Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου. ¨οπως καταλαβαίνεται αναμένεται να ασχοληθώ ξανά με το σπίτι μετά από κανένα εξάμηνο....:-PΜέχρι τότε - αν βρίσκω το λαπτοπ από την ακαταστασία - θα προσπαθώ να παρακολουθώ τη δική σας νοικοκυροσύνη!

Να σου ζησει Μυρτουλα το μωρακι σου!!Καλοτυχο να ειναι και υγιες!!

Φιλια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου. ¨οπως καταλαβαίνεται αναμένεται να ασχοληθώ ξανά με το σπίτι μετά από κανένα εξάμηνο....:-PΜέχρι τότε - αν βρίσκω το λαπτοπ από την ακαταστασία - θα προσπαθώ να παρακολουθώ τη δική σας νοικοκυροσύνη!

Γεννητούρια στο θέμα!!!!!!! :!::!::!::!::!:

Μυρτουλίνι πες μας!!

Πως είναι το μπεμπάκι? Ποσα κιλα?

Ειστε καλα????

Να σου ζήσει! Καλοτυχο!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Γέννησα Σάββατο και επιστρέψαμε σήμερα. Είναι ένα κατάξανθο μικρούλι αγοράκι που το αγάπησα αμέσως!Γεννήθηκε 3200. Μαμά και μπέμπης καλά, ωστόσο προβλέπεται πολλή κούραση...Ας είναι...ελπίζω να αντέξουμε...:PΦιλιά!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P:-P :-P :-P :-P

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P :-P :-P

Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P :-P

Ποιος νοιάζεται για το σπίτι τώρα;;;;;;;;;;;;

Εδώ υπάρχει μωρούλι στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Ουφ! Επιτέλους!! :P

Καθάρισα το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη κι ένα άλλο ντουλάπι με 2 ράφια, το οποίο είναι δίπλα στα συρτάρια τα οποία είναι διπλα στο ντουλάπι του νεροχύτη. Στο ένα ράφι έχω γκαζάκι, καφέ, ζάχαρη, καφέ κτλ και στο κάτω ράφι είχα στο βαθος την καφετιέρα, και μπροστά μια μικρή τοστιέρα και τα τάπερ μου (αυτά που χρησιμοποιώ τουλάχιστον, τα υπόλοιπα είναι κάπου ψηλάααα σε ένα άλλο ντουλάπι. Αν και πολλά τα έχω χρησιμοποιήσει για την οργάνωση του ψυγείου μου). Ενώ στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη είχα τα κατσαρολικά που χρησιμοποιώ (εκτός από 2 και τη χύτρα που είναι μονίμως πάνω στα μάτια της κουζίνας - μου τη δίνουν λίγο εκεί, αλλά από το να είμαι συνέχεια σκύβε πάρε από το ντουλάπι, σκύβε βάλε στο ντουλάπι, το προτιμώ :rolleyes:), τα κατσαρολικά που δε χρησιμοποιώ, ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί, 2-3 μπουκαλια υγρό για τα πιάτα και το λάδι. Έβάλα λοιπόν τα κατσαρολικά που δε χρησιμοποιώ στη θέση της καφετιερας, και την καφετιέρα (που επειδή δε με βόλευε στο βάλε-βγάλε σπάνια τη χρησιμοποιούσα) στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη, ώστε να μου είναι πιο προσβάσιμη. Εκεί θα βάλω και την τοστιέρα. Έτσι έμεινε πιο πολύς χώρος για τα τάπερ στο κάτω ράφι του μικρού ντουλαπιού και σα να άδειασε και ο χώρος στο ντουλάπι του νεροχυτη (:o) . Έβγαλα και τα υγρά πιάτων από εκεί, μην πάει καμιά μέρα εκεί η μπουμπού και... αποφασίσει να τα δοκιμάσει (έχουμε βάλει ασφάλειες βέβαια, αλλά για καλό και για κακό...). Έβαλα και ένα μικρό πλαστικό πιατάκι κάτω από το λαδικό και από ένα άλλο μπουκάλι λάδι για να μη στάζουν τα λάδια κάτω, και νομίζω ότι τώρα είναι εντάξει. :-P

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Επίσης μου άρεσε πάααααρα πολύ η ιδέα των πολλών σακούλων τη μια μέσα στην άλλη για τα σκουπίδια και πάω αμέσως να την εφαρμόσω!!:P

Επίσης μου άρεσε ιδιαίτερα το ο τρόπος του διπλώματος των σεντονιών με λάστιχο. Εγώ δεν τα δίπλωνα ακριβώς έτσι, έβαζα τις δύο μόνο γωνίες τη μια μέσα στην άλλη, μετά δίπλωνα λίγο από δεξιά πλευρά, λίγο από την αριστερή και λίγο από την πάνω, ώστε να τετραγωνίσει, και μετά το δίπλωνα πρώτα στα δύο (ή τρία, ανάλογα με το μεγεθος) και μετά στα τρία. Αλλά νομίζω ότι έτσι όπως το δείχνει το βίντεο είναι καλύτερα.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Γέννησα Σάββατο και επιστρέψαμε σήμερα. Είναι ένα κατάξανθο μικρούλι αγοράκι που το αγάπησα αμέσως!Γεννήθηκε 3200. Μαμά και μπέμπης καλά, ωστόσο προβλέπεται πολλή κούραση...Ας είναι...ελπίζω να αντέξουμε...:PΦιλιά!

Να σου ζήσει το baby-φιογκάκι!!! :tongue::tongue:

Σαββατογεννημένο ε? Σαν και μενα! Μαυρογατάκι!!! :!: Τελεια!!! :twisted:

Να είναι ευτυχισμένο και καλότυχο και εσύ τώρα kiss-goodbye το σπιτάκι σου. Κοίτα μόνο το κουφαράκι σου και τα φιογκάκια!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Ουφ! Επιτέλους!! :P

Καθάρισα το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη

Σε ζηλεύω!!

Αυτή είναι η επόμενη δουλειά στο μυαλό μου, μάλλον την Πέμπτη το πρωί. Πρέπει άμεσα να κάνω μία βολτίτσα στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη!:rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Να σου ζήσει το μωρουλινάκι φιλενάδα! Πάντα γερό και τυχερό!

Λοιπόν ποια ήταν εκείνη η ευλογημένη που είπε για τη "γόμα" που σβήνει τους τοίχους, για τις δαχτυλιές στα ντουλάπια; Αδριάντα θα της στήσω!!!

Τέλεια η ιδέα για τις σακούλες στο μπάνιο, πάω να ντύσω καλαθάκι τώρα! Αλλά θα προσέξω να μη μου χαλάσει το.... τριανταφυλλί νύχι!!! ;) Το πιάσατε το υποννοούμενο ε;

Για τα σεντόνια μια πολύ ωραία ιδέα που είδα στο σαιτ της Μαρθα Στουαρτ ήταν να τα διπλώνεις και να τα βάζει όλο το σετ μέσα στη μία μαξιλαροθήκη, οπότε δεν ψάχνεις τίποτα με ένα καλά συσκευασμένο πακέτο ξεμπερδεύεις. Και στέκονται και ωραία στο συρτάρι.

sbxre6a2f.png

καλησπερα και απο μενα

mirtoula4 να σου ζησει το μπεμπακι,να ειναι καλοτυχο και να το χαιρεστε!!!!!!!

σημερα εκανα τα δωματια με οργανωση και τελειωσα τα καθημερινα σε χρονο ντετε.Η αληθεια βεβαια με βοηθησε και η μπουμπου μου που ηταν ησυχο το καλο μου!!

Θελω να ρωτησω σκουπα βαζετε στο καθε δωματιο που μαζευετε ή σε ολο το σπιτι αφου τελειωσετε;; εγω βαζω μετα αφου τελειωσω αλλα συνηθως ειναι η ωρα του μεσημεριανου οποτε περιμενω να φαμε,μαζευω παλι κουζινα και καταληγω να σκουπιζω απογευμα.Το κανω λαθος ε;;'

Ειρηνη τις πετσετες και εγω τις τακτοποιησα ετσι,και αρεσε σε ολους μας!

Α περιμενουμε και φωτο με τα σεντονια,θα με τσιγλισεις και θα παω να τα φτιαξω .

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει mirtoula μου !!!!! Να είναι και τα δυο σου τα παιδάκια γερά κι ευτυχισμένα κι εσείς μαζί τους .

κοριτσια μου εσεις που αποθηκευεται τα χαλακια σας;;

στρωνω ενα μπροστα στο νεροχυτι και εχω και καποια για το μπανιο!

να τονισω οτι δεν εχω αποθηκη!!:evil:

Άκου ιδέα :idea: : Η μαμά μου τα βάζει ανάμεσα στο στρώμα και τις τάβλες του κρεβατιού της!! Έτσι και χώρο δεν πιάνουν πουθενά, και προστατεύουν το στρώμα από τις τάβλες, και όταν τα στρώνει οι άκρες δεν κάνουν αυτό το σπαστικό "γύρισμα" ;)

tip για το καλαθακι της τουαλέτας.

καθε σαββατο που κανω καλο καθάρισμα στο μπάνιο βάζω 4 σακουλίτσες τη μία πάνω στην άλλη αντι για την κλασσικη μία.

Πες μου πού μένεις να σου στείλω λουλούδια!!! Κουφάθηκα τώρα... :D:D

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου.

Αααααα γεννητούρια στο easy living!!! :D :D :D Να σου ζήσει mirtoula, πάντα γερό και καλότυχο να 'ναι το μπομπιράκι σου και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Πω πω πόσο μου έχει λείψει αυτή η γαλατίλα των νεογέννητων βρε κορίτσια..Τις προάλλες που είχα ανέβει στο πατάρι, βρήκα μια σακούλα με τα παπουτσάκια αγκαλιάς του Κωνσταντίνου και με πήραν τα ζουμιά..Πόσο λίγο κρατάει τελικά αυτή η αγκαλιά..ένα χρόνο το πολύ, ειδικά για τις αγορομάνες..σνιφ!

Για τα σεντόνια μια πολύ ωραία ιδέα που είδα στο σαιτ της Μαρθα Στουαρτ ήταν να τα διπλώνεις και να τα βάζει όλο το σετ μέσα στη μία μαξιλαροθήκη, οπότε δεν ψάχνεις τίποτα με ένα καλά συσκευασμένο πακέτο ξεμπερδεύεις. Και στέκονται και ωραία στο συρτάρι.

Απ' το στόμα μου το πήρες miriki..οκ, απ' το πληκτρολόγιό μου :cool: Κι εγώ το έχω δει στο pinterest και ήθελα να το κάνω..

g8Sbp2.png

Καλημέρα νοικοκυρούλες και μανούλες! Να σου ζήσει mirtoula4 το μωράκι!!!

Ξεκινάω τη μέρα με μια φανταστική ιδέα. Αν και τα δικά σας παιδιά έχουν τον ζωγραφικό...οίστρο της κόρης μου, πάρτε μια απλή πιατοθήκη για την τακτοποίηση των χρωμάτων, χρωμοσελίδων, μπλοκ ζωγραφικής κτλ:

6835166246_a184cf1604_s.jpg

Επίσης, επειδή διάβασα για κορδέλες και την τακτοποίησή τους, μια καλή ιδέα εδώ:

Παίρνουμε καρτέλες από είδη χαρτικών/γραφείου:

1. 6981298405_90873e805d_s.jpg

Διπλώνουμε δύ καρτέλες μαζί γα να ειναι γερές:

2. 6835171926_786a7a395a_s.jpg

Τυλίγουμε την κορδέλα μας:

3.6981300971_c647800d5f_s.jpg

Και έτοιμες!

4.6835173944_6ec0c5b820_s.jpg

sACYp2.png

Και άλλη μια ιδέα για διακόσμηση, στην οοία μπορεί να συμμετέχει και ένα μικρό παιδάκι. Παίρνουμε νερομπογιά υγρή και τη βάζουμε σε ένα πιατάκι, ένα μπουκάλι από δίλιτρη πορτοκαλάδα ή κοκα κόλα κλπ και ένα μακρόστενο χαρτόνι. Ζωγραφίζουμε κλαδιά με σκούρο καφέ ή μαύρο και μετά απλά κάνουμε στάμπες με τον πάτο του μπουκαλιού:

6981312923_b8568968d2_s.jpg

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...