Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

[Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα ORLY!!!]

Ειρήνη μου ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Δυστυχώς δεν ήταν ενημέρωση - ερώτηση ήταν αλλά αντι για ερωτηματικό μου βγηκε εμοτικον (ουτε που καταλαβα πως). Σε ρωτάω γιατι τα κλασσικά υποαλλεργικά δεν έχουν πολλά χρώματα ενώ καποια από αυτά που εβαλες μου αρεσουν.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο εμενα!!καινουργια στη παρεα :P

εχω διαβασει συμβουλες σας και ειναι καταπληκτικες!!

δοκιμασα και επλυνα την ηλεκτρικη και τρομαξα απο αυτα που ειδαν τα ματακια μου!!!

Καλώς το ναυτάκι!!! ;););)

Χαίρομαι που νιώθεις πως βοηθιέσαι!!!!

Να είσαι και να περνάς καλά!

Υ.Γ. Τι έβγαλε η σκούπα...? Βατραχάκια?! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Δυστυχώς δεν ήταν ενημέρωση - ερώτηση ήταν αλλά αντι για ερωτηματικό μου βγηκε εμοτικον (ουτε που καταλαβα πως). Σε ρωτάω γιατι τα κλασσικά υποαλλεργικά δεν έχουν πολλά χρώματα ενώ καποια από αυτά που εβαλες μου αρεσουν.

Ναι, τα orly, είναι υποαλλεργικά Φωτεινούλα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Kαλησπερα σε ολες!!!

Εχω καιρο να γραψω, αλλα δεν παραλειπω να σας διαβαζω σχεδον καθημερινα!

Με αφορμη με οσα γραψατε σχετικα με την εμφανιση μας, εχω να πω οτι πριν απο ενα μηνα και εγω αποφασισα οτι πρεπει να σταματησω να βγαινω εξω απεριποιητη. Με την δικαιολογια οτι σιγα μωρε μεχρι τον φουρνο παω ή τον μαναβη "πεταγα" επανω μου ο,τι να'ναι, ισα που χτενιζομουν και εβγαινα σαν την τρελη.

Τωρα καθε πρωι ΠΡΙΝ κανω το ο,τιδηποτε, πλενω δοντια, πλενομαι, βαζω τους φακους (σημαντικο! γιατι με τα γυαλια και εαν νιωθω εντελως παραμελημενη... προσωπικα, ετσι?), βαζω την κρεμουλα μου και βαφομαι πολυ ελαφρα, λιγο ρουζ και μασκαρα, α και λιγη κολωνια! Ετσι ειμαι ετομη ανα πασα στιγμη να βγω εξω, αλλα και να ανοιξω την πορτα χωρις να πανικοβληθω για το πώς ειμαι. Εχω δει μεγαααλη διαφορα στην ψυχολογια μου και το κυριοτερο χωρις να ξοδεψω πολυ χρονο, παρα 5 λεπτα παραπανω.

Με αυτο το ξεκινημα λοιπον σημερα:

- Εβαλα τα χθεσινοβραδινα απλυτα πιατα στο πλυντηριο και πλυθηκαν

- Εστρωσα κρεβατια και μαζεψα ο,τι ρουχο σερνοταν στο σπιτι

- Μαγειρεψα σπανακορυζο

- Εδωσα το φρουτο στα παιδια

- Αφησα τα νεα απλυτα στο νεροχυτη και βγηκα να νοικιασω τις στολες των παιδιων για την 25η Μαρτιου (ημουν ετοιμη απο το πρωι βαμμενη)

- Καθαρισα το νεροχυτη, αδειασα το πλυντηριο πιατων

- Παιξαμε παζλ με τα παιδια και στη συνεχεια μαζεψαμε ολα τα παιχνιδια στη θεση τους

- Τάισα τα παιδια, μπηκαν στα κρεβατια τους και τωρα χαλαρωνω....

Αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε ενα ασιδερωτο και ουτε προβλεπεται μεχρι και την Δευτερα, οποτε και θα πλυνω. ΟΧΙ πιο πριν! Μεγαλη ανακουφιση!

Καλησπέρα κορίτσια πολύ ωραίο θέμα αν κ ειμαι στην 30 σελιδα ακομα θα σας φτάσω που θα πάει!! Έχω παρελθόν εξάλλου είχα διαβάσει κ το προηγούμενο σε 2 μέρες το πολύ!!

Θέλω να σας γράψω κ έγω για οργάνωση παταριού για όποια έχει, που ξέρει πόσο δυσκολο είναι να βρεις κάτι εκεί πανω τόσο στριμωχτά που ειναι. Στις σελίδες που διάβασα δεν είδα κάτι σχετικό δεν ξέρω αν έχεται μιλήσει γι' αυτο.

Λοιπόν τοποθετουμε όλα τα πράγματα σε κουτες ή σε σακούλες γράφουμε τι περιέχει καθε κούτα κτλ σε ενα χαρτι με καθε λεπτομέρεια και αριθμούμε τις κουτες κ σακούλες, αρχιζουμε με αυτές που ίσως τις χρείαστουμε πιο πολύ κ τις τοποθετουμε με την σειρα δλδ κούτα 1 αυτό,αυτο΄κ αυτό, κουτα 2 κτλ, ερχόμαστε τώρα στον Η/Υ μας και φτιάχνουμε ένα σχεδιάγραμα πως είναι το παταράκι μας, πως είναι οι κούτες μας, σε ποια θέση τις εχουμε βάλει με τους αριθμούς πάνω κ τι περιέχει καθε κούτα μέσα, μ αυτό των τρόπο βλέπουμε τι υπάρχει σε κάθε κούτα κ σε πιο σημείο βρίσκεται απο το Η/Υ χωρίς να ανεβαίνουμε πανω κ ανοίγουμε την κούτα που θελουμε.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πολύ ωραίο θέμα αν κ ειμαι στην 30 σελιδα

Λοιπόν τοποθετουμε όλα τα πράγματα σε κουτες ή σε σακούλες γράφουμε τι περιέχει καθε κούτα κτλ σε ενα χαρτι με καθε λεπτομέρεια και αριθμούμε τις κουτες κ σακούλες, αρχιζουμε με αυτές που ίσως τις χρείαστουμε πιο πολύ κ τις τοποθετουμε με την σειρα δλδ κούτα 1 αυτό,αυτο΄κ αυτό, κουτα 2 κτλ, ερχόμαστε τώρα στον Η/Υ μας και φτιάχνουμε ένα σχεδιάγραμα πως είναι το παταράκι μας, πως είναι οι κούτες μας, σε ποια θέση τις εχουμε βάλει με τους αριθμούς πάνω κ τι περιέχει καθε κούτα μέσα, μ αυτό των τρόπο βλέπουμε τι υπάρχει σε κάθε κούτα κ σε πιο σημείο βρίσκεται απο το Η/Υ χωρίς να ανεβαίνουμε πανω κ ανοίγουμε την κούτα που θελουμε.

Σατανικα ευρηματικο!!!

Κακούργες :tongue:! Γύρισα απ' τη δουλειά κι αντί να κάνω καμιά ψιλοδουλίτσα στο σπιτάκι μου πριν γυρίσει το τερατάκι μου, εγώ κάθομαι και σας διαβάζω.

Παρατηρώ μάλιστα ότι πιο πολύ προσέχω τί θα φορέσει και πώς θα στολιστεί η τρίχρονη κόρη -που τα ζητάει τα λούσα:rolleyes:- παρά εγώ! Και το έχω παρατηρήσει και σε άλλες κοριτσομαμάδες, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση.:confused:

Γκουχ, γκουχ :rolleyes:. Μια απ' τα ίδια κι εδώ, evi. Την παρατήρησαη εν τω μεταξύ, την έχω κάνει κι εγώ και την έχω πάει κι ένα βήμα παραπέρα: αν προσέξεις, οι πολύ περιποιημένες κοριτσομαμάδες έχουν κοριτσάκια, όχι απεριποίητα (σε καμία περίπτωση δεν εννοώ αυτό) αλλά, πώς να το πω, πιο απλά ντυμένα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στυλ. Λες εμείς να βγάζουμε απλά το "άχτι" μας στις δόλιες τις κόρες :cool:; Εντάξει, εμένα έχει κι ο μπαμπάς λόξα με τα ρούχα της κόρης κι ασχολείται κι αυτός, να της ψωνίσει ιδιαίτερα πραγματάκια, να την ντύσει, να της φτιάξει τα μαλλιά και τέτοια.

Καλημέρααα!!!

Ειμαστε στην 4η ημέρα της ίωσης χωρίς καμία βελτίωση,δεν αντέχω βρε κορίτσια,πάλι καμιά βδομάδα θα μας πάρει για να φύγει ο πυρετός!

Χρύσα, πολλά περαστικά, μωρέ! Είναι καθόλου καλύτερα το μικράκι;

Παρόλα αυτά κάτι με κρατάει και δεν παίρνω θάρρος να βάφομαι κάθε μέρα κλπ. Ίσως γιατί ταλαιπωρηθηκα με τη θεραπεια και δε θέλω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο. Με βλέπει όμως κόσμος ακόμα και τώρα και πολλές φορές μου το λένε ότι ειμαι απεριποίητη χωρίς να γνωρίζουν τί έχω περάσει.

Φωτεινή, να σου πω ότι συμφωνώ κι εγώ με τη Χριστιάνα ότι δεν πάει απαραίτητα βάψιμο=περιποίηση. Εγώ, πάντως, βλέπω συχνά στο δρόμο βαμμένες γυναίκες που καθόλου δεν θα τις χαρακτήριζα περιποιημένες, όπως επίσης και άβαφες που δείχνουν τόσο φρέσκες και λαμπερές έχοντας κάνει πολύ απλά και αυτονόητα πραγματάκια σαν αυτά που ανέφερε η Ειρήνη.

Εσεις πως καθαριζεται κατω απο το κρεββατι?και καθε ποσο ας πουμε?Κανετε και σκουπα κ σφουγγαρισμα καθε φορα?

Χριστιάνα, εμένα το κρεββάτι μας αλλά και της Δάφνης είναι ψηλά άρα σκουπίζω από κάτω με την ηλεκτρική κάθε φορά. Σφουγγάρισμα πάλι, δεδομένου ότι και τα 2 υ/δ έχουν κάτω ξύλο, σπανιότατα. Σίγα πια, αφού δεν πατιούνται ποτέ, δεν θα τρελαθούμε κιόλας.

Μην ψαρώνετε με τις γιαγιάδες. Αφήνουν τα πιτσιρίκια να παίζουν μόνα τους ή να περιφέρονται κι εκείνες κάνουν δουλειές. Γιαυτό τελειώνουν όλα στο άψε σβήσε.... Το δε πιτσιρίκι ενθουσιασμένο με το καινούριο πρόσωπο ακολουθεί κατά πόδας χωρίς γκρίνιες (και ηχορύπανση).

Γιαυτό σας λέω μην ψαρώνετε.....

Συμφωνώ απόλυτα και... δεν ψαρώνω :P.

miriki (και συγνώμη κορίτσια για το άσχετο), επειδή ανέφερες για αλλεργίες, η διάρροια και το κοκκίνισμα στο πωπουδάκι μετά την κατανάλωση κάποιου τροφίμου (γνωστού, μάλιστα, ως αλλεργιογόνου) θα μπορούσαν να είναι ένδειξη; Ο παιδίατρος υποστηρίζει πως η διάρροια όχι :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Με αφορμη με οσα γραψατε σχετικα με την εμφανιση μας, εχω να πω οτι πριν απο ενα μηνα και εγω αποφασισα οτι πρεπει να σταματησω να βγαινω εξω απεριποιητη. Με την δικαιολογια οτι σιγα μωρε μεχρι τον φουρνο παω ή τον μαναβη "πεταγα" επανω μου ο,τι να'ναι, ισα που χτενιζομουν και εβγαινα σαν την τρελη.

Τωρα καθε πρωι ΠΡΙΝ κανω το ο,τιδηποτε, πλενω δοντια, πλενομαι, βαζω τους φακους (σημαντικο! γιατι με τα γυαλια και εαν νιωθω εντελως παραμελημενη... προσωπικα, ετσι?), βαζω την κρεμουλα μου και βαφομαι πολυ ελαφρα, λιγο ρουζ και μασκαρα, α και λιγη κολωνια! Ετσι ειμαι ετομη ανα πασα στιγμη να βγω εξω, αλλα και να ανοιξω την πορτα χωρις να πανικοβληθω για το πώς ειμαι. Εχω δει μεγαααλη διαφορα στην ψυχολογια μου και το κυριοτερο χωρις να ξοδεψω πολυ χρονο, παρα 5 λεπτα παραπανω.

Άπειρα μπράβο!

Μα πραγματικά βρε παιδιά... δεν θέλει κόπο! Κανείς δεν ζήτησε να κάνεις το μακιγιάζ της πίστας... ουτε το ντύσιμο της παραμονής Πρωτοχρονιάς! Απλά και μη-χρονοβόρα πραγματα που θα βοηθήσουν την κάθε μία από μας να νιώσει καλά για τον εαυτό της!;)

Με αυτο το ξεκινημα λοιπον σημερα:

- Εβαλα τα χθεσινοβραδινα απλυτα πιατα στο πλυντηριο και πλυθηκαν

- Εστρωσα κρεβατια και μαζεψα ο,τι ρουχο σερνοταν στο σπιτι

- Μαγειρεψα σπανακορυζο

- Εδωσα το φρουτο στα παιδια

- Αφησα τα νεα απλυτα στο νεροχυτη και βγηκα να νοικιασω τις στολες των παιδιων για την 25η Μαρτιου (ημουν ετοιμη απο το πρωι βαμμενη)

- Καθαρισα το νεροχυτη, αδειασα το πλυντηριο πιατων

- Παιξαμε παζλ με τα παιδια και στη συνεχεια μαζεψαμε ολα τα παιχνιδια στη θεση τους

- Τάισα τα παιδια, μπηκαν στα κρεβατια τους και τωρα χαλαρωνω....

Αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε ενα ασιδερωτο και ουτε προβλεπεται μεχρι και την Δευτερα, οποτε και θα πλυνω. ΟΧΙ πιο πριν! Μεγαλη ανακουφιση!

Καλέ μπράβο!!!!!!!!!!!! Απειρα μπράβο πουλάκι μου! Ενεργοποιήθηκες και έσκισες!!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια πολύ ωραίο θέμα αν κ ειμαι στην 30 σελιδα ακομα θα σας φτάσω που θα πάει!! Έχω παρελθόν εξάλλου είχα διαβάσει κ το προηγούμενο σε 2 μέρες το πολύ!!

Αααα...... εσύ είσαι γρήγορη!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Καλώς ήρθες Λετάκι!

Θέλω να σας γράψω κ έγω για οργάνωση παταριού για όποια έχει, που ξέρει πόσο δυσκολο είναι να βρεις κάτι εκεί πανω τόσο στριμωχτά που ειναι. Στις σελίδες που διάβασα δεν είδα κάτι σχετικό δεν ξέρω αν έχεται μιλήσει γι' αυτο

Αρχικά να σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον τρόπο που οργάνωσες το πατάρι σου. Και πανέξυπνος και άψογος οργανωτικά.

Ομως... να σας πω κάτι βρε κορίτσια μου? Θα με βρίσετε, το ξέρω αλλά θα σας το πω: :tongue:

Τι πράγματα έχετε στο πατάρι που ειναι τόσα πολλά που να γίνεται πανικός και να μην θυμάστε τι περιέχει??? :confused::confused::confused:

Εμένα έχει

Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολίδια

Στράτα του φιόγκου

Μία βαλίτσα, που χρησιμοποιούμε στις διακοπές μας και μέσα της βάζω διάφορα σακ βουαγιάζ ώστε να είναι όλα μαζεμένα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Φωτεινή, να σου πω ότι συμφωνώ κι εγώ με τη Χριστιάνα ότι δεν πάει απαραίτητα βάψιμο=περιποίηση. Εγώ, πάντως, βλέπω συχνά στο δρόμο βαμμένες γυναίκες που καθόλου δεν θα τις χαρακτήριζα περιποιημένες, όπως επίσης και άβαφες που δείχνουν τόσο φρέσκες και λαμπερές έχοντας κάνει πολύ απλά και αυτονόητα πραγματάκια σαν αυτά που ανέφερε η Ειρήνη.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, λατρέμενη μου κακούργα!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Αφού τελείωσε το διάβασμα το φιογκάκι, έπλυνα τα πιάτα από το μεσημεριανό μας φαγητό και σε λίγο θα φύγουμε για κολυμβητήριο.

Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να σας βάλω τον τρόπο που διπλώνω τις πετσέτες μου και έτσι γλυτώνω απίστευτα πολυ χώρο και τα έχω πάντα τακτοποιημένα!

Μακια καλες μου!;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ σκουπίζω όλο το σπίτι αλλά και κάτω από το κρεβάτι με το swiffer. Είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαζεύει όλη τη σκόνη, καμια σχέση με την κλασική σκούπα. Και μετά σφουγγαρίζω. Βάζω τη σφουγγαρίστρα, όπως και το swiffer, με το κοντάρι ξαπλωτή και περνάω το πάτωμα κάτω από το κρεβάτι. Τώρα, όσον αφορά τη συχνότητα, σχεδόν όποτε καθαρίζω το πάτωμα, καθαρίζω και κάτω από το κρεβάτι. Γιατί δεν ξέρω βρε κορίτσια αν συμβαίνει σε εσάς, αλλά σε εμάς, αν πχ μια βδομάδα δεν σκουπίσω κάτω από το κρεβάτι μαζεύει πάρα μα παρα πολλή σκόνη. Και με πιάνει και η αλλεργία μου, ξυπνάω το πρωί με συναχι και καταρροή, ειδικα αν είναι άνοιξη, που η σκόνη με ενοχλεί περισσότερο από ό,τι συνήθως. Και αυτό με το συχνό σκούπισμα κάτω από το κρεβάτι το κάνω τώρα με το παιδί, που ούτως ή άλλως έχω την έγνοια να σκουπίζω το πάτωμα συχνά για να είναι καθαρό, οπότε σκουπίζω που σκουπίζω κάνω και το κρεβάτι, αλλιώς, πριν το παιδί, μου είχε συμβεί να κάνω και 3 βδομάδες να σκουπίσω όχι κάτω από κρεβάτι αλλά ολόκληρο το σπίτι. :oops: :oops: :oops:

Kαι εγώ με πανάκια τύπου σουίφερ σκουπίζω .επειδή είναι πάτωμα,και ενίοτε σφουγγαρίζω.Το κρεβάτι μου είναι απέναντι από το σαλόνι και έτσι και αφήσω ασκούπιστα φαίνεται χάλια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επλυνα πιάτα και πάγκους και κοιμήθηκα μισή ωρίτσα με το αγοράκι μου μιας και έχουμε στείλει το μπαμπά στο παιδικό κρεβάτι για να μην κολλήσει.Βάζω καφέ και ξεκινάω σιδέρωμα,να δω αν θα καταφέρω να τα τελειώσω.

Οσο για τα παιδάκια μας και εγώ που έχω γιο τρελαίνομαι να του ψωνίζω και εννοείται πως φροντίζω να είναι καλοντυμένος,έστω και με φόρμες ,όπου και αν πάμε.Ελπίζω να μάθει και να θέλει και ο ίδιος τον εαυτό του περιποιημένο και καθαρό,όταν μεγαλώσει.Απλά τώρα πια φροντίζω και εμένα.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ κουκλίτσες!! :D Πω πω, λίγο να τραβήξω το βλέμμα μου και γράφετε 2-3 σελίδες στην καθισιά :)

Ειρήνη μου τι πονεμένο θέμα έπιασες με την περιποίηση, και πόσο δίκιο έχεις...Το 'χε πει και η Coco Chanel, η γυναίκα οφείλει να βγαίνει έξω πάντα περιποιημένη, το χρωστάει στην κοινωνία. Και βέβαια δεν εννοούμε να πηγαίνει στο μανάβη με τις πέρλες της, ακόμη κι ένα άρωμα αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

...Αυτά στη θεωρία, γιατί στην πράξη...κλάφ' τα Χαράλαμπε :rolleyes:

Πριν τον Κωνσταντίνο ήμουν κοκέτα μέχρι υστερίας. Δούλευα κι εκτός σπιτιού (είχα και πιο πολλά χρήματα), οπότε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα ήταν το κομμωτήριο, μάνι-πέντι κτλ. Τώρα που και στην τουαλέτα να πάω έρχεται κι ο σπόρος από πίσω, πείτε μου, όχι πείτε μου, για ποιο μαλλί και ποιο μακιγιάζ μιλάμε;; :( Αχχχ δεν ξέρετε πόσο με πονάει αυτό το θέμα.. Πάντως πρέπει να πω ότι από τότε που έβαλα το σπίτι μου σε μια σειρά, μου μένει χρόνος να κάνω κι ένα καθαρισμό της προκοπής στο πρόσωπό μου. Μέχρι εκεί η πολυτέλεια..! :)

Μία να καταφέρω να γίνω κι εγώ βρυκολακάκι, όπως η έταιρη μεταπτυχιακή της παρέας, γιατί η δική μου άδεια τελειώνει αλλά το διδακτορικό... βαλτώνει.

Κάνεις και διδακτορικό κοριτσάκι;! Μπράβο σου, δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...