Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειμαστε στην 3η ημέρα της ίωσης και έχω φρικάρει!

Ηρθε ο γιατρός το βράδυ να δει το πιτσιρικά μου και ευτυχώς ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επιπλοκή,καθαρή ίωση προς το παρόν.Με μάλωσε που τον έστειλά σχολείο αν και ήταν 2 εβδομάδες καλά και μου είπε να μην τον ξαναστείλω μέχρι το Πάσχα.Τί να κάνω βρε κορίτσια,είναι δυνατόν να τον κλείσω μέσα 1 μήνα?Θα τρελαθούμε όλοι!

Θα τον αφήσω να αναρρώσει πλήρως και θα τον στείλω και ο θεός βοηθός!Τελοσπάντων εγώ είμαι κάπως καλύτερα,κάνω λίγα δεκατα αλλά οκ!

Αχ.. περαστικά! Τι τραβας και συ βρε πουλάκι μου! :rolleyes:

Εκανα ένα ζεστό μπάνιο,έφιαξα τα μαλλάκια μου και περιποιήθηκα τα νύχια μου,δεν είναι βαμμένα, είναι όμως καθαρά και περιποιημένα.Εβαλα τραχανά με χυλοπίττες να φάμε το μεσημέρι και έφιαξα και ένα ζεστό τσαγάκι να το πιω όσο σας διαβάζω.
Και πολύ καλά έκανες μικρό μου!

Καλό είναι να μην ξεχνάμε τον εαυτό μας, το λεω συνέχεια. Δεν μιλάω για τίποτα τρελές περιποιήσεις αλλά να μην νιώθουμε πως αμελούμε τον εαυτό μας. Και μας κάνει να νιώθουμε καλυτερα και οι άλλοι το προσέχουν! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα για το κορίτσι Εγω ειμαι αυτη!!που προβληματίζεται με τις κουρτίνες του κέντρου (εκάι είναι το χρώμα; )ΔΕΝ ΞΕΡΩΩΩ

Αφού πληρώνεις το χώρο μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις να τις βγάλουν κι αν είναι και γνωστός ακόμη καλύτερα " Αχ ξέρετε έχω ένα κάλλο με το σετάρισμα και δε μου πάει το σκ....λι της κουρτίνας με το λαδί σωμόν της μπομπονιέρας. Μήπως να τις βγάζαμε για να μην πάθω εγκεφαλικό μέρες που είναι;"αχαχαχαχααα

Έχω επίσης, να προτείνω το εξής. Να μην κάνεις τίποτα. Αν βάλεις επάνω στολίδια, μπαλόνια κτλ θα τις ε, χμ αναδείξεις αντί να τις κρύψεις. Τράβα τες στην άκρη όσο γίνεται να μην φαίνονται και ξέχασέ τες. Κοίτα να ευχαριστηθείς το παιδάκι σου και τις υπόλοιπες ετοιμασίες και το πολύ πολύ βλέποντας το βίντεο να σκέφτεσαι "πω πω θυμάσαι κόλλημα που είχα φάει με τις κουρτίνες και μου χαλούσαν τη διάθεση τσάμπα. Μα τι γούστο κι αυτός ο χριστιανός".

Έχει πολλή δουλειά και έξοδα η βάπτιση μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.

Εχεις σε ολα δικιο!!Ελα που ομως ειμαι τελειομανης και τετοιες λεπτομερειες με χαλανε!:rolleyes:

Και οσο για το αλλο πως εαν βαλω διακοσμητικα θα τις αναδειξω αντι να τις κρυψω εχεις απολυτο δικαιο!!το σκεφτηκα κ εγω:!:

Οπως και να εχει θα κανω ολα τα υπολοιπα και αναλογως του μπατζετ και της ορεξης μου θα πραξω αναλογα!

Μερσι!;)

Σας βαζω μια ιδεα ευκολη σχετικα για παιδικα παρτυ που μου αρεσε πολυ!

http://shareyourlikes.wordpress.com/2012/02/17/%CF%80%CE%BF%CF%80-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%AC%CE%B3%CF%89%CE%BC%CE%B1/#more-4836

Ειμαι σιγουρη πως θα ξετρελλαθουν ολα τα πιτσιρικια!!;)

Αν εχω χρονο θα την κανω και εγω για τη βαφτιση!

Και τώρα να γράψω και 2 λόγια για μας. Για την απλή, καθημερινή φροντίδα του εαυτό μας.

Πολλές φορές, τα πρωϊνά, που πάω σχολείο τον μικρό φιόγκο, βλέπω μαμάδες που πηγαίνουν τα μικρά τους στο σχολείο και μένω... παγωτό... :rolleyes:.

Είναι μανούλες όπως όλες μας. Κουρασμένες, που τρέχουν.

Μερικές όμως με κάνουν και απορώ.

Είναι εντελώς αφημένες στην... τύχη τους.

Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, γιατί δεν θέλω να προσβάλω κανεναν. Απλά και μονο να το συζητήσουμε και να πω, πως η γνωμη μου ειναι πως δεν επιτρέπεται να αφήνουμε το καημενο το κουφαρακι μας, έτσι... :rolleyes:

Είναι κοπέλες που κυριολεκτικά ειναι αχτένιστες! Δηλαδή σηκώνονται από το κρεβάτι, δεν χτενίζονται και βγαίνουν έξω...

Είναι κοπέλες που φορούν μια τσαλακωμένη φόρμα και βγαίνουν έξω.

Είναι κοπέλες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί έχουν αφήσει έτσι τον εαυτό τους... :(

Οτι και αν κανουμε, ενα απλο χτενισμα, ενα περιποιημενο ρουχο (την φόρμα μας!), μας κάνουν να νιώθουμε ομορφότερες, πιο σίγουρες και πιο "δημιουργικές". Και δεν το λέω αυτό τυχαία. Προσωπικά, όταν λιγάκι περιποιηθω τον εαυτό μου (έστω να χτενιστώ και να μαζέψω τα μαλλιά μου κοτσίδα) νιώθω καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πως μπορώ να κάνω πολλά. Εχω όρεξη και νιώθω ήρεμη...

Μην αφήνετε τον εαυτό σας... βοηθήστε τον για να σας βοηθήσει κι αυτός!:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εχεις δικαιο Ειρηνη μου, το παρατηρω και εγω καθημερινα κ οχι μονο το πρωι κ αλλες ωρες ας πουμε στο σουπερμαρκετ,στα μαγαζια, ακομα κ στα καφε:idea:

Ειναι αδικαιολογητο κατ`εμε..Ιδιως να το βλεπεις σε νεαρες κοπελες!

Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω εξω απεριποιητη.Εστω για να παω βολτα στη γειτονια τη μικρη!

Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι!!Ισως εχουν αφεθει εντελως,σωστα το ειπες!

Εχεις δικαιο Ειρηνη μου, το παρατηρω και εγω καθημερινα κ οχι μονο το πρωι κ αλλες ωρες ας πουμε στο σουπερμαρκετ,στα μαγαζια, ακομα κ στα καφε:idea:

Ειναι αδικαιολογητο κατ`εμε..Ιδιως να το βλεπεις σε νεαρες κοπελες!

Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να βγω εξω απεριποιητη.Εστω για να παω βολτα στη γειτονια τη μικρη!

Και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι!!Ισως εχουν αφεθει εντελως,σωστα το ειπες!

Ναι.. και με στεναχωρεί... :( γιατί βλέπω ακόμη και πως φουσκώνουν τα στηθάκια του γιου μου, που είναι 6 χρονών, από ικανοποίηση όταν με βλέπει φτιαγμένη. Οταν μου λέει (κάθε φορά και δεν βαριέται να το πει!) : Μαμά μου είσαι κούκλα! Γυαλίζουν τα ματάκια του και μένα ζεσταίνεται η καρδιά μου!

Δεν χρειάζονται πολλά πραγματα.

Τα ρούχα που έχει η κάθε μία μας, περιποιημένα.

Τα μαλλιά που έχει η καθε μία μας, λουσμένα, χτενισμένα.

Μη αμελείτε τον εαυτό σας... μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε!

777885dugw57gt25.gif

Ναι.. και με στεναχωρεί... :( γιατί βλέπω ακόμη και πως φουσκώνουν τα στηθάκια του γιου μου, που είναι 6 χρονών, από ικανοποίηση όταν με βλέπει φτιαγμένη. Οταν μου λέει (κάθε φορά και δεν βαριέται να το πει!) : Μαμά μου είσαι κούκλα! Γυαλίζουν τα ματάκια του και μένα ζεσταίνεται η καρδιά μου!

Δεν χρειάζονται πολλά πραγματα.

Τα ρούχα που έχει η κάθε μία μας, περιποιημένα.

Τα μαλλιά που έχει η καθε μία μας, λουσμένα, χτενισμένα.

Μη αμελείτε τον εαυτό σας... μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε!

Koρίτσια έχετε απόλυτο δίκιο αλλά να έχουμε υπ'όψιν μας πως καθεμια μας βρίσκεται σε διαφορετική ψυχολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει τον εαυτό της αναλόγως.

Προσωπικά έχω περάσει διάφορες φάσεις, στην προ παιδιού εποχή δεν εννοούσα να βγω έξω απεριποίητη,πρόσεχα πάντα το βάρος μου,τα μαλλιά μου τα χτένιζα και τα έβαφα ανελλιπώς και γενικά ήμουν περιποιημένη.Αφού γενισα το γιο μου συνέβησαν διαφορα προβλήματα υγείας στην οικογένειά μου που άφησα εντελώς τον εαυτό μου.Είχα να αγοράσω ρούχα για εμένα 3 χρόνια,που χρόνος για μαλλί και make up,αν και ηταν η δουλειά μου.

Σιγά σιγά όταν διορθώθηκαν κάποια προβλήματα βρήκα όρεξη και χρόνο και για τον εαυτό μου.Πλέον θα κυκλοφορήσω και ατημέλητη και περιποιημένη.Γενικά φροντίζω να έχω καθαρό και χτενισμένο μαλλί και νύχια,και σε καλή κατάσταση τσάντα και παππούτσια.Είναι οι κανόνες μου!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αυτή κι αν είναι σοφή κουβέντα Ρηνιώ και οι υπόλοιπες. Επειδή μάλλον εμένα βλέπεις Ειρήνη μου, να σου πω ότι είναι καθαρά θέμα αυτοεκτίμησης αυτό. Είναι πολλές οι φορές που νιώθω ότι άντε σιγά εμένα θα κοιτάνε ή ευκαιρία να μη με κοιτάνε (αν και πετυχαίνεις το αντίθετο). Είναι σαν να βάζεις αυτόματο πιλότο και αυτοεγκαταλείπεσαι. Για να καταλάβεις στις δύσκολες περιόδους (όπως αυτή που περνάω τώρα) τυχαίνει να μην κοιταχτώ στον καθρέπτη για μέεεερες.

Φρίκη το ξέρω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και αντοχή που τώρα δεν έχω......

Όμως ήδη νιώθω καλύτερα, γιατί με λίγη μπρίζα από εσάς το σπίτι μου είναι λίιιγο καλύτερο. Αρχίζω να προλαβαίνω τα μαγειρέματά μου και να οργανώνω καλύτερα το πρόγραμμά μου. Μία να καταφέρω να γίνω κι εγώ βρυκολακάκι, όπως η έταιρη μεταπτυχιακή της παρέας, γιατί η δική μου άδεια τελειώνει αλλά το διδακτορικό... βαλτώνει.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Ποια κοπελιά είπε πως δεν ξέρει τι είναι η τραπαρία;;;; :):):):)

Είναι οι κουρτίνες στα πλαϊνά δείτε φώτο

2451696555.jpg

Και οργάντζα είναι είδος υφάσματος που συνήθως έχουν κουρτίνες ή διάφορα πουγκάκια δε μπορώ να εξηγήσω ακριβώς την υφή του .

Νομίζω μια τόσο αφρόντιστη γυναίκα είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής εξουθένωσης περισσότερο παρά σωματικής κούρασης. Τη δεύτερη την έχουμε όλες από τη στιγμή που γινόμαστε νυκοκοιρές κ μαμάδες.....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Νομίζω μια τόσο αφρόντιστη γυναίκα είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής εξουθένωσης περισσότερο παρά σωματικής κούρασης. Τη δεύτερη την έχουμε όλες από τη στιγμή που γινόμαστε νυκοκοιρές κ μαμάδες.....

Ακριβώς!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Koρίτσια έχετε απόλυτο δίκιο αλλά να έχουμε υπ'όψιν μας πως καθεμια μας βρίσκεται σε διαφορετική ψυχολογική κατάσταση και αντιμετωπίζει τον εαυτό της αναλόγως.

Προσωπικά έχω περάσει διάφορες φάσεις, στην προ παιδιού εποχή δεν εννοούσα να βγω έξω απεριποίητη,πρόσεχα πάντα το βάρος μου,τα μαλλιά μου τα χτένιζα και τα έβαφα ανελλιπώς και γενικά ήμουν περιποιημένη.Αφού γενισα το γιο μου συνέβησαν διαφορα προβλήματα υγείας στην οικογένειά μου που άφησα εντελώς τον εαυτό μου.Είχα να αγοράσω ρούχα για εμένα 3 χρόνια,που χρόνος για μαλλί και make up,αν και ηταν η δουλειά μου.

Σιγά σιγά όταν διορθώθηκαν κάποια προβλήματα βρήκα όρεξη και χρόνο και για τον εαυτό μου.Πλέον θα κυκλοφορήσω και ατημέλητη και περιποιημένη.Γενικά φροντίζω να έχω καθαρό και χτενισμένο μαλλί και νύχια,και σε καλή κατάσταση τσάντα και παππούτσια.Είναι οι κανόνες μου!:-)

Φυσικά και όλες περνάμε φάσεις και όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας περνάμε μία άσχημη κατάσταση (και 2 και 3... :( ) που μας κάνουν να βάζουμε τον εαυτό μας σε 2η μοίρα.

Αλλά, από προσωπική πείρα, όσες φορές άφησα τον εαυτό μου (ποτέ σε τόσο άσχημο σημείο όμως!), με "κατέβασε" ακόμα περισσότερο. Δηλαδή μιζέριαζα ακόμη περισσότερο και ένιωθα ακόμη πιο χάλια και δεν μπορούσα να εργοποιηθώ... :(

{..σιδερώνω...! :rolleyes:}

777885dugw57gt25.gif

Αυτή κι αν είναι σοφή κουβέντα Ρηνιώ και οι υπόλοιπες. Επειδή μάλλον εμένα βλέπεις Ειρήνη μου, να σου πω ότι είναι καθαρά θέμα αυτοεκτίμησης αυτό. Είναι πολλές οι φορές που νιώθω ότι άντε σιγά εμένα θα κοιτάνε ή ευκαιρία να μη με κοιτάνε (αν και πετυχαίνεις το αντίθετο). Είναι σαν να βάζεις αυτόματο πιλότο και αυτοεγκαταλείπεσαι. Για να καταλάβεις στις δύσκολες περιόδους (όπως αυτή που περνάω τώρα) τυχαίνει να μην κοιταχτώ στον καθρέπτη για μέεεερες.

Φρίκη το ξέρω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και αντοχή που τώρα δεν έχω......

Όμως ήδη νιώθω καλύτερα, γιατί με λίγη μπρίζα από εσάς το σπίτι μου είναι λίιιγο καλύτερο. Αρχίζω να προλαβαίνω τα μαγειρέματά μου και να οργανώνω καλύτερα το πρόγραμμά μου. Μία να καταφέρω να γίνω κι εγώ βρυκολακάκι, όπως η έταιρη μεταπτυχιακή της παρέας, γιατί η δική μου άδεια τελειώνει αλλά το διδακτορικό... βαλτώνει.

Ανέβα σε παρακαλώ! Η ψυχολογία σου είναι το Α & το Ω!

Το καημένο το κουφαράκι σου αξίζει τα καλύτερα και μόνο ΕΣΥ μπορείς να το βοηθήσεις σε αυτό!

Δεν χρειάζονται ούτε λαμέ μπλούζες ούτε βάψιμο λες και θα βγεις στην τηλεόραση!

Λίγα, απλά πραγματάκια, που θα κάνουν ΕΣΕΝΑ να νιώθεις καλύτερα. Είτε είναι ένα καλύτερο τζινάκι... είτε θα είναι λίγο απαλό κραγιόν στα χείλια και μία απλή κοτσιδούλα... απλά πραγματάκια που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα... :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...