Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κατι αλλο που θυμηθηκα!

Μιλαγα χθες -παλι- με τον εργολαβο για το σπιτι που φτιαχνω και του ειπα πως θελω να βαλω στο μπανιο το πλυντηριο [ρουχων οχι πιατων!:tongue:]

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Εδω ομως διαβασα πως πολλες το εχετε στο μπανιο!!Του ειπα εν τελει οτι ξερω πολλες που το εχουν εκει κ μου λεει τεσπα θα μιλησουμε καλυτερα με τον ηλεκτρολογο και οτι μας πει!!

Υπαρχει οντως θεμα βρε κοριτσια??

δεν ειναι τοσο θεμα πριζων,αλλα της ιδιας της συσκευης,το προηγουμενο μου πλυντηριο το κρατησα 12 χρονια αλλα εξωτερικα ηταν χαλια με την σκουρια κατω απο το συρταρακικαι στην ενωση χαμηλα.

αυτο εχω ενα αποθηκακι στο μπαλκονι και φτιαχνουμε αποχετευσεις ,νερα κτλ να τα βαλω μεσα πλυντ. στεγνωτ.

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά αυτές τις 2 μέρες που πήρα άδεια έκανα πολύ λιγότερες δουλειές απ' ό,τι περίμενα... :( :( Χθες πέρα από τα καθημερινά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτε άλλο, εκτός από 2 πλυντήρια που έβαλα. Σήμερα κατάφερα να σιδερώσω όσα ρούχα ήταν στεγνά, να τακτοποιήσω την ντουλάπα μου, στην οποία μέσα έχω ένα χώρο που αφήνω τα ρούχα που έχω φορέσει μια φορά και μπορώ να τα ξαναφορέσω, αν ας πούμε δεν μυρίζουν ιδρωτίλα κτλ, και όπου είχε μαζευτεί μία στίβα με τσαλακωμένα πλέον ρούχα ( :mad: :-x :evil: ), και απλά ξεκαθάρισα ποια θα πάνε για πλύσιμο τελικά και τα υπόλοιπα τα έβαλα στη θέση τους. Άδειασα κι ένα ράφι όπου είχα κρέμες κτλ που δε χρησιμοποιούσα και διάφορα άλλα πράγματα, πέταξα τις κρέμες και τακτοποίησα αλλού τα πράγματα ώστε να μου μείνει άδειο το ράφι να βάλω πράγματα που χρησιμοποιώ πιο συχνά. Κι έπλυνα κι ένα μονό πάπλωμα, γιατί εμείς σκεπαζόμαστε κουβέρτα και πάπλωμα, αλλά τώρα που αρχίζει να μην κάνει τόσο κρύο, εγώ δε θέλω το πάπλωμα, μου φτάνει η κουβέρτα, αλλά ο άντρας μου κρυώνει, οπότε σκέφτηκα να φυλάξουμε το διπλό και να έχει εκείνος το μονό να το σκεπάζεται. Τώρα τακτοποιώ τα σιδερωμένα ρούχα κι έχω να καθαρίσω και την κουζίνα.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Κατι αλλο που θυμηθηκα!

Μιλαγα χθες -παλι- με τον εργολαβο για το σπιτι που φτιαχνω και του ειπα πως θελω να βαλω στο μπανιο το πλυντηριο [ρουχων οχι πιατων!:tongue:]

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Εδω ομως διαβασα πως πολλες το εχετε στο μπανιο!!Του ειπα εν τελει οτι ξερω πολλες που το εχουν εκει κ μου λεει τεσπα θα μιλησουμε καλυτερα με τον ηλεκτρολογο και οτι μας πει!!

Υπαρχει οντως θεμα βρε κοριτσια??

Δεν με είχε απασχολήσει ποτέ αλλά τώρα που το σκέφτομαι στα σπίτια που συγκατοικούσα - νοίκιαζα - επισκεπτόμουν στην Αγγλία ποτέ δεν είδα πλυντήρι στο μπάνιο. Είτε στην κουζίνα (όπου έβαζαν και το στεγνωτήριο) είτε σε κάποιο υπόγειο. Τελικά μάλλον για λόγους ασφάλειας το έκαναν, έ;

sACYp2.png

καλημερα παρεακι!!

χτες δεν εκανα τίποτα και σημερα έχει πέσει χειροβομβίδα!!!!

τωρα πίνω ενα καφε να ανοιξει το μάτι και μετα τρεχατε ποδαρακια μουυυυυυ!!!

σημερα φλερταρω την ιδέα να σουταρω το φουρνο μικρικυματων απο τον πάγκο της κουζινας. Δεν τον χρησιμοποιω παρα 1ή 2 φορές τη βδομαδα το πολυ΄.

θα μου αδειασει ο χωρος πολυ αλλα λετε να μου λειψει???

επισης σημερα λέω να ξεκαθαρίσω τις πετσετες του μπανιου γιατι εχω πολλες που είναι αρκετων χρόνων που δεν ειναι ομως ιδιαιτερα φθαρμένες και σκεφτομαι αν υπάρχει καμια εναλλακτικη χρηση γιατι λυπάμαι να τις πεταξω.

όλα αυτα βέβαια αν και εφόσον το πιτσιρίκι μου (θα γίνει 3 σε ενα μηνα) με αφησει, εσας τα παιδια σας παιζουν μόνα τους κι απο πότε?

Η μεγάλη μου μια χαρα έπαιζε μόνη της( εκτος κι αν δε θυμαμαι καλα) η μικρη ακομα και dvd να δει πρεει να είμαι μαζί της!!!!:mrgreen::mrgreen:

τα λεμε αργοτερα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες.

Εδώ η ίωση καλά κρατά.Από εχθές το βράδυ εκανα πυρετό και όλη τη νύχτα ψήθηκα.Ευτυχώς ο γιόκας μου είναι καλά.Ηρθε η μαμά μου και κάνει τη νοσοκόμα,ο καιρός δε είναι χάλια.Εννοείται πως δεν ασχολούμαι καθόλου σήμερα με το σπίτι,έτσι όπως είμαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα παρεακι!!

χτες δεν εκανα τίποτα και σημερα έχει πέσει χειροβομβίδα!!!!

τωρα πίνω ενα καφε να ανοιξει το μάτι και μετα τρεχατε ποδαρακια μουυυυυυ!!!

σημερα φλερταρω την ιδέα να σουταρω το φουρνο μικρικυματων απο τον πάγκο της κουζινας. Δεν τον χρησιμοποιω παρα 1ή 2 φορές τη βδομαδα το πολυ΄.

θα μου αδειασει ο χωρος πολυ αλλα λετε να μου λειψει???

επισης σημερα λέω να ξεκαθαρίσω τις πετσετες του μπανιου γιατι εχω πολλες που είναι αρκετων χρόνων που δεν ειναι ομως ιδιαιτερα φθαρμένες και σκεφτομαι αν υπάρχει καμια εναλλακτικη χρηση γιατι λυπάμαι να τις πεταξω.

όλα αυτα βέβαια αν και εφόσον το πιτσιρίκι μου (θα γίνει 3 σε ενα μηνα) με αφησει, εσας τα παιδια σας παιζουν μόνα τους κι απο πότε?

Η μεγάλη μου μια χαρα έπαιζε μόνη της( εκτος κι αν δε θυμαμαι καλα) η μικρη ακομα και dvd να δει πρεει να είμαι μαζί της!!!!:mrgreen::mrgreen:

τα λεμε αργοτερα

Αφού έχεις κιάλλο παιδάκι σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα.Αυτό που θυμάμαι είναι πως από τα 3 είδα μεγάλη διαφορά,ηρέμησε και συνεργαζόταν πολύ καλύτερα.

Φούρνο μικροκυμάτων δεν έχω,αλλά εξαρτάται από το πόσο τον έχεις ανάγκη,πήγαινέ τον στην αποθήκη για λίγο και αν σου λείψει τον βάζεις πάλι.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αυτο πως γινεται;; μπορεις να τις βαλεις σε ντουλαπι μετα;;

Ναι τις μπάνιου τις έχω σε ντουλάπι και τις κουζίνας σε συρτάρι. Τις κάνεις ρολό και στιβάζεις τη μια πάνω στην άλλη...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μπήκα για λίγο, να σας πω μια καλημέρα και να σας γράψω 2 λόγια.

Δούλευα, επέστρεψα σπίτι, έβαλα να αποστειρώνονται τα υλικά, πήγα σούπερ και:

1) Ο άντρας μου έβγαλε όλα τα σεντόνια από τα κρεβάτια & βάλαμε καινούργια.

2) Τακτοποίησα τα πράγματα από το super market

3) Ξεσκόνησα όλο το σπίτι

4) Έπλυνα νεροχύτη και ότι υπήρχε από ποτήρια κλπ.

5) Κάνω προετοιμασία για το μεσημεριανό (σπαγγετίνη με κόκκινη σάλτσα και γαρίδες για μένα και τον Νίκο που νηστεύει, με κοτοπουλάκι ψητό για τον μικρό φιόγκο που δεν νηστεύει! (:tongue:).

Δουλεύω και πάλι το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα... ;););)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν... δεν ξέρω τι παίζει σήμερα... ποιος Murphy και ποιος ανάδρομος πλανήτης...

αλλά στη δουλειά γινόταν Π Α Ν Ι Κ Ο Σ... οι εκκρεμότητες να μην τελειώνουν με τίποτα... και κάθε φορά που νόμιζα ότι είχα τελειώσει κάτι... μου γύρναγε πίσω για αλλαγές και διευκρινήσεις... νιώθω πτώμα και είναι λες και δεν έκανα τίποτα σήμερα...

Μου τη δίνουν αυτές οι μέρες.... :rolleyes::mad::mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας κάνεις το φωτορεπορτάζ με την πετσέτα, θα το εφαρμόσω:)! και z-maria μου έδωσες ιδέα για τις πετσέτες της κουζίνας, έχω κάπου μια θήκη που είναι ό,τι πρέπει.

Φωτορεπορτάζ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Παρακαλώ κοριτσάκι μου!

Θα κοιτάξω, τις επόμενες ημέρες να βάλω και για και το δίπλωμα για τις πετσέτες τις κουζίνας και χεριών.. ;)

Κορίτσια, τις επόμενες μέρες ετοιμάζομαι να πετάξω *πολύ πράμα*. Μερικά πραγματάκια θα τα βάλω σε αγγελίες εδώ για χάρισμα και τα υπόλοιπα θα τα δώσω ή στην ανακύκλωση. Κάθε μέρα σκοπεύω να αφιερώσω σε άλλο δωμάτιο: π.χ. Δευτέρα πέταμα κατσαρολικά και άχρηστα πιατικά - ξεκαθάρισμα στα φάρμακα. Τρίτη κρεβατοκάμαρα ντουλάπα (χάος) και βιβλιοθήκη (πανικός) :tongue:κ.ο.κ.Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να ανασάνει το σπίτι!;)

ΤΕΛΕΙΑ! Μπράβο! Εχεις κάνει το πρόγραμμα σου και μ' αρεσει πολυ που θα το πας από μέρα σε μέρα! Ετσι το κάνω και γω και δεν μου φαίνεται βουνό! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Ω ναι!! φρικη το ξερω..... θες η μαμα μου που μου τις εραβε,μου επαιρνε,ειχα κι εγω στην ακρη..πολλες οι μπαλκονοπαταθυροπορτες,,.νομιζω πως με την αλλαγη των κουρτινων αλλαζει ο χωρος.Τωρα βεβαια που τις κοιταζα αγχωθηκα γιατι που χρονος να σιδερωνω κ να κρεμαω;;

τι να τις κανω;; να τις δωσω κι αυτες;;να κρατησω ποσες θεωρρειται φυσιολογικο;;;

Καλησπερα ειπα;; καλησπερα σε ολες τις νοικοκυρες!!:P

Αυτό διαφέρει από νοικοκυρά σε νοικοκυρά και όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Σε αυτό που μόνο έχω "ένσταση" είναι στο ότι σου πιάνουν σίγουρα αρκετό χώρο και σε ταλαιπωρούν.

Εμένα θα μου φαινόταν "φυσιολογικό" να έχω 2 (το πολύ!!!!) κουρτίνες για την κάθε πόρτα, μία για το καλοκαίρι (που έχει πολύ ήλιο και αλοιώνονται τα χρώματα και σκονίζονται πολύ λόγω που είναι όλα ανοιχτά) και άλλη μία για τον υπόλοιπο χρόνο! :D

777885dugw57gt25.gif

Τέλεια, άντε με το καλό να πάρεις κι εσύ το χρίσμα! :lol: Κι εγώ έτσι το έκανα, κάποια πράγματα για το σπίτι, μερικά ρούχα δικά μου & μπιζού τα έβαλα αγγελία στο πάρεντς και τα αντάλλαξα με βιβλία και παζλ για τον μικρό.. ;)

Αλήθεια? Τι τέλεια ιδέα!!!!

777885dugw57gt25.gif

δεν ειναι τοσο θεμα πριζων,αλλα της ιδιας της συσκευης,το προηγουμενο μου πλυντηριο το κρατησα 12 χρονια αλλα εξωτερικα ηταν χαλια με την σκουρια κατω απο το συρταρακικαι στην ενωση χαμηλα.

αυτο εχω ενα αποθηκακι στο μπαλκονι και φτιαχνουμε αποχετευσεις ,νερα κτλ να τα βαλω μεσα πλυντ. στεγνωτ.

Εγώ πάντως κορίτσια μου, το έχω στο μπάνιο μου (αν και όταν μου χαλάσει θα το βάλω στην κουζίνα για να ανοιξει ο χώρος στο μπάνιο μου).

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν έχω σκουριές... τίποτα..! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Άδειασα κι ένα ράφι όπου είχα κρέμες κτλ που δε χρησιμοποιούσα και διάφορα άλλα πράγματα, πέταξα τις κρέμες και τακτοποίησα αλλού τα πράγματα ώστε να μου μείνει άδειο το ράφι να βάλω πράγματα που χρησιμοποιώ πιο συχνά.

Μπράβο!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...