Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και για να μη με μαλωνετε (λέμε τώρα) μόλις έβγαλα τα φρύδια μου! Και πάω να κλείσω ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ. Μετά θα σας στείλω το λογαριασμό κακούργες!

Mπράβο, μπράβο!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και για να μη με μαλωνετε (λέμε τώρα) μόλις έβγαλα τα φρύδια μου! Και πάω να κλείσω ραντεβού για μανικιούρ πεντικιούρ. Μετά θα σας στείλω το λογαριασμό κακούργες!

Χρυσή μου γυναικα

Και συ από το "εντελώς" πας στο "τελείως"...! :lol::lol::lol:

ΜΠΡΑΒΟ που έβγαλες τα φρυδάκια!! Μπράβο! Το φρύδι κάνει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο! ;)

Κορίτσια... ετοιμαστειτε για πληρωμή!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και τώρα να γράψω και 2 λόγια για μας. Για την απλή, καθημερινή φροντίδα του εαυτό μας.

Πολλές φορές, τα πρωϊνά, που πάω σχολείο τον μικρό φιόγκο, βλέπω μαμάδες που πηγαίνουν τα μικρά τους στο σχολείο και μένω... παγωτό... :rolleyes:.

Είναι μανούλες όπως όλες μας. Κουρασμένες, που τρέχουν.

Μερικές όμως με κάνουν και απορώ.

Είναι εντελώς αφημένες στην... τύχη τους.

Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, γιατί δεν θέλω να προσβάλω κανεναν. Απλά και μονο να το συζητήσουμε και να πω, πως η γνωμη μου ειναι πως δεν επιτρέπεται να αφήνουμε το καημενο το κουφαρακι μας, έτσι... :rolleyes:

Είναι κοπέλες που κυριολεκτικά ειναι αχτένιστες! Δηλαδή σηκώνονται από το κρεβάτι, δεν χτενίζονται και βγαίνουν έξω...

Είναι κοπέλες που φορούν μια τσαλακωμένη φόρμα και βγαίνουν έξω.

Είναι κοπέλες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί έχουν αφήσει έτσι τον εαυτό τους... :(

Οτι και αν κανουμε, ενα απλο χτενισμα, ενα περιποιημενο ρουχο (την φόρμα μας!), μας κάνουν να νιώθουμε ομορφότερες, πιο σίγουρες και πιο "δημιουργικές". Και δεν το λέω αυτό τυχαία. Προσωπικά, όταν λιγάκι περιποιηθω τον εαυτό μου (έστω να χτενιστώ και να μαζέψω τα μαλλιά μου κοτσίδα) νιώθω καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πως μπορώ να κάνω πολλά. Εχω όρεξη και νιώθω ήρεμη...

Μην αφήνετε τον εαυτό σας... βοηθήστε τον για να σας βοηθήσει κι αυτός!:D

Ειρήνη με βλέπεις από κάπου???:P είναι μέρες που μπαίνω στο αυτοκίνητο με τη πυτζάμα και μπουφάν από πάνω αφού δε θα χρειαστεί να κατέβω απ το αυτοκίνητο όταν πηγαίνω το μικρό σχολείο... και κάθε μέρα φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί και θα χρειαστεί να κατέβω από το αυτοκίνητο και θα γίνω ρεζίλι

Διαφημίσεις

Κι εμένα πρέπει να σε πήρε το μάτι σου Ειρήνη! :tongue:Παιδιά κι εγώ μερικές φορές παρατάω τον εαυτό μου, αν και ίσως όχι σε πολύ τραγικό σημείο. Με φόρμα μια φορά βγήκα και πήγα σούπερ μάρκετ και αισθάνθηκα την ψυχολογία μου να πέφετι ... στα πατώματα! Προσπαθώ τουλάχιστον να μην ξεχνάω να χτενίζω τα μαλλιά μου και να μη βγαινω με τις παντόφλες :-)

Παρατηρώ μάλιστα ότι πιο πολύ προσέχω τί θα φορέσει και πώς θα στολιστεί η τρίχρονη κόρη -που τα ζητάει τα λούσα:rolleyes:- παρά εγώ! Και το έχω παρατηρήσει και σε άλλες κοριτσομαμάδες, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση.:confused:

Κατα διαστήματα θυμώνω με τον εαυτό μου, ξεσηκώνομαι, περνάω μια φάση περιποιησης και μετά με τις πρώτες δυσκολίες και με την έλλειψη χρόνου ξαναπέφτω. :-(

Έχω επίσης παρατηρήσει το εξής: στις μικρότερες πόλεις οι άνθρωποι περιποιούνται περισσότερο τον εαυό τους, ίσως επειδή υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σε δει ο άλλος - ο γνωστός, ο συγγενής- στο σούπερ μάρκετ ή στο σχολείο με το παιδί.

Πάντως όποτε πάω στους δικούς μου στην πόλη μου, τα Τρίκαλα, ποτέ δεν θα ντυθώ πολύ πρόχειρα, αφού ακόμα κι όταν βάζω "τα καλά" μου, νοιώθω σαν τον λέτσος σε σχέση με τις υπόλοιπες στο δρόμο ή στα καφέ :-)

sACYp2.png

Καλημέρααα!!!

Ειμαστε στην 4η ημέρα της ίωσης χωρίς καμία βελτίωση,δεν αντέχω βρε κορίτσια,πάλι καμιά βδομάδα θα μας πάρει για να φύγει ο πυρετός!

Αυτό το καφέ θα μας κάνει όχι μόνο καλύτερες νοικοκυρές αλλά και πιο περιποιημένες γυναίκες τελικά.Μπραβο μας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

http://www.myskincheck.gr/02-grains-de-beaute-d-inscription.asp

Τώρα που ξεκινά η Ανοιξη πρέπει σιγά σιγά να φροντίζουμε το δέρμα μας και να βάζουμε πάντα αντηλιακό και σε εμάς και στα παιδάκια μας.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!!!!!! :P

Πήρα δυο μέρες άδεια από τη δουλειά, σήμερα και αύριο, ελπίζω να κάνω καμιά δουλειά παραπάνω στο σπίτι, έχω πλυντήρια, σιδερώματα, και κανονικά (κανονικά λέω :rolleyes:) θα πρέπει να κάνω και καμιά γενική, μέχρι την Κυριακή κανονικά προλαβαίνω, αλλά με την μπουμπού δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω, ίδωμεν! ;)

Καλημέρααα!!!

Ειμαστε στην 4η ημέρα της ίωσης χωρίς καμία βελτίωση,δεν αντέχω βρε κορίτσια,πάλι καμιά βδομάδα θα μας πάρει για να φύγει ο πυρετός!

Αυτό το καφέ θα μας κάνει όχι μόνο καλύτερες νοικοκυρές αλλά και πιο περιποιημένες γυναίκες τελικά.Μπραβο μας!

Αχ, βρε Χρύσα μου, περαστικά εύχομαι!! Εύχομαι να πέσει ο πυρετός σήμερα!

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλημέρα. Σας διαβάζω ανελλιπώς αν και δε γραφω συχνά γιατί όπως σας εχω πει δεν έχω και τίποτα να γραψω. Ειστε όλες τόσο προκομμένες και καλόγουστες που σας θαυμάζω.

Ήθελα να σχολιάσω στο θέμα της απεριποίητης γυναικας που αναφέρατε. Χτενισμένη, πλυμένη, σιδερωμένη, καθαρή κλπ βγαίνω πάντα. Επειδή όμως έχω σοβαρό πρόβλημα αλλεργίας για πολλά χρόνια απαγορευόταν να βάφομαι. Και αν βαφόμουν σε κάποια εξαιρετική περίπτωση (γάμος κλπ) για μηνες μετά ήμουν λες και έιχα φάει μπουνια στο προσωπο. Κυκλοφορούσα και με ΜΜΜ και με κοιταζαν οι συνεπιβάτες με λύπηση. Άσε οι συνάδελφοι... Δεν μου άρεσε αλλά έπρεπε να συνεχίσω να ζω. Δεν το άφησα να με πάρει από κάτω, και μετα από θεραπεία καλυτέρευσε η κατάσταση. Παρόλα αυτά κάτι με κρατάει και δεν παίρνω θάρρος να βάφομαι κάθε μέρα κλπ. Ίσως γιατί ταλαιπωρηθηκα με τη θεραπεια και δε θέλω να ξαναπεράσω κάτι τέτοιο. Με βλέπει όμως κόσμος ακόμα και τώρα και πολλές φορές μου το λένε ότι ειμαι απεριποίητη χωρίς να γνωρίζουν τί έχω περάσει. Από την άλλη μου αρέσει να περιποιούμαι τα νυχάκια μου αλλά πλέον δεν έχω χώρο που να μου επιτρέψει να έχω και χρόνο για εμένα. Έτσι ψιλοεγκατέλειψα και τη μεγαλη μου αγάπη το μανικιούρ. Ευελπιστώ όμως αυτό να αλλάξει σύντομα. (Παρεμπιπτόντως Ειρήνη μου τα Orly που χρησιμοποιείς είναι υποαλλεργικά;)

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να σας δώσω και μια άλλη οπτική.

Keep up the good work.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινη μου..ειχα και εγω παλια μεγαλο προβλημα με τα ματια μου και δεν μπορουσα να βαφομαι.εβλεπα ολες τις αλλες βαμμενες,περιποιημενες και στεναχωριομουν γιατι εγω να μην μπορω??:-(

Ξερεις ομως τι?

Δεν ειναι μονο το βαψιμο που μας κανει να φαινομαστε ομορφες!

Ειναι ενα καθαρο,ενυδατωμενο προσωπο,χτενισμενα ομορφα μαλλια, ενα ωραιο ρουχο, μια προσεγμενη εμφανιση!Ειναι τοσα που μπορουμε να κανουμε για να ειμαστε και προπαντως να νιωθουμε ομορφες!

Μην ανησυχεις λοιπον!Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και για εσενα,εμενα και για πολλες γυναικες ακομα! Προεχει η υγεια μας πανω απο ολα!

Φιλια!

Εγω πάλι είμαι στο άλλο άκρο, βγαίνω για οπουδήποτε πάντα βαμμένη, το μαλλί μου ούτως ή άλλως είναι ίσιο περιποιημένο οκ, νύχι πάντα βαμμένο,ντύσιμο προσεγμένο - ασορτί τσάντα, παπούτσι. Το ευχαριστιέμαι, το χω αναγάγει σε τέχνη...πάντα έτσι ήμουν, πριν το παιδί σε σημείο υπερβολής, τώρα πιο νορμάλ. Παλιά ψώνιζα ρούχα - παπούτσια συνέχεια και ντυνόμουν με την τελευταία λέξη της μόδας. Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχουν πλεον χρήματα για πολλά πολλά, οπότε βολεύομαι με αυτά που έχω:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...