Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα ασχολήθηκα με τα δώρα που μας έκαναν, κάποια παιχνίδια τα αποθήκευσα για αργότερα, έβαλα πλυντήριο τα ρουχαλάκια κτλ..Οπότε προκύπτει ένα θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ!! Πώς οργανώνουμε τα είδη συσκευασίας, τις κορδέλες, τις τσάντες δώρων κτλ;;;

Στο σπίτι έχω ένα μεγάλο στοκ από τέτοια πράγματα και τα χώνω από 'δω κι από 'κει, με αποτέλεσμα να ξεχνάω την ύπαρξή τους και να αγοράζω καινούργια :mad: Εσείς πώς τα οργανώνετε αυτά;

Σχετικά με τις σακούλες, είμαι πολύ "τυχερή" γιατί το κρεβάτι του Ανδρεούλη μου έχει κεφαλάρι... οπότε είναι αφιερωμένο σ' εκείνες! Εκεί τις χώνω όλες και έχω βρει την υγειά μου! Ουτε ταλαιπωρία, ούτε να κυκλοφορούν και οργανωμένες είναι!

Κορδέλες έχω μόνο 2 και τις βάζω κι αυτές στο ίδιο σημείο για να μην πελαγώνω (... :rolleyes: μ' έχετε μάθει τώρα νομίζω! :tongue: ).

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως ειστε κοριτσάκια μου?

Εγώ σπίτι, διαβάζουμε με το φιογκάκι.

Σήμερα, επειδή άργησα να επιστρέψω από τη δουλειά έκανα μια πρόχειρη μακαρονάκια με κόκκινη σάλτσα με βασιλικό.

Πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα λίγα πραγματάκια και γύρισα με το φιογκάκι σπίτι αφού το πήρα από το σχολείο.

Δεν θα κάνω καθόλου δουλειές. Δεν έχω καθόλου όρεξη... έχω έναν πόνο στο πόδι, ακριβώς εκεί που ενώνεται το πόδι με τον κορμό, τόσο έντονο που δεν μπορώ να σηκώσω καν το πόδι μου. Αφού λοιπόν δεν έχω και όρεξη.. δεν θα κάνω καθόλου δουλίτσες. Θα τελειώσω σιγά-σιγά τον νεροχύτη (έχω ακόμα μια κατσαρολίτσα από χθες) και αυτο είναι όλο.

Οταν τελειωσουμε το διαβασμα, θα χαλαρωσω με τα κεράκια μου, θα παιξω λιγακι με το μικρό, θα κάνω τα μπάνια μου και θα ξαπλώσουμε νωρίς....

Πήρα ρεπό!

777885dugw57gt25.gif

Τελικά, άδειασα τελείως το χώρο πίσω από τον καναπέ (και με είχε βολέψει!!!!!!!!!!!........ Αλλά τι να κάνω; Η μπουμπού βλέπετε...) . Έβαλα στα 2 συρτάρια του ψυγείου πορτοκάλια, μήλα, μανταρίνια, λεμόνια, πέταξα εκείνο το χαρτόνινο καλάθι που είχα τις πατάτες (είχε γίνει πολύ απαίσιο, μεσα στα χώματα, ντιαχ!) και τις έβαλα πάνω στο πλυντήριο μέσα στην αποθήκη η οποία είναι δίπλα ακριβώς στην κουζίνα, μέσα σε ένα τάπερ τεράστιο. Για την ακρίβεια δεν είναι τάπερ είναι σα στραγγιστήρι, σαν ορθογώνιο τάπερ μέσα στο οποίο υπάρχει στο ίδιο σχεδον μέγεθος αλλά λίγο πιο κοντό και με μακρόστενα ορθογώνια ανοίγματα ένα ακόμα τάπερ. (:lol: :lol: Χα, χα βρε κορίτσια, δε μου έρχεται στο μυαλό η λέξη πώς το λένε και προσπαθώ να το περιγράψω! ) Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν πιατοθήκη αν θές αλλά και για να στραγγίξεις τα λαχανικά που έπλυνες. Ε, εγώ το έκανα καλάθι για πατάτες, το ένα κομμάτι για πανέρι και το άλλο, το τρυπητό για καπάκι :lol: :lol: :lol: Αστείο μου φαίνεται, να δω αν θα με βολέψει, αλλιώς θα αγοράσω άλλο. Μου μένει να αγοράσω 2-3 πανεράκια ακόμα για ντοματες-κρεμμύδια-σκόρδα, πιο μικρά, να τα βάλω και αυτά πάνω στο πλυντήριο. Κι έτσι η μισή επιφάνεια του πλυντηρίου θα έχει πατάτες, κρεμμύδια κτλ και η άλλη μισή skip, cajolin κτλ. :rolleyes:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλησπέρα, κοριτσάκια! Σήμερα, αφού ξεπατωθήκαμε στην εκκαθάριση και την οργάνωση στη δουλειά (και έπεται συνέχεια), γύρισα σπίτι, έπλυνα δυο νεροχύτες πιάτα (είχα μαγειρέψει το καμάρι μου :lol:) και όλο το υπόλοιπο απόγευμα δεν έκανα τίποτα. Πήραν δώρο στη μικρή ένα ξύλινο κουκλόσπιτο και κολλήσαμε μ' αυτό όλη η οικογένεια :rolleyes:

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Εχθές ήταν το πάρτι του μικρού μας και περάσαμε σούπερ! Ευχαριστώ το θεό που υπάρχουν παιδότοποι γιατί ούτε καν μπορώ να διανοηθώ τον χαμό που έγινε χτες, να γίνεται στο σπίτι μου..χεχε ;) Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τα δωράκια μας, ελπίζω να άρεσαν και στα παιδάκια :)

Σήμερα ασχολήθηκα με τα δώρα που μας έκαναν, κάποια παιχνίδια τα αποθήκευσα για αργότερα, έβαλα πλυντήριο τα ρουχαλάκια κτλ..Οπότε προκύπτει ένα θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ!! Πώς οργανώνουμε τα είδη συσκευασίας, τις κορδέλες, τις τσάντες δώρων κτλ;;;

Στο σπίτι έχω ένα μεγάλο στοκ από τέτοια πράγματα και τα χώνω από 'δω κι από 'κει, με αποτέλεσμα να ξεχνάω την ύπαρξή τους και να αγοράζω καινούργια :mad: Εσείς πώς τα οργανώνετε αυτά;

marilou, και πάλι να τον χαίρεσαι! Όμως, με τρομάζεις! Πόσα παιδάκια ήταν; Εγώ σκεφτόμουν να της το κάνω σπίτι το πάρτι της μικρής. Λες να μου το ισοπεδώσουν το σπιτάκι μου οι τάταροι :lol:; Δεν τα πάω καλά με τους παιδότοπους. Δεν την έχω πάει ποτέ.

Όσο για την οργάνωση των ειδών που λες, εγώ δεν έχω στο σπίτι αλλά, νομίζω, ότι το πρόβλημα σου ξεκινάει από το "τα χώνω από δω κι από κει". Εφόσον, δλδ, έχεις στοκ, μάλλον πρέπει να εξοικονομήσεις έναν χώρο γι' αυτά, όπου θα είναι όλα συγκεντρωμένα.

Αυτό, μόλις έγραψα παραπάνω, δεν το ήξερα. Αλλά δεν με βολεύει βρε μπουμπου μου. Παίρνω 1 πρασινάδα (μαρούλι ή άλλου είδους πρασινάδα) κάθε 5 μέρες, την πλένω, την κόβω και την βάζω στο τάπερ. Μ' αυτό περνάμε μόνο 3 μέρες. Το τρώμε άμεσα οπότε δεν μπορώ καθημερινά να κόβω.. το βαριέμαι! :tongue:

Κι εγώ το βαριέμαι το κόψιμο της σαλάτας και το κάνω κι εγώ κάπως έτσι. Αλλιώς, μπορεί και να μην τρώγαμε σαλάτα, οπότε, ακόμα κι αν χάνει κάτι από τα θρεπτικά της, στη δική μου περίπτωση ισχύει το "απ' τ' ολότελα..."

Ερώτηση: Παρατήρησα σε μία μπαλκονόπορτα και στην πόρτα της κουζίνας, στο σημείο όπου κάνει γωνία το κούφωμα/κάσα με το τοίχο, μαυρίλα σαν υγρασία-μούχλα. Υποθέτω ότι δημιουργείται γιατί το χειμώνα με τη διαφορά θερμοκρασίας μέσα έξω συχνά τα αλουμίνια "ιδρώνουν" εσωτερικά. Στο εξής θα πρέπει να φροντίζω να τα σκουπίζω συχνά όταν συμβαίνει αλλά τώρα με τι να επιτεθώ στην αντιπαθητική μαυρίλα; Με σόδα και ξύδι θα κάνω τίποτα λέτε, μπας και αποφύγω τη χημικούρα; Με τι αναλογίες θα δοκιμάζατε;

Καληνύχτες! :D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Σηκωθηκα απο τις 6 για να προλαβω να πιω το καφεδακι μου με την ησυχια μου πριν ξυπνησει η μικρουλα!!:tongue:

Θα σχολιασω τα δυο ερωτηματα που θυμαμαι, γιατι χθες σας διαβασα..

-τις τσαντες και κορδελες κλπ τα εχω στην ντουλαπα μου, κατω χαμηλα, πισω απο τα κρεμασμενα ρουχα! Τα εχω ολα σε μια πιο μεγαλη χαρτινη σακουλιτσα και ετσι αμα χρειαστω κατι ξερω πως ειναι ολα μαζεμενα εκει!

-τα κρεμμυδια,σκορδα τα εχω εξω, πανω στο παραθυρο της κουζινας, μεσα σε ενα φουξια κουβαδακι [ξερετε αυτα που βαζουν τωρα πολυ σε βαφτισεις για λουλουδια κλπ]

-τις πατατες τις εχω επισης εξω απο την κουζινα. Βρηκα ενα καλαθακι [για σκουπιδια ειναι βασικα] αλλα μικρο και καλα γραφειου. Επειδη ειναι μαυρο και ωραιο μου αρεσε και σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω για αυτο το λογο!Σκεφτομαι να παρω αλλο ενα για να βαζω κ τα πορτοκαλια!Απο το τζαμπο το πηρα!Τα υπολοιπα φρουτα μιας κ δεν αγοραζω μεγαλες ποσοτητες τα εχω ειτε στο ψυγειο, ειτε στη φρουτιερα μου!

Αυτααα...

Καλημέρα αγαπημένες μου!!

Τι κάνετε σήμερις??

Εμένα συνεχίζει να πονάει το πόδι και πάω σαν το... κούτσαβλο!!!! :tongue::tongue:

Σήμερα δεν δουλεύω οπότε θα το εκμευταλλευτώ να κάνω κάποιες δουλίτσες, αρκετές μεν, στο πολυ χαλαρό δε...

Θα επιστρέψω, σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια εισαστε υπεροχες και πανω απο ολα νοικυρουλεςhttp://parentscafe.gr/images/icons/icon7.gif.Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν μπορειτε ...μενω σε μεζονετα στην οποια υπαρχει αυλη.Στο πισω μερος της αυλης υπαρχει ενας τοιχος που ειναι απο το διπλανο παλιο σπιτι οσο κ να τον βαφω πεταει μπογια κ φαινεται πολυ ασχημα κ δυστυχως απο εκει ειναι η εισοδος του σπιτιου τι θα μπορουσα να βαλω να τον καλυψω?(εκτος απο καλαμωτη δεν μου αρεσει)

Καλημέρα σε όλη την παρέα .

Μήπως να ρωτούσες σε κατάστημα με χρώματα τι ακριβώς θα μπορούσες να βάλεις από χρώμα για να το βάψεις ... τσιμεντόχρωμα π.χ. ή κάποιο άλλο στεγανωτικό χρώμα αυτοί γνωρίζουν να σου πουν αν τους πεις το πρόβλημα με τον τοίχο ή καλύτερα ένας καλός ελαιοχρωματιστής . Πάντως και οι λύσεις που σου πρότειναν κάποιες κοπέλες είναι πολύ πιο ωραίες γιατί θα το κάνουν πιο όμορφο από έναν τοίχο που είναι απλά βαμμένος .

Μαριλού να χαίρεσαι το παιδάκι σου .

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται ...

Ειρηνάκι ακόμα περιμένω να ρωτήσεις για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη . Αν και έχω βγάλει το αλεύρι και ότι άλλο είχα τέτοιου είδους αλλά τα λάδια μου δεν έχω και κάπου αλλού να τα βάλω οπότε παραμένουν εκεί μέχρι νεωτέρας .

Kαλημέρααααα!

Και ναι,επιτέλους σήμερα νιώθω καλά αν και έχω κάνει μια μικρή βρογχίτιδα,έτσι για να μου βρίσκεται...Παρολα αυτα και σήμερα θα συνεχίσω με ξεκούραση,με το φόβο μήπως ξανακυλήσω.

Xριστιάνα,ωραία ανοιξιάτικη εικόνα!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κι έτσι η μισή επιφάνεια του πλυντηρίου θα έχει πατάτες, κρεμμύδια κτλ και η άλλη μισή skip, cajolin κτλ. :rolleyes:

Μπράβο, που τακτοποιείσαι σιγά-σιγά.

Προσωπικά, πιστεύω πως έκανες πολυ καλά που τα πήρες πίσω από τον καναπέ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα αγαπημένες μου!!

Τι κάνετε σήμερις??

Εμένα συνεχίζει να πονάει το πόδι και πάω σαν το... κούτσαβλο!!!! :tongue::tongue:

Σήμερα δεν δουλεύω οπότε θα το εκμευταλλευτώ να κάνω κάποιες δουλίτσες, αρκετές μεν, στο πολυ χαλαρό δε...

Θα επιστρέψω, σας φιλώ!

Ειρήνη μου,τι έπαθε το πόδι σου,μήπως το ξαφνιασες ή το έχεις ζορίσει?Προσεξέ το λίγο.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνάκι ακόμα περιμένω να ρωτήσεις για το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη . Αν και έχω βγάλει το αλεύρι και ότι άλλο είχα τέτοιου είδους αλλά τα λάδια μου δεν έχω και κάπου αλλού να τα βάλω οπότε παραμένουν εκεί μέχρι νεωτέρας .

Καλημέρα κουκλί μου!

Καλά που μου το θυμίζεις! :rolleyes:

Κάτσε να του στείλω ένα μήνυμα αλλά δεν ξέρω αν ο αδερφός μου είναι αυτή τη στιγμή εδώ ή είναι στο cern. Νομίζω λειπει Γενεύη αλλά θα του το στείλω anyway! ;)

Λάδι και γω εκεί το βάζω, όπως έχω ξαναπει. Τελειώνει σύντομα από τα μπουκάλια που το έχω, οπότε δεν πιστεύω πως δημιουργείται πρόβλημα.

Το αλεύρι, το βάζω σε μία πλαστική κανάτα νερού της tapperware και το έχω στο ψυγείο. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου,τι έπαθε το πόδι σου,μήπως το ξαφνιασες ή το έχεις ζορίσει?Προσεξέ το λίγο.:-)

Μάλλον κάποια κίνηση που έκανα γιατί δεν μπορώ να το πατήσω καλά και χθες δυσκολευόμουν να... μπω στην μπανιέρα!! :lol::lol::lol::rolleyes:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Χρύσα μου!

Καλά θα κάνεις να ξεκουραστείς και σήμερα... η ίωση αυτή ειδες τι ύπουλη που είναι!!! :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...