Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγω πάλι είμαι στο άλλο άκρο, βγαίνω για οπουδήποτε πάντα βαμμένη, το μαλλί μου ούτως ή άλλως είναι ίσιο περιποιημένο οκ, νύχι πάντα βαμμένο,ντύσιμο προσεγμένο - ασορτί τσάντα, παπούτσι. Το ευχαριστιέμαι, το χω αναγάγει σε τέχνη...πάντα έτσι ήμουν, πριν το παιδί σε σημείο υπερβολής, τώρα πιο νορμάλ. Παλιά ψώνιζα ρούχα - παπούτσια συνέχεια και ντυνόμουν με την τελευταία λέξη της μόδας. Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχουν πλεον χρήματα για πολλά πολλά, οπότε βολεύομαι με αυτά που έχω:rolleyes:

Λες και το εγραψα εγω αυτο το ποστ!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο?

Εσεις πως καθαριζεται κατω απο το κρεββατι?και καθε ποσο ας πουμε?Κανετε και σκουπα κ σφουγγαρισμα καθε φορα?

Εμας το υπνοδωματιο μας ειναι σχετικα μικρο κ δυσκολευομαι παρα πολυ!

Απο τη μια ειναι ο τοιχος,απο την αλλη η ντουλαπα, το κρεββατακι της μικρης,τα κομοδινα και απο την αλλη μερια η συρταριερα!

Ειναι στριμωγμενα πολυ και δυσκολευομαι να βαλω τη σκουπα απο κατω!Και ετσι δεν το κατω οσο συχνα θα επρεπε!:oops:

Και το κρεββατι ειναι βαρυ ρε παιδι μου για να το μετακινησω..αλλα και παλι που να το παω?δεν υπαρχει χωρος!!

Το ξέρω βρε Χριστιάννα μου απλά το ανέφερα γιατι πολύς κόσμος δεν ξέρει. Ενυδατικές κρέμες; Μόνο μια απότο φαρμακειο δεν με πειράζει - καλή κακή δεν ξέρω πια. Μονο αυτη χρησιμοποιώ. Στα μαλλια απαγορευονται προϊοντα styling έτσι έχω βρει ενα κουρεμα που με βολευει, χτενιζεται ευκολα και μου ταιριάζει για να μη δειχνω σαν την κακιά μάγισσα του παραμυθιου. Αλλος καημός αυτος γιατί μου αρεσουν τα μακριά μαλλιά αλλά μπορώ μέχρι τους ώμους να έχω. Έχω βολευτει και δεν ενοχλούμαι (αν είχα και λίιιγο καλύτερο γουστο όλα θα ήταν μια χαρά) απλά επειδη ακουω πολλά χρόνια τη λέξη "απεριποίητη" γιαυτο έγραψα παραπάνω. Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

ΣΤο δικό μας κρεβάτι επειδή είναι ψηλό και ευκολο καθαρίζω από κάτω κάθε φορά που σκουπίζω 2 φορές την εβδομάδα,το ίδιο και πίσω και κάτω από τα κομοδίνα.Τώρα στου μικρού το κρεβάτι επειδή είναι πολύ χαμηλό και δεν χωράει σκούπα από κάτω και είναι και στριμωγμένο καθαρίζω μία φορά την εβδομάδα.Φοβάμαι γιατί έχει αλλαργίες και δεν μπορώ να το αφήσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Το ξέρω βρε Χριστιάννα μου απλά το ανέφερα γιατι πολύς κόσμος δεν ξέρει. Ενυδατικές κρέμες; Μόνο μια απότο φαρμακειο δεν με πειράζει - καλή κακή δεν ξέρω πια. Μονο αυτη χρησιμοποιώ. Στα μαλλια απαγορευονται προϊοντα styling έτσι έχω βρει ενα κουρεμα που με βολευει, χτενιζεται ευκολα και μου ταιριάζει για να μη δειχνω σαν την κακιά μάγισσα του παραμυθιου. Αλλος καημός αυτος γιατί μου αρεσουν τα μακριά μαλλιά αλλά μπορώ μέχρι τους ώμους να έχω. Έχω βολευτει και δεν ενοχλούμαι (αν είχα και λίιιγο καλύτερο γουστο όλα θα ήταν μια χαρά) απλά επειδη ακουω πολλά χρόνια τη λέξη "απεριποίητη" γιαυτο έγραψα παραπάνω. Φιλάκια

Είναι πολύ σημαντικό τα μαλλιά; να είναι καλοκουρεμένα και να μην παιδέυεσαι να τα φιάχνεις,γιατί τότε ,ναι τα παρατάς.

Πάντα προσπαθούσα να φιάχνω τα μαλλιά μου και σε μισή μέρα ήταν πάλι χάλια,ώσπου άλλαξα κομμώτρια και σώθηκα.Τώρα τα φίαχνω μετά το λούσιμο και για 2 ημέρες είμαι οκ.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Παρακολουθω αυτες τις σελιδες και περνω ιδεες για ομορφες εμφανισεις!

Ριξτε μια ματια!!

http://justaddaccessory.blogspot.com/

http://www.facebook.com/FashionIsMyDrug

http://www.facebook.com/pages/International-Fashion/144757145631006

http://www.facebook.com/pages/Makeup-Journal/193091630779040

Ειναι και αλλες σελιδες, αν θυμηθω καποιες θα σας τις βαλω!;)

Καλημέα (πάλι βροχερή...:()

Χριστιάνα το link που έβαλες με τα ποπκορν ΤΕΛΕΙΟ!

naya πού μένεις θεσσαλονίκη?Γιατί εχω να σου συστήσω μια κοπελα για νύχια - μένει Ευκαρπία.

Ωχ δύσκολη η Ευκαρπία, Πανόραμα μένω.... Σε ευχαριστώ πάντως!

Εμένα είχε μια δουλεια σημερα η πεθέρα μου και ηρθε η μαμα μου να κρατησει τη μικρη, οπότε θα γυρίσω σε σπιτάκι καθαρο και συγυρισμένο, ρουχα σιδερωμενα κτλ (η "παστρικοθοδώρα" σπίτι μου για μια μέρα :D:D).

Αλήθεια βρε κορίτσια, πως τα καταφέρνουν/καταφέρνετε κάποιες? Και μη μου πειτε για οργάνωση γιατί για το ίδιο σπιτι μιλαμε που εγω πασχίζω να φέρω βόλτα... Κατα το Σεπτέμβρη που λετε είχε έρθει πάλι η μαμα μου και από τις 9 μέχρι τις 4 που γύρισα είχε κάνει ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα, είχε σιδερωσει 5! πλυντηρια, είχε απλώσει άλλο ένα, είχε μαγειρέψει και πλύνει-τακτοποιησει διαφορα χορτα και ζαρζαβατικα και δε θυμαμαι κι εγω τι άλλο! και ολα αυτά μαζι με την περιποιηση και απασχόληση ενος μωρού 15 μηνών! Και όταν γύρισα μου λέει "το πρωι που ημασταν στο μπαλκονι με τη μικρη και έπινα καφέ έγινε μπλαμππλαμπλα", κάγκελο εγώ :shock::shock:, ΔΛΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚΟΝΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ????

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ναγια ειναι καποιες μερες που η μικρη μου εμενα ειναι φρονιμη,παιζει μονη της κ με αφηνει να κανω καποιες δουλειες..

ειναι ομως κατι αλλες........ τις περισσοτερες φορες δηλαδη, που δεν με αφηνει να κανω τιποτα!!!!!!!!!!!!:eek:

Οποτε καποτε το σπιτι θα ειναι ομορφο και καποτε θα περασουν κ μερες που θα ειναι κ χαλια μαυρα!

μολις μου εκανε εμετο στον καναπεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα αγάπες μου!

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Να μας χαιρόμαστε και να μας χαίρονται και όλοι αυτοί που μας αγαπούν!!! {για τους λοιπούς.... να τους βγει το ματι!!!! :lol::lol::lol:}

777885dugw57gt25.gif

Τι κάνετε μικρά μου?

Τα κέφια?

Μόλις γύρισα, δούλευα... ;) και δουλεύω και αύριο και το Σάββατο... ;) .

Σήμερα πολύ χαλαρές δουλίτσες και πάλι.

Θα βάλω σκούπα και θα ασχοληθώ με τα διάφορα μου... θα σας πω.

Να οργανωθώ λίγο και θα επανέλθω γιατί θέλω να βρω το χρόνο να σας γράψω για πολλά θέματα σήμερα! ;)

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέα (πάλι βροχερή...:()

Χριστιάνα το link που έβαλες με τα ποπκορν ΤΕΛΕΙΟ!

Ωχ δύσκολη η Ευκαρπία, Πανόραμα μένω.... Σε ευχαριστώ πάντως!

Εμένα είχε μια δουλεια σημερα η πεθέρα μου και ηρθε η μαμα μου να κρατησει τη μικρη, οπότε θα γυρίσω σε σπιτάκι καθαρο και συγυρισμένο, ρουχα σιδερωμενα κτλ (η "παστρικοθοδώρα" σπίτι μου για μια μέρα :D:D).

Αλήθεια βρε κορίτσια, πως τα καταφέρνουν/καταφέρνετε κάποιες? Και μη μου πειτε για οργάνωση γιατί για το ίδιο σπιτι μιλαμε που εγω πασχίζω να φέρω βόλτα... Κατα το Σεπτέμβρη που λετε είχε έρθει πάλι η μαμα μου και από τις 9 μέχρι τις 4 που γύρισα είχε κάνει ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα, είχε σιδερωσει 5! πλυντηρια, είχε απλώσει άλλο ένα, είχε μαγειρέψει και πλύνει-τακτοποιησει διαφορα χορτα και ζαρζαβατικα και δε θυμαμαι κι εγω τι άλλο! και ολα αυτά μαζι με την περιποιηση και απασχόληση ενος μωρού 15 μηνών! Και όταν γύρισα μου λέει "το πρωι που ημασταν στο μπαλκονι με τη μικρη και έπινα καφέ έγινε μπλαμππλαμπλα", κάγκελο εγώ :shock::shock:, ΔΛΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚΟΝΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΦΕ????

Κι όμως έχει δίκιο η Ειρήνη,όταν όργανώσεις στο μυαλό σου τις δουλειές που'εχεις να κάνεις,ξεκινάς και δεν σταματάς αν δεν τελειώσεις την καθεμία,δεν περιφέρεσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο, είσαι γρήγορη και όλα τα προλαβαίνεις.

Σήμερα για παράδειγμα που έχω μία κούραση και βαρεμάρα ξεκίνησα να ΄τακτοποιησω και να καθαρίσω το μπαλκόνι μου,τη δουλειά ενός τετάρτου την έκανα μισή ώρα.Μάζεψα ένα πλυντήριο,μπήκα μέσα ήπια νερό,βγήκα πότισα τις γλάστρες μου,μπήκα μέσα να αφήσω μία λεκάνη,ξαναβγήκα να σκουπίσω...Ετσι δεν τελειώνουν οι δουλειές!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν,

μάζεψα ένα πλυντήριο απλωμένα ρούχα,

έβαλα να πλένεται ένα παπλωματάκι που το σέρνουμε στους καναπέδες,

έβγαλα έξω τα παπλώματά μας να αεριστούν,αέρισα και τα δωμάτια,

σκούπισα και τακτοποίησα τη βεράντα μου και έπαιξα με το παιδάκι μου.Ευτυχώς φαγητό μαγειρεύει η μαμά μου!:wink::-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο?

Εσεις πως καθαριζεται κατω απο το κρεββατι?και καθε ποσο ας πουμε?Κανετε και σκουπα κ σφουγγαρισμα καθε φορα?

Εμας το υπνοδωματιο μας ειναι σχετικα μικρο κ δυσκολευομαι παρα πολυ!

Απο τη μια ειναι ο τοιχος,απο την αλλη η ντουλαπα, το κρεββατακι της μικρης,τα κομοδινα και απο την αλλη μερια η συρταριερα!

Ειναι στριμωγμενα πολυ και δυσκολευομαι να βαλω τη σκουπα απο κατω!Και ετσι δεν το κατω οσο συχνα θα επρεπε!:oops:

Και το κρεββατι ειναι βαρυ ρε παιδι μου για να το μετακινησω..αλλα και παλι που να το παω?δεν υπαρχει χωρος!!

Εγώ σκουπίζω όλο το σπίτι αλλά και κάτω από το κρεβάτι με το swiffer. Είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μαζεύει όλη τη σκόνη, καμια σχέση με την κλασική σκούπα. Και μετά σφουγγαρίζω. Βάζω τη σφουγγαρίστρα, όπως και το swiffer, με το κοντάρι ξαπλωτή και περνάω το πάτωμα κάτω από το κρεβάτι. Τώρα, όσον αφορά τη συχνότητα, σχεδόν όποτε καθαρίζω το πάτωμα, καθαρίζω και κάτω από το κρεβάτι. Γιατί δεν ξέρω βρε κορίτσια αν συμβαίνει σε εσάς, αλλά σε εμάς, αν πχ μια βδομάδα δεν σκουπίσω κάτω από το κρεβάτι μαζεύει πάρα μα παρα πολλή σκόνη. Και με πιάνει και η αλλεργία μου, ξυπνάω το πρωί με συναχι και καταρροή, ειδικα αν είναι άνοιξη, που η σκόνη με ενοχλεί περισσότερο από ό,τι συνήθως. Και αυτό με το συχνό σκούπισμα κάτω από το κρεβάτι το κάνω τώρα με το παιδί, που ούτως ή άλλως έχω την έγνοια να σκουπίζω το πάτωμα συχνά για να είναι καθαρό, οπότε σκουπίζω που σκουπίζω κάνω και το κρεβάτι, αλλιώς, πριν το παιδί, μου είχε συμβεί να κάνω και 3 βδομάδες να σκουπίσω όχι κάτω από κρεβάτι αλλά ολόκληρο το σπίτι. :oops: :oops: :oops:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Ειρήνη με βλέπεις από κάπου???:P είναι μέρες που μπαίνω στο αυτοκίνητο με τη πυτζάμα και μπουφάν από πάνω αφού δε θα χρειαστεί να κατέβω απ το αυτοκίνητο όταν πηγαίνω το μικρό σχολείο... και κάθε μέρα φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί και θα χρειαστεί να κατέβω από το αυτοκίνητο και θα γίνω ρεζίλι

Ωωωωωω............!!!!!!!!!!!!! :eek::eek:

Οχι βρε πουλάκι μου!!! Γιατί έτσι... :(

Κοριτσάκι μου... αυτό σκέψου, πως είναι και άσχημο (σε περίπτωση που όντως κάτι συμβεί και χρειαστεί να κατέβεις από το αυτοκίνητο) αλλά δεν είναι και "υγιεινό" γιατί το αμάξι μας έχει απίστευτα μικρόβια που όλα αυτά "κάθονται" πάνω στην ωραία πυτζαμούλα σου που ξαπλώνεις στο καθαρό κρεβατάκι σου!!!

Να σας πω, πως το σκέφτομαι εγώ, μήπως βρείτε κάτι που να σας κάνει.

Το καλοκαίρι είμαι η χαρά της ζωής... έχω τρελά κέφια, ντύνομαι, βάζω συνεχώς χρώμα... ποτέ τζιν γιατί ζεσταίνομαι... γενικά είμαι η χαρά του τρελού! :tongue:

Το χειμώνα, πέφτουν τα κέφια μου (σε σχέση με το καλοκαίρι) και ειδικά όταν πρέπει πρωι-πρωί να σηκωθώ και να πάω το φιογκάκι μέσα στο κρύο... που όρεξη για ντύσιμο :rolleyes:.

Οπότε τι έχω κάνει.

Τα μπουφάν που φοράω είναι 2. Ένα μαύρο (αυτό φοράω συνήθως) και το άλλο είναι μπεζ.

Αγόρασα λοιπόν 2 κολάν. Ένα μαύρο και ένα καφέ.

Εχω 2 μπότες. Ενα ζευγάρι καφέ και ένα ζευγάρι γαλότσες.

Αμέσως-αμέσως και χωρίς καθόλου κόπο έχω 2 ντυσίματα (φουλ), με τα οποία μπορώ να κυκλοφορώ καθημερινά, χωρίς να κρυώνω, χωρίς να ψάχνω με τις ώρες και χωρίς να μου τρώνε χρόνο.

Βάζω είτε το σκούρο (μαύρο), είτε τα καφέ και είμαι "κυρία". Ούτε ταλαιπωρία, ούτε τίποτα. Και πεντακάθαρη και περιποιημένη.

Νομίζω πως κάπως έτσι πρεπει να το "δουλεύουν" οι μανούλες που δεν ντύνονται για τη δουλειά τους καθημερινά.

Ποτέ πυτζάμες, ποτέ φθαρμένα ρούχα.

Μην ξεχνάτε πως ΕΜΕΙΣ θα νιώθουμε καλύτερα πάνω από όλα! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...