Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι εντελώς χαρακτηριστικό. Ειδικά αν συνοδεύεται από ανησυχία ή εκνευρισμό ή πολλή αφύσικη γκρίνια ή πολλά νυχτερινά ξυπνήματα. Να επισημάνω ότι μπορεί να μην είναι πραγματική αλλεργία απλά αντίδραση του ανώριμου εντέρου του παιδιού (και γιαυτό δε δέχεται τη λέξη αλλεργία ο παιδίατρος).

Υπάρχει στο πάρεντσ θέμα αλλεργία σε μωρό που θηλάζει και αναφέρονται όλα τα πιθανά συμπτώματα. Ρίξε μια ματιά είτε θηλάζεις είτε όχι. Ρίξε μια ματιά και στο θέμα της γκαπσ για το πώς να βοηθήσεις (δε σου λέω να ακολουθήσεις τη διατροφή, απλά να αξιοποιήσεις τις βασικές αρχές της)

Α, ρε miriki, τι μου κάνεις! Πρέπει να στρωθώ στο διάβασμα :cool:

Κορίτσια, επειδή διάβασα ότι αρκετές καθαρίσατε τη σκούπα σας και είναι κάτι που μου έχει διαφύγει, πώς γίνεται αυτό;; Ειρήνη μου θα σε βάλω σε μεγάλο κόπο να το ξαναγράψεις για να μη ψάχνω στο χαμό; :)

marilou, είναι το post 96 στη σελίδα 4.

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Χριστιάνα, εμένα η πρίζα (και, νομίζω, σε πολλά σπίτια) είναι έξω από το μπάνιο. Χρησιμοποιώ, βέβαια, μπαλαντέζα (έτσι δεν το λένε;) την οποία κρεμάω στο χερούλι της πόρτας όταν βάζω πλυντήριο.

ειρηνακι μου αν καποια στιγμη εχιες χρονο, δωσε μου καμμια ιδεα για αυτα. ευχαριστω και ελπιζω να μην σε πιεζω

stafroditi, η Ειρήνη, αν θυμάμαι καλά, είχε προτείνει για τις κουτάλες όρθιες σε δοχείο σαν μολυβοθήκη φαντάσου σε ψηλό ντουλάπι, αν έχεις. Επίσης, υπάρχει και η λύση των διαχωριστικών για συρτάρια από το ΙΚΕΑ που μπορείς να το χωρίσεις όπως σε βολεύει.

Ειρηνάκι, το δίπλωμα σου για τις πετσέτες μου θύμισε καλοκαίρι! Λες και μάζευα τη σκηνή μετά το camping :P. Μόνο που στο τέλος την κάνεις ρολό. Σκέφτομαι να το εφαρμόσω και να τις κάνω μετά ρολό, όπως είπε η mirtoula.

Λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα στη δουλειά να οργανώσουμε το χώρο:!: Ειρήνη, μπας και θες να κάνεις ένα περασματάκι :tongue:. Και έχει πράμααααα, θα φρίξεις. Περασαμε όλη την ημέρα σήμερα συζητώντας από πού να ξεκινήσουμε :lol:. Έχει παιχνίδια, αμιγώς εκπαιδευτικό υλικό, αρχειακό υλικό, άπειρο υλικό κατασκευών και χειροτεχνιών, κουζίνα κτλ, κτλ. Μέχρι τον Ιούλιο θα έχουμε τελειώσει :cool:

Φιλιά σε όλες!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

stafroditi, η Ειρήνη, αν θυμάμαι καλά, είχε προτείνει για τις κουτάλες όρθιες σε δοχείο σαν μολυβοθήκη φαντάσου σε ψηλό ντουλάπι, αν έχεις. Επίσης, υπάρχει και η λύση των διαχωριστικών για συρτάρια από το ΙΚΕΑ που μπορείς να το χωρίσεις όπως σε βολεύει.

Να σου πω αγάπη... πόσα θέλεις να γίνεις γραμματέας μου???!!! :lol::lol::lol:

Ειρηνάκι, το δίπλωμα σου για τις πετσέτες μου θύμισε καλοκαίρι! Λες και μάζευα τη σκηνή μετά το camping :P. Μόνο που στο τέλος την κάνεις ρολό. Σκέφτομαι να το εφαρμόσω και να τις κάνω μετά ρολό, όπως είπε η mirtoula.

Να το κάνεις όπως σου αρέσει και μετά να δεις αν σε βολεύει και αν σου κερδίζει χώρο! ;)

Λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα στη δουλειά να οργανώσουμε το χώρο:!: Ειρήνη, μπας και θες να κάνεις ένα περασματάκι :tongue:. Και έχει πράμααααα, θα φρίξεις. Περασαμε όλη την ημέρα σήμερα συζητώντας από πού να ξεκινήσουμε :lol:. Έχει παιχνίδια, αμιγώς εκπαιδευτικό υλικό, αρχειακό υλικό, άπειρο υλικό κατασκευών και χειροτεχνιών, κουζίνα κτλ, κτλ. Μέχρι τον Ιούλιο θα έχουμε τελειώσει :cool:

Πλάκα κάνεις? Μακάρι να ερχόμουν! Αυτό θα ήταν σαν ταξίδι στη.... disneyland για μένα!!!!! :lol::lol::lol:

Βάλε μαγιουδάκι και... ξεκίνα!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Υ.Γ. Αυτό που βλέπετε στο κέντρο, στη μέση της φωτογραφίας, είναι από μπομπονιέρα που μου άρεσε και μέσα έχω βάλει σαπουνάκια για να μοσχομυρίζει το ντουλάπι, σας έχω πει γι αυτό! {τώρα που μάθατε το πόσο σαλταρισμένη είμαι..... θα εξακολουθήσετε να μου μιλάτε?????} :tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

καλά, σου βγάζω το καπέλο..! Μα και στη λεπτομέρεια άψογη;!; :D

ειρηνακι μου αν καποια στιγμη εχιες χρονο, δωσε μου καμμια ιδεα για αυτα. ευχαριστω και ελπιζω να μην σε πιεζω

stafroditi, να σου πω κι εγώ πώς ξεπέρασα το πρόβλημα με τις κατσαρόλες;; Τις σούταρα! :lol: Αυτή τη στιγμή έχω μόνο το quatro της fissler, ένα κατσαρολάκι και δύο αντικολλητικά τηγάνια (ένα μεγάλο και ένα μικρό). Είναι υπέρ-αρκετά για μένα και την καθημερινή μαγειρική που κάνω και ποτέ δεν χρειάστηκα τίποτα περισσότερο..

καλησπερα και απο εμενα!!σας χαιρομαι που κανετε δουλειες

εμενα ο μικρος εχει ιωση με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος επανω μου και να γινετε χαμος στο σπιτι!!

Ωχ..περαστικά σας κι εσάς! :)

Για την κοπέλα που ενδιαφέρεται να πλύνει την ηλεκτρική: εγω έχω Juro Pro, έπλυνα τους σωλήνες και τους κατέστρεψα!Σκούριασαν, έγιναν χάλια και χρειάστηκε να τους αλλάξω με το ανάλογο κόστος φυσικά....προσοχή, δεν είναι όλες οι ηλεκτρικές για πλύσιμο, κακώς μεν αλλά εγω την πάτησα!

εγώ είμαι αυτή! ωχ έπαθες τέτοιο πράγμα με τη σκούπα σου; Καλά, δεν ήταν πλαστικός ο σωλήνας; πώς σκούριασε;

ευχαριστώ πολύυυυ!!! ματς μουτς :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Για την κοπέλα που ενδιαφέρεται να πλύνει την ηλεκτρική: εγω έχω Juro Pro, έπλυνα τους σωλήνες και τους κατέστρεψα!Σκούριασαν, έγιναν χάλια και χρειάστηκε να τους αλλάξω με το ανάλογο κόστος φυσικά....προσοχή, δεν είναι όλες οι ηλεκτρικές για πλύσιμο, κακώς μεν αλλά εγω την πάτησα!

Καλά κανεις και το λες αυτό για να μην έχουμε την αμαρτία. :P

Στο μεταξύ βρε κορίτσια, εγώ το έχω κάνει σε όλες μου τις μέχρι τώρα σκούπες και καμία δεν μου σκούριασε! Κουφο!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια, ετοιμάζω τώρα τα δωράκια για το πάρτι του μικρού την Κυριακή..Για πείτε μου, πώς σας φαίνονται;;

img1076mq.jpg

Πήρα απλές σακούλες χάρτινες, μπλε και κόκκινες, και απ' έξω κόλλησα κάτι σούπερ αυτοκόλλητα που βρήκα στα orchestra..Μέσα έβαλα ριζόχαρτο (νομίζω έτσι το λένε; ) και τα δωράκια των παιδιών: γιο-γιο τελικά για τα αγόρια και για τα κορίτσια την πλαστελίνη με την φραουλίτσα που σας είχα δείξει..Έβαλα κι από ένα αυγό kinder, μερικές καραμέλες/γλειφιτζούρια και μπαλόνια και έτοιμο το δωράκι! :) Απ' έξω κρέμασα ένα καρτελάκι που γράφει "thanks" και από κάτω έγραψα το όνομα του κάθε παιδιού και τη φράση "σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες στο πάρτι μου! Με αγάπη, Κωνσταντίνος"...Ε;;

g8Sbp2.png

εγώ είμαι αυτή! ωχ έπαθες τέτοιο πράγμα με τη σκούπα σου; Καλά, δεν ήταν πλαστικός ο σωλήνας; πώς σκούριασε;

Το κοντάρι εννοούσα που είμαι μεταλλικό. Ναι αστα, μετά σκούπιζα και άφηνα παντού σκουριές!!Δηλαδή περισσότερο βρώμιζα παρά καθάριζα, μέχρι που άλλαξα και τους δυο σωλήνες στο κοντάρι και οκ. Απλά από τότε έχω βρώμικη σκούπα αφού δεν τολμάω να την ξαναπλύνω:-(

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

αχ αλήθεια Ειρήνη μου;; Σε ευχαριστώ πολύ!! Είναι το πρώτο του πάρτι και έχω τρελό άγχος να πάει καλά, γι' αυτό σας έχω πρήξει :D

Πρήξε μας όσο θες!

Φυσικά και ειναι τέλεια. Και όμορφα δωράκια τους πήρες και εντυπωσιακότατα εξωτερικά. Θα ξετρελαθούν τα μικρά!!!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια, ετοιμάζω τώρα τα δωράκια για το πάρτι του μικρού την Κυριακή..Για πείτε μου, πώς σας φαίνονται;;

img1076mq.jpg

μπραβο, ειναι πολυ ομορφο!!

ποσο σου κοστισε καθε σακουλακι συνολικα αν θες να μου πεις;;

img1076mq.jpg

Πήρα απλές σακούλες χάρτινες, μπλε και κόκκινες, και απ' έξω κόλλησα κάτι σούπερ αυτοκόλλητα που βρήκα στα orchestra..Μέσα έβαλα ριζόχαρτο (νομίζω έτσι το λένε; ) και τα δωράκια των παιδιών: γιο-γιο τελικά για τα αγόρια και για τα κορίτσια την πλαστελίνη με την φραουλίτσα που σας είχα δείξει..Έβαλα κι από ένα αυγό kinder, μερικές καραμέλες/γλειφιτζούρια και μπαλόνια και έτοιμο το δωράκι! :) Απ' έξω κρέμασα ένα καρτελάκι που γράφει "thanks" και από κάτω έγραψα το όνομα του κάθε παιδιού και τη φράση "σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες στο πάρτι μου! Με αγάπη, Κωνσταντίνος"...Ε;;

Eίναι υπέροχες οι τσάντες σου!Μπράβο για το γούστο και τον κόπο σου,όλοι θα τα χαρούν!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...