Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Bάζετε και καλοριφέρ εσείς ε;

Ε ρε το χρήμα πως φαίνεται... lol

Πράγματι.. έχουμε να ανάψουμε καλοριφέρ από τέλη Δεκεμβρίου όπου τελείωσε το πετρέλαιο και κανείς δεν ήθελε να βάλουμε οπότε από τότε... a/c...:rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου.... γειά σας :P:p:p

Έχω καιρό να σας διαβάσω καθώς κι εμείς ήμασταν μέσα σε αυτή την παλιο-ίωση.:-(

Ξεκίνησαν οι μικρές, μετά κόλλησαν εμένα και τώρα βρίσκεται στα τελειώματα ο αντρούλης μου. Αφήστε τα...

Την οργάνωση του σπιτιού μου την έχω αφήσει στην άκρη αυτό τον καιρό. Τα βασικά κάνω, και πάλι πολλά είναι....;)

Σήμερα έχω φτιάξει την ακόλουθη λίστα και θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν τα καταφέρω όλα.

1. να καθαρίσω τα μπάνια

2. να μαζέψω το δωματιάκι μου. Έχει ρούχα που πρέπει να τακτοποιηθούν, ξεσκόνισμα σκούπισμα σφουγγάρισμα

3. να φτιάξω φαγάκι (ευτυχώς θα κάνω φακές που γίνονται γρήγορα)

4. να ετοιμάσω πλυντήρια ρούχων και πιάτων για το βράδυ

5. να σιδερώσω (δυστυχώς έχουν μαζευτεί δύο πλυντήρια)

Ειρηνούλα μου πολύ μου άρεσε ο τρόπος που διπλώνεις τις πετσετούλες σου. μια από τις επόμενες ημέρες θα οργανώσω το ντουλάπι με τις πετσέτες και τα σεντόνια μου διότι πλέον αρχίζει να μην τα χωράει.... δεν ξέρω πως έχει συμβεί αυτό. Αφού πριν από λίγο καιρό ήταν μια χαρά :lol:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Ευχαριστώ φιλενάδα... μάλλον δεν θα τα καταφέρω αλλά βάζω στόχους.

Εγώ τα σεντόνια τα διπλώνω στα τέσσερα όπου ξεκινώ να τα σίδερωνω και στην συνέχεια στην μέση και ξανά στην μέση. μέχρι να μην διπλώνονται άλλο.

Στο ντουλάπι τα βάζω το πανωσέντονο μαζί με το κατωσέντονο και τις μαξιλαροθήκες τους. Αν και δεν τα χρησιμοποιώ πάντα μαζί διότι βάζω παπλωματωθήκη συνήθως.

για πέστε καλύτερους τρόπους γιατί κι εγώ δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό με βολεύει.

Έχω καιρό να σας διαβάσω καθώς κι εμείς ήμασταν μέσα σε αυτή την παλιο-ίωση.:-(

Ξεκίνησαν οι μικρές, μετά κόλλησαν εμένα και τώρα βρίσκεται στα τελειώματα ο αντρούλης μου. Αφήστε τα...

Μα όλος ο κόσμος πια...? :rolleyes: Περαστικά βρε κοριτσάκι μου! Περαστικά!!

Ειρηνούλα μου πολύ μου άρεσε ο τρόπος που διπλώνεις τις πετσετούλες σου. μια από τις επόμενες ημέρες θα οργανώσω το ντουλάπι με τις πετσέτες και τα σεντόνια μου διότι πλέον αρχίζει να μην τα χωράει.... δεν ξέρω πως έχει συμβεί αυτό. Αφού πριν από λίγο καιρό ήταν μια χαρά :lol:

Αν έχεις "πήξει" θα σε βοηθήσει πολύ αυτός ο τρόπος. Και γω πριν καταλήξω σ' αυτόν είχα κουραστεί πολυ... όλο τα έβλεπα χάλια και όλο με έπιαναν τα νεύρα μου...:rolleyes: . Μακάρι να βοηθηθείς! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ πολύ!!! ελπίζω να είναι περαστικά και σύντομα γιατί δεν θα το αντέξω άλλο... Αντε να έρθει το καλοκαιράκι γιατί κουράστηκα με αυτόν το χειμώνα :mad:

Ειρηνούλα μου, με έχεις βάλει πάλι στο τριπάκι να πάω να φτιάξω το ντουλάπι ακόμα και σήμερα.

Τί χάρισμα είναι αυτό που έχεις να μεταδίδεις την τρέλα σου !!!! ;)

Οταν θέλετε να ανανεώσετε λιγάκι τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μην κολλάτε στα γνωστά.

Είδα αυτή την φωτογραφία

sheila-bridges-coco_rect540.jpg

και με ιντρίγκαρε εκεί δεξιά, η ξύλινη πιατέλα με τα λεμόνια! Θυμήθηκα πριν 1 χρόνο που είχα πάει σε μια παρουσίαση στο Hilton και η διακοσμηση της αίθουσας ήταν κρυστάλλινες "φρουτιέρες" που ήταν γεμισμένες με λεμόνια και με είχε ενθουσιάσει!

Αυτό θα κάνω το μεσημεράκι όσο θα γράφει αντιγραφή το φιογκάκι μου!!! ;);)

Υπέροχο, πρωτότυπο και...οικονομικό! :wink:

επίσης μήλα πράσινα μέσα σε ψηλό γυάλινο βάζο γεμισμένο με νερό και προαιρετικα λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικης.

το είδα και ήταν υπέροχο

Πρωτοτυπος τροπος για να καθαριζουμε τα κρεμμυδια!!! :lol::lol:

http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/10/xaxaxa_12.html

XAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βαλα και στο face!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αν έχεις "πήξει" θα σε βοηθήσει πολύ αυτός ο τρόπος. Και γω πριν καταλήξω σ' αυτόν είχα κουραστεί πολυ... όλο τα έβλεπα χάλια και όλο με έπιαναν τα νεύρα μου...:rolleyes: . Μακάρι να βοηθηθείς! ;)

και τα σεντόνια με ανάλογο τρόπο τα διπλώνεις? και με ποια λογική τα τοποθετείς?

Ειρηνούλα μου, με έχεις βάλει πάλι στο τριπάκι να πάω να φτιάξω το ντουλάπι ακόμα και σήμερα.

Τί χάρισμα είναι αυτό που έχεις να μεταδίδεις την τρέλα σου !!!! ;)

Βρε nirmaki... τι γλυκό πλάσμα είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ευχαριστώ! Μου έφτιαξες το κεφι!!! :!::!::P:p:p

777885dugw57gt25.gif

επίσης μήλα πράσινα μέσα σε ψηλό γυάλινο βάζο γεμισμένο με νερό και προαιρετικα λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικης.

το είδα και ήταν υπέροχο

Έτσι! Το χω δεν και γω παρόμοιο Λενα μου και ήταν πανέμορφο!

Απλές ιδέες, οικονομικές και υπέροχες!

777885dugw57gt25.gif

Έτσι! Το χω δεν και γω παρόμοιο Λενα μου και ήταν πανέμορφο!

Απλές ιδέες, οικονομικές και υπέροχες!

Ναι πολυ ωραιες ιδεες!!

Και εγω στο γαμο μου ειχα σκασει πως να στολισω τα τραπεζια!Ηθελα κατι οικονομικο!!Και ετσι τα στολισα με φρουτα!:D Η ιδιοκτητρια στο κτημα μου ειπε πως δεν ειχε ξαναδει κατι τοσο ομορφο και πρωτοτυπο!;)

και τα σεντόνια με ανάλογο τρόπο τα διπλώνεις? και με ποια λογική τα τοποθετείς?

Από τότε που οργανώθηκα έχω κερδίσει τρελό χώρο στο σπίτι μου.

Ετσι είχα διαθέσιμο, όλο το κάτω μέρος της ντουλάπας του άντρα μου. Οπότε εκεί πήγαν τα σεντόνια / μαξιλαροθήκες, γιατί ήθελα να τα έχω όλα μαζί και πουθενά δεν χωρούσαν.

Εχω 3 στοίβες εκεί:

1) Με τα διπλά σεντόνια

2) Με τα μονά σεντόνια (του φιόγκου)

3) Με τις μαξιλαροθήκες

Τα σεντόνια τα διπλωνω αρκετά μικρά και τα βάζω το ένα πάνω στο άλλο.

Πάντα μαζί τα σετ (το ένα σεντόνι μαζί με το άλλο από το σετ του)

Όπως πάντα μαζί και οι 2 μαξιλαροθήκες (η μία πάνω στην άλλη)

ΥΓ Θα προσπαθήσω να σας βάλω φωτο, αν βοηθάει.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...