Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας και απο εμένα και καλώς σας βρήκα!!

χαίρομαι ιδιαιτερα για αυτό.Σας διαβάζω όποτε θηλάζω την μικρότερη μου κόρη

κοντευω να σας φτασω..60 τοσες σελιδες εχω μελετήσει!!!!!!!!!

Με εχετε κανει κι εμένα την ανοργάνωτη να ξυπνάω με όρεξη να τακτοποιήσω το σπιτι,ωστε να είναι καθαρό για μενα και για όλους εδω!! Καθε μερα προσπαθω να βαλω σε ταξη και απο κατι πιο γενικο,οπως ντουλαπια κουζινας,τα εκανα αψογα και τα διατηρω, το μπανιο αστραφτει,επλυνα την σκουπα μου (ομολογω δεν ηξερα οτι μπορουσα να το κανω αυτο),εχω βαλει σε σειρα τις ντουλαπες αλλα ειναι 3 και το παω φυλλο φυλλο.

εχω λοιπον απορια,που και πως τακτοποιητε τις κουρτινες; ειχα τελικα πολλεςςςς,βεβαια τις εβγαλα τις περισσοτρες αλλα παλι εμειναν,τι να τις κανω ;τις αλλαζω περιπου τρεις φορες τον χρονοι αλλα ειναι πολλες οι μπαλκονοπορτες.Καμια βοηθεια;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

τσα... να μαι πάλι...

kikiv... κάτι σε cupcakes ή μεγάλα μπισκότα θέλω να κάνω και εγώ για τη γιορτή του μεγάλου την άλλη βδομάδα και να τα μοιράσω στο παιδικό... το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να στρωθώ αλλιώς δεν βλέπω να κερνάω...

Xριστιάνα... δεν παίζεσαι... η περιγραφή αλλά και το καθάρισμα-σίφουνας ήταν το κάτι άλλο... πάντως είναι απίστευτο όταν θέλεις λίγο να χαλαρώσεις και σου τυχαίνουν τα "έκτακτα" περιστατικά... Μπράβο σου!

Για την κουρτίνα... πολλοί θα το δουν... λίγοι θα το σχολιάσουν... αλλά καταλαβαίνω ότι θέλεις να είναι όλα τέλεια... οπότε άλλαξέ της τα φώτα... :)

Χρύσα...περαστικά σας! Αυτό δεν είναι ίωση... μόνιμος επισκέπτης είναι...

miriki...συμφωνώ απολύτως... άλλο να είναι η μαμά στο σπίτι και άλλο η γιαγιά...

letak_i...super ιδέα... δεν έχω πατάρι... αλλά και για την αποθήκη μου είναι ότι πρέπει...

Nα πω ότι μου άρεσε πολύ αυτό το άρθρο... που θίγει έμμεσα το θέμα περιποίησης...

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=78908&lngItemID=79267

Είμαι πιο πολύ στην κατηγορία της συγγραφέως... γενικότερα κυκλοφορώ απλά και σπορ... εκτός και αν είναι καθημερινή οπότε έχει γραφείο... και εκεί έχει δια νόμου business ενδυμασία...

Από μικρή κρατούσα ευλαβικά το... ντυνόμαστε για να βγούμε έξω... οπότε ακόμα και στον φούρνο να πάω ή στο περίπτερο... θα βάλω τζην, παπουτσάκια, θα χτενίσω μαλλί, lip gloss και that's it...

...επίσης κυκλοφορώ και με φόρμες κάθε απόγευμα Τρίτης & Πέμπτης αφού πάμε κολυμβητήριο και κάνει και η μαμά baby swimming...

Γενικότερα έχω απλοποιήσει τη ζωή μου... ποτέ δεν βαφόμουν ιδιαίτερα οπότε δεν πιέζομαι για να το κάνω τώρα... έχω το στυλ μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου... φυσικά υπάρχουν και οι μέρες που όλα πάνε ανάποδα... τις μέρες (βλ. σήμερα) που το τερατάκι μου δεν λέει να σηκωθεί από το κρεβάτι του... που την ώρα που τον ντύνω μου σκίζεται το καλσόν... που πρέπει να αλλάξω ρούχα σε χρόνο dt και που θυμάμαι ότι δεν έχω βαφτεί στο φανάρι πριν τον αφήσω στο σχολείο... αλλά και τι να κάνουμε... :)

Αυτό που είπε η Χρύσα με εκφράζει απόλυτα... θα κυκλοφορήσω και ατημέλητη αλλά και περιποιημένη...

Σήμερα... όπως κάθε Πέμπτη ήταν πιεσμένη... το πρωί γραφείο... το απόγευμα πισίνα με τα 2 μικρά... μετά φαγητά, μπάνια και ύπνο τα μικρά... ευτυχώς το σπιτάκι μου είναι καθαρό καθώς ήρθε το σύστημα αυτο-καθαρισμού και μια και λείπαμε διατηρήθηκε κιόλας... τι χαρά!

Για αύριο το απόγευμα έχω κανονίσει να πάω τα πιτσιρίκια για κούρεμα...

αυτό θέλω να δω πως θα πάει... ευτυχώς το Σάββατο έρχεται και ο σύζυγος να χαλαρώσουμε λιγουλάκι...

φιλάκιαααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλες τις μαμάδες...

Τhe Mum Song... ή αλλιώς ότι ζούμε καθημερινά σε τραγούδι...

:lol: :lol: υποκλίνομαι!! απίθανο και τόσο, μα τόσο αληθινό!

...επίσης κυκλοφορώ και με φόρμες κάθε απόγευμα Τρίτης & Πέμπτης αφού πάμε κολυμβητήριο και κάνει και η μαμά baby swimming...

Ωχ καλά που μου το θύμισες! Θέλω κι εγώ να γραφτώ με τον μικρό σε baby swimming!! Την άλλη Τρίτη που έχουμε παιδίατρο θα του πω να μας γράψει τις εξετάσεις που χρειάζονται.. :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα, καλησπερα.κανω ενα διαλλειμα και ειπα να σας γραψω. ειμαι χαρουμενη γιατι πριν λιγο τελειωσα τα εσωτερικα των ντουλαπιων της κουζινας, πραγμα που ηθελα να κανω πολυ καιρο τωρα. εβαλα σειρα, καθαρισα, πεταξα. δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενη με το ντουλαπι με τα κατσαρολικα, καπως αλλιως θελω να τα βαλω αλλα δεν ξερω πως. επισης πρεπει να αγορασω κατι για να το βαλω στο συρταρι με τις κουταλες ωστε να ειναι τακτοποιημενες και να μην μπερδευονται. τα υπολοιπα(εξωτερικα ντουλαπια-φουρνος) θα τα κανω το σαββατο το πρωι, ετσι ωστε να ολοκληρωθει η γενικη της κουζινας. τωρα εβαλα μια μασκουλα στο προσωπο και παω για σιδερωμα:rolleyes:θα κανω οτι προλαβω σε μια ωρα, μετα μπανιο και νανι. αποφασισα να μην αφηνω το σιδερωμα για το σκ γιατι εχω και καθαριοτητα και δεν προλαβαινω. θα τα κανω μεσα στη βδομαδα. θα δειξει.

οσον αφορα την περιποιηση, οσες φορες βγηκα χαλι ετυχε να συναντησω γνωστους και ενιωσα απαισια. απο τοτε βγαινω παντα περιποιημενη(κρεμα, πουδρα, ρουζ), χτενισμενα μαλλια(συνηθως κοτσιδα και αν ξυπνησω κανενα πρωι νωριτερα τα ισιωνω) και εννοειται με καθαρα ρουχα. χρονο για μανικιουρ-πεντικιουρ δεν εχω, το καλοκαιρι το παλευω.καλο βραδυ

αυτό θέλω να δω πως θα πάει... ευτυχώς το Σάββατο έρχεται και ο σύζυγος να χαλαρώσουμε λιγουλάκι...

Georgina, όταν δεις εσύ, πες μου κι εμένα :lol: γιατί της έρχεται και της δικιάς μου οσονούπω το ραντεβουδάκι.

Καλως να τον δεχτείτε τον μπαμπά το Σάββατο.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Λοιπόν τοποθετουμε όλα τα πράγματα σε κουτες ή σε σακούλες γράφουμε τι περιέχει καθε κούτα κτλ σε ενα χαρτι με καθε λεπτομέρεια και αριθμούμε τις κουτες κ σακούλες, αρχιζουμε με αυτές που ίσως τις χρείαστουμε πιο πολύ κ τις τοποθετουμε με την σειρα δλδ κούτα 1 αυτό,αυτο΄κ αυτό, κουτα 2 κτλ, ερχόμαστε τώρα στον Η/Υ μας και φτιάχνουμε ένα σχεδιάγραμα πως είναι το παταράκι μας, πως είναι οι κούτες μας, σε ποια θέση τις εχουμε βάλει με τους αριθμούς πάνω κ τι περιέχει καθε κούτα μέσα, μ αυτό των τρόπο βλέπουμε τι υπάρχει σε κάθε κούτα κ σε πιο σημείο βρίσκεται απο το Η/Υ χωρίς να ανεβαίνουμε πανω κ ανοίγουμε την κούτα που θελουμε.

φτου! να μην εχω παταρι λεμε:lol: πολυ μου αρεσει!

ομως θα το κανω στα μετρα μου εχω αντρα μανιακο, να σας πω τον πονο μου,με τα κουτια! υπαρχουν παντου! στην αποθηκη στο κλιμακοστασιο που εχουμε καποια ραφια στις ντουλαπες στα συρταρια παντου ομως! βαζει κουτια διαφορων μεγεθων. απο τοτε που εμεινα εγκυος κ δεν ανεβοκατεβαινα κ πολυ στις αποθηκες πηρε τα ινια στα χερια του.:rolleyes:

δεν μπορω να πω τα εχει ταχτοποιησει πολυ ομορφα ολα!:wink: αλλα τι να το κανω που δεν εχει γραψει πουθενα απ εξω κ οταν θελω κατι πρεπει να ανοιξω δεκαδες κουτια....αλλα κ οταν γραφω, επειδη ακολουθει πιστα την μοδα των κουτιων, καθε φορα που βγαζει στο ικεα ενα νεο σχεδιο αγοραζει κ τα αντικαθιστα ολα! κ ξεχνει να τα γραψει ξανα. τα θελει ολα ιδια. για κουτες απο συσκευασιες ουτε λογος!

παντρευτηκα αντρα πιο νοικοκυρη απο εμενα.....:cool: σκετος εφιαλτης:lol::lol:

Kαλημέρα κοριτσάρες!

Γράφω πάλι για τον καημό μου,είμαστε στην 5η μέρα καιο ευτυχώς από το βράδυ ο μικρός είναι απύρετος.Το απόγευμα έφερα πάλι το γιατρό γιατί τον είδα να χειροτερεύει.Ετσι λοιπόν έχουμε μία σπαστική βριγχίτιδα,ως συνήθως,και μία μικρή βρογχοπνευμονία!!!Πάλι!Ξανά λοιπόν αντιβίωση!

\Εμένα έχει κλείσει ο λαιμός μου και δεν μπορώ να μιλήσω και έχω και μπούκωμα+το ξενύχτι=δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!

Σήμερα έπρεπε να κάνω δουλειές και να τελειώσω το σίδερο,που άφησα εχθές στη μέση γιατί δεν ήταν καλά το παιδάκι μου.Θα ξεκινήσω αντιστρόφως με το σίδερο και αν έχω κουράγιο θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα.Προς το παρόν μουσικούλα,καφεδάκι και pc.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

φτου! να μην εχω παταρι λεμε:lol: πολυ μου αρεσει!

ομως θα το κανω στα μετρα μου εχω αντρα μανιακο, να σας πω τον πονο μου,με τα κουτια! υπαρχουν παντου! στην αποθηκη στο κλιμακοστασιο που εχουμε καποια ραφια στις ντουλαπες στα συρταρια παντου ομως! βαζει κουτια διαφορων μεγεθων. απο τοτε που εμεινα εγκυος κ δεν ανεβοκατεβαινα κ πολυ στις αποθηκες πηρε τα ινια στα χερια του.:rolleyes:

δεν μπορω να πω τα εχει ταχτοποιησει πολυ ομορφα ολα!:wink: αλλα τι να το κανω που δεν εχει γραψει πουθενα απ εξω κ οταν θελω κατι πρεπει να ανοιξω δεκαδες κουτια....αλλα κ οταν γραφω, επειδη ακολουθει πιστα την μοδα των κουτιων, καθε φορα που βγαζει στο ικεα ενα νεο σχεδιο αγοραζει κ τα αντικαθιστα ολα! κ ξεχνει να τα γραψει ξανα. τα θελει ολα ιδια. για κουτες απο συσκευασιες ουτε λογος!

παντρευτηκα αντρα πιο νοικοκυρη απο εμενα.....:cool: σκετος εφιαλτης:lol::lol:

Εχεις δίκιο,αυτό είναι βάσανο.Αφησέ τον, αφού το θέλει, και ασχολήσου εσύ με τα υπόλοιπα!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

τσα... να μαι πάλι...

kikiv... κάτι σε cupcakes ή μεγάλα μπισκότα θέλω να κάνω και εγώ για τη γιορτή του μεγάλου την άλλη βδομάδα και να τα μοιράσω στο παιδικό... το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να στρωθώ αλλιώς δεν βλέπω να κερνάω...

Xριστιάνα... δεν παίζεσαι... η περιγραφή αλλά και το καθάρισμα-σίφουνας ήταν το κάτι άλλο... πάντως είναι απίστευτο όταν θέλεις λίγο να χαλαρώσεις και σου τυχαίνουν τα "έκτακτα" περιστατικά... Μπράβο σου!

Για την κουρτίνα... πολλοί θα το δουν... λίγοι θα το σχολιάσουν... αλλά καταλαβαίνω ότι θέλεις να είναι όλα τέλεια... οπότε άλλαξέ της τα φώτα... :)

Χρύσα...περαστικά σας! Αυτό δεν είναι ίωση... μόνιμος επισκέπτης είναι...

miriki...συμφωνώ απολύτως... άλλο να είναι η μαμά στο σπίτι και άλλο η γιαγιά...

letak_i...super ιδέα... δεν έχω πατάρι... αλλά και για την αποθήκη μου είναι ότι πρέπει...

Nα πω ότι μου άρεσε πολύ αυτό το άρθρο... που θίγει έμμεσα το θέμα περιποίησης...

http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=38464&lngChapterID=78908&lngItemID=79267

Είμαι πιο πολύ στην κατηγορία της συγγραφέως... γενικότερα κυκλοφορώ απλά και σπορ... εκτός και αν είναι καθημερινή οπότε έχει γραφείο... και εκεί έχει δια νόμου business ενδυμασία...

Από μικρή κρατούσα ευλαβικά το... ντυνόμαστε για να βγούμε έξω... οπότε ακόμα και στον φούρνο να πάω ή στο περίπτερο... θα βάλω τζην, παπουτσάκια, θα χτενίσω μαλλί, lip gloss και that's it...

Γενικότερα έχω απλοποιήσει τη ζωή μου... ποτέ δεν βαφόμουν ιδιαίτερα οπότε δεν πιέζομαι για να το κάνω τώρα... έχω το στυλ μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου... φυσικά υπάρχουν και οι μέρες που όλα πάνε ανάποδα... τις μέρες (βλ. σήμερα) που το τερατάκι μου δεν λέει να σηκωθεί από το κρεβάτι του... που την ώρα που τον ντύνω μου σκίζεται το καλσόν... που πρέπει να αλλάξω ρούχα σε χρόνο dt και που θυμάμαι ότι δεν έχω βαφτεί στο φανάρι πριν τον αφήσω στο σχολείο... αλλά και τι να κάνουμε... :)

Αυτό που είπε η Χρύσα με εκφράζει απόλυτα... θα κυκλοφορήσω και ατημέλητη αλλά και περιποιημένη...

Σήμερα... όπως κάθε Πέμπτη ήταν πιεσμένη... το πρωί γραφείο... το απόγευμα πισίνα με τα 2 μικρά... μετά φαγητά, μπάνια και ύπνο τα μικρά... ευτυχώς το σπιτάκι μου είναι καθαρό καθώς ήρθε το σύστημα αυτο-καθαρισμού και μια και λείπαμε διατηρήθηκε κιόλας... τι χαρά!

φιλάκιαααα

Πολύ ωραίο το αρθρο Georgina.Nομίζω όμως πως κάπου στη μέση βρισκόμαστε οι περισσότερες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα σας και απο εμένα και καλώς σας βρήκα!!

χαίρομαι ιδιαιτερα για αυτό.Σας διαβάζω όποτε θηλάζω την μικρότερη μου κόρη

κοντευω να σας φτασω..60 τοσες σελιδες εχω μελετήσει!!!!!!!!!

Με εχετε κανει κι εμένα την ανοργάνωτη να ξυπνάω με όρεξη να τακτοποιήσω το σπιτι,ωστε να είναι καθαρό για μενα και για όλους εδω!! Καθε μερα προσπαθω να βαλω σε ταξη και απο κατι πιο γενικο,οπως ντουλαπια κουζινας,τα εκανα αψογα και τα διατηρω, το μπανιο αστραφτει,επλυνα την σκουπα μου (ομολογω δεν ηξερα οτι μπορουσα να το κανω αυτο),εχω βαλει σε σειρα τις ντουλαπες αλλα ειναι 3 και το παω φυλλο φυλλο.

εχω λοιπον απορια,που και πως τακτοποιητε τις κουρτινες; ειχα τελικα πολλεςςςς,βεβαια τις εβγαλα τις περισσοτρες αλλα παλι εμειναν,τι να τις κανω ;τις αλλαζω περιπου τρεις φορες τον χρονοι αλλα ειναι πολλες οι μπαλκονοπορτες.Καμια βοηθεια;;

Τόσες κουρτίνες!Καλέ εσύ είσαι η χαρά της Ειρήνης:lol:

Τις δικές μου τις βάζω στο πατάρι της ντουλάπας σε υφασμάτινη βαλίτσα

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!Ποσα γραψατε καλε σε ενα απογευμα??

Εγω ξυπνησα απο τις 4!!ναι,ναι, ειπαμε εχω ενα μικρακι που δεν κοιματε ποτε!!

Μολις απλωσα ενα πλυντηριο εξω, και επειδη βαζουν ασφαλτο κατω στο δρομο φοβαμαι μην βρωμησουν τα ρουχα γιατι μυριζει πολυ εντονα!!

Παω να σας διαβασω και επιστρεφω!

χχχ

miriki (και συγνώμη κορίτσια για το άσχετο), επειδή ανέφερες για αλλεργίες, η διάρροια και το κοκκίνισμα στο πωπουδάκι μετά την κατανάλωση κάποιου τροφίμου (γνωστού, μάλιστα, ως αλλεργιογόνου) θα μπορούσαν να είναι ένδειξη; Ο παιδίατρος υποστηρίζει πως η διάρροια όχι :roll:.

Είναι εντελώς χαρακτηριστικό. Ειδικά αν συνοδεύεται από ανησυχία ή εκνευρισμό ή πολλή αφύσικη γκρίνια ή πολλά νυχτερινά ξυπνήματα. Να επισημάνω ότι μπορεί να μην είναι πραγματική αλλεργία απλά αντίδραση του ανώριμου εντέρου του παιδιού (και γιαυτό δε δέχεται τη λέξη αλλεργία ο παιδίατρος).

Υπάρχει στο πάρεντσ θέμα αλλεργία σε μωρό που θηλάζει και αναφέρονται όλα τα πιθανά συμπτώματα. Ρίξε μια ματιά είτε θηλάζεις είτε όχι. Ρίξε μια ματιά και στο θέμα της γκαπσ για το πώς να βοηθήσεις (δε σου λέω να ακολουθήσεις τη διατροφή, απλά να αξιοποιήσεις τις βασικές αρχές της)

Χρύσα εύχομαι γρήγορα καλά.

Ειρήνη μου έχεις αποθήκη γιαυτό έχει άδειο πατάρι!

Κόρες όχι σακούλες στο πατάρι. Καλύτερα κουτιά που ορίζουν καλύτερα το χώρο τους και μπορείς να τα στοιβάξεις. Όσο για το σχέδιο της φίλης, με τη λίστα και τον Η/Υ πιο πάνω πραγματικά εκπληκτικό.

Πάω για διάβασμα φιλιάαααα (είπαμε βαλτώνει και πνίγεται οσονούπω..... είμαι σε απελπιστική κατάσταση).

sbxre6a2f.png

Καλημέρα κόρες! Μαμά-Ειρήνη is here! :tongue:

Μόλις μπήκα κοριτσάκια μου! Δούλευα από πολύ πρωί!

Βάζω μουσικούλα, να ψευτο-μαζέψω και με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω!!!

Σας γλυκοφιλώ μία-μία! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...