Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λοιπόν αγάπες, το μήνυμα που σας υποσχέθηκα.

ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Ανοίγουμε την πετσέτα μας

1.jpg

Διπλωνουμε το ένα άκρο, στην μέση της πετσέτας (στο μάκρος)

2-.jpg

Διπλώνουμε και το άλλο άκρο

3-2.jpg

Τέλος τη διπλώνουμε στην μέση

4.jpg

Με αυτόν τον τρόπο κερδίζω απίστευτο χώρο στο ντουλάπι μου! Και φαίνονται τακτοποιημένα και καθόλου "πηγμένο" το ντουλάπι μου! Πάντα άψογο χωρίς κόπο!

5.jpg

Υ.Γ. Αυτό που βλέπετε στο κέντρο, στη μέση της φωτογραφίας, είναι από μπομπονιέρα που μου άρεσε και μέσα έχω βάλει σαπουνάκια για να μοσχομυρίζει το ντουλάπι, σας έχω πει γι αυτό! {τώρα που μάθατε το πόσο σαλταρισμένη είμαι..... θα εξακολουθήσετε να μου μιλάτε?????} :tongue::tongue::lol::lol::lol::lol:

6.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα, καλησπερα.κανω ενα διαλλειμα και ειπα να σας γραψω. ειμαι χαρουμενη γιατι πριν λιγο τελειωσα τα εσωτερικα των ντουλαπιων της κουζινας, πραγμα που ηθελα να κανω πολυ καιρο τωρα. εβαλα σειρα, καθαρισα, πεταξα. δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενη με το ντουλαπι με τα κατσαρολικα, καπως αλλιως θελω να τα βαλω αλλα δεν ξερω πως. επισης πρεπει να αγορασω κατι για να το βαλω στο συρταρι με τις κουταλες ωστε να ειναι τακτοποιημενες και να μην μπερδευονται. τα υπολοιπα(εξωτερικα ντουλαπια-φουρνος) θα τα κανω το σαββατο το πρωι, ετσι ωστε να ολοκληρωθει η γενικη της κουζινας. τωρα εβαλα μια μασκουλα στο προσωπο και παω για σιδερωμα:rolleyes:θα κανω οτι προλαβω σε μια ωρα, μετα μπανιο και νανι. αποφασισα να μην αφηνω το σιδερωμα για το σκ γιατι εχω και καθαριοτητα και δεν προλαβαινω. θα τα κανω μεσα στη βδομαδα. θα δειξει.

οσον αφορα την περιποιηση, οσες φορες βγηκα χαλι ετυχε να συναντησω γνωστους και ενιωσα απαισια. απο τοτε βγαινω παντα περιποιημενη(κρεμα, πουδρα, ρουζ), χτενισμενα μαλλια(συνηθως κοτσιδα και αν ξυπνησω κανενα πρωι νωριτερα τα ισιωνω) και εννοειται με καθαρα ρουχα. χρονο για μανικιουρ-πεντικιουρ δεν εχω, το καλοκαιρι το παλευω.καλο βραδυ

ειρηνακι μου αν καποια στιγμη εχιες χρονο, δωσε μου καμμια ιδεα για αυτα. ευχαριστω και ελπιζω να μην σε πιεζω

καλησπερα και απο εμενα!!σας χαιρομαι που κανετε δουλειες

εμενα ο μικρος εχει ιωση με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος επανω μου και να γινετε χαμος στο σπιτι!!

και μια απορια...τα απονερα πως τα αδειαζεται απο το πλυντηριο;;;δεν καταλαβαινω τι εννοειται...

σας κουφανα ε;;

Διαφημίσεις

ειρηνακι μου αν καποια στιγμη εχιες χρονο, δωσε μου καμμια ιδεα για αυτα. ευχαριστω και ελπιζω να μην σε πιεζω

Κουκλί μου,

Μείνε ήσυχη!

Να σου πω... τι έχεις στα κατσαρολικά...? Κατσαρόλες, ταψια ή/και τηγάνια?

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη ωραίο δίπλωμα στο πετσετικό σου!Εγω τα τελευταία χρόνια τις κάνω ρολό και μου αρέσει πολύ έτσι το ντουλάπι με τις πετσέτες. Μου θυμίζει κάτι από....ξενοδοχείο!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ειρήνη ωραίο δίπλωμα στο πετσετικό σου!Εγω τα τελευταία χρόνια τις κάνω ρολό και μου αρέσει πολύ έτσι το ντουλάπι με τις πετσέτες. Μου θυμίζει κάτι από....ξενοδοχείο!

και ετσι ειναι πολυ ομορφο!!!;)

Για την κοπέλα που ενδιαφέρεται να πλύνει την ηλεκτρική: εγω έχω Juro Pro, έπλυνα τους σωλήνες και τους κατέστρεψα!Σκούριασαν, έγιναν χάλια και χρειάστηκε να τους αλλάξω με το ανάλογο κόστος φυσικά....προσοχή, δεν είναι όλες οι ηλεκτρικές για πλύσιμο, κακώς μεν αλλά εγω την πάτησα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα!!σας χαιρομαι που κανετε δουλειες

εμενα ο μικρος εχει ιωση με αποτελεσμα να ειναι κολλημενος επανω μου και να γινετε χαμος στο σπιτι!!

και μια απορια...τα απονερα πως τα αδειαζεται απο το πλυντηριο;;;δεν καταλαβαινω τι εννοειται...

σας κουφανα ε;;

Καλώς το ναυτάκι μου!!!!

Έπρεπε να δεις το δικο μου σπίτι, πριν 10 μέρες που είχα αρρωστήσει! :rolleyes:

Οχι βρε... εδω δεν σας εχω κουφανει εγώ, με τοσα που λεω!! :tongue::tongue:

Διάβασε λίγο πιο πίσω (2-3 σελίδες το πολύ νομίζω), έχω γράψει αναλυτικά για τα απόνερα, απο που τα αδιαζουμε κλπ.! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη πολύ ωραίος τρόπος για δίπλωμα πετσετας!!!

εγω τις διπλωνω σαν σετ, δηλαδη μεσα στου σωματος βαζω προσωπου και χεριων!

Μια χαρά! Οπως σου αρέσει και σε βολεύει κοριτσάκι μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Ωραίο! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Κουκλί μου,

Μείνε ήσυχη!

Να σου πω... τι έχεις στα κατσαρολικά...? Κατσαρόλες, ταψια ή/και τηγάνια?

εχω ενα ντουλαπι με δυο ραφια. εκει εχω τις κατσαρολες , τα τηγανια, τοο μουλτι και το αποχυνωτη γιατι δεν χωρανε πουθενα αλλου και απο κατω τις γαστρες. τα μεγαλα ταψια τα εχω κατω απο το φουρνο στον συρταρι. επισης τις κουταλες, πιρουνες, πιαστρες, πως τις εχεις ωστε να ειναι τακτοποιημενες???

Ωραια Ειρηνη μου!

Αυριο θα πλυνω πετσετες και θα τις διπλωσω ετσι ακριβως!

Αν σε κάνει να κερδίσεις χώρο και σου αρέσει εννοείται κουκλί μου! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...