Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Οκ λοιπόν, στο μισάωρο ψευτομαζεύτηκα:

1) Έβαλα και αποστειρώνω

2) Έπλυνα του Ανδρεούλη, μαγιουδάκι και τα διάφορα της κολύμβησης.

3) Ετοίμασα πλυντήριο με κόκκινο-ρουχα (.... :rolleyes::tongue:) για την νύχτα.

4) Άδειασα τον νεροχύτη από ότι είχε απομείνει από βραδύς και τα έβαλα στο πλυντήριο πιάτων. Υπήρχαν κι άλλα και γέμισε οπότε θα το βάλω να τα πλύνει το μεσημέρι και είμαι... jet... :P

5) Έπλυνα τον καθρέπτη του μπάνιου, οπότε αμέσως-αμέσως το μπανιο μου φαίνεται πιο καθαρό! ;)

6) Ψευτομάζεψα τα διάφορα που κυκλοφορούσαν εκτός θέσεων τους...

... οπότε τώρα το σπίτι ειναι μαζεμένο. Οχι καθαρό, μαζεμένο ;) αλλά εμένα μου αρκεί για να με κρατά ήρεμη.

Αργότερα θα δω τι δουλίτσες θα κάνω... γιατί όλο και κάτι θα κάνω.

Παω να συνεχισω! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ λοιπόν, στο μισάωρο ψευτομαζεύτηκα:

1) Έβαλα και αποστειρώνω

2) Έπλυνα του Ανδρεούλη, μαγιουδάκι και τα διάφορα της κολύμβησης.

3) Ετοίμασα πλυντήριο με κόκκινο-ρουχα (.... :rolleyes::tongue:) για την νύχτα.

4) Άδειασα τον νεροχύτη από ότι είχε απομείνει από βραδύς και τα έβαλα στο πλυντήριο πιάτων. Υπήρχαν κι άλλα και γέμισε οπότε θα το βάλω να τα πλύνει το μεσημέρι και είμαι... jet... :P

5) Έπλυνα τον καθρέπτη του μπάνιου, οπότε αμέσως-αμέσως το μπανιο μου φαίνεται πιο καθαρό! ;)

6) Ψευτομάζεψα τα διάφορα που κυκλοφορούσαν εκτός θέσεων τους...

... οπότε τώρα το σπίτι ειναι μαζεμένο. Οχι καθαρό, μαζεμένο ;) αλλά εμένα μου αρκεί για να με κρατά ήρεμη.

Αργότερα θα δω τι δουλίτσες θα κάνω... γιατί όλο και κάτι θα κάνω.

Παω να συνεχισω! ;);)

Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μου,αλλά δυστυχώς δεν προβλέπεται καθάρισμα:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εβαλα το φαγητό,σουπιές φρέσκιες με πατάτες και αγρια χόρτα:!:,έπλυνα νεροχύτη και πάγκους,έστρωσα κρεβάτια, άπλωσα το βραδυνό πλυντήριο και σιδέρωσα μόλις 2 σεντόνια και 3 παντελόνια,γιατί το αγόρι μου δεν με έχει αφήσει σε ησυχία.Περιμένω τη μαμα μου και ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!

Θέλω να σας γράψω κ έγω για οργάνωση παταριού για όποια έχει, που ξέρει πόσο δυσκολο είναι να βρεις κάτι εκεί πανω τόσο στριμωχτά που ειναι. Στις σελίδες που διάβασα δεν είδα κάτι σχετικό δεν ξέρω αν έχεται μιλήσει γι' αυτο.

καλά, respect!

Δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ, αλλά υποκλίνομαι σε όσους το κάνουν!

Εγώ βάζω ετικέτες έξω από κάθε κούτα καθώς κι έξω από κάθε υφασμάτινη θήκη με ρούχα που έχω στις ντουλάπες. Αλλά μέχρι εκεί.

Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να σας βάλω τον τρόπο που διπλώνω τις πετσέτες μου και έτσι γλυτώνω απίστευτα πολυ χώρο και τα έχω πάντα τακτοποιημένα!

Μακια καλες μου!;)

πολύ καλό, το περιμένω ειρηνάκι!!

και που 'σαι .. μη με ξεχάσεις με το ψυγείο και τη θήκη για φρούτα / λαχανικά (θυμίζω είμαι εγώ με το ψηλό συρτάρι που αναγκαστικά στοιβάζονται τα διάφορα....)

hello...

αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλες τις μαμάδες...

Τhe Mum Song... ή αλλιώς ότι ζούμε καθημερινά σε τραγούδι...

επανέρχομαι...

άψογο!!!!!

μου θύμισε ολίγον και από μαίρη παναγιωταρά....

Έχω πολύ σίδερο, αλλά η μικρή μου δεν μ'αφήνει λεπτό όταν είμαι σπίτι, όπότε κι εγώ παίζω μαζί της, μετά θηλάζω το μικράκι, και μετά κομμάτια κάνω κανά μπανάκι, νεροχύτες, συμμαζέματα και τέλος. Αααχ! (συμπάσχω με την κοπέλα που πάει και τουαλέτα με τον μικρό της! μια από τα ίδια! προσωπικός χρόνος ΜΗΔΕΝ!)

Μάζεψα / χώρισα όμως ρουχάκια που μας μικρυναν, ξαλάφρωσαν οι ντουλάπες, κάτι είναι κι αυτό!

Έχω και πιο κοντά και υγιή μαλλιά, πρόλαβα ένα κομμωτήριο εχθές.

Για σήμερα είχα κοτόπουλο, αλλά η πεθερά ως πιο παραδοσιακή πρότεινε λόγω παρασκευής - νηστείας σπανακόρυζο, οπότε αυτό θα φάμε. Το απόγευμα βέβαια, τώρα δουλειά...

Ειρήνη μου τι πονεμένο θέμα έπιασες με την περιποίηση, και πόσο δίκιο έχεις...Το 'χε πει και η Coco Chanel, η γυναίκα οφείλει να βγαίνει έξω πάντα περιποιημένη, το χρωστάει στην κοινωνία. Και βέβαια δεν εννοούμε να πηγαίνει στο μανάβη με τις πέρλες της, ακόμη κι ένα άρωμα αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

...Αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη...κλάφ' τα Χαράλαμπε :rolleyes:

Πριν τον Κωνσταντίνο ήμουν κοκέτα μέχρι υστερίας. Δούλευα κι εκτός σπιτιού (είχα και πιο πολλά χρήματα), οπότε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα ήταν το κομμωτήριο, μάνι-πέντι κτλ. Τώρα που και στην τουαλέτα να πάω έρχεται κι ο σπόρος από πίσω, πείτε μου, όχι πείτε μου, για ποιο μαλλί και ποιο μακιγιάζ μιλάμε;; :( Αχχχ δεν ξέρετε πόσο με πονάει αυτό το θέμα.. Πάντως πρέπει να πω ότι από τότε που έβαλα το σπίτι μου σε μια σειρά, μου μένει χρόνος να κάνω κι ένα καθαρισμό της προκοπής στο πρόσωπό μου. Μέχρι εκεί η πολυτέλεια..! :)

Μην ανησυχεις, σχετικά με το σποράκι... είναι ακόμη μικρό γι αυτό είναι "ουρά" σου (έτσι έλεγε ο άντρας μου τον γιο μας, μέχρι 5 ετών που με ακολουθούσε κατά πόδας!) :tongue:

Ανεξάρτητα όμως, ακόμη κι αυτό το "λίγο", το άρωμα, ο καθαρισμός ή οτιδήποτε καταφέρνει η κάθε μια μας είναι μια ενεσούλα στην αυτοπεποίθηση μας. ;);) Οπότε σας στηρίζω μέχρι τρέλας!! :!:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας και απο εμένα και καλώς σας βρήκα!! χαίρομαι ιδιαιτερα για αυτό.Σας διαβάζω όποτε θηλάζω την μικρότερη μου κόρη

κοντευω να σας φτασω..60 τοσες σελιδες εχω μελετήσει!!!!!!!!!

Με εχετε κανει κι εμένα την ανοργάνωτη να ξυπνάω με όρεξη να τακτοποιήσω το σπιτι,ωστε να είναι καθαρό για μενα και για όλους εδω!! Καθε μερα προσπαθω να βαλω σε ταξη και απο κατι πιο γενικο,οπως ντουλαπια κουζινας,τα εκανα αψογα και τα διατηρω, το μπανιο αστραφτει,επλυνα την σκουπα μου (ομολογω δεν ηξερα οτι μπορουσα να το κανω αυτο),εχω βαλει σε σειρα τις ντουλαπες αλλα ειναι 3 και το παω φυλλο φυλλο.

Καλώς ήρθες και σ' ευχαριστώ που μας βρίσκεις ενδιαφέρουσες!!! ;)

Χαίρομαι που νιώθεις οτι σε βοηθάμε και απο τον τροπο που μου γραφεις πως οργανωνεσαι νομιζω πως ειχεις πιασει το νόημα!!! ;);)

εχω λοιπον απορια,που και πως τακτοποιητε τις κουρτινες; ειχα τελικα πολλεςςςς,βεβαια τις εβγαλα τις περισσοτρες αλλα παλι εμειναν,τι να τις κανω ;τις αλλαζω περιπου τρεις φορες τον χρονοι αλλα ειναι πολλες οι μπαλκονοπορτες.Καμια βοηθεια;;

Κατσε να επαναλαβω γιατι ζαλιζομαι.... :lol:

1) Ειχες πολλες κουρτινες...

2) Ξεφορτωθηκες τις περισσοτερες αλλα εχεις τοσες ακομη που

3) Τις αλλαζεις 3 φορες τον χρονο??????????!!!!!!!!! :!::!::confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

...εβαλα σειρα, καθαρισα, πεταξα.

Με κάλυψες!!!! Μπράβο! ;)

οσον αφορα την περιποιηση, οσες φορες βγηκα χαλι ετυχε να συναντησω γνωστους και ενιωσα απαισια.

Το χω παθει και γω.... :(:(

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα κοριτσάρες!

Γράφω πάλι για τον καημό μου,είμαστε στην 5η μέρα καιο ευτυχώς από το βράδυ ο μικρός είναι απύρετος.Το απόγευμα έφερα πάλι το γιατρό γιατί τον είδα να χειροτερεύει.Ετσι λοιπόν έχουμε μία σπαστική βριγχίτιδα,ως συνήθως,και μία μικρή βρογχοπνευμονία!!!Πάλι!Ξανά λοιπόν αντιβίωση!

\Εμένα έχει κλείσει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να μιλήσω και έχω και μπούκωμα+το ξενύχτι=δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!

Σήμερα έπρεπε να κάνω δουλειές και να τελειώσω το σίδερο,που άφησα εχθές στη μέση γιατί δεν ήταν καλά το παιδάκι μου.Θα ξεκινήσω αντιστρόφως με το σίδερο και αν έχω κουράγιο θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα.Προς το παρόν μουσικούλα,καφεδάκι και pc.:-)

Ε, ρε πακέτο με την ίωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Τόσες κουρτίνες!Καλέ εσύ είσαι η χαρά της Ειρήνης:lol:

Τις δικές μου τις βάζω στο πατάρι της ντουλάπας σε υφασμάτινη βαλίτσα

Πόσο με ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου έχεις αποθήκη γιαυτό έχει άδειο πατάρι!

Α, σ αυτό έχεις δικιο! Ειναι μεγάλη βοήθεια η αποθήκη μου, το σκέφτομαι καθημερινά!

Αλλά τώρα, πάνω κάτω με έχετε μάθει. Και αποθήκη που δεν είχα, το πατάρι το είχα στην πένα γιατί αλλιώς με... "τρώει"... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

πολύ καλό, το περιμένω ειρηνάκι!!

και που 'σαι .. μη με ξεχάσεις με το ψυγείο και τη θήκη για φρούτα / λαχανικά (θυμίζω είμαι εγώ με το ψηλό συρτάρι που αναγκαστικά στοιβάζονται τα διάφορα....)

Ωπ ναι.... ευχαριστώ που μου το θύμησες και γενικά κορίτσια μου, να μου θυμίζετε οτιδήποτε δεν σας έχω απαντήσει γιατί ο εγκέφαλας.... :lol::lol::lol:

Τσακίζομαι να φωτογραφίσω πετσέτα για να σας γράψω το μήνυμα που υποσχέθηκα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Χαλοου!!

Διαβασα τις απαντησεις σας για το πως καθαριζεται κατω απο το κρεββατι και οι περισσοτερες χρησιμοποιειται σουιφερ εε??!!!

Ξερετε τι μου λειπει απο τοτε που εφυγα απο την Ελλαδα?????

Τα σουιφερ και το βιακαλ!!!!!!!!!!!

Εδω που ειμαι δεν εχει!!Ουτε κατι παρομοιο δυστυχως!!:mad:

Οταν τα κατεφερω να ερθω Αθηνα, θα παρω μαζι μου ενα σακβουαγιαζ γεματο με αυτα για να τα εχω στοκ!:D

Μιας κ εβαλα πλυντηριο και μοσχομυριζει το σπιτι να σας πω και πιο μαλακτικο βαζω!Οι περισσοτερες θα το ξερετε βεβαια, αλλα το γραφω για καποια που δεν το δοκιμασε!!

Ειναι το Comfort Flower!!Μυριζει τελεια,μαλακωνει απιστευτα τα ρουχα,και απο τοτε που το δοκιμασα θελω να πλενω συνεχεια τα ρουχα μου για να τα μυριζω!!:lol:

Μιας κ εβαλα πλυντηριο και μοσχομυριζει το σπιτι να σας πω και πιο μαλακτικο βαζω!Οι περισσοτερες θα το ξερετε βεβαια, αλλα το γραφω για καποια που δεν το δοκιμασε!!

Ειναι το Comfort Flower!!Μυριζει τελεια,μαλακωνει απιστευτα τα ρουχα,και απο τοτε που το δοκιμασα θελω να πλενω συνεχεια τα ρουχα μου για να τα μυριζω!!:lol:

Εγώ πρώτη φορά το ακούω.. :confused: Κι έχω και μανία με τα αρώματα των μαλακτικών, με τις ώρες μπορώ να κάτσω στο σούπερ μάρκετ να τα μυρίζω ένα-ένα μέχρι να καταλήξω! :lol: Πού θα το βρω αυτό;;

Κορίτσια, επειδή διάβασα ότι αρκετές καθαρίσατε τη σκούπα σας και είναι κάτι που μου έχει διαφύγει, πώς γίνεται αυτό;; Ειρήνη μου θα σε βάλω σε μεγάλο κόπο να το ξαναγράψεις για να μη ψάχνω στο χαμό; :)

g8Sbp2.png

Κατι αλλο που θυμηθηκα!

Μιλαγα χθες -παλι- με τον εργολαβο για το σπιτι που φτιαχνω και του ειπα πως θελω να βαλω στο μπανιο το πλυντηριο [ρουχων οχι πιατων!:tongue:]

Με τα πολλα, μου ειπε οτι δεν κανει διοτι λογο των υδρατμων ειναι επικυνδινο να εχει εκει ηλεκτρικες συσκευες, πριζες κλπ και πως μεχρι ηλεκτροπληξια μπορει να παθεις!!:confused:

Εδω ομως διαβασα πως πολλες το εχετε στο μπανιο!!Του ειπα εν τελει οτι ξερω πολλες που το εχουν εκει κ μου λεει τεσπα θα μιλησουμε καλυτερα με τον ηλεκτρολογο και οτι μας πει!!

Υπαρχει οντως θεμα βρε κοριτσια??

Εγώ πρώτη φορά το ακούω.. :confused: Κι έχω και μανία με τα αρώματα των μαλακτικών, με τις ώρες μπορώ να κάτσω στο σούπερ μάρκετ να τα μυρίζω ένα-ένα μέχρι να καταλήξω! :lol: Πού θα το βρω αυτό;;

Δεν το ξερεις??Ελα ρε δεν το πουλανε στην Ελλαδα?Δεν θυμαμαι πραγματικα! Τοσα χρονια που εμενα Αθηνα επερνα κουαντο κ διαφορα αλλα σε προσφορες.. τελευταια το πηρα αυτο που σας ειπα και ενθουσιαστηκα! Ψαξε το στα σουπερμαρκετ, ειναι ενα ροζ μπουκαλι! Αν δεν το βρισκεις μαλλον δεν θα το πουλανε, οπως δεν βρισκω κ εγω εδω σουιφερ κ βιακαλ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...