσδηποτε ξεκαθαρισμα!!!

Ειναι το μοναδικο ισως ντουλαπι στο σπιτι που το εχω αμελησει τελευταια και αν με ρωτησεις τι εχει εκει απο κατω θα σου πω: δεν ξερω/δεν απαντω!:lol:

Προ μωρου παντως ηταν το τελειο ντουλαπι κοριτσια!Οπως και το υπολοιπο μου σπιτι, το ειχα πολυ οργανωμενο... τωρα δεν εχω χρονο.. κλαψ κλαψ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κουκλιά μου!!!

Σήμερα δουλεύω μέχρι νωρίς το μεσημέρι οπότε δεν προβλέπονται πολλά πράγματα από δουλίτσες.

Μετά το χθεσινό όμως update (:tongue:), το σπιτάκι μου είναι μια χαρά τακτοποιημένο οπότε είμαι ήρεμη.

Καλημέρα σας! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Τέλεια η ιδέα για τις σακούλες στο μπάνιο, πάω να ντύσω καλαθάκι τώρα! Αλλά θα προσέξω να μη μου χαλάσει το.... τριανταφυλλί νύχι!!! ;) Το πιάσατε το υποννοούμενο ε;

Μπράβο!!!!!! Α ρε μια "κυουρία" που κάνει δουλίτσες με τα υπέροχα νυχάκια της!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Θελω να ρωτησω σκουπα βαζετε στο καθε δωματιο που μαζευετε ή σε ολο το σπιτι αφου τελειωσετε;; εγω βαζω μετα αφου τελειωσω αλλα συνηθως ειναι η ωρα του μεσημεριανου οποτε περιμενω να φαμε,μαζευω παλι κουζινα και καταληγω να σκουπιζω απογευμα.Το κανω λαθος ε;;'

Αστεράκι μου,

Σκούπα βάζω με την "μία". Δηλαδή, βάζω σκούπα σε όλα τα δωμάτια και τελειώνω!

Έτσι:

1) Κερδίζεις χρόνο γιατί τα κάνεις όλα τα δωμάτια με την μία και ξεμπερδεύεις.

2) Κερδίζεις χρόνο γιατί την απλώνεις και την μαζεύεις μία μόνο φορά

3) Ηρεμεί το ματάκι σου βλέποντας όλο το σπίτι σκουπισμένο! ;)

Ειρηνη τις πετσετες και εγω τις τακτοποιησα ετσι,και αρεσε σε ολους μας!

Α περιμενουμε και φωτο με τα σεντονια,θα με τσιγλισεις και θα παω να τα φτιαξω .

Πολύ χαίρομαι που σε βοήθησε! ΠΟΛΥ!!! ;) Τώρα θα τις έχεις πάντα τακτοποιημένες και με λιγότερο χώρο! :P

Για το σεντόνι δεν θα βάλω τελικά γιατί αν δεις παραπάνω, η Χριστιάνα έβαλε ένα βιντεάκι που τα κάνω έτσι ακριβώς. Οπότε δεν χρειάζεται. Δες το, όταν μπορέσεις και μου λες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα νοικοκυρούλες και μανούλες! Να σου ζήσει mirtoula4 το μωράκι!!!

Ξεκινάω τη μέρα με μια φανταστική ιδέα. Αν και τα δικά σας παιδιά έχουν τον ζωγραφικό...οίστρο της κόρης μου, πάρτε μια απλή πιατοθήκη για την τακτοποίηση των χρωμάτων, χρωμοσελίδων, μπλοκ ζωγραφικής κτλ:

6835166246_a184cf1604_s.jpg

Τέλεια ιδέα!!! Τόσο απλή και οικονομική και τόσο υπέροχη!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Και άλλη μια ιδέα για διακόσμηση, στην οοία μπορεί να συμμετέχει και ένα μικρό παιδάκι. Παίρνουμε νερομπογιά υγρή και τη βάζουμε σε ένα πιατάκι, ένα μπουκάλι από δίλιτρη πορτοκαλάδα ή κοκα κόλα κλπ και ένα μακρόστενο χαρτόνι. Ζωγραφίζουμε κλαδιά με σκούρο καφέ ή μαύρο και μετά απλά κάνουμε στάμπες με τον πάτο του μπουκαλιού:

6981312923_b8568968d2_s.jpg

Με τον πάτο του μπουκαλιού??? :confused: Με κούφανες!!! Υπέροχη ιδέα!!!!

777885dugw57gt25.gif

Αχχ τι ωραια!!!Και το δικο μου θελει οπωσδηποτε ξεκαθαρισμα!!!

Ειναι το μοναδικο ισως ντουλαπι στο σπιτι που το εχω αμελησει τελευταια και αν με ρωτησεις τι εχει εκει απο κατω θα σου πω: δεν ξερω/δεν απαντω!:lol:

Προ μωρου παντως ηταν το τελειο ντουλαπι κοριτσια!Οπως και το υπολοιπο μου σπιτι, το ειχα πολυ οργανωμενο... τωρα δεν εχω χρονο.. κλαψ κλαψ...:rolleyes:

Και γω τα ίδια Χριστιάνα μου.

Ξέρω ακριβώς τι περιέχει όμως δεν είναι τακτοποιημένο και καθαρό... :( . Το χω στο πρόγραμμα όμως... σήμερα, αύριο, θα γίνει !

Προ μωρού έξυνα όλα τα πλακάκια μου στα γόνατα με το ειδικό ξυστράκι.... :rolleyes::rolleyes: τόσο ηλίθια ήμουν....Τώρα προτειμώ να ΖΩ παρά να μαλώνω με το σπίτι!

Βράσε το σπίτι Χριστιάνα μου! Ας είναι τακτοποιημένο και οργανωμένο και ας μην είναι τόσο καθαρό! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και γω τα ίδια Χριστιάνα μου.

Βράσε το σπίτι Χριστιάνα μου! Ας είναι τακτοποιημένο και οργανωμένο και ας μην είναι τόσο καθαρό! :tongue:

Εμενα μου συμβαινει το αντιθετο παλι!

Το σπιτι ειναι παντα καθαρο, αλλα οχι τακτοποιημενο τις περισσοτερες φορες δηλαδη..:rolleyes:

Κ

Πολύ σωστά !!! Κι εμένα μου έμαθε τελικά η καλή μου πεθερούλα πως αν είναι όλα ταχτοποιημένα στη θέση τους και λίγη σκονίτσα να έχει το σπίτι δε φαίνεται .... Πιο πολύ θα προσέξει κάποιος τα σκορπισμένα πράγματα από εδώ κι εκεί που μπορεί να κυκλοφορούν παρά τη σκόνη που μπορεί να έχει το έπιπλο της τηλεόρασης .

Καλημέρα είπα δεν είπα .. Καλημερούδιαααααααααααα .

Διαφημίσεις

Απο προχθες που σας ανακαλυψα ειμαι ακομη στη σελιδα 13!!!!

Δεν ξερω αν εχετε γραψει για την αποθηκευση παπουτσιων (δηλαδη τωρα που ξεκιναει η ανοιξη πως αποθηκευεται ή και που αποθηκευεται τις μποτες σας).

Θα μου ηταν χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!

Καλημερα!!! Αχ σας διαβαζω και ...ντρεπομαι..... Σχεδον τιποτα δεν εχω τακτοποιημενο :(

Βαλτε με σε ενα προγραμμα κι εμενα.....θελει όμως πολύ προσπαθεια..... Να μου λετε τι να κανω καθε μερα ισως???? πχ. σημερα σκουπιζουμε, αυριο μπανιο....

Αντε βρε Ειρηνη μπας και τα καταφερω να εχω κι εγω τακτοποιημενο σπιτακι.......

καλημερα καλημερα. μυρτουλα να σου ζησει το μωρακι σου, ναναι γερο και καλοτυχο. τι ωραια ειναι αυτη η μωρουδιλα που μυριζουν τα νεογεννητα!!!μου λειπει!!αλλα μονο αυτο !!

Kαλημέρα κορίτσια!Σηκώθηκα έφιαξα καφεδάκι ,έβαλα μουσικούλα και θα κάτσω λίγο να σας διαβάσωκαι μετά ξεκινάω με το σπίτι,να διωξω την αρρωστήλα επιτέλους και να μαζέψω το χαμό!

Μιρτούλα,να είστε γεροί και δυνατοι και εσύ και το μπεμπάκι σου.Το μωράκι σου είναι το πρώτο στο καφέ και άρα το γούρι μας,να 'ναι πάντα καλότυχο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγω τα σεντονια με λαστιχο τα διπλωνω με τον τροπο που μου εμαθε η γιαγια μου πριν 20 χρονια:!:

βρηκα και βιντεο!! >>

Και εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και βέβαια μετά τα σιδερώνω τετράδυπλα,όπως είναι.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...