Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Εστρωσα τα κρεβάτια μας

2) Τακτοποίησα τα πλυμμένα πιατικά από το στραγγιστήρι στις θέσεις τους

3) Ψευτομάζεψα το σαλόνι

Πάω να την "πέσω" στο δωμάτιο του φιόγκου τώρα που λείπει.. ήρθε η ώρα για πέταμα και δόσιμο. Πάω με 2 σακούλες στο χέρι και είναι μην πέσεις στα χέρια μου εκεί μέσα!! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πώ τι έχω κάνει εγώ(ο μπαμπάς μου ,μου το έφιαξε) στην αποθήκη μου για τις πατάτες και νομίζω είναι ωραία ιδέα.

Πήρε καφασάκια ξύλινα από το μανάβη και τα στήριξε πάνω σε 4 όρθια ξύλα,το ένα πάνω από το άλλο ,σαν ράφια.Τα βάψαμε,λοιπόν, και τα βάζω εκεί.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα σε ολες και περαστικα στις αρρωστουλες!!!

χθες ευτυχως ηταν καλυτερα ο μικρος μου!

τον πηγα στη μαμα μου, εβαλα σκουπα, σφουγγαρισα, εκανα το μπανιο, σιδερωσα 3 λεκανες και εβαλα να πλενει τα σκουρα και μετα κατι παιχνιδια του μικρου, καθαρισα κουζινα και εννοειται ξεσκονισα!!

πηγα στη μανα μου θηλασα γιατι πειναγε ο μικρος , πηγα σουπερ μαρκετ επεστρεψα σπιτι τακτοποιησα τα πραγματα και εφερα και το μικρο σπιτι!!

και μετα κουτουλαγα :)

αχχχχχχ εγω δεν εχω αποθηκη σπιτι μου :(

τον πηγα στη μαμα μου, εβαλα σκουπα, σφουγγαρισα, εκανα το μπανιο, σιδερωσα 3 λεκανες και εβαλα να πλενει τα σκουρα και μετα κατι παιχνιδια του μικρου, καθαρισα κουζινα και εννοειται ξεσκονισα!!

πηγα στη μανα μου θηλασα γιατι πηναγε ο μικρος , πηγα σουπερ μαρκετ επεστρεψα σπιτι τακτοποιησα τα πραγματα και εφερα και το μικρο σπιτι!!

ΟΥΑΟΥ!!!!Ασπρος σίφουνας!Ακριβώς αυτό που λέμε,όταν κάνεις απερίσπαστος τις δουλειές έχεις αποτ΄λεσμα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μαριλου να χαίρεσαι τον μικρό σου!!!! Πάντα γερος και ευτυχισμένος!

Χρ'υσα περαστικά σου! ΣΥνήλθες καθόλου??

Ειρήνη πως είναι το πόδι??

Εγώ όχι μονο τελειωσα με τη φριτέζα (ενταξει έχει μέρες :tongue:) αλλά έκανα και χώρο σε ένα ντουλάπι της κουζίνας γι ανα τη βάλω (μέχρι τώρα την είχα απλά πάνω στις εστίες...).

Εκανα και μια σουπερ επιθεση στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και μάζεψα σε 2καλαθακια πλαστικα απορυπαντικα και καθαριστικα. Φυσικα τωρα ειναι πιο συμαζεμενα αλλα στριμωχτηκαν λιγο παραπανω. Με μεγάλη μου εκπληξη ανακάλυψα ότι είχα 3! αφρους για καθαρισμο φούρνου (τον οποιο δεν καθαριζω και πολυ συχνα) και 3! λιποκαθαριστές!!!!

Εχθες έζησα και μια ΦΡΙΚΗ όταν γύρισα σπίτι. Αντίθετα με τη μανα μου που ειναι παστρικοθοδώρα, η πεθερά μου δεν το εχει και πολυ με την καθαριοτητα και το συμμάζεμα. Οπότε δεν περιμενω ποτε να βρω το σπιτι καλυτερο απο οτι το αφηνω (συνηθως ελαφρως χειροτερο αναλογα με το τι εχε κανει η μικρη). Χθες λοιπον που εβρεχε, αφησε το σκυλο να βγει έξω χωρις να τον σκουπίσει πριν μπει! Και με το που μπαινω στο σπιτι βλέπω κουζινα και χολ κυριολεκτικα μέσα στη λάσπη (και το υπόλοιπο σπιτι φυσικα αλλα αυτα ηταν τα χειροτερα)! Εγκεφαλικο επαθα σας λέω!

Και οταν τη ρωτησα γιατι τον εβγαλε μου ειπε, τι να κανω ολο εξω θέλει! Και φυσικα προσθεσε το θεικο 'ε μη σφουγγαρισεις τωρα κουρασμενη στην κατασταση σου, θα τα κανω εγω αύριο'!!

Περιττο να πω οτι περασα ολο το απογευμα σκουπιζοντας και σφουγγαριζοντας (είναι και χαλια η μεση μου)... Το αποτελεσμα ηταν να ειμαι ψοφια το βραδυ και να μην εχω κουραγιο για μαγειρεμα οποτε σηκωθηκα σημερα το πρωι για να κανω εστω εναν τραχανα για τη μικρη να της τον δωσει με λιγο ψαρακι που εμεινε απο χθες... Ουφ τα λέω και κουράζομαι...

Σημερα το απογευμα δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ! Άντε ίσως λίγο φαγάκι. Θα περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου (όσο με αφήσει η μικρή), θα παω στο pilates μου (μπας και ερθει και η μεση στα ισα της) και θα βγω το βραδακι με τον καλο μου τα δυο μας γιατι έχουμε σήμερα και επέτειο (όχι γαμου).

Έτσι για να ξορκίσω το χθεσινό κακό!

Αντε παω για δουλεια γιατι το κ@λοβάρεσα λίγο σήμερα :tongue::tongue:

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα το πρόγραμμα μόλις γυρίσω από δουλειά έχει πολλααα πλυντήρια, μετράω τουλάχιστον 3 και άλλα δυο για αύριο.

Το πρωί άργησα λίγο κι έφυγα σαν την τρελή, ούτε κρεβάτια δεν έστρωσα :(

Ποια δουλειά βάριέστε περισσότερο από όλες? Εγώ να τακτοποιώ τα πιάτα μετά το πλυντήριο πιάτων. Έχω αναπτύξει μέθοδο βέβαια για να τελειώνω γρήγορα, τα βάζω μέσα ανά κατηγορία και αναλόγως του πως τα έχω στα ντουλάπια (π.χ. τα ποτήρια που μπαίνουν στο δεξί ντουλάπι μαζί, του αριστερού πάλι μαζί, τα πηρούνια κουτάλια κτλ χωρισμένα κι αυτά, κι έτσι τελειώνω με μια κίνηση, αλλά και πάλι....)

3) Ψευτομάζεψα το σαλόνι

4) Τέλος το δωμάτιο του φιόγκου!

Φίλες μου... 1 φορά κάθε μήνα κάνω αυτό το "ντου" και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ βρίσκω πράγματα για πέταμα... τι στο καλό... γεννάνε??? :mrgreen:

α) Πέταξα 1 ολόκληρη σακούλα σούπερ μάρκετ με μικρο-πράγματα και σπασμένα παιχνίδια

β) Έγινε χώρος στα 3 δίχτυα που έχω και πλέον δεν υπάρχουν τριγύρω παιχνίδια εκτός από τα ογκώδη

γ) Μάζεψα όλες τις κάρτες των gormiti (.... :rolleyes: ) και τα έβαλα σε ένα μικρό κουτάκι gormiti έτσι και θα είναι μαζεμένα και θα τα βρίσκει εύκολα.

δ) Ετοίμασα μισή σακουλίτσα με παιχνίδια για δόσιμο στην εκκλησία...

Αχ.. ξαλάφρωσα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα το πρόγραμμα μόλις γυρίσω από δουλειά έχει πολλααα πλυντήρια, μετράω τουλάχιστον 3 και άλλα δυο για αύριο.

Το πρωί άργησα λίγο κι έφυγα σαν την τρελή, ούτε κρεβάτια δεν έστρωσα :(

Ποια δουλειά βάριέστε περισσότερο από όλες? Εγώ να τακτοποιώ τα πιάτα μετά το πλυντήριο πιάτων. Έχω αναπτύξει μέθοδο βέβαια για να τελειώνω γρήγορα, τα βάζω μέσα ανά κατηγορία και αναλόγως του πως τα έχω στα ντουλάπια (π.χ. τα ποτήρια που μπαίνουν στο δεξί ντουλάπι μαζί, του αριστερού πάλι μαζί, τα πηρούνια κουτάλια κτλ χωρισμένα κι αυτά, κι έτσι τελειώνω με μια κίνηση, αλλά και πάλι....)

Στην κατάσταση που είμαι σήμερα τις βαριέμαι όλες!

Γενικά το χειρότερο μου είναι το πλύσιμο του φούρνου και του ψυγείου εσωτερικά.Και το ξεσκόνισμα.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κι εγώ το βαριέμαι το κόψιμο της σαλάτας και το κάνω κι εγώ κάπως έτσι. Αλλιώς, μπορεί και να μην τρώγαμε σαλάτα, οπότε, ακόμα κι αν χάνει κάτι από τα θρεπτικά της, στη δική μου περίπτωση ισχύει το "απ' τ' ολότελα...

Συμφωνώ απόλυτα!

Ερώτηση: Παρατήρησα σε μία μπαλκονόπορτα και στην πόρτα της κουζίνας, στο σημείο όπου κάνει γωνία το κούφωμα/κάσα με το τοίχο, μαυρίλα σαν υγρασία-μούχλα. Υποθέτω ότι δημιουργείται γιατί το χειμώνα με τη διαφορά θερμοκρασίας μέσα έξω συχνά τα αλουμίνια "ιδρώνουν" εσωτερικά. Στο εξής θα πρέπει να φροντίζω να τα σκουπίζω συχνά όταν συμβαίνει αλλά τώρα με τι να επιτεθώ στην αντιπαθητική μαυρίλα; Με σόδα και ξύδι θα κάνω τίποτα λέτε, μπας και αποφύγω τη χημικούρα; Με τι αναλογίες θα δοκιμάζατε;
Ανεξάρτητα από το καθάρισμα να σου προτείνω το χειμώνα να έχεις κάποιο παραθυράκι ελάχιστα ανοιχτό (οχι φυσικά την νύχτα, που κοιμάστε!)... Μας το είχε προτείνει ένας φίλος μηχανικός ώστε το σπίτι να "αναπνεύει" το χειμωνα που βάζουμε καλοριφέρ και η διαφορα θερμοκρασίας είναι μεγάλη μεταξύ του έξω και το μέσα...! ;)

Καληνύχτες! :D

777885dugw57gt25.gif

Να σας πώ τι έχω κάνει εγώ(ο μπαμπάς μου ,μου το έφιαξε) στην αποθήκη μου για τις πατάτες και νομίζω είναι ωραία ιδέα.

Πήρε καφασάκια ξύλινα από το μανάβη και τα στήριξε πάνω σε 4 όρθια ξύλα,το ένα πάνω από το άλλο ,σαν ράφια.Τα βάψαμε,λοιπόν, και τα βάζω εκεί.:-)

Τέλειο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

3) Ψευτομάζεψα το σαλόνι

4) Τέλος το δωμάτιο του φιόγκου!

5) Έφτιαξα ένα φυσικό χυμό και έφαγα με λίγο σπανακοπιτούλα

6) Έπλυνα όλο το μπάνιο και τώρα έχω ανοίξει το παράθυρο και αφήσει τη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της για κανα 10λεπτο. Σε λίγο θα πάω να το ξεβγάλω ;)

777885dugw57gt25.gif

Εστρωσα κρεβάτια,

έβαλα σκούπα σε υπνοδωμάτια και σαλόνι,

καθάρισα λίγο νιπτήρες ,λεκάνες και τους καθρέφτες στα μπάνια,

συμμάζεψα λίγο το σαλόνι,

ευτυχώς την κουζίνα την είχε φτιάξει εχθές το βράδυ η μαμά μου και σήμερα θα φέρει και φαγητό.

Περιμένει ένα πλυντήριο για άπλωμα,αλλά αργότερα.

Αυτά επειδή δεν θα έκανα τίποτα!:rolleyes::lol::lol:

Τέλος όμως,έφτιαξα ένα χυμό και κάθομαι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας...τωρα που ανοιγει καιρος μολις τελειωσω την ταξη της κουζινας (ελπιζω σημερα) θα ασχοληθω με τον εξωτερικο χωρο.Σας παρακολουθω ανελλιπως...φιλακια

πηγα στη μανα μου θηλασα γιατι πειναγε ο μικρος , πηγα σουπερ μαρκετ επεστρεψα σπιτι τακτοποιησα τα πραγματα και εφερα και το μικρο σπιτι!!

Ο ναυτο-σίφουνας!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

5) Έφτιαξα ένα φυσικό χυμό και έφαγα με λίγο σπανακοπιτούλα

6) Έπλυνα όλο το μπάνιο και τώρα έχω ανοίξει το παράθυρο και αφήσει τη χλωρίνη να κάνει τη δουλειά της για κανα 10λεπτο. Σε λίγο θα πάω να το ξεβγάλω ;)

Στην υγειά μας λοιπόν!:lol::lol:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...