Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κατι αλλο που θυμηθηκα!

Μιλαγα χθες -παλι- με τον εργολαβο για το σπιτι που φτιαχνω και του ειπα πως θελω να βαλω στο μπανιο το πλυντηριο [ρουχων οχι πιατων!:tongue:]

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Εδω ομως διαβασα πως πολλες το εχετε στο μπανιο!!Του ειπα εν τελει οτι ξερω πολλες που το εχουν εκει κ μου λεει τεσπα θα μιλησουμε καλυτερα με τον ηλεκτρολογο και οτι μας πει!!

Υπαρχει οντως θεμα βρε κοριτσια??

Εμείς και οι περισσότεροι γνωστοί μου το έχουν στο μπάνιο,χωρίς πρόβλημα.Η καλύτερη περιπτωση είναι να έχεις χώρο για μια μικρή αποθήκη και να το βάλεις εκεί.Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου στην κουζίνα,γιατί βάζω π΄υντήρια μες την ημέρα και δεν θα άντεχα τη φασαρία.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη,ακριβώς έτσι τις διπλώνει η πεθερά μου και οι ντουλάπες της είναι υπέροχες!Ωραία η συμβουλή σου:-)

Χρύσα μου ευχαριστώ!!

Και το κουφό ξέρεις ποιο είναι? Πως και γω από την πεθερά μου το ειδα! :tongue::tongue::tongue:

Από τότε που διπλώνω έτσι τις πετσέτες μου (αντίστοιχα διπλώνω και των χεριών και του σώματος αλλά πιο "φαρδιές") έχω δει τεράστια διαφορά χώρου και οργάνωσης. Οπότε το χω κρατήσει έτσι αρκετά χρόνια! Με βόλεψε

777885dugw57gt25.gif

Αχ κοριτσάκια μου...

Σήμερα δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειές.... :rolleyes:

Εννοείται πως δεν θα καταπιεστώ.... το αντίθετο μάλιστα! ;)

Άναψα τα κεράκια μου...

Άναψα θερμοσίφωνο να κάνουμε τα μπανάκια μας

Θα φάμε κάτι απλό και θα χαλαρώσουμε στο pcακι και στην tvουλα...! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια, άντε και στα δικά σας! :D

ποσο σου κοστισε καθε σακουλακι συνολικα αν θες να μου πεις;;

Και βέβαια να σου πω! Λοιπόν, οι σακούλες, το ριζόχαρτο και οι κορδέλες κόστισαν περίπου 2,50 ευρώ όλα μαζί και τα πήρα από μαγαζί με είδη συσκευασίας..Τα αυτοκόλλητα του orchestra έκαναν 3 ευρώ και η συσκευασία έχει πάνω από 100 κομμάτια. Κάθε δωράκι έκανε περίπου 2,50 ευρώ από το Jumbo και 2 σακούλες μπαλόνια έκαναν 6 ευρώ. Συνολικά στο Jumbo έδωσα δηλαδή περί τα 45 ευρώ. Τα αυγά kinder και τα γλειφιτζούρια/καραμέλες κόστισαν 20 ευρώ στα Lidl (πήρα 2 σακούλες "party mix" που έχουν ανάμεικτα ζελεδάκια, καραμέλες και ζαχαρωτά σε ατομικά σακουλάκια..σούπερ!). Τελικά κάθε σακούλα μου κόστισε περίπου 4 - 4,5 ευρώ για 15 παιδάκια.. :)

Α! Τα καρτελάκια "thanks" δεν τα έχω πληρώσει, μου τα έκαναν δώρο με μια παραγγελία μου από ένα site που κάνει διάφορες εκτυπώσεις..Φτιάχνονται όμως εύκολα και στον υπολογιστή ;)

g8Sbp2.png

Εγώ διπλώνω τις πετσέτες της κουζίνας με τον τρόπο της Ειρήνης, με τη διαφορά ότι τις διπλώνω και αλλη μια φορά στη μέση ώστε να πάρουν τετράγωνο σχήμα ή στα τρία αν είναι πολύ μακριές. Έτσι δίπλωνα και τις πετσέτες του μπάνιου μέχρι που ανακάλυψα ότι με εξυπηρετούσε καλύτερα στο συρτάρι που τις έχω να τις έχω διπλωμένες ρολό.

Επίσης η πεθερά μου μου έμαθε ένα τρόπο να διπλώνω και τα εσώρουχα, τις κυλότες συγκεκριμένα. Όπως έχουμε το εσώρουχο μπροστά μας, από την μπροστινή πλευρά, διπλώνουμε το κάτω μερος προς τα πάνω, προς το λάστιχο δηλαδή. Και έτσι έχουμε μπροστά μας ένα σχεδόν ορθογώνιο σχήμα (σχεδόν). Και στη συνέχεια διπλώνουμε το δεξί άκρο προς τα αριστερα (καλύπτοντας περίπου τα δύο τρίτα του μήκους του λάστιχου της μέσης) και το αριστερό προς τα δεξιά μέχρι την άκρη, ώστε να δημιουργηθεί και πάλι ένα μικρό τετράγωνο, ή μάλλον ορθογώνιο σχήμα. Με αυτό τον τον τρόπο έχω χωρέσει στο συρτάρι τον διπλάσιο αριθμό εσωρούχων απ' ό,τι πριν και με πολύ ωραίο, εμφανίσιμο και οργανωμένο τρόπο.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Μερικές ακόμη συμβουλές για... easy living... :D

1) Βάλτε τα σεντόνια σας σετ, στο μέρος που τα τακτοποιείτε.

Την επόμενη φορά θα είναι τόσο εύκολο να τα βρείτε, οπότε ήδη κερδίζουμε χρόνο και φυσικά θα είναι τακτοποιημένα!

2) Για να διατηρήσουμε τα ρούχα μας αρκετό καιρό σε καλή κατάσταση, πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο τα γυρίζουμε ανάποδα, έτσι τα απλώνουμε και έτσι τα σιδερώνουμε! Θα δείτε διαφορά στην εμφάνιση τους!

3) Για να προστατέψετε τα ρούχα σας απο τον σκόρο χρησιμοποιήστε γαρύφαλλο. Είναι και μη-καρκινογόνο αλλά και τόσο οικονομικό σε σχέση με τα "ειδικά"!

Μάκια καλές μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν,σιδέρωσα ευτυχώς όλα τα ρούχα το μεσημέρι και τα τακτοποίησα πριν από λίγο.Όταν σιδερώνω τα ρούχα τα βάζω σε στοίβες ανα κατηγορίε και τόπο φύλαξης.Ετσι είναι λιγότερο χρονοβόρο να τα τακτοποιήσω μετά.

Αυτό για το γαρύφαλλο και το σκόρο δεν το ήξερα,θα το δοκιμάσω σίγουρα:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Georgina, όταν δεις εσύ, πες μου κι εμένα :lol: γιατί της έρχεται και της δικιάς μου οσονούπω το ραντεβουδάκι.

Καλως να τον δεχτείτε τον μπαμπά το Σάββατο.

Λοιπόν... δεν ξέρω τι παίζει σήμερα... ποιος Murphy και ποιος ανάδρομος πλανήτης...

αλλά στη δουλειά γινόταν Π Α Ν Ι Κ Ο Σ... οι εκκρεμότητες να μην τελειώνουν με τίποτα... και κάθε φορά που νόμιζα ότι είχα τελειώσει κάτι... μου γύρναγε πίσω για αλλαγές και διευκρινήσεις... νιώθω πτώμα και είναι λες και δεν έκανα τίποτα σήμερα....

Η δε συνέχεια ήταν μούρλια... πήγα τα 2 πιτσιρίκια για κούρεμα... ο μεγάλος έκατσε κύριος και δεν έβγαλε κιχ...

την μικρή την κρατάγαμε 2... δεν έλεγε να κάτσει με τίποτα... αλλά τα καταφέραμε...

Στη συνέχεια πήγαμε Jumbo... άλλη ομορφιά... και μετά σπίτι φαγητό, μπάνιο και ύπνο... και η μαμά γκολ...

πάω να φτιάξω ένα toast και νάνι...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Κορίτσια, ετοιμάζω τώρα τα δωράκια για το πάρτι του μικρού την Κυριακή..Για πείτε μου, πώς σας φαίνονται;;

img1076mq.jpg

Πήρα απλές σακούλες χάρτινες, μπλε και κόκκινες, και απ' έξω κόλλησα κάτι σούπερ αυτοκόλλητα που βρήκα στα orchestra..Μέσα έβαλα ριζόχαρτο (νομίζω έτσι το λένε; ) και τα δωράκια των παιδιών: γιο-γιο τελικά για τα αγόρια και για τα κορίτσια την πλαστελίνη με την φραουλίτσα που σας είχα δείξει..Έβαλα κι από ένα αυγό kinder, μερικές καραμέλες/γλειφιτζούρια και μπαλόνια και έτοιμο το δωράκι! :) Απ' έξω κρέμασα ένα καρτελάκι που γράφει "thanks" και από κάτω έγραψα το όνομα του κάθε παιδιού και τη φράση "σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες στο πάρτι μου! Με αγάπη, Κωνσταντίνος"...Ε;;

Για εμάς δεν περισσεύει τίποτα;;; :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Α, και τις πετσέτες της κουζίνας τις έχω μέσα σε μια υφασμάτινη ορθογώνια θήκη και τις τοποθετώ έτσι όπως είναι διπλωμένες, όρθιες τη μια πίσω από την άλλη.

ακριβώς έτσι όπως περιγράφεις έχω και γω τα εσώρουχά μου και πιάνουν ελάχιστο χώρο. Και διπλωμένα όπως περιεγραψες νωρίτερα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα παιδιά! Αναρρώσαμε πλήρως - ένα βηχαλάκι έμεινε μόνο στους μεγάλους και στη μικρή μια αδυναμία που σιγά - σιγά ξεπερνάει:). Σήμερα πρωι πρωί τακτοποίησα το σπίτι και μετά ήρθε η κοπέλα που καθαρίζει 1 φορά στο δεκαπενθημερο (ο άντρας μου επιμένει να την κρατήσουμε..) αλλά είναι ωραίο και καθαρό στο σπίτι και -κυρίως - η βεράντα! Αύριο πρωί πρωί θα φτιάξω κοτόπουλο με χυλοπίτες και θα ετοιμάζω σπιτικές κοτομπουκιές (μαρινάρω κομματάκια σε μαγιονέζα+ μουστάρδα και μετά τα ψήνω) και μετά βολτίτσα με τη μικρή μου.

Την Κυριακη θα πάμε στην παράσταση της Ντενεκεδούπολης! :P:p Ελπίζω να είναι ωραία γιατί τώρα τελευταία , πολύ ταλαιπωρηθήκαμε!:( Η μόνη παρηγοριά είναι πως η μισή Ελλάδα είχε την ιδια ίωση...

Ειρήνη ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να μας κάνεις το φωτορεπορτάζ με την πετσέτα, θα το εφαρμόσω:)! και z-maria μου έδωσες ιδέα για τις πετσέτες της κουζίνας, έχω κάπου μια θήκη που είναι ό,τι πρέπει.

Κορίτσια, τις επόμενες μέρες ετοιμάζομαι να πετάξω *πολύ πράμα*. Μερικά πραγματάκια θα τα βάλω σε αγγελίες εδώ για χάρισμα και τα υπόλοιπα θα τα δώσω ή στην ανακύκλωση. Κάθε μέρα σκοπεύω να αφιερώσω σε άλλο δωμάτιο: π.χ. Δευτέρα πέταμα κατσαρολικά και άχρηστα πιατικά - ξεκαθάρισμα στα φάρμακα. Τρίτη κρεβατοκάμαρα ντουλάπα (χάος) και βιβλιοθήκη (πανικός) :tongue:κ.ο.κ.Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να ανασάνει το σπίτι!;)

sACYp2.png

Κατσε να επαναλαβω γιατι ζαλιζομαι.... :lol:

1) Ειχες πολλες κουρτινες...

2) Ξεφορτωθηκες τις περισσοτερες αλλα εχεις τοσες ακομη που

3) Τις αλλαζεις 3 φορες τον χρονο??????????!!!!!!!!! :!::!::confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue:

Ω ναι!! φρικη το ξερω..... θες η μαμα μου που μου τις εραβε,μου επαιρνε,ειχα κι εγω στην ακρη..πολλες οι μπαλκονοπαταθυροπορτες,,.νομιζω πως με την αλλαγη των κουρτινων αλλαζει ο χωρος.Τωρα βεβαια που τις κοιταζα αγχωθηκα γιατι που χρονος να σιδερωνω κ να κρεμαω;;

τι να τις κανω;; να τις δωσω κι αυτες;;να κρατησω ποσες θεωρρειται φυσιολογικο;;;

Καλησπερα ειπα;; καλησπερα σε ολες τις νοικοκυρες!!:P

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, τις επόμενες μέρες ετοιμάζομαι να πετάξω *πολύ πράμα*. Μερικά πραγματάκια θα τα βάλω σε αγγελίες εδώ για χάρισμα και τα υπόλοιπα θα τα δώσω ή στην ανακύκλωση. Κάθε μέρα σκοπεύω να αφιερώσω σε άλλο δωμάτιο: π.χ. Δευτέρα πέταμα κατσαρολικά και άχρηστα πιατικά - ξεκαθάρισμα στα φάρμακα. Τρίτη κρεβατοκάμαρα ντουλάπα (χάος) και βιβλιοθήκη (πανικός) :tongue:κ.ο.κ.Πραγματικά δε βλέπω την ώρα να ανασάνει το σπίτι!;)

Τέλεια, άντε με το καλό να πάρεις κι εσύ το χρίσμα! :lol: Κι εγώ έτσι το έκανα, κάποια πράγματα για το σπίτι, μερικά ρούχα δικά μου & μπιζού τα έβαλα αγγελία στο πάρεντς και τα αντάλλαξα με βιβλία και παζλ για τον μικρό.. ;)

g8Sbp2.png

Ειρήνη ωραίο δίπλωμα στο πετσετικό σου!Εγω τα τελευταία χρόνια τις κάνω ρολό και μου αρέσει πολύ έτσι το ντουλάπι με τις πετσέτες. Μου θυμίζει κάτι από....ξενοδοχείο!

αυτο πως γινεται;; μπορεις να τις βαλεις σε ντουλαπι μετα;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...