Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εστρωσα κρεβάτια,

έβαλα σκούπα σε υπνοδωμάτια και σαλόνι,

καθάρισα λίγο νιπτήρες ,λεκάνες και τους καθρέφτες στα μπάνια,

συμμάζεψα λίγο το σαλόνι,

ευτυχώς την κουζίνα την είχε φτιάξει εχθές το βράδυ η μαμά μου και σήμερα θα φέρει και φαγητό.

Περιμένει ένα πλυντήριο για άπλωμα,αλλά αργότερα.

Αυτά επειδή δεν θα έκανα τίποτα!:rolleyes::lol::lol:

Τέλος όμως,έφτιαξα ένα χυμό και κάθομαι!

θελω και εγω φαγητο απο τη μαμα:P

ειναι σπαστικο στη καθαρη κουζινουλα να πρεπει να μαγειρεψεις!!

χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη πως είναι το πόδι??

Μπορείς να με λες κούτσαβλο!!! :tongue::tongue:

Εκανα και μια σουπερ επιθεση στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και μάζεψα σε 2καλαθακια πλαστικα απορυπαντικα και καθαριστικα. Φυσικα τωρα ειναι πιο συμαζεμενα αλλα στριμωχτηκαν λιγο παραπανω. Με μεγάλη μου εκπληξη ανακάλυψα ότι είχα 3! αφρους για καθαρισμο φούρνου (τον οποιο δεν καθαριζω και πολυ συχνα) και 3! λιποκαθαριστές!!!!

Αυτό ακριβώς λέω!!! Δεν είναι απολύτως φυσιολογικό όταν επικρατεί χάος σε ένα ντουλάπι, συρτάρι να μην ξέρουμε τι υπάρχει μέσα?

Πόσες από μας δεν βρίσκουν "θυσαυρούς" (ρούχα από το σχολείο....!!, 5 μαύρα μολύβια ματιών!!!, 3 ίδια καθαριστικά κλπ.)... γι' αυτό OΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!! :tongue::tongue:

Ευγε μικρό μου!

777885dugw57gt25.gif

Ποια δουλειά βάριέστε περισσότερο από όλες? Εγώ να τακτοποιώ τα πιάτα μετά το πλυντήριο πιάτων. Έχω αναπτύξει μέθοδο βέβαια για να τελειώνω γρήγορα, τα βάζω μέσα ανά κατηγορία και αναλόγως του πως τα έχω στα ντουλάπια (π.χ. τα ποτήρια που μπαίνουν στο δεξί ντουλάπι μαζί, του αριστερού πάλι μαζί, τα πηρούνια κουτάλια κτλ χωρισμένα κι αυτά, κι έτσι τελειώνω με μια κίνηση, αλλά και πάλι....)

Το να καθαρίζω τον φούρνο της κουζίνας.... μιλάμε οτι τον καθαριζω 5 φορες τον χρονο..... είναι η δουλεια που επιλεκτικα ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!!!!!! :lol::lol::(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Εστρωσα κρεβάτια,

έβαλα σκούπα σε υπνοδωμάτια και σαλόνι,

καθάρισα λίγο νιπτήρες ,λεκάνες και τους καθρέφτες στα μπάνια,

συμμάζεψα λίγο το σαλόνι,

ευτυχώς την κουζίνα την είχε φτιάξει εχθές το βράδυ η μαμά μου και σήμερα θα φέρει και φαγητό.

Περιμένει ένα πλυντήριο για άπλωμα,αλλά αργότερα.

Αυτά επειδή δεν θα έκανα τίποτα!:rolleyes::lol::lol:

Τέλος όμως,έφτιαξα ένα χυμό και κάθομαι!

Μικρή, μην ξεθαρεύεις!!! Ξάπλωσε!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

θελω και εγω φαγητο απο τη μαμα:P

ειναι σπαστικο στη καθαρη κουζινουλα να πρεπει να μαγειρεψεις!!

χιχιχι

Γιατί εγώ?

Εγώ δεν θέλω? Τι είμαι? Το κωλόπαιδο...? :tongue::tongue::tongue::tongue::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα νοικοκυροκόριτσα! Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις ευχές σας, κι εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας..Είμαστε αρκετές εδώ με 2χρονα ή μου φαίνεται;; :D

marilou, και πάλι να τον χαίρεσαι! Όμως, με τρομάζεις! Πόσα παιδάκια ήταν; Εγώ σκεφτόμουν να της το κάνω σπίτι το πάρτι της μικρής. Λες να μου το ισοπεδώσουν το σπιτάκι μου οι τάταροι :lol:; Δεν τα πάω καλά με τους παιδότοπους. Δεν την έχω πάει ποτέ.

Είχαμε 15 παιδάκια και καμιά 40ρια ενήλικες και το σπίτι μας είναι σχετικά μικρό για πάρτι (80τμ)..Πέρσι, στα πρώτα γενέθλια που τα κάναμε στο σπίτι, αν και ήταν πιο λίγα τα άτομα, ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο και με τα παιδάκια να τρέχουν ανάμεσα στα πόδια μας, ε δεν ήταν και ό,τι καλύτερο :rolleyes: Φέτος δεν είχα το άγχος ούτε να καθαρίσω το σπίτι (ούτε να το ξανακαθαρίσω μετά!), ούτε να ετοιμάσω μπουφέ, ούτε είχα έννοια με τα παιδιά (μη μαλώσουν, μη χτυπήσουν κτλ), τα πρόσεχε η κοπέλα του παιδότοπου ;)

Είχαμε κι εμείς αρκετούς γονείς που δεν είχαν ξαναφέρει τα παιδάκια τους σε παιδότοπο (ηλικίες από 1ος έτους μέχρι 18+ μηνών), αλλά ο παιδότοπος που κάναμε το πάρτι (και όλοι φαντάζομαι) είχε ξεχωριστό χώρο για τα πιο μικρά παιδάκια και έπαιξαν εκεί πολύ ήσυχα, χωρίς φόβο μη χτυπήσουν από τα μεγαλύτερα..Πέρασαν όλοι υπέροχα μας είπαν, δεν είχαμε ούτε ένα κλάμα! :)

τις τσαντες και κορδελες κλπ τα εχω στην ντουλαπα μου, κατω χαμηλα, πισω απο τα κρεμασμενα ρουχα! Τα εχω ολα σε μια πιο μεγαλη χαρτινη σακουλιτσα και ετσι αμα χρειαστω κατι ξερω πως ειναι ολα μαζεμενα εκει!

Χμμμ..δεν είναι άσχημη ιδέα να τα βάλω στη ντουλάπα μου..! Νομίζω θα απελευθερώσω ένα ράφι και θα το κάνω μίνι-γραφείο χειροτεχνίας :) Thanks!

Μαριλου να χαίρεσαι τον μικρό σου!!!! Πάντα γερος και ευτυχισμένος!

Να 'σαι καλά naya μου! Όσο για την πεθερά σου που λες, σε καταλαβαίνω απόλυτα..γκούχου-γκούχου :rolleyes:

Ειρήνη μας, περαστικά σου!! Να ξεκουραστείς και βάλε και καμιά Voltaren μήπως σε ανακουφίσει..

g8Sbp2.png

1) Εστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Τακτοποίησα τα πλυμμένα πιατικά από το στραγγιστήρι στις θέσεις τους

3) Ψευτομάζεψα το σαλόνι

4) Τέλος το δωμάτιο του φιόγκου!

5) Έφτιαξα ένα φυσικό χυμό και έφαγα με λίγο σπανακοπιτούλα

6) Έπλυνα όλο το μπάνιο και τώρα έχω ανοίξει το παράθυρο και αφήσει τη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της για κανα 10λεπτο. Σε λίγο θα πάω να το ξεβγάλω ;)

7) Τελείωσε το μπάνιο. Το ξέπλυνα με νερό και το σφουγγάρισα. Άφησα ανοιχτό το παράθυρο για να στεγνώσουν τα παντα. Και με τόσο κρύο... σε 10 λεπτά το πολύ θα είναι όλα στεγνά! ;)

Πάω να βάλω μια σκούπα γιατί το δωμάτιο του μικρού, με τόσα που ξεκαθάρισα, έχει όλο βρωμίτσες κάτω... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Ηρθα παλιιιι....

Μολις εβαλα το φαγακι μου να ψηνεται σε αυτες τις σακουλιτσες ...http://www.sanitas.com.gr/product.aspx?id=4

ελπιζω να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι πειναω σαν λυκος!!:twisted:

Ποια δουλειά βάριέστε περισσότερο από όλες? Εγώ να τακτοποιώ τα πιάτα μετά το πλυντήριο πιάτων. Έχω αναπτύξει μέθοδο βέβαια για να τελειώνω γρήγορα, τα βάζω μέσα ανά κατηγορία και αναλόγως του πως τα έχω στα ντουλάπια (π.χ. τα ποτήρια που μπαίνουν στο δεξί ντουλάπι μαζί, του αριστερού πάλι μαζί, τα πηρούνια κουτάλια κτλ χωρισμένα κι αυτά, κι έτσι τελειώνω με μια κίνηση, αλλά και πάλι....)

Βαριεμαι ΘΑΝΑΣΙΜΑ να πλενω πιατα!!!!!!!!!Δεν το αντεχω λεμε!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ηρθα παλιιιι....

Μολις εβαλα το φαγακι μου να ψηνεται σε αυτες τις σακουλιτσες ...http://www.sanitas.com.gr/product.aspx?id=4

ελπιζω να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι πειναω σαν λυκος!!:twisted:

Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ,συνήθως ψήνω σε γάστρα.

Πες μας εντυπώσεις όταν τελειώσει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναγια μουυυ!!!!!!

Μα τι καλη πεθερουλα εχεις εσυ??:twisted::twisted:

Και η απαντηση της ομως θεϊκη εε? Ακους εκει θα τα κανω αυριο!!Και τι θα κανατε δηλαδη την επομενη μερα?Θα μπαινοβγαινατε μεσα στις λασπες!!??

Ασε τα πηρα και εγω στο κρανιο τωρα!!!

Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ,συνήθως ψήνω σε γάστρα.

Πες μας εντυπώσεις όταν τελειώσει.

Τις χρησιμοποιω καιρο τωρα!Οντως ψηνουν πιο γρηγορα..ειναι μαλακο το φαγητο,και δεν χρειαζεται λαδια,βουτυρο κλπ για να ψηθει, αρα ειναι και πιο υγιεινο! τις συστηνω ανεπυφυλακτα για οσες ειναι της υγιεινης διατροφης!;)

Τις χρησιμοποιω καιρο τωρα!Οντως ψηνουν πιο γρηγορα..ειναι μαλακο το φαγητο,και δεν χρειαζεται λαδια,βουτυρο κλπ για να ψηθει, αρα ειναι και πιο υγιεινο! τις συστηνω ανεπυφυλακτα για οσες ειναι της υγιεινης διατροφης!;)

Θα τις έχω υπ'όψιν,σ'ευχαριστώ!:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Εστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Τακτοποίησα τα πλυμμένα πιατικά από το στραγγιστήρι στις θέσεις τους

3) Ψευτομάζεψα το σαλόνι

4) Τέλος το δωμάτιο του φιόγκου!

5) Έφτιαξα ένα φυσικό χυμό και έφαγα με λίγο σπανακοπιτούλα

6) Έπλυνα όλο το μπάνιο και τώρα έχω ανοίξει το παράθυρο και αφήσει τη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της για κανα 10λεπτο. Σε λίγο θα πάω να το ξεβγάλω ;)

7) Τελείωσε το μπάνιο. Το ξέπλυνα με νερό και το σφουγγάρισα. Άφησα ανοιχτό το παράθυρο για να στεγνώσουν τα παντα. Και με τόσο κρύο... σε 10 λεπτά το πολύ θα είναι όλα στεγνά! ;)

:cool: Έβαλα σκούπα... και τέλος! Την αράζω τώρα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...