Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έγινε και η σκούπα σε όλο το σπίτι... αχ... ώρα να χαλαρώσουμε λιγάκι.

Το υψηλό μικρό, μάζεψε το δωμάτιο του... οπότε... οκ κι αυτό...

Υ.Γ. Μαριλούυυυυυυυυυυυυ ΟΧΙΙΙΙΙΙ μη διαβάσεις όλο το χριστουγεννιάτικο θέμα παιδί μου!!!!!! Κράτα δυνάμεις για αυτό που θα ανοίξουμε για τα επόμενα Χριστούγεννα!!! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές σαας κορίτσια.Μπράβο Ειρήνη ,το μαζεψες το σπιτάκι σου πάλι!Ελπίζω να μπω και εγώ στο παιχνίδι από βδομάδα!

Χρυσάκι μου,

Βράσε το σπίτι.

Θυμήσου τι γιινόταν και στο δικό μου όταν ήμουν εγώ άρρωστη...

Κοιτα να νιώσεις καλά, παιδί μου και το σπίτι εκεί θα είναι, δεν φεύγει!

Περαστικά!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

το απογευμα εκανα οοολα τα τζαμια μεσα-εξω και τις σιτες που δεν βλεπονταν:rolleyes:,

Έχω μια απορία, γιατί κι εγώ έχω σίτα στην πόρτα της κουζίνας και στο παράθυρο (την οποία δεν έχω καθαρίσει ποτέ 3 χρόνια:confused: , της πόρτας τουλάχιστον), τις σίτες πώς ακριβώς τις καθαρίζουμε;; :?:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Κοριτσάκια μου,

Ξαπλώσαμε λιγακι... όχι για ύπνο, έτσι για να χαλαρώσουμε... και μετά εγώ βρήκα την ώρα και ασχολήθηκα με μερικές "δουλίτσες" που λατρεύω:

1) Άναψα ένα από τα μεγάλα κεριά που έχω. Το έβαλα σε μια ωραία βάση και το άναψα. Τώρα το χουμε και καίει και μας χαλαρώνει...

2) Τακτοποίησα το συρτάρι με τα εσώρουχα του άντρα μου. Τώρα είναι έτοιμο για... φωτογράφιση! :tongue:

3) Άλλαξα λιγάκι τη διακόσμηση των φωτογραφιών μας στο σαλόνι ..

4) Με αφορμή που μου τελείωσε η ζάχαρη, άδειασα και του καφέ και τα έπλυνα.

Τώρα αποφάσισα πως θέλω να αλλάξω τα (λίγα) διακοσμητικά που έχω στους πάγκους της κουζίνας μου... πρέπει να δω από τα διακοσμητικά που ήδη έχω (εννοείται πως δεν θα χαλάσω χρήματα γι' αυτά!! ) για να δω τι θα κάνω... :rolleyes:

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

3) Μαρούλι / λάχανο, αγοράζω μόνο ένα (γιατί είναι αρκετή ποσότητα για μας) και το κόβω / πλένω αμέσως με το που θα το φέρω σπίτι. Απευθείας το βάζω μέσα σε ένα τάπερ αεροστεγώς κλεισμένο (προσοχή, να έχουν στραγγίξει καλά) και έτσι διατηρείται πολύ περισσότερο, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή το χρειαστώ χωρίς να ταλαιπωρούμαι, δεν μου πιάνει χώρο!!!

Όταν λες το κόβεις εννοείς ψιλό σα σαλάτα; Δε χάνει όμως τις βιταμίνες του έτσι;

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Όταν λες το κόβεις εννοείς ψιλό σα σαλάτα; Δε χάνει όμως τις βιταμίνες του έτσι;

Δεν το ξέρω αυτό.Ομως μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες.

Νομίζω η διαφορά είναι στο πότε θα το φάμε, όχι πως θα είναι κομμένο.

Ανεξάρτητα όμως, όχι, δεν το κόβω ψιλό (όπως το κόβανε παλιότερα τουλάχιστον) γιατί δεν μας αρέσει στις σαλάτες ψιλοκομμένο. Το κόβω όμως σε μικρότερα κομμάτια.

777885dugw57gt25.gif

Δεν το ξέρω αυτό.Ομως μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες.

Νομίζω η διαφορά είναι στο πότε θα το φάμε, όχι πως θα είναι κομμένο.

Ανεξάρτητα όμως, όχι, δεν το κόβω ψιλό (όπως το κόβανε παλιότερα τουλάχιστον) γιατί δεν μας αρέσει στις σαλάτες ψιλοκομμένο. Το κόβω όμως σε μικρότερα κομμάτια.

Οκ, ήθελα να το ρωτήσω, γιατί θα με εξυπηρετούσε να το έχω έτοιμο κομμένο για σαλάτα, αλλά με προβληματίζει το αν αυτό επηρεάζει τις βιταμινες που έχει το λάχανο.

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω, όταν βάζεις τα λαχανικά σε καφασάκια, έτσι ανοιχτά και όχι κλειστά σε τάπερ, αυτά δεν επηρεάζονται από την υγρασία του ψυγείου; Πχ να χαλάσουν πιο εύκολα τα κολοκύθια κτλ; Εγώ τα βάζω σε τάπερ κλειστά, αλλά δε με εξυπηρετούν τόσο τα τάπερ όσον αφορά κάποια λαχανικά, τα καφασάκια φαίνονται καλή ιδέα.

Επίσης, θα ήθελα να μάθω αν τώρα που αρχίζουν σιγά σιγά και οι ζέστες, αν μπορώ να βγάλω το καλάθι με τις πατάτες έξω στο μπαλκόνι ή αν αυτό θα εχει ως αποτέλεσμα οι πατάτες να χαλάσουν πιο γρήγορα ή να πρασινίσουν. Τώρα τις έχω στην κουζίνα πίσω από τον καναπέ σε ένα υφασμάτινο καλάθι-θήκη, εκεί έχω και πορτοκάλια, λεμόνια, μήλα κτλ και με είχε βολέψει πολύ, έχω τη μικρή όμως που όλο και πηγαίνει προς τα εκεί, αυτά δεν είναι καθαρά, και όλο την κυνηγάω να μην πηγαίνει, και όχι εκεί, και όχι εκεί, και προκειμένου να την κυνηγάω προτιμάω να τα βγάλω από εκεί. Τα πορτοκάλια, μήλα κτλ, αν τα αγοράζω σε πιο μικρές ποσότητες τα βολεύω στο ψυγείο, ούτως ή άλλως σε λίγο που θα κάνει πιο πολύ ζέστη και δε θα διατηρούνται τόσο πολύ έκτός ψυγείου, εκεί θα καταλήξουν. Προβληματίζομαι όμως με τις πατάτες και τα κρεμμύδια.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Κορίτσια πώς πάνε τα κέφια; Μια χαρά. Έλιωσα σήμερα στην κουζίνα, αλλά βγήκε ένα κουνελάκι μούρλια...

Για το ψυγείο που λέτε σκεφτόμουν το εξής. Έχω αρκετά ψάθινα πανεράκια τα οποία δε χρησιμοποιώ και λυπάμαι να πετάξω, γιατί είναι πολύ όμορφα. Επειδή λοιπόν απεχθάνομαι τα πλαστικά αντικείμενα, σκέφτομαι τη μαναβική που έχω για το ψυγείο να τα βάζω μέσα σε αυτά, τι λέτε; Θα χαλάσουν τα καλαθάκια από την υγρασία; Έβαλα ήδη ένα να το δοκιμάσω.

sbxre6a2f.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Μπήκα στα γρήγορα γιατί σήμερα έχω πολύ δουλειά!

Ξερετε τι μου λειπει απο τοτε που εφυγα απο την Ελλαδα?????

Τα σουιφερ και το βιακαλ!!!!!!!!!!!

Εδω που ειμαι δεν εχει!!Ουτε κατι παρομοιο δυστυχως!!:mad:

που είσαι καλέ και δεν έχει?

Λοιπόν αγάπες, το μήνυμα που σας υποσχέθηκα.

ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Παρατηρώ ότι έχεις τακτοποιημένες τις πετσέτες ΚΑΙ ανά χρώμα!! κι εγώ αυτό κάνω!!

Τις διπλώνω λίγο διαφορετικά βέβαια, αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό, μήπως και βολέψει καλύτερα στο ντουλάπι! αααχ, χάρμα οφθαλμών είναι το δικό σου πάντως!

Έχω κόλλημα με τις τακτοποιημένες ντουλάπες! Το 'χω ξαναπεί, είναι ο βασικός λόγος που σιδερώνω τα ρούχα!!

μαριλού τέλεια τα δωράκια!!!

χρύσα περαστικά!!! τι είναι αυτό βρε παιδί μου, κεφάλι δεν σηκώσατε!

lenaG εμένα η μικρή μου είναι 2,5 και την έχω μαζί στις δουλειές, ουρά.

capuccino decaf τα μυρωδικά τα βάζω σε μικρά ταπεράκια όταν δεν θέλω σακουλάκια

Ειρηνάκι ευχαριστώ πολύ για τα τιπς για το ψυγείο! ειδικά αυτό με τις ετικέτες πολύ καλό, θα τυπώσω μερικές!

Τα λαχανικά κι εγώ θα σου πρότεινα να μην τα κόβεις, γιατί οξειδώνονται και χάνουν κάτιτις από τις βιταμίνες. Εγώ τα βάζω (όταν προλαβαίνω, δηλαδή σπάνια) όπως λες πλυμμένα και σε τάπερ, τυλιγμένα σε χαρτί κουζίνας που απορροφά τυχόν υγρασία και τα κόβω χοντρά με το χέρι όταν κάνω σαλάτα.

πάω να δω και νυχάκια και τα ξαναλέμε το μεσημέρι! σας ζηλεύω (με την καλή έννοια) που έχετε χρόνο και τα λέτε με την ησυχία σας! σνιφ!

ΥΓ. το απόγευμα ξεκινάω να πλένω κασκόλ φουλάρια, θα μου πάρει μέρες, αλλά θα τα έχω όλα μοσχοβολιστά!!

όποια έχει γλάστρες να μου πει εάν τώρα ειναι η εποχή για το κλάδεμα?

Κοριτσια εισαστε υπεροχες και πανω απο ολα νοικυρουλεςhttp://parentscafe.gr/images/icons/icon7.gif.Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν μπορειτε ...μενω σε μεζονετα στην οποια υπαρχει αυλη.Στο πισω μερος της αυλης υπαρχει ενας τοιχος που ειναι απο το διπλανο παλιο σπιτι οσο κ να τον βαφω πεταει μπογια κ φαινεται πολυ ασχημα κ δυστυχως απο εκει ειναι η εισοδος του σπιτιου τι θα μπορουσα να βαλω να τον καλυψω?(εκτος απο καλαμωτη δεν μου αρεσει)

αχ δυστυχώς δεν ανοίγει η φωτο.

Αλλά γενικά μιλώντας θα μπορούσες να βάλει μία μπουκαμβίλια, που θα δώσει και χρώμα την είσοδο, έιναι και αναριχώμενο και θα "σκαρφαλώσει στον τοίχο"

Μας καλύπτει η λύση φυτό, ή να στραφούμε σε άλλες λύσεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...