Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα ξυπνήσαμε χαλαρά με την μπουμπού (κοιμηθήκαμε μαζί από τις 6 το πρωί) στις 11:30 κι αφού χουζουρέψαμε, της έδωσα γάλα, έβαλα να γίνεται το φαγητό της, ετοιμάστηκα, της έδωσα φρουτόκρεμα, κι αφού ήρθε η καλή μου η πεθερούλα :rolleyes: πήγα λαϊκή. Κατά τις 3 γύρισα σπίτι, τάισα τη μικρή, κοιμήθηκε, έφαγα φάβα και χόρτα που μου έφερε η πεθερά μου (να ναι καλά! :rolleyes: ) και τώρα που κοιμάται η μπουμπού πρέπει να τακτοποιήσω τα ψώνια της λαϊκής, να μαγειρέψω, να βάλω πλυντήριο, να σιδερώσω και ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!!!!!!!!!!!!...............

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Πριν μισή ώρα μαζεύτηκα! ;)

Μόλις έβαλα και μερικές "συμβουλές" στο profile του facebook για την επιλογή χρωμάτων στα νυχάκια μας ανάλογα με την εποχή, εργασία κλπ... ;) Ελπίζω να τη βρείτε ενδιαφέρουσα!!!

Επανέρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Ναι σας διαβάζω και ναι έχω τρέλλα τα τελευταία 2 χρόνια με την οργάνωση, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου δλδ, που αναδείχθηκαν όλα τα λάθη μου σε σχέση με την οργάνωση του σπιτιού μου.

Είχα ξεκινήσει και ένα blog αντίστοιχο πριν κανα χρόνο αλλά η έλλειψη χρόνου με ανάγκασε να πάρω πολλές απουσίες!!! όταν ξαναρχίσω να γράφω θα σας πω....

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. Έχετε βρει τάπερ για να βάζετε κομμένα μυρωδικά στην καταψυξη-μαιντανο, ανιθο, μαραθο..κτλ?

Τα έχω σε σακουλάκια αλλά δεν με βολεύει καθόλου!!!΄

Χαίρομαι πολύ που σας ανακάλυψα!

Μου κάνετε πολύ καλή παρέα ελπίζω να σας κάνω κι εγώ! :)

Καλό σας βράδυ

Κορίτσια, ετοιμάζω τώρα τα δωράκια για το πάρτι του μικρού την Κυριακή..Για πείτε μου, πώς σας φαίνονται;;

img1076mq.jpg

Πήρα απλές σακούλες χάρτινες, μπλε και κόκκινες, και απ' έξω κόλλησα κάτι σούπερ αυτοκόλλητα που βρήκα στα orchestra..Μέσα έβαλα ριζόχαρτο (νομίζω έτσι το λένε; ) και τα δωράκια των παιδιών: γιο-γιο τελικά για τα αγόρια και για τα κορίτσια την πλαστελίνη με την φραουλίτσα που σας είχα δείξει..Έβαλα κι από ένα αυγό kinder, μερικές καραμέλες/γλειφιτζούρια και μπαλόνια και έτοιμο το δωράκι! :) Απ' έξω κρέμασα ένα καρτελάκι που γράφει "thanks" και από κάτω έγραψα το όνομα του κάθε παιδιού και τη φράση "σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες στο πάρτι μου! Με αγάπη, Κωνσταντίνος"...Ε;;

πανεμορφα, μπραβο σου. ελπιζω να περασετε τελεια στο παρτυ. περιμενουμε νεα σου.

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια. τι κανετε???εγω ειμαι λιγο χαλαρα σημερα. εβαλα το πρωι μια σκουπα, τα πανω πανω, γιατι το μεσημερι ειχαμε κοσμο για φαι και εψησε ο αντρας μου στο τζακι.μολις εφυγαν εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων και ενα πιατων(ειδατε που το χρησιμοποιω, ε, εεε???)το απογευμα εκανα οοολα τα τζαμια μεσα-εξω και τις σιτες που δεν βλεπονταν:rolleyes:, επλυνα τα μπαλκονια και εβγαλα ολα τα αποσπωμενα μερη του φουρνου , τα καθαρισα, οπως και το εσωτερικο του και τα τοποθετησα παλι. ξυπνησε και η θυγατερα μου , την ταισα, πηγαμε σουπερ μαρκετ, γυρισαμε , τακτοποιησα τα ψωνια και εφτιαξα μια πιτουλα. τωρα χαλαρωνω. αυριο εχω δουλειες με φουντες. θελω να τελειωσω την γενικη της κουζινας και οτι αλλο προλαβω.καλο βραδυ

Διαφημίσεις

marilou, τα δωράκια είναι πραγματικά τέλεια! Να περάσετε τέλεια στο πάρτι και να το ευχαριστηθεί πολύ κι ο μικρός!

Μπήκα να αναφέρω πως έχω κενά καλάθια απλύτων :!::!::!: Κάπου έπρεπε να το πω! ;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Πως είστε?

Εμείς σηκωθήκαμε, στρώσαμε τα κρεβάτια μας με τον άντρα μου, άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο και τώρα εκείνος ετοιμάζει πρωϊνό και γω να σιδερώσω ακούγοντας μουσικούλα και πίνοντας το καφεδάκι μας {αυτό σε λίγο}.

Ηρεμία και χαλαρουϊτα! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Ναι σας διαβάζω και ναι έχω τρέλλα τα τελευταία 2 χρόνια με την οργάνωση, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου δλδ, που αναδείχθηκαν όλα τα λάθη μου σε σχέση με την οργάνωση του σπιτιού μου.

Είχα ξεκινήσει και ένα blog αντίστοιχο πριν κανα χρόνο αλλά η έλλειψη χρόνου με ανάγκασε να πάρω πολλές απουσίες!!! όταν ξαναρχίσω να γράφω θα σας πω....

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου κάτι. Έχετε βρει τάπερ για να βάζετε κομμένα μυρωδικά στην καταψυξη-μαιντανο, ανιθο, μαραθο..κτλ?

Τα έχω σε σακουλάκια αλλά δεν με βολεύει καθόλου!!!΄

Χαίρομαι πολύ που σας ανακάλυψα!

Μου κάνετε πολύ καλή παρέα ελπίζω να σας κάνω κι εγώ! :)

Καλό σας βράδυ

Βρε καπουτσινάκι..... :tongue: καλώς ήρθες!!!!! Καλώς μας βρήκες!!!

Σχετικά με αυτό που ρωτάς για τα τάπερ, μια κοπέλα είχε βάλει φωτογραφία από ένα τάπερ (αυτό που ήταν "τμηματικό")..

Να πω λοιπόν, πως βρήκα αντίστοιχο στα jumbo με κόστος 1,99. Φυσικά δεν ξέρω αν είναι καλής ποιότητας... δεν το χρησιμοποιώ.

777885dugw57gt25.gif

μολις εφυγαν εβαλα ενα πλυντηριο ρουχων και ενα πιατων(ειδατε που το χρησιμοποιω, ε, εεε???)

Αμάν!!! Πρωτοπορείς!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

'το απογευμα εκανα οοολα τα τζαμια μεσα-εξω και τις σιτες που δεν βλεπονταν:rolleyes:, επλυνα τα μπαλκονια και εβγαλα ολα τα αποσπωμενα μερη του φουρνου , τα καθαρισα, οπως και το εσωτερικο του και τα τοποθετησα παλι. ξυπνησε και η θυγατερα μου , την ταισα, πηγαμε σουπερ μαρκετ, γυρισαμε , τακτοποιησα τα ψωνια και εφτιαξα μια πιτουλα. τωρα χαλαρωνω. αυριο εχω δουλειες με φουντες. θελω να τελειωσω την γενικη της κουζινας και οτι αλλο προλαβω.καλο βραδυ

Σιγά-σιγά μικρό μου... όλα θα τα κάνεις αρκεί να νιώσεις καλύτερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!σας παρακολουθουσα στο parents,με ειχατε βοηθησει παρα πολυ!σας ειχα χασει..ευτυχως σας ξαναβρηκα!!!εχω αρκετο διαβασμα απ'οτι βλεπω!

Ειρηνη σε μια προσφατη αναρτηση σου αναφεροσουν σε ιδεες για ωυχια στο fb,ειναι καποια συγκεκριμενη σελιδα?οσο για το σπιτι με εκανες "υστερικη" σε εχω αντιγραψει σε ΟΛΑ ευχαριστω για τη βοηθεια οπως και ολων των κοριυσιων φυσικα!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

καλημερα!σας παρακολουθουσα στο parents,με ειχατε βοηθησει παρα πολυ!σας ειχα χασει..ευτυχως σας ξαναβρηκα!!!εχω αρκετο διαβασμα απ'οτι βλεπω!

Ειρηνη σε μια προσφατη αναρτηση σου αναφεροσουν σε ιδεες για ωυχια στο fb,ειναι καποια συγκεκριμενη σελιδα?οσο για το σπιτι με εκανες "υστερικη" σε εχω αντιγραψει σε ΟΛΑ ευχαριστω για τη βοηθεια οπως και ολων των κοριυσιων φυσικα!

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!!!

Join the club με τις λιγουλάκι-παρανοϊκές και συ ε??? :tongue:

Χαίρομαι πολυ που νιώθεις πως έχεις βοηθηθεί!!! :P

Για τα νύχια, που ρωτάς, είναι η δουλειά που κάνω πλέον και αναρτώ διάφορα εκεί.

Αν έχεις λογαριασμό στο facebook ψάξε με

http://el-gr.facebook.com/people/Irenes-Pretty-Nails/100003323381942

Το site ονομάζεται Irene's Pretty Nails.:P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Μια υπέροχη ιδέα για τα κρεμμύδια / σκόρδα (για την κοπέλα που αναρωτιόταν τι να κάνει μ' αυτό το θέμα και όχι μονο φυσικά... ) ;) :

kalathi-1.jpg

Εγώ, όπως σας έχω ξαναπεί, έχω ένα παρόμοιο στο μπαλκόνι μου (το κάτω καλάθι), που μία στο τόσο του ρίχνω σκέτο νεράκι και μία στο τόσο απλώς το "ξεσκονίζω":

Patatos.jpg

777885dugw57gt25.gif

Αφου σας εψαχνα τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο και καιρο και δεν μου ειχε ερθει ενημερωση για την απορια που ειχα (που ειχατε μετακομισει εδω) επιτελους σας βρηκα!!

Εχω διαβασμα 338σελ.

Καλως σας ξαναβρηκα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...