Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τις χρησιμοποιω καιρο τωρα!Οντως ψηνουν πιο γρηγορα..ειναι μαλακο το φαγητο,και δεν χρειαζεται λαδια,βουτυρο κλπ για να ψηθει, αρα ειναι και πιο υγιεινο! τις συστηνω ανεπυφυλακτα για οσες ειναι της υγιεινης διατροφης!;)

Τέλεια ιδέα Χριστιάνα μου.

Τι φαγάκια έχεις δοκιμάσει ?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια ιδέα Χριστιάνα μου.

Τι φαγάκια έχεις δοκιμάσει ?

κοτοπουλο με πατατες, χοιρινο,μπριζολες με πατατες, ολα σε διαφορετικες βερσιον!! :D Μια χαρα ειναι!! Για εμενα ιδιως που δεν εχω γαστρα, γιατι δεν εχω χωρο να τη βαλω!!:|:-| γκρρρ

Οταν θέλετε να ανανεώσετε λιγάκι τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μην κολλάτε στα γνωστά.

Είδα αυτή την φωτογραφία

sheila-bridges-coco_rect540.jpg

και με ιντρίγκαρε εκεί δεξιά, η ξύλινη πιατέλα με τα λεμόνια! Θυμήθηκα πριν 1 χρόνο που είχα πάει σε μια παρουσίαση στο Hilton και η διακοσμηση της αίθουσας ήταν κρυστάλλινες "φρουτιέρες" που ήταν γεμισμένες με λεμόνια και με είχε ενθουσιάσει!

Αυτό θα κάνω το μεσημεράκι όσο θα γράφει αντιγραφή το φιογκάκι μου!!! ;);)

Υπέροχο, πρωτότυπο και...οικονομικό! :wink:

777885dugw57gt25.gif

κοτοπουλο με πατατες, χοιρινο,μπριζολες με πατατες, ολα σε διαφορετικες βερσιον!! :D Μια χαρα ειναι!! Για εμενα ιδιως που δεν εχω γαστρα, γιατι δεν εχω χωρο να τη βαλω!!:|:-| γκρρρ

Ωραία ιδέα. Ευχαριστώ Χριστιανάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εχθές που πήγα φαρμακείο ,είδα την καινούρια συλλογή του Κορρε στα μανό και ενθουσιάστηκα,ευτυχώς κρατήθηκα και δεν αγόρασα και πριν από λίγο ξεκαθάρισα τα μανό μου και καθάρισα και το νεσεσεράκι που τα αποθηκεύω.Τα περισσότερα είναι σε καλή κατάσταση και για άλλη μία φορά συνηδιτοποίησα πως έχω 4 πορτοκαλί με ένα τόνο διαφορά το καθένα άλλα τρια κοραλλί και ροζ με ένα τονο διαφορα επισης κ.τ.λ....

Τι να κάνω ,το μάτι μου πάντα εκεί πέφτει:rolleyes::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Οταν θέλετε να ανανεώσετε λιγάκι τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μην κολλάτε στα γνωστά.

Είδα αυτή την φωτογραφία

sheila-bridges-coco_rect540.jpg

και με ιντρίγκαρε εκεί δεξιά, η ξύλινη πιατέλα με τα λεμόνια! Θυμήθηκα πριν 1 χρόνο που είχα πάει σε μια παρουσίαση στο Hilton και η διακοσμηση της αίθουσας ήταν κρυστάλλινες "φρουτιέρες" που ήταν γεμισμένες με λεμόνια και με είχε ενθουσιάσει!

Αυτό θα κάνω το μεσημεράκι όσο θα γράφει αντιγραφή το φιογκάκι μου!!! ;);)

Υπέροχο, πρωτότυπο και...οικονομικό! :wink:

like!like!:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ποια δουλειά βάριέστε περισσότερο από όλες? Εγώ να τακτοποιώ τα πιάτα μετά το πλυντήριο πιάτων. Έχω αναπτύξει μέθοδο βέβαια για να τελειώνω γρήγορα, τα βάζω μέσα ανά κατηγορία και αναλόγως του πως τα έχω στα ντουλάπια (π.χ. τα ποτήρια που μπαίνουν στο δεξί ντουλάπι μαζί, του αριστερού πάλι μαζί, τα πηρούνια κουτάλια κτλ χωρισμένα κι αυτά, κι έτσι τελειώνω με μια κίνηση, αλλά και πάλι....)

Hello....

Αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει ο σύζυγος καθώς του αρέσει... οπότε κάθε φορά αδειάζει αυτός το πλυντήριο πιάτων... όπως σήμερα το πρωί που σηκώθηκε στις 7.30 γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί άλλο και άδειασε πλυντήριο... μάζεψε τον νεροχύτη κάτι ποτήρια που αφήσαμε το βράδυ... και έφτιαξε και καφέ!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ανεξάρτητα από το καθάρισμα να σου προτείνω το χειμώνα να έχεις κάποιο παραθυράκι ελάχιστα ανοιχτό (οχι φυσικά την νύχτα, που κοιμάστε!)... Μας το είχε προτείνει ένας φίλος μηχανικός ώστε το σπίτι να "αναπνεύει" το χειμωνα που βάζουμε καλοριφέρ και η διαφορα θερμοκρασίας είναι μεγάλη μεταξύ του έξω και το μέσα...! ;)

Καληνύχτες! :D

Bάζετε και καλοριφέρ εσείς ε;

Ε ρε το χρήμα πως φαίνεται... lol

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου εσεις που αποθηκευεται τα χαλακια σας;;

στρωνω ενα μπροστα στο νεροχυτι και εχω και καποια για το μπανιο!

να τονισω οτι δεν εχω αποθηκη!!:evil:

Λοιπόν ,εχω 3 υπνοδωμάτια στο σπίτι και στο τρίτο που δεν έχω ντουλάπα,έχω ένα παλαιωμένο όμορφο μπαούλο και εκεί βάζω διάφορα χαλάκια και τα χαλάκια του μπάνιου.Διαφορετικά θα τα έβαζα κάπου κοντά στα χαρτικά μου,τα απορυπαντικά:rolleyes::rolleyes::confused:

Δεν ξέρω αν βοήθησα:?:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Hello....

Αυτή τη δουλειά την έχει αναλάβει ο σύζυγος καθώς του αρέσει... οπότε κάθε φορά αδειάζει αυτός το πλυντήριο πιάτων... όπως σήμερα το πρωί που σηκώθηκε στις 7.30 γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί άλλο και άδειασε πλυντήριο... μάζεψε τον νεροχύτη κάτι ποτήρια που αφήσαμε το βράδυ... και έφτιαξε και καφέ!

:eek::eek:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσια μου εσεις που αποθηκευεται τα χαλακια σας;;

στρωνω ενα μπροστα στο νεροχυτι και εχω και καποια για το μπανιο!

να τονισω οτι δεν εχω αποθηκη!!:evil:

Εγώ (λυπάμαι που ξύνω πληγές) στο αποθηκάκι!

Αλλά πες μας λίγο πως είσαι από χώρους.

Παλιά τα έβαζα στο ντουλάπι του μπάνιου, μέσα σε πλαστική θήκη.

Διαφορετικά θα τα έβαζα στο πατάρι μιας ντουλάπας, σε συρτάρι κάτω από κρεββάτι, ή στο κάτω μέρος μιας ντουλάπας (π.χ. κάτω από τα κρεμασμένα παλτά).

Hello....

πολλά λικε!!!! ειδικά ο καφές το κερασάκι στην τούρτα!!!

Hello....

Μου τον δανειζεις σε παρακαλω για κανενα χρονο??????:lol::lol::lol:

Εχθές που πήγα φαρμακείο ,είδα την καινούρια συλλογή του Κορρε στα μανό και ενθουσιάστηκα,ευτυχώς κρατήθηκα και δεν αγόρασα και πριν από λίγο ξεκαθάρισα τα μανό μου και καθάρισα και το νεσεσεράκι που τα αποθηκεύω.Τα περισσότερα είναι σε καλή κατάσταση και για άλλη μία φορά συνηδιτοποίησα πως έχω 4 πορτοκαλί με ένα τόνο διαφορά το καθένα άλλα τρια κοραλλί και ροζ με ένα τονο διαφορα επισης κ.τ.λ....

Τι να κάνω ,το μάτι μου πάντα εκεί πέφτει:rolleyes::P:p

Μπράβο που κρατήθηκες!

Βάλε αυτά που έχεις πρώτα, αν δεν τα θέλεις δώστα να τα ξεφορτωθείς και μετά παίρνεις καινούργια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...