Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κι εμένα πρέπει να σε πήρε το μάτι σου Ειρήνη! :tongue:Παιδιά κι εγώ μερικές φορές παρατάω τον εαυτό μου, αν και ίσως όχι σε πολύ τραγικό σημείο. Με φόρμα μια φορά βγήκα και πήγα σούπερ μάρκετ και αισθάνθηκα την ψυχολογία μου να πέφετι ... στα πατώματα! Προσπαθώ τουλάχιστον να μην ξεχνάω να χτενίζω τα μαλλιά μου και να μη βγαινω με τις παντόφλες :-)

Το χειμώνα και γω αρκετές φορές φοράω φόρμα, ειδικά για ψώνια. Εχω φροντίσει όμως να ειναι μια φόρμα όμορφη (ανάλογη με το γούστο μου και τα οικονομικά μου φυσικά) που δεν θα με κάνει να νιώθω ατσούμπαλη αλλά περιποιημένη και αθλητική. ;)

Κατα διαστήματα θυμώνω με τον εαυτό μου, ξεσηκώνομαι, περνάω μια φάση περιποιησης και μετά με τις πρώτες δυσκολίες και με την έλλειψη χρόνου ξαναπέφτω. :-(

Ολες μας νομίζω! Ολες μας το νιώθουμε αυτό κατά διαστήματα.

Εγώ θέλω να σας ενεργοποιήσω για τα "απλά".

Ποτέ αχτένιστες έξω.

Ποτέ με λερωμένο ρούχο (του στυλ, "ελα μωρε, 2 βήματα είναι!")

Ποτέ με φθαρμένα ρούχα.

Αυτά που για αρχή μας βοηθούν να νιώσουμε λίγο καλύτερα! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1) Έβαλα φακές για σήμερα και ήδη γίνονται.

2) Έβαλα μια σκούπα σε όλο το σπίτι

3) Έπλυνα τον νεροχύτη και όσα "βγήκαν".

4) Τα υλικά μου αποστειρώνονται

5) Τακτοποίησα το ράφι στο ντουλάπι μου, αυτό με τα αλάτια/πιπέρια/ξύδια κλπ. Το χρειαζόταν. Απλώς το πέρασα με ένα βιτέξ, επανατοποθέτησα τα "διάφορα" μου μέσα και όλα φαίνονται σούπερ τώρα... ;)

Υ.Γ. Αν προσέξετε το πως κάνω τις δουλείες μου θα δείτε πως γίνονται "κυκλικά". Δηλαδή ποτέ δεν ασχολούμαι με τις ίδιες δουλειές μέσα στη βδομάδα (εκτός από την ηλεκτρική και κανα 2 ακομη το πολυ). Προσέχω να κάνω κάθε μέρα από κάτι βασικό (όπως ξεσκόνισμα), το οποίο όμως θα αργήσω να το ξανακάνω και κάνω και κάτι μη-βασικό, όπως το να ασχοληθώ με τα μολύβια του μαγικιάζ μου (που το έκανα πριν λίγες μέρες, σας το είπα), να τα ξύσω και να τα τακτοποιήσω.

Με αυτόν τον τρόπο όλα διατηρούνται τακτοποιημένα χωρίς να χρειάζεται να κάνω ΓΕΝΙΚΕΣ με τον παλιό τρόπο που λιώναμε στις δουλειές! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρααα!!!

Ειμαστε στην 4η ημέρα της ίωσης χωρίς καμία βελτίωση,δεν αντέχω βρε κορίτσια,πάλι καμιά βδομάδα θα μας πάρει για να φύγει ο πυρετός!

Αυτό το καφέ θα μας κάνει όχι μόνο καλύτερες νοικοκυρές αλλά και πιο περιποιημένες γυναίκες τελικά.Μπραβο μας!

Καλημέρα καλό μου Χρυσάκι!

Δίκιο έχεις!

Με οποιοδήποτε τρόπο νιώθουμε καλύτερα... (είτε εμφανισιακά, είτε στο θέμα οργάνωσης, είτε καθαριότητας, είτε του παιδιού) ΜΠΡΑΒΟ μας! Αυτό είναι που χρειαζόμαστε όλοι... άλλωστε έχουμε τόσα και τόσα αρνητικά στη ζωή μας... καλό είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο γμτ..!

777885dugw57gt25.gif

Ποια κοπελιά είπε πως δεν ξέρει τι είναι η τραπαρία;;;; :):):):)

Είναι οι κουρτίνες στα πλαϊνά δείτε φώτο

Και οργάντζα είναι είδος υφάσματος που συνήθως έχουν κουρτίνες ή διάφορα πουγκάκια δε μπορώ να εξηγήσω ακριβώς την υφή του .

Να 'σαι καλά! μάθαμε κάτι και σήμερα!!

Νομίζω μια τόσο αφρόντιστη γυναίκα είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής εξουθένωσης περισσότερο παρά σωματικής κούρασης. Τη δεύτερη την έχουμε όλες από τη στιγμή που γινόμαστε νυκοκοιρές κ μαμάδες.....

συμφωνώ, το ψυχολογικό ειναι το θέμα.

Και για να μη με μαλωνετε (λέμε τώρα) μόλις έβγαλα τα φρύδια μου! Και πάω να κλείσω ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ. Μετά θα σας στείλω το λογαριασμό κακούργες!

χααχαχαχαχα, ξηλωθείτε κόρες!!!

Καλημέρααα!!!

Ειμαστε στην 4η ημέρα της ίωσης χωρίς καμία βελτίωση,δεν αντέχω βρε κορίτσια,πάλι καμιά βδομάδα θα μας πάρει για να φύγει ο πυρετός!

Αυτό το καφέ θα μας κάνει όχι μόνο καλύτερες νοικοκυρές αλλά και πιο περιποιημένες γυναίκες τελικά.Μπραβο μας!

περαστικά! δύσκολος χειμώνας για όλους φέτος

Καλημέρα. Σας διαβάζω ανελλιπώς αν και δε γραφω συχνά γιατί όπως σας εχω πει δεν έχω και τίποτα να γραψω. Ειστε όλες τόσο προκομμένες και καλόγουστες που σας θαυμάζω.

Ήθελα να σχολιάσω στο θέμα της απεριποίητης γυναικας που αναφέρατε. Χτενισμένη, πλυμένη, σιδερωμένη, καθαρή κλπ βγαίνω πάντα. Επειδή όμως έχω σοβαρό πρόβλημα αλλεργίας για πολλά χρόνια απαγορευόταν να βάφομαι. Και αν βαφόμουν σε κάποια εξαιρετική περίπτωση (γάμος κλπ) για μηνες μετά ήμουν λες και έιχα φάει μπουνια στο προσωπο. Κυκλοφορούσα και με ΜΜΜ και με κοιταζαν οι συνεπιβάτες με λύπηση. Άσε οι συνάδελφοι... Δεν μου άρεσε αλλά έπρεπε να συνεχίσω να ζω. Δεν το άφησα να με πάρει από κάτω, και μετα από θεραπεία καλυτέρευσε η κατάσταση. Παρόλα αυτά κάτι με κρατάει και δεν παίρνω θάρρος να βάφομαι κάθε μέρα κλπ. Ίσως γιατί ταλαιπωρηθηκα με τη θεραπεια και δε θέλω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο. Με βλέπει όμως κόσμος ακόμα και τώρα και πολλές φορές μου το λένε ότι ειμαι απεριποίητη χωρίς να γνωρίζουν τί έχω περάσει. Από την άλλη μου αρέσει να περιποιούμαι τα νυχάκια μου αλλά πλέον δεν έχω χώρο που να μου επιτρέψει να έχω και χρόνο για εμένα. Έτσι ψιλοεγκατέλειψα και τη μεγαλη μου αγάπη το μανικιούρ. Ευελπιστώ όμως αυτό να αλλάξει σύντομα. (Παρεμπιπτόντως Ειρήνη μου τα Orly που χρησιμοποιείς είναι υποαλλεργικά;)

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να σας δώσω και μια άλλη οπτική.

Keep up the good work.

φωτεινή μου καλημέρα! φυσικά και να μπαίνεις και να γράφεις, τι θα πει δεν έχεις τίποτα να πεις??? εμείς τι λέμε δηλαδή, σοφίες της ζωής? απόψεις μοιραζόμαστε, αλλού συμφωνούμε, αλλού διαφωνούμε.

Χάρηκα που σε διάβασα, συμφωνώ μαζί σου. Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Άλλος βγαίνει απεριποίητος γιατί βαριέται, δεν ενδιαφέρεται κτλ , ενώ εσύ ήσουν απλώς αμακιγιάριστη και περερμηνευτόταν. Επειδή είμαι κάπως χλωμή και χωρίς ιδιαίτερα πυκνές φλεφαρίδες, εάν βγω χωρίς ρουζ και μάσκαρα (ούτε μέχρι το μανάβη δεν πάω χωρίς) φαίνομαι κουρασμένη και χάλια. Όχι ότι με το ρουζ σώθηκα, αλλά κάτι γίνεται.

Πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες πάντως.

Αυτό που πιστεύω είναι σημαντικό για την εμφάνιση πάντως είναι το μαλλί βρε παιδιά. Μπορεί να φοράω τα ρούχα τα επαγγελματικά που τα λέω εγώ (δηλαφή φόρεμα, ή σακάκι), τα φουλάρια μου και τα όλα μου, εάν το μαλλί από επάνω είναι σαν αφάνα ..... χαλάει όλο το ίματζ!

Ενώ εάν τα μαλλιά είναι χτενισμένα, φαίνεσαι κατευθείαν και πιο "καλοντυμένος."

Δυστυχώς δεν έχω μάθει να κάνω τα μαλλιά μου μόνη μου, και πάνω που πήρα ένα ψαλίδι που χρόνος να το χρησιμοποιήσω.... τουλάχιστον πάω γιακούρεμα σήμερα, ελπίζω να βγω νορμάλ....

Κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο?

Εσεις πως καθαριζεται κατω απο το κρεββατι?και καθε ποσο ας πουμε?Κανετε και σκουπα κ σφουγγαρισμα καθε φορα?

εμένα έχει συρτάρια από κάτω, τα οποία βγάζω μια στους δύο μήνες και κάνω ηλεκτρική και σφουγγάρισμα. Στο 2ο δωμάτιο, που έχει κρεββατι ψηλό, αλλά το δωμάτιο είναι μικρό χώνω την ηλεκτρική όπου φτάνει μία φορά την εβδομάδα και κάνω σουίφερ εάν δω νωρίτερα "μπαμπαλα" να περιφέρονται...

Παρακολουθω αυτες τις σελιδες και περνω ιδεες για ομορφες εμφανισεις!

Ριξτε μια ματια!!

πάω να δω, αν και μάλλον παραείναι "trendy" για εμένα...

Καλημέα (πάλι βροχερή...:()

Χριστιάνα το link που έβαλες με τα ποπκορν ΤΕΛΕΙΟ!

Ωχ δύσκολη η Ευκαρπία, Πανόραμα μένω.... Σε ευχαριστώ πάντως!

Εμένα είχε μια δουλεια σημερα η πεθέρα μου και ηρθε η μαμα μου να κρατησει τη μικρη, οπότε θα γυρίσω σε σπιτάκι καθαρο και συγυρισμένο, ρουχα σιδερωμενα κτλ (η "παστρικοθοδώρα" σπίτι μου για μια μέρα :D:D).

Αλήθεια βρε κορίτσια, πως τα καταφέρνουν/καταφέρνετε κάποιες? Και μη μου πειτε για οργάνωση γιατί για το ίδιο σπιτι μιλαμε που εγω πασχίζω να φέρω βόλτα... Κατα το Σεπτέμβρη που λετε είχε έρθει πάλι η μαμα μου και από τις 9 μέχρι τις 4 που γύρισα είχε κάνει ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα, είχε σιδερωσει 5! πλυντηρια, είχε απλώσει άλλο ένα, είχε μαγειρέψει και πλύνει-τακτοποιησει διαφορα χορτα και ζαρζαβατικα και δε θυμαμαι κι εγω τι άλλο! και ολα αυτά μαζι με την περιποιηση και απασχόληση ενος μωρού 15 μηνών! Και όταν γύρισα μου λέει "το πρωι που ημασταν στο μπαλκονι με τη μικρη και έπινα καφέ έγινε μπλαμππλαμπλα", κάγκελο εγώ :shock::shock:, ΔΛΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚΟΝΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ????

αν τα έκανες κι εσυ αυτά μια φορά στο τόσο μια χαρά θα τα προλάβαινες...

Ωωωωωω............!!!!!!!!!!!!! :eek::eek:

Οχι βρε πουλάκι μου!!! Γιατί έτσι... :(

Κοριτσάκι μου... αυτό σκέψου, πως είναι και άσχημο (σε περίπτωση που όντως κάτι συμβεί και χρειαστεί να κατέβεις από το αυτοκίνητο) αλλά δεν είναι και "υγιεινό" γιατί το αμάξι μας έχει απίστευτα μικρόβια που όλα αυτά "κάθονται" πάνω στην ωραία πυτζαμούλα σου που ξαπλώνεις στο καθαρό κρεβατάκι σου!!!

συμφωνώ!!!

Να σας πω, πως το σκέφτομαι εγώ, μήπως βρείτε κάτι που να σας κάνει.

Το καλοκαίρι είμαι η χαρά της ζωής... έχω τρελά κέφια, ντύνομαι, βάζω συνεχώς χρώμα... ποτέ τζιν γιατί ζεσταίνομαι... γενικά είμαι η χαρά του τρελού! :tongue:

Το χειμώνα, πέφτουν τα κέφια μου (σε σχέση με το καλοκαίρι) και ειδικά όταν πρέπει πρωι-πρωί να σηκωθώ και να πάω το φιογκάκι μέσα στο κρύο... που όρεξη για ντύσιμο :rolleyes:.

Οπότε τι έχω κάνει.

Τα μπουφάν που φοράω είναι 2. Ένα μαύρο (αυτό φοράω συνήθως) και το άλλο είναι μπεζ.

Αγόρασα λοιπόν 2 κολάν. Ένα μαύρο και ένα καφέ.

Εχω 2 μπότες. Ενα ζευγάρι καφέ και ένα ζευγάρι γαλότσες.

Αμέσως-αμέσως και χωρίς καθόλου κόπο έχω 2 ντυσίματα (φουλ), με τα οποία μπορώ να κυκλοφορώ καθημερινά, χωρίς να κρυώνω, χωρίς να ψάχνω με τις ώρες και χωρίς να μου τρώνε χρόνο.

σωστήηηηηη αν και μου τη δίνει να κυκλοφορώ συνέχεια με τα ίδια είναι καλή λύση για κάποιον που είναι σπίτι.

άντε, ας χαρούμε λίγο τη βροχούλα, θα τελειώσει ο χειμώνας και θα μου λείψει!!

Καλημέρα. Σας διαβάζω ανελλιπώς αν και δε γραφω συχνά γιατί όπως σας εχω πει δεν έχω και τίποτα να γραψω. Ειστε όλες τόσο προκομμένες και καλόγουστες που σας θαυμάζω.

Καλώς το κορίτσι!!!

Είμαστε όλες τρελές και σαλταρισμένες! Αυτό στο... υπογράφω!!! :lol::lol::lol:

Ήθελα να σχολιάσω στο θέμα της απεριποίητης γυναικας που αναφέρατε. Χτενισμένη, πλυμένη, σιδερωμένη, καθαρή κλπ βγαίνω πάντα. Επειδή όμως έχω σοβαρό πρόβλημα αλλεργίας για πολλά χρόνια απαγορευόταν να βάφομαι. Και αν βαφόμουν σε κάποια εξαιρετική περίπτωση (γάμος κλπ) για μηνες μετά ήμουν λες και έιχα φάει μπουνια στο προσωπο. Κυκλοφορούσα και με ΜΜΜ και με κοιταζαν οι συνεπιβάτες με λύπηση. Άσε οι συνάδελφοι... Δεν μου άρεσε αλλά έπρεπε να συνεχίσω να ζω. Δεν το άφησα να με πάρει από κάτω, και μετα από θεραπεία καλυτέρευσε η κατάσταση. Παρόλα αυτά κάτι με κρατάει και δεν παίρνω θάρρος να βάφομαι κάθε μέρα κλπ. Ίσως γιατί ταλαιπωρηθηκα με τη θεραπεια και δε θέλω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο. Με βλέπει όμως κόσμος ακόμα και τώρα και πολλές φορές μου το λένε ότι ειμαι απεριποίητη χωρίς να γνωρίζουν τί έχω περάσει. Από την άλλη μου αρέσει να περιποιούμαι τα νυχάκια μου αλλά πλέον δεν έχω χώρο που να μου επιτρέψει να έχω και χρόνο για εμένα. Έτσι ψιλοεγκατέλειψα και τη μεγαλη μου αγάπη το μανικιούρ. Ευελπιστώ όμως αυτό να αλλάξει σύντομα. (Παρεμπιπτόντως Ειρήνη μου τα Orly που χρησιμοποιείς είναι υποαλλεργικά;)

Πόσο σε νιώθω... δεν μπορείς να καταλάβεις. Οταν έπαθα οξύ σταφυλόκοκκο και έπαιρνα εκείνα τα "βαριά" χάπια για περίπου ένα χρόνο πέρασα το ίδιο. Το δέρμα μου ξεφλούδισε τις 2 πάνω στοιβάδες του (το λέω απλά... :tongue: ) και ήμουν σαν τέρας.... ούτε βαφόμουν ούτε τίποτα... Ημουν φρικιό με γιγάντια σπυριά και ξεφλουδισμένη! Ενιωθα ... "τρομακτική"... δεν θέλω να το ξαναπεράσω Παναγία μου... :(:(

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση για τα ORLY!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγω πάλι είμαι στο άλλο άκρο, βγαίνω για οπουδήποτε πάντα βαμμένη, το μαλλί μου ούτως ή άλλως είναι ίσιο περιποιημένο οκ, νύχι πάντα βαμμένο,ντύσιμο προσεγμένο - ασορτί τσάντα, παπούτσι. Το ευχαριστιέμαι, το χω αναγάγει σε τέχνη...πάντα έτσι ήμουν, πριν το παιδί σε σημείο υπερβολής, τώρα πιο νορμάλ. Παλιά ψώνιζα ρούχα - παπούτσια συνέχεια και ντυνόμουν με την τελευταία λέξη της μόδας. Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχουν πλεον χρήματα για πολλά πολλά, οπότε βολεύομαι με αυτά που έχω:rolleyes:

χαχαχαχαχα Μαντάμ Σουσού θα σε φωνάζω στο εξής και ΜΠΡΑΒΟ σου!!!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Το ξέρω βρε Χριστιάννα μου απλά το ανέφερα γιατι πολύς κόσμος δεν ξέρει. Ενυδατικές κρέμες; Μόνο μια απότο φαρμακειο δεν με πειράζει - καλή κακή δεν ξέρω πια. Μονο αυτη χρησιμοποιώ.

Αν την χρησιμοποιείς καιρο, θα πρέπει να την αλλάξεις. Το δέρμα (μαλλιά κλπ.) "συνηθίζει" σε ότι βάζουμε και μετά από κάποιο διάστημα είναι σαν να μην βάζεις τίποτα πια...!

777885dugw57gt25.gif

Στα μαλλια απαγορευονται προϊοντα styling έτσι έχω βρει ενα κουρεμα που με βολευει, χτενιζεται ευκολα και μου ταιριάζει για να μη δειχνω σαν την κακιά μάγισσα του παραμυθιου. Αλλος καημός αυτος γιατί μου αρεσουν τα μακριά μαλλιά αλλά μπορώ μέχρι τους ώμους να έχω. Έχω βολευτει και δεν ενοχλούμαι (αν είχα και λίιιγο καλύτερο γουστο όλα θα ήταν μια χαρά) απλά επειδη ακουω πολλά χρόνια τη λέξη "απεριποίητη" γιαυτο έγραψα παραπάνω. Φιλάκια

Α και γιατρέ μου... στα μαλλάκια ΛΑΔΙ! Λαδάκι σαλάτας! Το καλύτερο προϊόν για τα μαλλάκια μας με 0 χημικά!

Το βάζω εγώ, 1 φορά το μήνα και τα μαλλιά μου δειχνουν πάντα γερά και πλούσια παρά που έχω αλλάξει τα χρώματα του ουράνιου τόξου!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αλήθεια βρε κορίτσια, πως τα καταφέρνουν/καταφέρνετε κάποιες? Και μη μου πειτε για οργάνωση γιατί για το ίδιο σπιτι μιλαμε που εγω πασχίζω να φέρω βόλτα... Κατα το Σεπτέμβρη που λετε είχε έρθει πάλι η μαμα μου και από τις 9 μέχρι τις 4 που γύρισα είχε κάνει ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα, είχε σιδερωσει 5! πλυντηρια, είχε απλώσει άλλο ένα, είχε μαγειρέψει και πλύνει-τακτοποιησει διαφορα χορτα και ζαρζαβατικα και δε θυμαμαι κι εγω τι άλλο! και ολα αυτά μαζι με την περιποιηση και απασχόληση ενος μωρού 15 μηνών! Και όταν γύρισα μου λέει "το πρωι που ημασταν στο μπαλκονι με τη μικρη και έπινα καφέ έγινε μπλαμππλαμπλα", κάγκελο εγώ :shock::shock:, ΔΛΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚΟΝΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ????

Σε διάστημα 9-4 μπορώ να σου κάνω το δικό μου όροφο και τον από πάνω!!! :tongue:

Χωρίς αστεία! Οταν αποφασίσεις πως σήμερα (ας πούμε) θα "χαραμίσεις" την μέρα σου για δουλειές.... μπορείς να κάνεις παπάδες!!! Απίστευτα πολλές δουλειές αρκεί να τις κάνεις οργανωμένα (χωρις να τρεχεις σαν την τρελη απο το ενα δωματιο στο άλλο) και συγκεντρωμένα... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κι όμως έχει δίκιο η Ειρήνη,όταν όργανώσεις στο μυαλό σου τις δουλειές που'εχεις να κάνεις,ξεκινάς και δεν σταματάς αν δεν τελειώσεις την καθεμία,δεν περιφέρεσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο, είσαι γρήγορη και όλα τα προλαβαίνεις.

Σήμερα για παράδειγμα που έχω μία κούραση και βαρεμάρα ξεκίνησα να ΄τακτοποιησω και να καθαρίσω το μπαλκόνι μου,τη δουλειά ενός τετάρτου την έκανα μισή ώρα.Μάζεψα ένα πλυντήριο,μπήκα μέσα ήπια νερό,βγήκα πότισα τις γλάστρες μου,μπήκα μέσα να αφήσω μία λεκάνη,ξαναβγήκα να σκουπίσω...Ετσι δεν τελειώνουν οι δουλειές!

Έτσι ακριβώς γιατρέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;););)

ΕΥΓΕ

777885dugw57gt25.gif

γεια σας και απο εμενα!!καινουργια στη παρεα :P

εχω διαβασει συμβουλες σας και ειναι καταπληκτικες!!

δοκιμασα και επλυνα την ηλεκτρικη και τρομαξα απο αυτα που ειδαν τα ματακια μου!!!

Μην ψαρώνετε με τις γιαγιάδες. Αφήνουν τα πιτσιρίκια να παίζουν μόνα τους ή να περιφέρονται κι εκείνες κάνουν δουλειές. Γιαυτό τελειώνουν όλα στο άψε σβήσε.... Το δε πιτσιρίκι ενθουσιασμένο με το καινούριο πρόσωπο ακολουθεί κατά πόδας χωρίς γκρίνιες (και ηχορύπανση).

Γιαυτό σας λέω μην ψαρώνετε.....

sbxre6a2f.png

Σε διάστημα 9-4 μπορώ να σου κάνω το δικό μου όροφο και τον από πάνω!!! :tongue:

Χωρίς αστεία! Οταν αποφασίσεις πως σήμερα (ας πούμε) θα "χαραμίσεις" την μέρα σου για δουλειές.... μπορείς να κάνεις παπάδες!!! Απίστευτα πολλές δουλειές αρκεί να τις κάνεις οργανωμένα (χωρις να τρεχεις σαν την τρελη απο το ενα δωματιο στο άλλο) και συγκεντρωμένα... ;);)

Χα,χα,χα!Είμαι σίγουρη!:lol::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...