Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα, κοριτσάκια, από ένα όρθιο (καθιστό, για την ακρίβεια) πτώμα! Σας διαβάζω, όχι συχνά, για να πω την αλήθεια, αλλά όταν κάθομαι κάνω υπερωρίες και σας προλαβαίνω κι έτσι δεν έχω χάσει τίποτα. Στο εξής, ελπίζω να δηλώνω συχνότερα παρουσία ;).

Είχα το Δαφνάκι άρρωστο τη βδομάδα που πέρασε και ζορίστηκα αρκετά. Και τον τέλειο καιρό του Σ/Κ έχασα και στο σπίτι δεν μ' άφηνε να κάνω και πολλά, αφού είχε λαλήσει κι αυτή η καημένη κλεισμένη μέσα τόσες μέρες. Εγώ τουλάχιστον πήγαινα στη δουλειά (όπως βλέπετε ήταν πολύ ψηλά ο πήχης της διασκέδασης αυτή την εβδομάδα :tongue:)

Διαβάζω με ενδιαφέρον τα σχετικά με τα παιδικά πάρτι και κεράσματα γιατί έχουμε κι εμείς γενέθλια σε λίγο καιρό και μαζεύω ιδέες. Μου άρεσε πολύ η ιδέα των cupcakes της Georgina για τον παιδικό και τα σκεφτόμουν έτσι κάπως "περιποιημένα", τυλιγμένα σε όμορφη συσκευασία με χαρούμενο καρτελάκι με το όνομα του κάθε παιδιού να κρέμεται από χρωματιστά σχοινάκια στο καθένα μαζί με κάποιο μικρό, συμβολικό, όπως είπατε, δωράκι. Πάρτι με τούρτα και τα συναφή θα κάνουμε στο σπίτι καθώς στην παρέα "ηρθαν" μετά τη Δάφνη ούτε ένα ούτε δύο αλλά 6 παρακαλώ νέα μέλη, οπότε αποκτήσαμε μεγάλο κύκλο!

Επίσης, τον καημό με τα κιλά τον κουβαλάω κι εγώ. Κολλημένη στα 52 :mad:. Τα 50 είναι δικά μου, ρε παιδιά.Τα υπόλοιπα 2 οποιανής είναι, παρακαλώ, να τα πάρει πίσω πάραυτα :tongue:! Α, και mirtoula, επειδή καπου πήρε το μάτι μου ότι αναρωτιόσουνα για το μικρό στήθος, να σου πω ότι, δυστυχώς, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, μετά από μία εγκυμοσύνη κι έναν μακροχρόνιο θηλασμό, κι αυτό μπορεί να πάθει μεγάλη νίλα :cool::mad:. Τουλάχιστον, επανήλθε τελείως η κοιλιά (όχι χωρίς κόπο) και δεν απέκτησα ραγάδες-σουβενίρ.

Στο σπιτάκι μου, τέλος, κάνω μικρές αλλά αποτελεσματικές "επιθέσεις" και περιμένω, όπως διάβασα να προτείνει και το Ειρηνάκι κάπου, την άδεια μου του Πάσχα για να κάνω ένα σαρωτικό πέρασμα που ελπίζω ότι θα με βοηθήσει στο εξής να είμαι πιο οργανωμένη και άρα πιο ήρεμη.

Σας καληνυχτώ και σας γλυκοφιλώ, εμπνευστικό μου παρεάκι :P:p!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!:D

τι κανετε:?:

αχχ τι επαθα χθες!και δεν μπορω να καταλαβω..πως γινεται καθε φορα, οταν το σπιτι ειναι καθαρο,ομορφο,συγυρισμενο να μην μας θυμαται ποτε κανεις! οποτε ομως εχει τα μαυρα του τα χαλια μας θυμουνται ΠΑΝΤΑ ολοι!!:?:

Χθες λοιπον το βραδακυ και ενω το σπιτι θυμιζε βομβαρδισμενο τοπιο, εβαλα τη μικρη για υπνο, ο αντρας μου ελειπε και σκεφτηκα ωραια επιτελους θα ξαπλωσω στον καναπε και θα ξεκουραστω! Δεν προλαβα να τελειωσω τη σκεψη μου κ μου ερχετε μηνυμα απο τον αντρα μου ¨αγαπη θα ερθω σπιτι σε 40 λεπτα περιπου με εναν συναδελφο μου¨!!!!!!!! Επαθα σοκ!!!!Δεν ηξερα πραγματικα απο που να ξεκινησω!!!

Εβαλα λοιπον την τουρμπο μηχανη εμπρος!!Και σε ρυθμους τροχαδι εκανα τα εξης :

± μαζεψα οτιδηποτε ασχετο με το χωρο σακακια,παντοφλες,τσαντες κ τα πηρα στο ενα δωματιο

±σκουπισα

±καθαρισα τα επιπλα με μαλακτικο για να μυριζει ομορφα

±ψευτο'σφουγγαρισα

±μαζεψα τα πλυμενα πιατα κ τα εβαλα στο ντουλαπι

±επλυνα τα λιγα απλυτα ποτηρια

±καθαρισα τους παγκους

±μαζεψα το υπνοδωματιο

±εστρωσα το κρεβατι

±ξεσκονισα τη συρταριερα

±εβαλα ενα ευκολο φαγητο

±αναψα κερακια

και ολα αυτα σε μολις 40 λεπτα!!!!!!!

ουφφφφ!!!τι περασα παλι η καημενηηηηηηη!!!!!!!!:tongue:

Μαριλου και Τζωρτζινα!Ευχαριστω καταρχην που μου ειπατε και εσεις την αποψη σας!Ηθελα να σας πω πως και σε εμενα αρεσει ο συνδιασμος καφε'ροζ,,μονο που η συγκεκριμενη κουρτινα δεν ειναι ακριβως καφε! ειναι πορτοκαλο:καφε να το πω:?: απροσδιοριστο χρωμα!!:rolleyes: ασχημο πολυ και ντρεπομαι να πω στον ιδιοκτητη να της βγαλει γιατι ειναι γνωστος του αντρα μου!!

Μαριλου!Μου αρεσανε τα δωρακια που πηρες! Αν τα φτιαξεις με καραμελιτσε, κανα μολυβακι και τετοια θα ειναι μια χαρα! Και μην αγχωνεσαι για την ηλικια! Εχω εναν ξαδερφουλι μικρο 8 ετων κ καποιες φορες του περνω αυτα τα παιδογευματα απο τα γνωστα φαστουνταδικα και ξερεις συνηθως τετοια δωρακια εχουνε μεσα και παντα του αρεσουνε πολυ και παιζει με αυτα!οποτε πιστευω πως σε ολα τα παιδια θα αρεσουνε!;)

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??

μαριλου μια χαρα ειναι τα δωρακια. ειναι αλλωστε συμβολικα. εγω στον παιδικο αποφασισα τλκ να φτιαξω κεκακια και να τα βαλω σε ωραια σακουλακια με το ονομα της μικρης μου απεξω ωστε να ξερουν οι γονεις που θα τα παρουν απο ποιο παιδακι ειναι. πολλες φορες βαλουν γλυκακια οι δασκαλες στο σχολειο και δεν ξερω ποιος γιορταζε.τουρτα θα της στειλω του χρονου που θαναι πιο μεγαλα και θα τρωνε ολα σιγουρα.

στο σπιτι λεω να της κανω παρτακι με λιγοτερα ατομα απο περισυ , εννοω χωρις καποιους θειους/θειες που τους καλεσαμε αναγκαστικα και μονο προβλημα δημιουργουσαν!!!:mad::-xφετος μονο γονεις με παιδακια.

λεω σημερα να ξεκινησω τα ντουλαπια της κουζινας. να βγαζω, να καθαριζω και να τακτοποιω. εχω βαλει στοχο μεχρι το τελος μαρτη να τελειωσω οολα τα εσωτερικα και να ειναι τακτοποιημενα και μετα να κανω μια καλη καλη καθαριοτητα μιας και εχω και τα γενεθλια της μικρης μετα το πασχα. μακια

Λοιπόν πήγα σήμερα στο Jumbo και πήρα:

Για τα κοριτσάκια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132008640&LastAdd=132008640

Και για τα αγοράκια http://www.kaboodle.com/reviews/play-doh-star-wars-the-clone-wars-stampers-with-ahoska-anakin

Και για τα πιο μεγάλα παιδάκια αυτά: http://www.playmobildirect.co.uk/playscheme.asp?brand=1&scheme=153

Επίσης πήρα μπαλόνια, με την πριγκίπισσα της Disney για τα κορίτσια και με τον Μακουίν για τα αγόρια. Αύριο θα πάρω από το Lidl και σοκολάτες Kinder.

Τώρα που γύρισα σπίτι και τα ξαναβλέπω όμως δεν με τρελαίνουν..Είδα και τα πάζλ που πρότεινε η Ειρήνη και πολύ μου άρεσαν, αλλά είναι μεγάλα και έχω αγοράσει μικρές σακούλες. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, στην τελική παίρνω μεγαλύτερες. Αχ σας παρακαλώ βρε κορίτσια, να σας πω ηλικίες/φύλο να μου πείτε κι εσείς μια ιδέα; Μήπως καλύτερα να πάρω διαφορετικό δώρο για κάθε παιδάκι;;

Έχουμε:

Αγόρια - 1 έτους, 3 ετών, 4 ετών, 7 ετών, 8 ετών.

Κορίτσια - 18 μηνών, 2 ετών, 4 ετών, 7 ετών.

Heeeeelpppp!!! :confused: :confused: Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Καλημέρα . Να σου πω εγώ που τα παιδάκια μου είναι πάνω κάτω στην ηλικία των 7-8 τα playmobil είναι από τα καλύτερα δωράκια και τα play doh επίσης για τα μικρότερα . Τα δικά μου παιδάκια θα τα τιμούσαν τα δωράκια σου σε όποια ηλικία και να ήταν . Είναι υπέροχα όλα μια χαρά το σκέφτηκες !!!! Και αν βάλεις από ότι κατάλαβα στα σακουλάκια και σοκολατίτσες , καραμελίτσες και κανένα μπαλόνι είναι υπερπλήρες το δωράκι για το κάθε παιδάκι . Μην πάρεις κάτι άλλο κατα την ταπεινή μου γνώμη εξάλλου ο/η εορτάζων/ουσα έχει την τιμητική του/της , τα δωράκια στους καλεσμένους έχουν γίνει μόδα και δεν ξέρω πως .... Το κέρασμα είναι αυτό που ουσιαστικά πρέπει να κάνει αυτός/ή που καλεί . Τέλος πάντων τα παιδάκια χαίρονται με αυτά και αυτό είναι που έχει σημασία . Αααα να σου πω ότι είναι ωραίο να βάλεις το όνομα του κάθε παιδιού στο δωράκι που θα του δώσετε γιατί έτσι γίνεται πιο προσωπικό το ευχαριστώ , γιατί θεωρώ πως είναι και ένα μέρος να πεις ευχαριστώ στα παιδάκια που είναι καλεσμένα . Εμένα μου άρεσαν πολύ τα δωράκια που πήρες ΜΗΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.....

Διαφημίσεις

αχ κοριτσάκια καλά κάνετε και με "μαλώνετε" για τους ρυθμούς μου αλλά είδα ότι κάποια πράγματα όταν τα αφήνω για όταν υπάρχει πράγματι χρόνος, δε γίνονται ποτέ...

Τη φριτέζα πάντως μετά από αυτό σίγουρα δε θα την ξαναφήσω λερωμένη!! (η οποία παρεπιπτοντως ακόμα στον πάγκο είναι μια που χθες ήμουν ελάχιστα σπίτι :().

Εκανα της φίλης μου ένα μανικιούρ.... μα ένα μανικιούρ!!Το ζήλεψα! :lol::lol:

Αχ βρε κορίτσια ζηλεύω... Εγώ πήγαινα κέντρο παλιά και έκανα νύχια κτλ αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω.... Βλέπω αρκετές κοπέλες από Θεσσαλονίκη εδώ, έχετε καμια κοπέλα να μου προτίνετε που να έρχετε σπίτι???

Χριστιάνα για τις κουρτίνες που λες, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να καρφιτσωσεις πάνω διακοσμητικά σχετικά με το θέμα της βάφτισης.

Αχ τώρα είδα και τις προτάσεις των κοριτσιών. Και η ιδέα με τα μπαλόνια της Ειρήνης πολύ μου άρεσε (αν βολευεί βέβαια και ο χώρος).

Μαριλού κι εμένα μου άρεσαν τα δωράκια που διάλεξες (αν και δεν εχω εμπειρια στο θέμα), μην πολυσκας με αυτά, το θέμα ειναι να περασετε όλοι καλα και να το εφχαριστηθείτε!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας άφησα απο χθες μόνες αλλά δούλευα! Δούλευα τρελά! ;) Και τώρα το πρωί, μόλις τελείωσα, είχα μια φίλη εδώ και της έκανα ένα ημι-μόνιμο! ;)

Πάω στο face να βάλω την προσφορά για τον μήνα Μάρτιο και επανέρχομαι! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου αν όπως κατάλαβα τη ριζούλα την βάφεις μόνη σου πες μου σε παρακαλώ τι μπογια παίρνεις γιατί θέλω και γω να σταματήσω το κομμωτήριο για τη ρίζα. Εχω ακούσει κάτι για βαφή - αφρό που απλώνεται εύκολα, μήπως παίρνεις κάτι τέτοιο??

Μυρτούλα μου,

Αγοράζω μία βαφή που λέγεται PALETTE από το σούπερ μάρκετ ή από καταστήματα καλλυντικών και είναι πάμφθηνη. Κοστίζει περίπου 3,80 και αφού κάνω μόνο ρίζα αγοράζω 1 μόνο βαφή!

Σκέψου τι απίστευτη οικονομία κάνω! Ανταύγιες μία φορά στις 5 μήνες και βαφή (κόστος 4 ?) κάθε ενάμιση μήνα.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!

Να μαι και γω κοριτσάκια μου.

Φάγαμε, έκανα τηγανιτές πατατούλες με κεφτεδάκια.... (μιαμ μιαμ....) και τώρα διαβάζει το φιογκάκι!

Μάζεψα νεροχύτη, τραπέζι, τα πάντα και τώρα διαβάζουμε... ;)

μου άνοιξες την όρεξη!!! μου αρέσει αυτό το φαγητάκι! ιδανικά συνδυάζεται και με ωραία χωριάτικη σαλάτα! ε ρεε τι πάθαμε πρωί πρωί.....

Αν κατάλαβα καλά είναι σε εσωτερικό χώρο και θέλεις να τις καλύψεις . Προτείνω να πάρεις τούλι ή οργάντζα και να κρεμάσεις στο κουρτινόξυλο με ανάλογο τρόπο , π.χ. να τραβήξεις τις σκούρες κουρτίνες και να τις τοποθετήσεις σαν τραπαρία και να βάλεις από επάνω τούλι ή οργάντζα όπως είπα και πριν ...

ρε κορίτσια με εντυπωσιάζεται! έχω άγνωστες λέξεις εγώ, τι είναι η τραπαρία? η οργάντζα επίσης δεν ξέρω ποια είναι (εννοώ να την ξεχωρίσω εάν δω πολλά υφάσματα μαζί).

Εγώ πάλι κάτι τέτοια δεν τα βλέπω ούτε πολυασχολούμαι. Αλλά αν σε χαλάει Χριστιάννα μου ακούστηκαν κι άλλες ιδέες. Μην αναλωθείς, ξοδευτείς για αυτό όμως, δεν αξίζει!!!

Για φωτογράφο που αναφέρατε εγώ δεν είχα ούτε όταν βάφτισα τη μικρή μου, ούτε όταν έγινα νονά. Είχαν αναλάβει φίλοι και το αποτέλεσμα ήταν μια χαρά!

Κορίσια όλες εσεις που μιλάτε για σιδέρωμα, στίβες ασιδέρωτα κλπ. πάρτε στεγνωτήριο και θα ΣΩΘΕΙΤΕ!!Εγω σώθηκα με το στεγνωτήριο, απορώ πώς ζούσα πριν χωρίς αυτό, το σίδερό μου έχει πέσει σε αχρηστία λέμε....μην το αργείτε καθόλου!

αχ ρε συ, δεν έχω χώρο!! και πλέον έχω πλυντήριο που ανοίγει από επάνω οπότε δεν γίνεται πια να τα βάλω το ένα πάνω στο άλλο. Κακώς που δεν το πήρα τότε που μου λέγανε να μου το κάνουν δώρο, το μετανιώνω κάθε που απλώνω βραδιάτικα μέσα στο κρύο ή πάνω στα καλοριφέρ....

Γεια σας και από εμένα! Αν και σας διαβάζω τακτικά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα σας..Αλλά ήρθε η ώρα.. Θα ήθελα να αρωματίσω τα συρτάρια των ρούχων με κάτι φυσικό (εννοώ όχι αυτά τα φακελάκια που κυκλοφορούν).. Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια πρόταση θα υπάρχει:D!

λεβάντα σε πουγκάκια, κανέλα, ή σαπουνάκια

πάω για δουλίτσα κι επανέρχομαι!

Καλησπέρα, κοριτσάκια, από ένα όρθιο (καθιστό, για την ακρίβεια) πτώμα! Σας διαβάζω, όχι συχνά, για να πω την αλήθεια, αλλά όταν κάθομαι κάνω υπερωρίες και σας προλαβαίνω κι έτσι δεν έχω χάσει τίποτα. Στο εξής, ελπίζω να δηλώνω συχνότερα παρουσία ;).

Οποτε μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι!

Τουλάχιστον, επανήλθε τελείως η κοιλιά (όχι χωρίς κόπο) και δεν απέκτησα ραγάδες-σουβενίρ.

Αχ.... ζηλεύω!

Σας καληνυχτώ και σας γλυκοφιλώ, εμπνευστικό μου παρεάκι :P:p!

Να προσέχεις το κουφαράκι σου καλό μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

και ολα αυτα σε μολις 40 λεπτα!!!!!!!

ουφφφφ!!!τι περασα παλι η καημενηηηηηηη!!!!!!!!:tongue:

Μπράβο!

Ανεξάρτητα, να ξέρετε πως οι δουλειές δεν χρειάζονται πολυ χρόνο.

Οργανώστε στο μυαλό σας τι πρέπει να γίνει και μετά ξεκινήστε τις δουλειές σας χωρίς άλλες παρεμβολές. Έτσι θα ξεμπερδέψετε πολύ πιο γρήγορα και θα δείτε πως θα σας κάνει εντύπωση ακόμη και σας! ;)

777885dugw57gt25.gif

στο σπιτι λεω να της κανω παρτακι με λιγοτερα ατομα απο περισυ , εννοω χωρις καποιους θειους/θειες που τους καλεσαμε αναγκαστικα και μονο προβλημα δημιουργουσαν!!

Σε νιώθω... :rolleyes: και μεις μαζευομαστε πολλα άτομα!

777885dugw57gt25.gif

αχ κοριτσάκια καλά κάνετε και με "μαλώνετε" για τους ρυθμούς μου αλλά είδα ότι κάποια πράγματα όταν τα αφήνω για όταν υπάρχει πράγματι χρόνος, δε γίνονται ποτέ...

Τη φριτέζα πάντως μετά από αυτό σίγουρα δε θα την ξαναφήσω λερωμένη!! (η οποία παρεπιπτοντως ακόμα στον πάγκο είναι μια που χθες ήμουν ελάχιστα σπίτι :().

Σε νιώθω. Θα δεις όμως, σιγά-σιγά όσο οργανώνεσαι, πως στο μυαλό σου θα ξεχωρίσεις ποιες δουλειές πρέπει να κάνεις άμεσα και ποιες μπορείς να αφήνεις στη μέση. Το κάνω και γω αυτό αλλά σε δουλειές που "με παίρνει".... :tongue:

Αχ βρε κορίτσια ζηλεύω... Εγώ πήγαινα κέντρο παλιά και έκανα νύχια κτλ αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω.... Βλέπω αρκετές κοπέλες από Θεσσαλονίκη εδώ, έχετε καμια κοπέλα να μου προτίνετε που να έρχετε σπίτι???

Δυστυχώς... μόνο εδώ στην Αθήνα ξέρω... :(

777885dugw57gt25.gif

Να πω κάτι που με προβληματίζει τελευταία... με όλα αυτά που ζούμε... και άλλα χειρότερα που ακούμε... ακόμα και βλέποντας το Αλ Τσαντίρι που από τη μία γελάω και από την άλλη κλαίω...

κοιτάω το σπίτι μου... και σκέφτομαι ότι αν πρόκειται να μετακομίσω (σε άλλη χώρα όχι στην παραπάνω ρούγα)... υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν θα μπορέσω (ή δεν θα πρέπει) να πάρω μαζί μου και στεναχωριέμαι... όσο γεμάτα και αν είναι τα σπίτια μας... και όσο και αν λέει η Ειρήνη να πετάξουμε... το σπίτι μας είναι και το σύνολο των πραγμάτων που κρύβει...

πράγματα που εκ πρώτης άποψης είναι χαζά/περιττά αλλά τα κρατάμε για δικούς μας λόγους και για τον απλό λόγο ότι είναι το σπίτι μας... και στο σπίτι μας θα έχει πάντα θέση....

Αχ Τζορτζίνι μου...

Το ξέρεις πως σε νιώθω.... :rolleyes:.

Και υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα ίσως να σου πω για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα αλλά δεν θα το κάνω. Θα σου πω μόνο το εξής:

Εμάς, που ο θάνατος έχει χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού μας και ξέρουμε, μας αφορά μόνο το να είμαστε μαζί με την οικογένεια μας. Άσε τα πράγματα, άσε τα αναμνηστικά (όχι πως κι αυτά δεν παίζουν το ρόλο τους)... Αν συμβεί κάτι τέτοιο, να αποφασίσετε πως πρέπει να φύγετε, μόνο το να είστε όλοι μαζί κάπου καλύτερα. Τίποτα άλλο δεν θα σε νοιάξει... ;););)

777885dugw57gt25.gif

Και σήμερα το πρόγραμμα δεν λέει για πολλές δουλίτσες...:tongue:

1) Αποστείρωσα τα υλικά μου

2) Έβαλα σπανακόρυζο να γίνεται

3) Τακτοποίησα τα λεμονάκια που μου έστειλε η φίλη μου

4) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

5) Πέρασα με το βιτεξάκι τα διάφορα μπουκαλάκια που έχω στο λουτρό, μέσα στο καλαθάκι μου...

Φιλάκια!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...