Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα φλερταρω την ιδέα να σουταρω το φουρνο μικρικυματων απο τον πάγκο της κουζινας. Δεν τον χρησιμοποιω παρα 1ή 2 φορές τη βδομαδα το πολυ΄.

θα μου αδειασει ο χωρος πολυ αλλα λετε να μου λειψει???

Ξανασκέψου το! Και 'γω τόσο τον χρησιμοποιώ αλλά ούτε μου περνάει από το μυαλο να τον πετάξω!

Αν στη δίνει τόσο πολύ μήπως να κανονίσεις να τον βάλεις σε κάποιο ντουλάπι? Τον έχει η ξαδέρφη μου έτσι.... ξέρω γω.. για σκέψου το!

επισης σημερα λέω να ξεκαθαρίσω τις πετσετες του μπανιου γιατι εχω πολλες που είναι αρκετων χρόνων που δεν ειναι ομως ιδιαιτερα φθαρμένες και σκεφτομαι αν υπάρχει καμια εναλλακτικη χρηση γιατι λυπάμαι να τις πεταξω.

Αν δεν είναι φθαρμένες μην τις πετάς. Αν όμως έχει πολλές τότε μάλλον είναι καλύτερα να τις δώσεις κάπου. Θα νιώσεις καλύτερα αφού θα σου ανοίξει ο χώρος!

Από την άλλη να θυμάσαι... ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ για πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα σε όλες.

Εδώ η ίωση καλά κρατά.Από εχθές το βράδυ εκανα πυρετό και όλη τη νύχτα ψήθηκα.Ευτυχώς ο γιόκας μου είναι καλά.Ηρθε η μαμά μου και κάνει τη νοσοκόμα,ο καιρός δε είναι χάλια.Εννοείται πως δεν ασχολούμαι καθόλου σήμερα με το σπίτι,έτσι όπως είμαι.

Χρυσακι μου

Σ' έχει λιώσει ρε γμτ!!! :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Ax εχω λιώσει απο το πρωι τωρα κανω ενα διάλειμμα! τι μπιχλα μαζευουν κουζινα και μπανια αν τα αμελήσεις λίγο δεν περιγράφεται!!

Στην κουρτινα του μπάνιου ανακαλυψα μούχλα και φρίκαρα φετος λογω μειωμενης θερμανσης στο μπάνιο εχω βρει και στους αρμους στα πλακακια μουχλα.

Δουλεψε οδοντοβουρτσα και αστραψαν αλλα να σου βγαίνουν δουλειες απο το πουθενα?????:evil:

το απογευμα εχει σιδερο γιατι πάντα προσπαθω να καθαρίσωπρωτα και το σιδερο μενει πίσω και μου σπαει τα νευρα να βλέπω τη στοιβα με τα ασιδερωτα!!!

Ασε που έρχεται και κοκκινη σκονη και θα γίνουν παλι όλα χαλια και μαζι και η διαθεσή μας.............

καλη συνεχεια

Δείτε και μια άλλη ιδέα για τις πετσετούλες χεριών... ειδικά όταν έχουμε κάποια γιορτή, καλεσμένους κλπ... :P

kalathaki.jpg

τελεια ιδεα το σκεφτόμουν κι εγω να το κανω με καποιο τρόπο στο μπανιο αλλα για δεν εχω που να ακουμπήσω το καλαθι, ετσι μπορεί να πλυνεις πιο συχνα πετσετες αλλα εχεις πάντα καθαρε΄ς μα αμεση προσβαση!!!

Διαφημίσεις

Ασε που έρχεται και κοκκινη σκονη και θα γίνουν παλι όλα χαλια και μαζι και η διαθεσή μας.............

Σοβαρά μιλάς; Λίγα πράγματα μου τη δίνουν τόοοοοσο πολύ. Η κόκκινη σκόνη και τα άσπρα χνούδια από τις λεύκες!

sbxre6a2f.png

Κατι αλλο που θυμηθηκα!

Μιλαγα χθες -παλι- με τον εργολαβο για το σπιτι που φτιαχνω και του ειπα πως θελω να βαλω στο μπανιο το πλυντηριο [ρουχων οχι πιατων!:tongue:]

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Εδω ομως διαβασα πως πολλες το εχετε στο μπανιο!!Του ειπα εν τελει οτι ξερω πολλες που το εχουν εκει κ μου λεει τεσπα θα μιλησουμε καλυτερα με τον ηλεκτρολογο και οτι μας πει!!

Υπαρχει οντως θεμα βρε κοριτσια??

To πλυντήριο είναι στο μπάνιο... η πρίζα όμως είναι απ'έξω...

ένα δίκιο το έχει... απλά είναι πολύ μικρό το ποσοστό έως και δεν υπολογίζεται...

αλλά για τις πρίζες συμφωνώ... στο μπάνιο γενικότερα δεν υπάρχουν μέσα πρίζες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Δεν με είχε απασχολήσει ποτέ αλλά τώρα που το σκέφτομαι στα σπίτια που συγκατοικούσα - νοίκιαζα - επισκεπτόμουν στην Αγγλία ποτέ δεν είδα πλυντήρι στο μπάνιο. Είτε στην κουζίνα (όπου έβαζαν και το στεγνωτήριο) είτε σε κάποιο υπόγειο. Τελικά μάλλον για λόγους ασφάλειας το έκαναν, έ;

Στο εξωτερικό το πλυντήριο μπαίνει μαζί με το στεγνωτήριο για πρακτικούς λόγους...

και όπου υπάρχει χώρος σε ξεχωριστό δωμάτιο... αυτό είναι το όνειρό μου...

ένα laundry room... όπου πλυντήρια-στεγνωτήρια, σιδερώστρες, απλώστρες θα είναι μέσα

όμορφα και τακτοποιημένα...

...όνειρο θερινής νυχτός βέβαια...αλλά δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι...

beSZp2.pngdsR5p2.png

καλημερα παρεακι!!

χτες δεν εκανα τίποτα και σημερα έχει πέσει χειροβομβίδα!!!!

τωρα πίνω ενα καφε να ανοιξει το μάτι και μετα τρεχατε ποδαρακια μουυυυυυ!!!

σημερα φλερταρω την ιδέα να σουταρω το φουρνο μικρικυματων απο τον πάγκο της κουζινας. Δεν τον χρησιμοποιω παρα 1ή 2 φορές τη βδομαδα το πολυ΄.

θα μου αδειασει ο χωρος πολυ αλλα λετε να μου λειψει???

επισης σημερα λέω να ξεκαθαρίσω τις πετσετες του μπανιου γιατι εχω πολλες που είναι αρκετων χρόνων που δεν ειναι ομως ιδιαιτερα φθαρμένες και σκεφτομαι αν υπάρχει καμια εναλλακτικη χρηση γιατι λυπάμαι να τις πεταξω.

όλα αυτα βέβαια αν και εφόσον το πιτσιρίκι μου (θα γίνει 3 σε ενα μηνα) με αφησει, εσας τα παιδια σας παιζουν μόνα τους κι απο πότε?

Η μεγάλη μου μια χαρα έπαιζε μόνη της( εκτος κι αν δε θυμαμαι καλα) η μικρη ακομα και dvd να δει πρεει να είμαι μαζί της!!!!:mrgreen::mrgreen:

lena...θα συμφωνήσω με τις λοιπές κοπέλες... προς το παρόν καταχώνιασέ τον κάπου...

αν σε διάστημα 1-2 μήνες δεις ότι δεν σου λείπει τότε τον αποχωρίζεσαι...

αλλά μην πάρεις δραστικά μέτρα τώρα και μετά το μετανιώσεις...

Για την πιτσιρίκα σου... νομίζω ότι είναι θέμα παιδιού... εμένα έχουν μάθει και παίζουν μόνα τους από μικρά... τώρα βέβαια παίζουν και παρέα... μία λύση είναι να τη βάλεις να κάνει κάτι εκεί που είσαι και εσύ... να διαβάσει κάτι, να ζωγραφίσει, να σε βοηθήσει στις δουλειές με τα set που έχει για τα πιτσιρίκια το Jumbo...

Aν θέλει να είστε οπωσδήποτε μαζί, τότε της εξηγείς ότι η μαμά έχει να κάνει δουλίτσες και αν θέλει μπορεί να βοηθήσει και αυτή και να είστε παρέα... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλησπέρα σας... και επίσημα...

Το πρωί σηκωθήκαμε με το πάσο μας... φάγαμε... πήγαμε super market...

έβαλα 2 πλυντήρια και 1 στεγνωτήριο και τακτοποίησα αμέσως ρουχαλάκια και πετσετούλες... λατρεύω τις πετσέτες στεγνωτηρίου λέμε...

Πήρα τα παιδιά παραμάσχαλα και πήγαμε στην εμπόλεμη ζώνη...βλ. super market...

τι πανικός ήταν αυτός...τι φρενίτιδα...τα παιξα λέμε...

Γυρίσαμε...τακτοποίησα ψώνια, τάισα τα παιδιά, τα έβαλα για ύπνο και πλέον χαλαρώνω... το απόγευμα πάω να μαζέψω και τον σύζυγο από το αεροδρόμιο για να χαλαρώσουμε όλοι μαζί στο σπιτάκι μας... το τι πλυντήριο-σιδέρωμα με περιμένει δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι... προς το παρόν θα απολαύσουμε ότι γύρισε... οι γκρίνιες μετά...

Την ώρα δε που γύριζα από το super market... είδα το αυτοκίνητό μου και έφριξα...

χρειάζεται επειγόντως πλύσιμο λέμε... ειδικά πίσω με τα πιτσιρίκια έχει γίνει κ@@@@ λέμε... και είναι και ο καιρός τέτοιος που θα λυπηθώ να τα σκάσω... μήπως να το σκούπιζα απλά με την ηλεκτρική;;;

Χμ.... πάω να βρω εναλλακτικές λύσεις...

Καλά να περνάτε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας καιαπο μενα

ουφ κιανω ενα μινι διαλλειμα ,εφοσον ξυπνησε η μπουμπου και τρωμε,

Απο το πρωι συνεχως καθαριζω,εν πρωτοις μπηκα στο μπανιο και τα βαλα με το πουρι που ειχε πιασει η λεκανη,το εδιωξα ομως!!μετα τουκανα γενικη και εφτιαξα τις πετσετες και τα απορυπαντικοτουρτουρα στο αλλο ντουλαπι.

κατοπιν τα καθημερινα εκτος μαγειρεμα,ειχα απο χτες γιγαντες,.και ετσι ορμησα στην βιβλιοθηκη του ενος τεκνου.Πεταξα,τακτοποιησα και τωρα ειναι σενια!!

Μετα σειρα εχει το σιδερο 2 πλυντηρια σεντονορουχα,και ενα πλυντηριο της μπουμπους,και μετα θα καααααααααααθομαι που ελεγε και ο Φωτοπουλος!!

Απο Δευτερα σειρα κανα δυο φυλλα στην ντουλαπα.

Καλε να ρωτησω θελω,γιατι φτιαχνω προγραμμα,κανονικο ετσι,με τη σειρα πατε τις δουλιτσες;;δηλ.Δευτερα 2 πλυντηρια ,σιδερο και γενικη σκουπας,Τριτη ,τζαμια και πολυφωτα..... ή τα κανετε οπως κατσει;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα σας... και επίσημα...

...

έβαλα 2 πλυντήρια και 1 στεγνωτήριο και τακτοποίησα αμέσως ρουχαλάκια και πετσετούλες... λατρεύω τις πετσέτες στεγνωτηρίου λέμε...

.

και εγω το ιδιο!!

υπαρχει λυση και για οσες δν εχουν ομως στεγνωτηριο.

Βαζουμε 1 μερος λευκο ξυδι και 2 μερη χλιαρο νερακι,τοποθετουμε τις πλυμμενες πετσετουλες ολο το βραδυ και το πρωι απλωνουμε!Γινονται μαλακες μαλακες.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Γεια σας καιαπο μενα

ουφ κιανω ενα μινι διαλλειμα ,εφοσον ξυπνησε η μπουμπου και τρωμε,

Απο το πρωι συνεχως καθαριζω,εν πρωτοις μπηκα στο μπανιο και τα βαλα με το πουρι που ειχε πιασει η λεκανη,το εδιωξα ομως!!μετα τουκανα γενικη και εφτιαξα τις πετσετες και τα απορυπαντικοτουρτουρα στο αλλο ντουλαπι.

κατοπιν τα καθημερινα εκτος μαγειρεμα,ειχα απο χτες γιγαντες,.και ετσι ορμησα στην βιβλιοθηκη του ενος τεκνου.Πεταξα,τακτοποιησα και τωρα ειναι σενια!!

Μετα σειρα εχει το σιδερο 2 πλυντηρια σεντονορουχα,και ενα πλυντηριο της μπουμπους,και μετα θα καααααααααααθομαι που ελεγε και ο Φωτοπουλος!!

Απο Δευτερα σειρα κανα δυο φυλλα στην ντουλαπα.

Καλε να ρωτησω θελω,γιατι φτιαχνω προγραμμα,κανονικο ετσι,με τη σειρα πατε τις δουλιτσες;;δηλ.Δευτερα 2 πλυντηρια ,σιδερο και γενικη σκουπας,Τριτη ,τζαμια και πολυφωτα..... ή τα κανετε οπως κατσει;;

Του άλλαξες τα φώτα του μπάνιου!Γενικά έχω ένα πρόγραμμα με τις δουλειές,αλλά δεν είμαι και φαντάρος.Οταν το ακολουθώ όμως το σπίτι μου είναι μια χαρά και δεν κουράζομαι ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας που κάνω μαζεμένες τις δουλειές.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δουλεψε οδοντοβουρτσα και αστραψαν αλλα να σου βγαίνουν δουλειες απο το πουθενα?????:evil:

Αυτό με νευριάζει και με κουράζει κ μένα περισσότερο από όλα, το να βγαίνουν δουλειές από το πουθενά και να σου χαλάνε το πρόγραμμα κα να πηγαίνουν μετά κ τα υπόλοιπα πίσω:mad:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...