Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ δυστυχώς δεν ανοίγει η φωτο.

Αλλά γενικά μιλώντας θα μπορούσες να βάλει μία μπουκαμβίλια, που θα δώσει και χρώμα την είσοδο, έιναι και αναριχώμενο και θα "σκαρφαλώσει στον τοίχο"

Μας καλύπτει η λύση φυτό, ή να στραφούμε σε άλλες λύσεις?

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου.Ειναι λιγο σκοτεινο σαν σημειο κ φοβαμαι μηπως δεν αναπτυχθει το φυτο.Μαλλον να κατι αλλο...ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Εγώ χάλια και σήμερα,ευτυχώς απύρετη αλλά πτώμα και με βήχα.Η μαμά μου έρχεται αλλά δεν προλαβαίνει η καημένη να κάνει τίποτα άλλο από το να μας μαγειρέυει και να κουβαλάει φάρμακα,χαρτομάντηλα κ.τ.λ.Το ξέρω είναι το τελευταίο το σπίτι αλλά αμα αρρωστήσει η γυναίκα στο σπίτι όσα και να κάνουν οι υπόλοιποι...Επιτέλους έκανα μπάνιο μετά από μισή εβδομάδα...μεγαλεία...

Βelina γιατί μαδάει ο τοίχος?Μήπως να το έψαχνες καλύτερα?Αν όχι και εγώ κατι σε αναριχώμενο θα σου πρότεινα και η βουκαμβίλια σίγουρα θα δώσει χρώμα.

Γλάστρες έχω,Καλλιοπάκι ,αλλά κάθε φυτό έχει τη δική του εποχή για κλάδεμα.Ψάξε λεπτομέρώς για κάθε λουλούδι σου στο γοογλε

eTeNp3.pngeTeNp3.png

miriki πολυ καλη ιδεα!Οτι καινουργιο σας ερχεται θελω πολυ να μου το λετε.Δυστυχως εγω δεν κατεχω πολλα απο διακοσμηση ευχαριστωωω

χρυσα ο τοιχος δεν ειναι δικος μου ειναι του σπιτιου απο διπλα...πολυ με πεδευει κοριτσια

Διαφημίσεις

Κοριτσια εισαστε υπεροχες και πανω απο ολα νοικυρουλεςhttp://parentscafe.gr/images/icons/icon7.gif.Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν μπορειτε ...μενω σε μεζονετα στην οποια υπαρχει αυλη.Στο πισω μερος της αυλης υπαρχει ενας τοιχος που ειναι απο το διπλανο παλιο σπιτι οσο κ να τον βαφω πεταει μπογια κ φαινεται πολυ ασχημα κ δυστυχως απο εκει ειναι η εισοδος του σπιτιου τι θα μπορουσα να βαλω να τον καλυψω?(εκτος απο καλαμωτη δεν μου αρεσει)

Κατι τετοιο

http://www.pro-wood.gr/images/eidika/e022.JPG

ή

http://www.kiponodos.gr/products_img/1288880971_0.gif

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Εχθές ήταν το πάρτι του μικρού μας και περάσαμε σούπερ! Ευχαριστώ το θεό που υπάρχουν παιδότοποι γιατί ούτε καν μπορώ να διανοηθώ τον χαμό που έγινε χτες, να γίνεται στο σπίτι μου..χεχε ;) Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τα δωράκια μας, ελπίζω να άρεσαν και στα παιδάκια :)

Σήμερα ασχολήθηκα με τα δώρα που μας έκαναν, κάποια παιχνίδια τα αποθήκευσα για αργότερα, έβαλα πλυντήριο τα ρουχαλάκια κτλ..Οπότε προκύπτει ένα θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ!! Πώς οργανώνουμε τα είδη συσκευασίας, τις κορδέλες, τις τσάντες δώρων κτλ;;;

Στο σπίτι έχω ένα μεγάλο στοκ από τέτοια πράγματα και τα χώνω από 'δω κι από 'κει, με αποτέλεσμα να ξεχνάω την ύπαρξή τους και να αγοράζω καινούργια :mad: Εσείς πώς τα οργανώνετε αυτά;

Θα σας κουφάνω τώρα, αλλά για τον τοίχο πώς θα σου φαινόταν το δίχτυ παραλλαγής; http://www.petridi.gr/store/index.asp?page=category&id=145&p=5&show=rows

Like, πολλά like! To έχω δει σε εξοχική κατοικία αντί για τέντα και είναι πανέμορφο! :)

g8Sbp2.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Εχθές ήταν το πάρτι του μικρού μας και περάσαμε σούπερ! Ευχαριστώ το θεό που υπάρχουν παιδότοποι γιατί ούτε καν μπορώ να διανοηθώ τον χαμό που έγινε χτες, να γίνεται στο σπίτι μου..χεχε ;) Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τα δωράκια μας, ελπίζω να άρεσαν και στα παιδάκια :)

Σήμερα ασχολήθηκα με τα δώρα που μας έκαναν, κάποια παιχνίδια τα αποθήκευσα για αργότερα, έβαλα πλυντήριο τα ρουχαλάκια κτλ..Οπότε προκύπτει ένα θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ!! Πώς οργανώνουμε τα είδη συσκευασίας, τις κορδέλες, τις τσάντες δώρων κτλ;;;

Στο σπίτι έχω ένα μεγάλο στοκ από τέτοια πράγματα και τα χώνω από 'δω κι από 'κει, με αποτέλεσμα να ξεχνάω την ύπαρξή τους και να αγοράζω καινούργια :mad: Εσείς πώς τα οργανώνετε αυτά;

Like, πολλά like! To έχω δει σε εξοχική κατοικία αντί για τέντα και είναι πανέμορφο! :)

Και πάλι να τον χαίρεσαι,Μαριλού!

Στη μικρή μου ντουλάπα που τοποθετώ όλα τα χαρτικά, απορυπαντικά κτλ,εκεί βάζω και όλες τις τσάντες μου.Τις ναυλον ξεχωριστά και τις χάρτινες μέσα σε μία μεγάλη και σκληρή χαρτινη σακούλα.Τούλια και κορδέλες τα βάζω σε ένα κουτάκι στο πάνω ράφι της ίδιας ντουλάπας μαζί με τα ραφτικά μου.Οταν μαζέυω αρκετά και δεν χωράνε εκεί ,τοτε ξεσκαρτάρω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Οκ, ήθελα να το ρωτήσω, γιατί θα με εξυπηρετούσε να το έχω έτοιμο κομμένο για σαλάτα, αλλά με προβληματίζει το αν αυτό επηρεάζει τις βιταμινες που έχει το λάχανο.

Ματάκια μου, δεν το ξέρω..! :confused:

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω, όταν βάζεις τα λαχανικά σε καφασάκια, έτσι ανοιχτά και όχι κλειστά σε τάπερ, αυτά δεν επηρεάζονται από την υγρασία του ψυγείου; Πχ να χαλάσουν πιο εύκολα τα κολοκύθια κτλ; Εγώ τα βάζω σε τάπερ κλειστά, αλλά δε με εξυπηρετούν τόσο τα τάπερ όσον αφορά κάποια λαχανικά, τα καφασάκια φαίνονται καλή ιδέα.
Κοριτσάκι μου, δεν παθαίνουν τίποτα αλλά προσοχή, μην ξεχνάς πως εγώ ψωνίζω πάντα μικρές ποσότητες! Οπότε παίζει σίγουρα ρόλο!

Ψωνίζω μόνο της εβδομάδα, δεν έχω γονείς να με "καβατζώνουν" με "προσφορές (μακάρι να χα... :rolleyes: ), εκτός από τον μπαμπά που θα μου φέρει λεμόνια, οπότε ψωνίζω πολύ μικρές ποσότητες!

Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν τώρα που αρχίζουν σιγά σιγά και οι ζέστες, αν μπορώ να βγάλω το καλάθι με τις πατάτες έξω στο μπαλκόνι ή αν αυτό θα εχει ως αποτέλεσμα οι πατάτες να χαλάσουν πιο γρήγορα ή να πρασινίσουν.
Εγώ πλέον, πατάτες (τις έβγαλα και αύτες), κρεμμύδια και σκόρδο, τα βάζω έξω στο ψάθινο καλάθι μου. Δεν τα θέλω μέσα στο σπίτι και το χω βολευτεί! Αμα καλοκαιριάσει τότε μάλλον θα τα πάρω μέσα (στην αποθήκη).

777885dugw57gt25.gif

Για το ψυγείο που λέτε σκεφτόμουν το εξής. Έχω αρκετά ψάθινα πανεράκια τα οποία δε χρησιμοποιώ και λυπάμαι να πετάξω, γιατί είναι πολύ όμορφα. Επειδή λοιπόν απεχθάνομαι τα πλαστικά αντικείμενα, σκέφτομαι τη μαναβική που έχω για το ψυγείο να τα βάζω μέσα σε αυτά, τι λέτε; Θα χαλάσουν τα καλαθάκια από την υγρασία; Έβαλα ήδη ένα να το δοκιμάσω.

Mirikaki,

Νομίζω πως η υγρασία θα τα γονατίσει :rolleyes: .

777885dugw57gt25.gif

Παρατηρώ ότι έχεις τακτοποιημένες τις πετσέτες ΚΑΙ ανά χρώμα!! κι εγώ αυτό κάνω!!

Τις διπλώνω λίγο διαφορετικά βέβαια, αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό, μήπως και βολέψει καλύτερα στο ντουλάπι! αααχ, χάρμα οφθαλμών είναι το δικό σου πάντως!

Έχω κόλλημα με τις τακτοποιημένες ντουλάπες! Το 'χω ξαναπεί, είναι ο βασικός λόγος που σιδερώνω τα ρούχα!!

Σ' ευχαριστώ ΤΟΣΟ πολυ! Μου έφτιαξες τη διάθεση! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσει ο τρόπος μου!!!! :P:p

Ειρηνάκι ευχαριστώ πολύ για τα τιπς για το ψυγείο! ειδικά αυτό με τις ετικέτες πολύ καλό, θα τυπώσω μερικές!
Βοηθάνε πολυ! Ακόμη και λευκές ετικέτες μπορείς να πάρεις και να σημειώνεις εσύ με στυλό!;)
Τα λαχανικά κι εγώ θα σου πρότεινα να μην τα κόβεις, γιατί οξειδώνονται και χάνουν κάτιτις από τις βιταμίνες. Εγώ τα βάζω (όταν προλαβαίνω, δηλαδή σπάνια) όπως λες πλυμμένα και σε τάπερ, τυλιγμένα σε χαρτί κουζίνας που απορροφά τυχόν υγρασία και τα κόβω χοντρά με το χέρι όταν κάνω σαλάτα.
Αυτό, μόλις έγραψα παραπάνω, δεν το ήξερα. Αλλά δεν με βολεύει βρε μπουμπου μου. Παίρνω 1 πρασινάδα (μαρούλι ή άλλου είδους πρασινάδα) κάθε 5 μέρες, την πλένω, την κόβω και την βάζω στο τάπερ. Μ' αυτό περνάμε μόνο 3 μέρες. Το τρώμε άμεσα οπότε δεν μπορώ καθημερινά να κόβω.. το βαριέμαι! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσια εισαστε υπεροχες και πανω απο ολα νοικυρουλεςhttp://parentscafe.gr/images/icons/icon7.gif.Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν μπορειτε ...μενω σε μεζονετα στην οποια υπαρχει αυλη.Στο πισω μερος της αυλης υπαρχει ενας τοιχος που ειναι απο το διπλανο παλιο σπιτι οσο κ να τον βαφω πεταει μπογια κ φαινεται πολυ ασχημα κ δυστυχως απο εκει ειναι η εισοδος του σπιτιου τι θα μπορουσα να βαλω να τον καλυψω?(εκτος απο καλαμωτη δεν μου αρεσει)

Δεν μου ανοίγει!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!Εγώ χάλια και σήμερα,ευτυχώς απύρετη αλλά πτώμα και με βήχα.Η μαμά μου έρχεται αλλά δεν προλαβαίνει η καημένη να κάνει τίποτα άλλο από το να μας μαγειρέυει και να κουβαλάει φάρμακα,χαρτομάντηλα κ.τ.λ.Το ξέρω είναι το τελευταίο το σπίτι αλλά αμα αρρωστήσει η γυναίκα στο σπίτι όσα και να κάνουν οι υπόλοιποι...Επιτέλους έκανα μπάνιο μετά από μισή εβδομάδα...μεγαλεία...

Αλληλούιαααααααα το κορίτσι μου έκανε μπάνιο!!! Γιουπι!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{σε πειράζω κοριτσάκι μου!} ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...