Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλειες ιδέες με τα φρούτα κορίτσια. Άντε να μεγαλώσουν λίγο τα μικρά να ξανακάνουμε ντεκορασιον στο σπίτι!

Τα σεντόνια τα διπλώνω στα δυο (από την ανάποδη), ξανά στα δύο και γυρνάω τη μία πλευρά 360 μοίρες, οπότε τελικά έχω δύο "καλές πλευρές". Μετά στη μέση και ξανά στη μέση.

Το κακό είναι ότι δεν έχουν όλα τα σεντόνια μου το ίδιο μέγεθος οπότε κάπως το διαφοροποιώ αναλόγως το σεντόνι (πχ. μπορεί να γίνει στα τρία) για να είναι η στοίβα ομοιόμορφη. Άσε που έχω και αυτά με τα λάστιχα κι εκεί να δεις πανηγύρι!!

Το χειμώνα βάζω σεντόνι και δίπλα αντίστοιχη στοίβα με παπλωματωθήκες. Το καλοκαίρι πάνω πάνω τα σετ σεντόνια.

tip για το καλαθακι της τουαλέτας.

καθε σαββατο που κανω καλο καθάρισμα στο μπάνιο βάζω 4 σακουλίτσες τη μία πάνω στην άλλη αντι για την κλασσικη μία.

Αφιερώνω30 δευτερα περισσοτερα στο στρώσιμο αλλα δεν ξαναασχολουμαι όλη τη βδομαδα΄Κλείνω σακουλα γεματη πεταω τέλος.

αυτο που εχω γλυτωσει ειναι οταν δεν προλαβαινα να βάλω σακουλίτσα ή την ξεχνούσα και μετα επρεπε να ξανα-ματαπλυνω το μισητό καλάθι!!!!

Διαφημίσεις

tip για το καλαθακι της τουαλέτας.

καθε σαββατο που κανω καλο καθάρισμα στο μπάνιο βάζω 4 σακουλίτσες τη μία πάνω στην άλλη αντι για την κλασσικη μία.

Αφιερώνω30 δευτερα περισσοτερα στο στρώσιμο αλλα δεν ξαναασχολουμαι όλη τη βδομαδα΄Κλείνω σακουλα γεματη πεταω τέλος.

αυτο που εχω γλυτωσει ειναι οταν δεν προλαβαινα να βάλω σακουλίτσα ή την ξεχνούσα και μετα επρεπε να ξανα-ματαπλυνω το μισητό καλάθι!!!!

Τέλεια ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!:

777885dugw57gt25.gif

Εγω τα σεντονια με λαστιχο τα διπλωνω με τον τροπο που μου εμαθε η γιαγια μου πριν 20 χρονια:!:

βρηκα και βιντεο!! >>

ΑΚΡΙΒΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι τα διπλώνω και γω!

Και είναι και σιδερωμένα και γίνονται σούπερ "πακετάκι", που λέω εγώ!!!:tongue:

Μπράβο Χριστιάνα μου!

777885dugw57gt25.gif

πολλά λικε!!!! ειδικά ο καφές το κερασάκι στην τούρτα!!!

Ο καφές στο σπίτι μας είναι από τα χεράκια του συζύγου...γαλλικό, freddo, capuccino κερνάμε... είναι το πάθος του λέμε... για αυτό και η κουζίνα έχει καφεριέρα, φραπεδιέρα, espressiera... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Μου τον δανειζεις σε παρακαλω για κανενα χρονο??????:lol::lol::lol:

Kαλέ και δεν είπα ακόμα ότι όταν είναι εδώ μαγειρεύει... καθημερινά!

όπως δηλώνει η μαγερική τον ξεκουράζει.. και εγώ φροντίζω να είναι ξεκούραστος ο καλός μου... επίσης, όταν λέμε μαγειρεύει... 2 διευκρινήσεις...

1) όταν τελειώνει ο νεροχύτης δεν έχει ούτε κουταλάκι για μάζεμα

2) το ρεπερτόριο είναι μεγάλο... ιταλικό, κινέζικο, μεξικάνικο, pizza από τα χεράκια του... μέχρι και sushi...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

όπως δηλώνει η μαγερική τον ξεκουράζει.. και εγώ φροντίζω να είναι ξεκούραστος ο καλός μου... επίσης, όταν λέμε μαγειρεύει... 2 διευκρινήσεις...

2) το ρεπερτόριο είναι μεγάλο... ιταλικό, κινέζικο, μεξικάνικο, pizza από τα χεράκια του... μέχρι και sushi...

Αυτος δεν ειναι αντρας!!!ΛΑΧΕΙΟ ειναι!!!

Ο δικος μου απο την αλλη δεν ξερει να βρασει ουτε ενα αυγο..

Απο δουλειες ??τιποτα!!

Το μονο καλο που εχει ειναι να κανει ντου συχνα -κατι σαν την Ειρηνη- και να πεταει διαφορα..κατι ειναι και αυτο..:cool:

Εσύ δεν το είπες αλλά εγώ που τυχαίνει να το ξέρω, μπορώ να με πιάσουν τα νεύρα μου επειδή ζηλεύω θανάσιμα???

Και κάνει ένα κινέζικο ο άτιμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πείνασα!

ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Το μονο καλο που εχει ειναι να κανει ντου συχνα -κατι σαν την Ειρηνη- και να πεταει διαφορα..κατι ειναι και αυτο..:cool:

Ειρηναίο τον λένε??? :tongue::tongue::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια γέννησα!Τώρα εχω στο σπίτι ένα νεογέννητο μπομπιράκι και την 22 μηνών κόρη μου. ¨οπως καταλαβαίνεται αναμένεται να ασχοληθώ ξανά με το σπίτι μετά από κανένα εξάμηνο....:-PΜέχρι τότε - αν βρίσκω το λαπτοπ από την ακαταστασία - θα προσπαθώ να παρακολουθώ τη δική σας νοικοκυροσύνη!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...