Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γράψατε πάλι σελίδες,ένα 24ωρο έχω να μπω και πελάγωσα!

Ειμαστε στην 3η ημέρα της ίωσης και έχω φρικάρει!

Ηρθε ο γιατρός το βράδυ να δει το πιτσιρικά μου και ευτυχώς ακόμη δεν έχει κάνει κάποια επιπλοκή,καθαρή ίωση προς το παρόν.Με μάλωσε που τον έστειλά σχολείο αν και ήταν 2 εβδομάδες καλά και μου είπε να μην τον ξαναστείλω μέχρι το Πάσχα.Τί να κάνω βρε κορίτσια,είναι δυνατόν να τον κλείσω μέσα 1 μήνα?Θα τρελαθούμε όλοι!

Θα τον αφήσω να αναρρώσει πλήρως και θα τον στείλω και ο θεός βοηθός!Τελοσπάντων εγώ είμαι κάπως καλύτερα,κάνω λίγα δεκατα αλλά οκ!

Και αφού ένιωσα καλύτερα είπα να φροντίσω λίγο το σπιτι και τον εαυτό μου.

Εβαλα σκούπα ,μάζεψα το νεροχύτη,άλλαξα τα σεντόνια μας,αέρισα τα παπλώματα και τα υπνοδωμάτια,άλλαξα τις πετσέτες του προσώπου και έβαλα σε βραστό νερό τις οδοντόβουρτσές μας(όπως συμβούλεψε και η Ειρήνη).

Εκανα ένα ζεστό μπάνιο,έφιαξα τα μαλλάκια μου και περιποιήθηκα τα νύχια μου,δεν είναι βαμμένα, είναι όμως καθαρά και περιποιημένα.Εβαλα τραχανά με χυλοπίττες να φάμε το μεσημέρι και έφιαξα και ένα ζεστό τσαγάκι να το πιω όσο σας διαβάζω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο!

Ανεξάρτητα, να ξέρετε πως οι δουλειές δεν χρειάζονται πολυ χρόνο.

Οργανώστε στο μυαλό σας τι πρέπει να γίνει και μετά ξεκινήστε τις δουλειές σας χωρίς άλλες παρεμβολές. Έτσι θα ξεμπερδέψετε πολύ πιο γρήγορα και θα δείτε πως θα σας κάνει εντύπωση ακόμη και σας! ;)

Συμφωνω,όταν είμαι πιεσμένη από χρόνο είμαι πιο αποτελεσματική.Οργανώνομαι και πάω σφαίρα χωρίς να χαζολογάω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια!!!:D

τι κανετε:?:

αχχ τι επαθα χθες!και δεν μπορω να καταλαβω..πως γινεται καθε φορα, οταν το σπιτι ειναι καθαρο,ομορφο,συγυρισμενο να μην μας θυμαται ποτε κανεις! οποτε ομως εχει τα μαυρα του τα χαλια μας θυμουνται ΠΑΝΤΑ ολοι!!:?:

Χθες λοιπον το βραδακυ και ενω το σπιτι θυμιζε βομβαρδισμενο τοπιο, εβαλα τη μικρη για υπνο, ο αντρας μου ελειπε και σκεφτηκα ωραια επιτελους θα ξαπλωσω στον καναπε και θα ξεκουραστω! Δεν προλαβα να τελειωσω τη σκεψη μου κ μου ερχετε μηνυμα απο τον αντρα μου ¨αγαπη θα ερθω σπιτι σε 40 λεπτα περιπου με εναν συναδελφο μου¨!!!!!!!! Επαθα σοκ!!!!Δεν ηξερα πραγματικα απο που να ξεκινησω!!!

Εβαλα λοιπον την τουρμπο μηχανη εμπρος!!Και σε ρυθμους τροχαδι εκανα τα εξης :

± μαζεψα οτιδηποτε ασχετο με το χωρο σακακια,παντοφλες,τσαντες κ τα πηρα στο ενα δωματιο

±σκουπισα

±καθαρισα τα επιπλα με μαλακτικο για να μυριζει ομορφα

±ψευτο'σφουγγαρισα

±μαζεψα τα πλυμενα πιατα κ τα εβαλα στο ντουλαπι

±επλυνα τα λιγα απλυτα ποτηρια

±καθαρισα τους παγκους

±μαζεψα το υπνοδωματιο

±εστρωσα το κρεβατι

±ξεσκονισα τη συρταριερα

±εβαλα ενα ευκολο φαγητο

±αναψα κερακια

και ολα αυτα σε μολις 40 λεπτα!!!!!!!

ουφφφφ!!!τι περασα παλι η καημενηηηηηηη!!!!!!!!:tongue:

Ασιγύστο σπίτι μουσαφίρη περιμένει!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κοριτσοπαρέα :) Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, σήμερα μέχρι στιγμής δεν ανέβασα πυρετό ευτυχώς, έναν αποπροσανατολισμό όμως τον έχω..Σήμερα που μίλησα και με φίλους για το κάλεσμα στο πάρτι του μικρού, τα ίδια άκουσα, πυρετό μια εβδομάδα και βάλε..Τι μας ψεκάζουν ήθελα να 'ξερα! :mad:

Χριστιάνα με το καλό η βάφτισή σας! Κατ' αρχήν να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έχεις φωτογράφο (!!! ναι - ναι παθούσα :mad: ). Στις λύσεις με κάλυψε η Ειρήνη, κι εγώ τα ίδια θα σου πρότεινα, συν κάτι ακόμα: Υπάρχει περίπτωση να ταιριάξεις το χρώμα της βάφτισης και το ντεκόρ γενικά με το καφέ της κουρτίνας; Εμένα μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροζ με καφέ ή γαλάζιο με καφέ, και αν έχει τους ίδιους χρωματισμούς το τραπέζι των ευχών, οι κουρτίνες δεν θα δείχνουν παράταιρες..Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εφικτό αυτό, μια ιδέα λέω...Αλλιώς, μήπως να παρακαλέσεις τον ιδιοκτήτη να τις βγάλει τελείως;;

Κορίτσια θέλω κι εγώ επειγόντως τα φώτα σας!! Πάλι για τα δωράκια που θα δώσω στο πάρτι του μικρού πρόκειται, και χίλια συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είναι το πρώτο μας πάρτι και έχω αγχωθεί..Μου είπε σήμερα και ο άντρας μου ότι κάλεσε και κάποιους πελάτες του με τα παιδάκια τους και αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ!

Λοιπόν πήγα σήμερα στο Jumbo και πήρα:

Για τα κοριτσάκια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132008640&LastAdd=132008640

Και για τα αγοράκια http://www.kaboodle.com/reviews/play-doh-star-wars-the-clone-wars-stampers-with-ahoska-anakin

Και για τα πιο μεγάλα παιδάκια αυτά: http://www.playmobildirect.co.uk/playscheme.asp?brand=1&scheme=153

Επίσης πήρα μπαλόνια, με την πριγκίπισσα της Disney για τα κορίτσια και με τον Μακουίν για τα αγόρια. Αύριο θα πάρω από το Lidl και σοκολάτες Kinder.

Τώρα που γύρισα σπίτι και τα ξαναβλέπω όμως δεν με τρελαίνουν..Είδα και τα πάζλ που πρότεινε η Ειρήνη και πολύ μου άρεσαν, αλλά είναι μεγάλα και έχω αγοράσει μικρές σακούλες. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, στην τελική παίρνω μεγαλύτερες. Αχ σας παρακαλώ βρε κορίτσια, να σας πω ηλικίες/φύλο να μου πείτε κι εσείς μια ιδέα; Μήπως καλύτερα να πάρω διαφορετικό δώρο για κάθε παιδάκι;;

Έχουμε:

Αγόρια - 1 έτους, 3 ετών, 4 ετών, 7 ετών, 8 ετών.

Κορίτσια - 18 μηνών, 2 ετών, 4 ετών, 7 ετών.

Heeeeelpppp!!! :confused: :confused: Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Τα δωράκια που διάλεξες είναι υπέροχα!Να μην αλλάξεις τίποτα.Μου αρέσει που είναι αξιόλογα και δεν είναι κάτι κινέζικο που σε τρεις μέρες θα έχει χαλάσει και θα το πετάξουν.Βάλε μαζί από ένα μπαλόνι και καραμέλες ή σοκολατάκια,κάνε και ένα ωραίο αμπαλάζ με υφασμάτινες κορδελίτσες και είσαι οκ!Ασχολήσου με τα υπόλοιπα!:wink::-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μια απ`τα ιδια ειμαστε λοιπον!

ποσο κανει μια βαφη?να κανω εναν προχειρο υπολογισμο να δω αν με συμφερει!:tongue: κ καθε ποσο τα βαφεις εσυ περιπου?

παντως σε οσες ειπα πως σκεφτομαι να τα κανω βαφη μονη μου, μου ειπαν να μην το κανω γιατι θα βαρεθω.ασε που δεν ξερω κ τι χρωμα να διαλεξω!! αχ αχ!!

Και εγώ τα μαλλιά μου μόνη μου τα βάφω εδώ και πολλά χρόνια.Επειδή δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο απλά φωτίζω και ζεσταίνω λίγο το καστανό τους,βάζω ημιμόνιμη βαφή.Κοστίζει 8,50 ευρώ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη σκεφτηκα και εγω τη δευτερη και τριτη επιλογη που εγραψες!;)

Βρηκα ομως τωρα και αυτο και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα!!>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208944315846227&set=a.208941385846520.51710.100001919802033&type=3&theater

ειναι και οικονομικο και ταιριαζει κ με το θεμα μου!

πως θα τα κολλησω ομως στο κουρτινοξυλο για να μην μου πεσουν και κατω κ γινουμε κ ρεζιλι?:lol:

Πολύ ωραίος στολισμός!

Τι χρώματα θα έχεις στη βάπτιση?Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να τον παρακαλέσεις να τις βγάλει αλλιώς κάλυψε τις με τούλι και στολίδια τέτοιου τύπου όπως στη φωτό:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καταπληκτική δίαιτα!!!!!!!!

Ερώτηση:Οι Απόκριες πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το Πάσχα.Θα ξεστρώσετε χαλιά?Θα κάνετε Γενική?Στολίζετε το σπίτι με πασχαλινά άσχετα αν κάτω υπάρχει το χαλί?Σκέφτομαι να ξεστρώσω αλλά νωρίς δεν είναι?Τί να κάνω τί να κάνω πες τε καμια ιδέα.Επίσης τί δώρα κάνετε στους νονούς που φέρνουν τις λαμπάδες στα βαφτιστήρια?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν και πάντα ξέστρωνα το Πάσχα,ούτε πέρισυ ούτε φέτος θα ξεστρώσω.Θυμάμαι πέρισυ τη βραδιά της Αναστασης έκανε περισσότερο κρύο απ'ότι τα Χριστούγεννα.Πέρισυ πάντως είχα κάνει γενική κανονικά και απλά είχα αφήσει τις μοκέτες.Φέτος ανάλογα τα κουράγια μου,σίγουρα πάντως δεν θα ξεστρώσω.Στο σπίτι πάντα στολίζω με τις πιατέλες μου με τα γλυκά και τα αυγά, βάζω 2-3 κεράκια πασχαλινά και 1-2 διακοσμητικά.Σε κάποιο σπίτι είχα δει κρεμασμένα υφασμάτινα αυγουλάκια σε κλαδιά μέσα σε ένα μεγάλο βάζο.Μου αρεσε πολύ και ίσως το δοκιμάσω.Πάντα,όμως, στολίζω την μεγάλη Πέμπτη γιατί οι ημέρες πρίν το Πάσχα θεωρούνται πένθιμες και όχι χαρούμενες.

Στη νονά του μικρού δίνω πάντα ένα τσουρέκι και σε καλαθάκι ή σε μία πιατέλα της βάζω γλυκά και κουλούρια κάπως στολισμένα και πάντα της έδινα και ένα δωράκι συμβολικό,κάποιο κερί η πασχαλινό διακοσμητικό για το σπίτι.Φέτος έχει και μωράκι και δεν ξέρω τι να κάνω.

Γενικά πάντως δεν μου αρέσει να της δίνω ακριβά δώρα αυτές τις ημέρες γιατί έτσι αντιστρέφονται οι ρόλοι ,κατά τη γνώμη μου,και νιώθω ότι την υποχρεώνω να φέρνει και αυτή πιο ακριβά δώρα σαν νονά.Είμαστε και κολλητες και δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα δωράκια είναι φανταστικά άστα όπως είναι, κορίτσι.

Τώρα για το κορίτσι που προβληματίζεται με τις κουρτίνες του κέντρου (εκάι είναι το χρώμα; )

Αφού πληρώνεις το χώρο μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις να τις βγάλουν κι αν είναι και γνωστός ακόμη καλύτερα " Αχ ξέρετε έχω ένα κάλλο με το σετάρισμα και δε μου πάει το σκ....λι της κουρτίνας με το λαδί σωμόν της μπομπονιέρας. Μήπως να τις βγάζαμε για να μην πάθω εγκεφαλικό μέρες που είναι;"

Έχω επίσης, να προτείνω το εξής. Να μην κάνεις τίποτα. Αν βάλεις επάνω στολίδια, μπαλόνια κτλ θα τις ε, χμ αναδείξεις αντί να τις κρύψεις. Τράβα τες στην άκρη όσο γίνεται να μην φαίνονται και ξέχασέ τες. Κοίτα να ευχαριστηθείς το παιδάκι σου και τις υπόλοιπες ετοιμασίες και το πολύ πολύ βλέποντας το βίντεο να σκέφτεσαι "πω πω θυμάσαι κόλλημα που είχα φάει με τις κουρτίνες και μου χαλούσαν τη διάθεση τσάμπα. Μα τι γούστο κι αυτός ο χριστιανός".

Έχει πολλή δουλειά και έξοδα η βάπτιση μη χαλάς τη ζαχαρένια σου.

Χαλί δε βγαίνει μέχρι να ζεσταθεί ο καιρός για τα καλά (εμείς ακόμη κάτω κυλιόμαστε....). Τώρα για Πάσχα θα στολίσω λίγο πριν τη μεγαλοβδομάδα, λιτά κι απέριττα. Ο νονός μας είναι ο κουνιάδος μου,Πο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τα τυπικά. Πέρσι δεν του έκανα δώρο, φέτος προσανατολίζομαι σε φλιντζανάκι του εσπρέσσο που είναι λάτρης. Ένα όμως και περίεργο.

Επεξεργάστηκαν by miriki
χ

sbxre6a2f.png

Καλημέρα πέρα ως πέρα όμορφο παρεάκι!!! Πρώτη μέρα σήμερα που δεν αισθάνομαι άρρωστη...γιούπιιι!!! :D

Χριστιάνα, stafroditi, maraki, naya, χρύσα σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες για την απάντηση και έχετε δίκιο, πολύ βάση έδωσα στα δώρα, συμβολικά είναι στο κάτω-κάτω ;) Μόνο στα μεγάλα παιδάκια θα προσθέσω και μολύβια που μου άρεσε σαν ιδέα. Ουφ, τέλος με το θέμα..:)

g8Sbp2.png

Λοιπόν πήγα σήμερα στο Jumbo και πήρα:

Για τα κοριτσάκια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132008640&LastAdd=132008640

Και για τα αγοράκια http://www.kaboodle.com/reviews/play-doh-star-wars-the-clone-wars-stampers-with-ahoska-anakin

Και για τα πιο μεγάλα παιδάκια αυτά: http://www.playmobildirect.co.uk/playscheme.asp?brand=1&scheme=153

Επίσης πήρα μπαλόνια, με την πριγκίπισσα της Disney για τα κορίτσια και με τον Μακουίν για τα αγόρια. Αύριο θα πάρω από το Lidl και σοκολάτες Kinder.

Τώρα που γύρισα σπίτι και τα ξαναβλέπω όμως δεν με τρελαίνουν..Είδα και τα πάζλ που πρότεινε η Ειρήνη και πολύ μου άρεσαν, αλλά είναι μεγάλα και έχω αγοράσει μικρές σακούλες. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, στην τελική παίρνω μεγαλύτερες. Αχ σας παρακαλώ βρε κορίτσια, να σας πω ηλικίες/φύλο να μου πείτε κι εσείς μια ιδέα; Μήπως καλύτερα να πάρω διαφορετικό δώρο για κάθε παιδάκι;;

Έχουμε:

Αγόρια - 1 έτους, 3 ετών, 4 ετών, 7 ετών, 8 ετών.

Κορίτσια - 18 μηνών, 2 ετών, 4 ετών, 7 ετών.

Heeeeelpppp!!! :confused: :confused: Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Τα δωράκια σου μου αρέσουν. Σημασία έχει που θα χαρούν τα μικρά να πάρουν δωράκι, όχι τι θα πάρουν!

Αν τελικά τα αλλάξεις, για τα μεγαλύτερα παιδάκια δες:

1) Παζλ

2) DVD με καρτούν (κυρίως Gormiti, Transformers)

3) Μικροδωράκια με παραστάσεις των παραπάνω ηρώων

4) Μπουκαλάκια που κάνουν φούσκες

5) Lego (μικρά κουτάκια)

6) Σετ μαγειρικής και τόσα άλλα... μπορώ να σκεφτώ χιλιάδες! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τα δωράκια είναι φανταστικά άστα όπως είναι, κορίτσι.

Ο νονός μας είναι ο κουνιάδος μου,Πο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τα τυπικά. Πέρσι δεν του έκανα δώρο, φέτος προσανατολίζομαι σε φλιντζανάκι του εσπρέσσο που είναι λάτρης. Ένα όμως και περίεργο.

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι :)

πολύ ωραία η ιδέα σου για το δώρο του νονού, επίσης θα σου πρότεινα εναλλακτικά ένα καλάθι και μέσα να βάλεις διάφορες ποικιλίες εσπρέσσο..Ή αν έχει εσπρεσσομηχανή με κάψουλες από τις καινούργιες, να του αγοράσεις κάψουλες με διάφορες γεύσεις. Η nesspresso πχ. έχει μια πολύ όμορφη κασετίνα, και η dolce gusto έχει στο site της κάποιες γεύσεις που δεν τις πουλάει στα σούπερ μάρκετ... ;)

g8Sbp2.png

Αν τελικά τα αλλάξεις, για τα μεγαλύτερα παιδάκια δες:

1) Παζλ

2) DVD με καρτούν (κυρίως Gormiti, Transformers)

3) Μικροδωράκια με παραστάσεις των παραπάνω ηρώων

4) Μπουκαλάκια που κάνουν φούσκες

5) Lego (μικρά κουτάκια)

6) Σετ μαγειρικής και τόσα άλλα... μπορώ να σκεφτώ χιλιάδες! :tongue:

λες Ειρήνη μου;; κοίταξα τα παζλ εχθές, αλλά για μεγαλύτερα παιδιά, με περισσότερα κομμάτια ήταν κάπως πιο ακριβά :-( Θα κοιτάξω τα Lego όμως!

ευχαριστώ :)

g8Sbp2.png

λες Ειρήνη μου;; κοίταξα τα παζλ εχθές, αλλά για μεγαλύτερα παιδιά, με περισσότερα κομμάτια ήταν κάπως πιο ακριβά :-( Θα κοιτάξω τα Lego όμως!

ευχαριστώ :)

Κοίτα και για "ασχετα" δώρα.

Μια χρονια, που ειχα κανει διαφορετικα δωρα στο καθε παιδακι, ειχα αγορασει απο το Jumbo (για παιδακι 9 χρονών), ενα ρολοι τοίχου για παιδικο δωματιο, του Ολυμπιακου, που ηταν και η αγαπημενη ομαδα του παιδιου και το ειχα αγορασει 4?. Οι γονεις του το λατρεψαν και το εβαλαν στο δωματιο του μικρου και ο μικρος... υπερηφανευοταν!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

μου άνοιξες την όρεξη!!! μου αρέσει αυτό το φαγητάκι! ιδανικά συνδυάζεται και με ωραία χωριάτικη σαλάτα! ε ρεε τι πάθαμε πρωί πρωί.....

Και μένα από τα αγαπημένα μου! :tongue:

ρε κορίτσια με εντυπωσιάζεται! έχω άγνωστες λέξεις εγώ, τι είναι η τραπαρία? η οργάντζα επίσης δεν ξέρω ποια είναι (εννοώ να την ξεχωρίσω εάν δω πολλά υφάσματα μαζί).

χαχαχαχαχα!!!!!!!!! :lol::lol:

Μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...