Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

και που 'σαι .. μη με ξεχάσεις με το ψυγείο και τη θήκη για φρούτα / λαχανικά (θυμίζω είμαι εγώ με το ψηλό συρτάρι που αναγκαστικά στοιβάζονται τα διάφορα....)

Καλλιοπάκι μου σου ξαναβάζω το ποστ μου περί ψυγειου.

Οτιδήποτε θες περισσότερο, μου λες!!! ;)

Η εικόνα των περισσοτερων ψυγείων είναι λίγο πολύ η ίδια... Παραγεμισμένα, με χαρτοσακούλες να ξεχυλίζουν, τάπερ που ξεχνιούνται κλπ.... Πω πω... με χαλάει!

Τα δικά μου tip:

1) Αγοράζω πάντα μικρές ποσότητες. Και εξοικονομώ χρήματα και δεν μου χαλάει η μαναβική και το ψυγείο έχει μία νορμάλ εμφάνιση αλλά και δεν πετάω τίποτα!

2) Τα λεμόνια που διατηρούνται αρκετό καιρό και συνήθως μου φέρνει ο μπαμπας μου σε μεγάλη ποσότητα, τα βάζω στο πλαστικό συρτάρι του ψυγείου στο κάτω μέρος ώστε και τακτοποιημένα να είναι και να έχουν το δικό τους χώρο.

3) Μαρούλι / λάχανο, αγοράζω μόνο ένα (γιατί είναι αρκετή ποσότητα για μας) και το κόβω / πλένω αμέσως με το που θα το φέρω σπίτι. Απευθείας το βάζω μέσα σε ένα τάπερ αεροστεγώς κλεισμένο (προσοχή, να έχουν στραγγίξει καλά) και έτσι διατηρείται πολύ περισσότερο, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή το χρειαστώ χωρίς να ταλαιπωρούμαι, δεν μου πιάνει χώρο!!!

4) Έχω αγοράσει από το carefour, πλαστικά καφασάκια της CURVER (παρόμοια σαν αυτά της πιο κάτω φωτογραφίας) σε κόκκινο χρώμα και σε 3 διαφορετικά μεγέθη (τα μεγέθη που χρειάζομαι).

curver.jpg

Εκεί και μόνο εκεί βάζω ντοματούλες / καροτάκια ή οτιδήποτε λαχανικό χρειαστώ για το φαγητό της εβδομάδας. Αγοράζω λίγα και γι αυτό ψωνίζω κάθε εβδομάδα από μικρές ποσότητες γιατί μετά αρχίζουν και χάνουν την ποιότητά τους. Τα βάζω ανά είδος στα καφασάκια και έτσι κάθε φορά που ανοίγουμε το ψυγείο είναι πανέμορφα, τακτοποιημένα και πιάνουν συγκεκριμένο χώρο!

Για τις μανούλες που ξεχνάνε {όλες μας δηλαδή!} έχω ακόμη ένα μικρό tip:

Εκτυπώσε σε έναν υπολογιστή τις δικές σας ή αγοράστε έτοιμες ετικετούλες και σημειώστε στα τρόφιμα την ημερομηνία που τ' αποθηκεύσατε. ;) Aυτό είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για την κατάψυξη ;)

msl_sept04_freezerlabels_xl.jpg

Σας φιλώ όλες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψάχνοντας στο parents έπεσα πάνω στο κλειδωμένο (ως συνήθως... :rolleyes: ) θέμα μας για τα... χριστούγεννα!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71946&highlight=easy+living

Αχ βρε παιδιά... λιγάκι το κοίταξα... και μ έπιασε νοσταλγία!!! Τι υπέροχα που περνούσαμε!!!! :D:D:D

Περιμένω να έρθουν αρχές Οκτωβρίου για να το ξανα-ανοίξω εδω!!!

{είμαι μουρλή, το ξέρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!} :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Αφου σας εψαχνα τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο και καιρο και δεν μου ειχε ερθει ενημερωση για την απορια που ειχα (που ειχατε μετακομισει εδω) επιτελους σας βρηκα!!

Εχω διαβασμα 338σελ.

Καλως σας ξαναβρηκα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)!!!!!!!!

Καλώς το αγγελάκι!!!! ;););)

Περιμένουμε νέα σου!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα σε όλες σας!!

ο μικρός ακόμα άρρωστος οπότε πάλι χαμός στο ΄σπίτι!

τα ΄νεύρα μου

Μην στεναχωριέσαι! Αυτή η κατάσταση είναι ειδική περίπτωση! Θυμήσου τι σου είπα: και το δικό μου σπίτι ήταν ΜΠΑΧΑΛΟ οταν ειχαμε αρρωστήσει!!!

Ηρέμισε, θα τα κάνεις αφού ηρεμίσετε με την παλιο-ίωση! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?Μπήκα λίγο να σας διαβάσω και να σας πω πως δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα,έχω ψηθεί από τον πυρετό δύο μέρες,39.5-38.5 πιο κάτω δεν πάει.Ευτυχώς είναι η μαμά μου κοντά και οτι μπορεί κάνει...

Μαριλού,σημερα είναι τα γενέθλια σας?ΝΑ τον χαίρεσαι,γερό και ευτυχισμένο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μια υπέροχη ιδέα για τα κρεμμύδια / σκόρδα (για την κοπέλα που αναρωτιόταν τι να κάνει μ' αυτό το θέμα και όχι μονο φυσικά... ) ;) :

kalathi-1.jpg

Εγώ, όπως σας έχω ξαναπεί, έχω ένα παρόμοιο στο μπαλκόνι μου (το κάτω καλάθι), που μία στο τόσο του ρίχνω σκέτο νεράκι και μία στο τόσο απλώς το "ξεσκονίζω":

Patatos.jpg

Πολύ ωραία ιδέα,έτσι δεν πρασινίζουν οι πατάτες και δίνουν και ωραία εικόνα στα μπαλκόνια μας.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε?Μπήκα λίγο να σας διαβάσω και να σας πω πως δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα,έχω ψηθεί από τον πυρετό δύο μέρες,39.5-38.5 πιο κάτω δεν πάει.Ευτυχώς είναι η μαμά μου κοντά και οτι μπορεί κάνει...

Αχ βρε Χρυσάκο μου...

Σ' έχει λιώσει αυτή η παλιο-ίωση!!!! Περαστικά μωρέ... πολλά περαστικά! :(

Πάλι καλά που έχεις την μανούλα σου να σε φροντίζει! Μεγάλη βοήθεια!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!!!

Join the club με τις λιγουλάκι-παρανοϊκές και συ ε??? :tongue:

Χαίρομαι πολυ που νιώθεις πως έχεις βοηθηθεί!!! :P

Για τα νύχια, που ρωτάς, είναι η δουλειά που κάνω πλέον και αναρτώ διάφορα εκεί.

Αν έχεις λογαριασμό στο facebook ψάξε με

http://el-gr.facebook.com/people/Irenes-Pretty-Nails/100003323381942

Το site ονομάζεται Irene's Pretty Nails.:P

χμμμ τωρα εξηγουνται ολα!!!!χαχα δεν ειχα διαβασει τις αλλαγες σου

MiaTp2.png>

64TMp2.png

1) Τακτοποίησα τα σιδερωμένα στις θέσεις τους

2) Έβαλα άλλο πλυντηριο για την νύχτα... :rolleyes:

3) Πέρασα με βρεγμένο βιτέξ το εξωτερικό, του πλυντηρίου ρούχων μου (δεν χρειάζεται τιποτε περισσότερο! ;) ).

4) Έβγαλα τα απόνερα

5) Έκοψα πατάτες γιατί σήμερα έχει το μενού τηγανητές πατάτες με τηγανητά κολοκυθάκια και χωριάτικη σαλάτα! ;)

Πάω να βάλω σκούπα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Και μολις ειδα αναρτηση σου Ειρηνη στο παρεντς ειπα..... που χαθηκαν τα κοριτσια της οργανωσης???? κατσε να μπω να δω!!!! Μου λειψατε, εσεις και οι συμβουλες σας και οι ομορφες εικονες σας!!! Θα σας επισκέπτομαι συχνα απο δω και περα.... αν και δεν πολυμπαινω στο cafe.... πρεπει να το συνηθισω.....

Μπηκα και στο facebook σου Ειρηνη, να παρω ιδεες!!!

Καλημερα!!! Και μολις ειδα αναρτηση σου Ειρηνη στο παρεντς ειπα..... που χαθηκαν τα κοριτσια της οργανωσης???? κατσε να μπω να δω!!!! Μου λειψατε, εσεις και οι συμβουλες σας και οι ομορφες εικονες σας!!! Θα σας επισκέπτομαι συχνα απο δω και περα.... αν και δεν πολυμπαινω στο cafe.... πρεπει να το συνηθισω.....

Μπηκα και στο facebook σου Ειρηνη, να παρω ιδεες!!!

Κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

Τι κάνεις???!! Χαθήκαμε!!! Πόσο χαίρομαι που μας βρήκες!!!

Α, μη νομιζεις... και γω στο καφέ, μόνο για το θέμα μας μπαίνω. Το δε parents το χω κόψει, μετά από ολα τα θεματα που απενεργοποιούσαν.... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα στην αγαπημένη μου συνήθεια! Άμα δεν πάρω "τζούρα" από easy living το πρωί, δεν ανοίγει το μάτι μου..χαχα :D

Αν δεν είναι φθαρμένες μην τις πετάς. Αν όμως έχει πολλές τότε μάλλον είναι καλύτερα να τις δώσεις κάπου. Θα νιώσεις καλύτερα αφού θα σου ανοίξει ο χώρος!

Από την άλλη να θυμάσαι... ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ για πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Για τις πετσέτες που λέγατε νωρίτερα, μου θυμίσατε κάτι που θέλω να ρωτήσω: Σε εκείνο το άρθρο που είχα διαβάσει για το νοικοκυριό και σας είχα γράψει, έλεγε γι' αυτή τη σκούπα από καουτσούκ ότι είναι θαυματουργή:

http://euro-shine.com/RubberBroom.htm

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις απαλά για σκούπισμα ή να την πιέσεις για αφαίρεση λεκέδων και άμα τυλίξεις γύρω από το πέλμα παλιές πετσέτες κάνει ωραιότατο σφουγγάρισμα...Πώς σας φαίνεται; Ειρήνη μου, για πες μια άποψη :)

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. Έχετε βρει τάπερ για να βάζετε κομμένα μυρωδικά στην καταψυξη-μαιντανο, ανιθο, μαραθο..κτλ?

Τα έχω σε σακουλάκια αλλά δεν με βολεύει καθόλου!!!΄

Καλωσόρισες στην παρέα! Κατ' αρχήν να πω ότι κι εγώ σώθηκα πραγματικά με την κατάψυξη των μυρωδικών γιατί κάθε φορά τα πετούσα και πάντα κάποιο μου έλειπε..Τα ταπεράκια με τα διαχωριστικά από το Jumbo τα έψαξα κι εγώ αλλά δεν τα βρήκα, μάλλον είχαν έλλειψη στο κατάστημα, θα ξανακοιτάξω. Εν τω μεταξύ όμως, μια χαρά με βολεύει και η σακουλίτσα..Αν γίνει σωστό στέγνωμα πριν μπουν στην κατάψυξη, τότε δεν κολλάνε μεταξύ τους τα φυλλαράκια και δεν γίνονται μια μάζα..

πανεμορφα, μπραβο σου. ελπιζω να περασετε τελεια στο παρτυ. περιμενουμε νεα σου.

marilou, τα δωράκια είναι πραγματικά τέλεια! Να περάσετε τέλεια στο πάρτι και να το ευχαριστηθεί πολύ κι ο μικρός!

Μαριλού,σημερα είναι τα γενέθλια σας?ΝΑ τον χαίρεσαι,γερό και ευτυχισμένο!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Σήμερα είναι το πάρτι, αύριο έχει επισήμως γενέθλια το ψαράκι μου :D

Χρύσα μου περαστικά σου, κάνε υπομονή, μια εβδομάδα ακριβώς μου κράτησε κι εμένα ο πυρετός..Και μην ξεγελαστείς να κάνεις δουλειές όταν σου πέσει ο πυρετός, γιατί το βράδυ θα σου ξανανέβει χειρότερα..Ξεκουράσου...

Ψάχνοντας στο parents έπεσα πάνω στο κλειδωμένο (ως συνήθως... :rolleyes: ) θέμα μας για τα... χριστούγεννα!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71946&highlight=easy+living

Αχ βρε παιδιά... λιγάκι το κοίταξα... και μ έπιασε νοσταλγία!!! Τι υπέροχα που περνούσαμε!!!! :D:D:D

Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις!! Άντε πάλι να διαβάσω 141 σελίδες (αλλά θα το κάνω!) :tongue:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...