Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μου αν όπως κατάλαβα τη ριζούλα την βάφεις μόνη σου πες μου σε παρακαλώ τι μπογια παίρνεις γιατί θέλω και γω να σταματήσω το κομμωτήριο για τη ρίζα. Εχω ακούσει κάτι για βαφή - αφρό που απλώνεται εύκολα, μήπως παίρνεις κάτι τέτοιο??

Ετσι ακριβώς Μυρτούλα μου.

Και τώρα, είχα το θράσος, η αθεόφοβη (!) να περάσω ρίζω πάνω από... ανταύγιες!!! Θράσος κύριοι... θράσος! Αλλα και βαριόμουν να πάω στο κομμωτήριο και τα λεφτά δεν είχα! Οπότε το τόλμησα και... νίκησα!!! :tongue::tongue:

Τι μαλλιά εχεις? Το φυσικό σου? Τι βαφή κάνεις?

Εγώ, πάντα, προτιμώ την "παραδοσιακή" βαφή. Δεν παίρνω αφρό ή χρωμοσαμπουάν γιατί θέλω εγγυημένο αποτέλεσμα και επειδή στο μαλλί μου δεν έχω δοκιμάσει άλλου τύπου βαφή, δεν τολμω μήπως και δεν "πιάσει"..:rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίσια όλες εσεις που μιλάτε για σιδέρωμα, στίβες ασιδέρωτα κλπ. πάρτε στεγνωτήριο και θα ΣΩΘΕΙΤΕ!!Εγω σώθηκα με το στεγνωτήριο, απορώ πώς ζούσα πριν χωρίς αυτό, το σίδερό μου έχει πέσει σε αχρηστία λέμε....μην το αργείτε καθόλου!

Δυστυχώς.. δεν υπάρχει το χρήμα! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και από εμένα! Αν και σας διαβάζω τακτικά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα σας..Αλλά ήρθε η ώρα.. Θα ήθελα να αρωματίσω τα συρτάρια των ρούχων με κάτι φυσικό (εννοώ όχι αυτά τα φακελάκια που κυκλοφορούν).. Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια πρόταση θα υπάρχει:D!

Καλώς το! Καλώς ήρθες! ;)

Σου προτείνω (για φυσικό αποτέλεσμα):

1) Βανίλια

2) Χαμομήλι (βαλμένο σε πουγκάκι)

3) Αποξηραμένη λεβάντα (σε πουγκάκι)

4) Κανέλλα

Φιλάκια!

777885dugw57gt25.gif

Ετσι ακριβώς Μυρτούλα μου.

Και τώρα, είχα το θράσος, η αθεόφοβη (!) να περάσω ρίζω πάνω από... ανταύγιες!!! Θράσος κύριοι... θράσος! Αλλα και βαριόμουν να πάω στο κομμωτήριο και τα λεφτά δεν είχα! Οπότε το τόλμησα και... νίκησα!!! :tongue::tongue:

σκεφτομαι κ εγω να ξεκινησω να τα βαφω μονη μου. δινω στο κομμωτηριο 120? καθε φορα [ανταυγειες,κουρεμα,λουσιμο,ισιωμα] και νομιζω πως ειναι πολλα..

το προβλημα ειναι οτι τα μαλλια μου μεγαλωνουν πολυ γρηγορα οποτε λιγοτερο απο μηνα θα πρεπει να τα βαφω και βαριεμαι, ενω με τις ανταυγειες και 4 μηνες να τα αφησω δεν φαινεται κ τοσο ασχημο..

να το τολμησω αραγε?:cool:

Διαφημίσεις

Τι μαλλιά εχεις? Το φυσικό σου? Τι βαφή κάνεις?

Τους τελευταίους μήνες - γιατί παλιά είχα ανταύγιες, ξανθό κλπ-κάνω χρωματάκι κοντά στο φυσικό μου πάντα σε κομμωτήριο όμως. Φτάνει όμως με τα 30άρια κάθε τρεις και μια, θα επιχειρήσω και γω ρίζα στο σπίτι. Αφού δεν κάνω μεγάλη αλλαγή πιστεύω ότι δεν μπορεί να πάει στραβα....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

σκεφτομαι κ εγω να ξεκινησω να τα βαφω μονη μου. δινω στο κομμωτηριο 120? καθε φορα [ανταυγειες,κουρεμα,λουσιμο,ισιωμα] και νομιζω πως ειναι πολλα..

το προβλημα ειναι οτι τα μαλλια μου μεγαλωνουν πολυ γρηγορα οποτε λιγοτερο απο μηνα θα πρεπει να τα βαφω και βαριεμαι, ενω με τις ανταυγειες και 4 μηνες να τα αφησω δεν φαινεται κ τοσο ασχημο..

να το τολμησω αραγε?:cool:

Και μένα ακριβώς έτσι Χριστιάνα μου.

Τα μαλλιά μου μακραίνουν πολύ γρήγορα και φαίνονται άσχημα στη ρίζα. Γι' αυτό αποφάσισα να περνάω μόνη μου τη ρίζα με απλή βαφή ώστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά επειδή ανταύγιες θα κάνω 1 φορά κάθε 5 μήνες. Οπότε συμφέρει οικονομικά αλλά και θα φαινεται ωραίο το κεφαλάκι μου και όχι με μια ρίζα μέχρι τα γόνατα!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Και μένα ακριβώς έτσι Χριστιάνα μου.

Τα μαλλιά μου μακραίνουν πολύ γρήγορα και φαίνονται άσχημα στη ρίζα. Γι' αυτό αποφάσισα να περνάω μόνη μου τη ρίζα με απλή βαφή ώστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά επειδή ανταύγιες θα κάνω 1 φορά κάθε 5 μήνες. Οπότε συμφέρει οικονομικά αλλά και θα φαινεται ωραίο το κεφαλάκι μου και όχι με μια ρίζα μέχρι τα γόνατα!!! :lol::lol:

μια απ`τα ιδια ειμαστε λοιπον!

ποσο κανει μια βαφη?να κανω εναν προχειρο υπολογισμο να δω αν με συμφερει!:tongue: κ καθε ποσο τα βαφεις εσυ περιπου?

παντως σε οσες ειπα πως σκεφτομαι να τα κανω βαφη μονη μου, μου ειπαν να μην το κανω γιατι θα βαρεθω.ασε που δεν ξερω κ τι χρωμα να διαλεξω!! αχ αχ!!

Κορίσια όλες εσεις που μιλάτε για σιδέρωμα, στίβες ασιδέρωτα κλπ. πάρτε στεγνωτήριο και θα ΣΩΘΕΙΤΕ!!Εγω σώθηκα με το στεγνωτήριο, απορώ πώς ζούσα πριν χωρίς αυτό, το σίδερό μου έχει πέσει σε αχρηστία λέμε....μην το αργείτε καθόλου!

Mirtoula...εγώ έχω στεγνωτήριο...αλλά ενώ το σίδερο έχει μειωθεί, δεν μπορώ να πω ότι εξαφανίστηκε τελείως!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ερώτηση:Οι Απόκριες πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το Πάσχα.Θα ξεστρώσετε χαλιά?Θα κάνετε Γενική?Στολίζετε το σπίτι με πασχαλινά άσχετα αν κάτω υπάρχει το χαλί?Σκέφτομαι να ξεστρώσω αλλά νωρίς δεν είναι?Τί να κάνω τί να κάνω πες τε καμια ιδέα.Επίσης τί δώρα κάνετε στους νονούς που φέρνουν τις λαμπάδες στα βαφτιστήρια?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για ξέστρωμα δεν το σκέφτομαι ακόμα...καθότι τα μικρά τέρατα κάτω παίζουν και κυλιούνται...

Καθάρισμα ναι...αλλά όχι με την έννοια πλακώνομαι και βγαίνω γκολ... και πάλι εξαρτάται πολύ από τον καιρό...

Τα πασχαλινά μου είναι στην κούτα στο υπόγειο... κάποια στιγμή πρέπει να τα φέρω...

έχω ένα ωραίο κόκκινο κερί σε σχήμα αυγού μέσα σε ένα γυάλινο βάζο...

ένα λαγουδάκι...μπισκοτοθήκη...

μία αυγοθήκη...

και ένα στεφάνι με πράσινα αυγά και φτερά που κρεμάω στην εξώπορτα και γίνεται πανικός... υπάρχει περίπτωση να έχω και άλλα και να τα έχω ξεχάσει...ή να μην βγουν λόγω παιδιών...

Συγνώμη αλλά στους νονούς δεν κάνω δώρο πλέον... στα πιτσιρίκια τους σίγουρα...

σταθερή αξία τσουρέκι...πασχαλινό αυγό και κάτι σε παιχνίδι ή σε βιβλίο...

Παλιότερα οι νονοί έπαιρναν κάποιο διακοσμητικό για το σπίτι... ή καλαθάκι με μπισκοτάκια...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι που με προβληματίζει τελευταία... με όλα αυτά που ζούμε... και άλλα χειρότερα που ακούμε... ακόμα και βλέποντας το Αλ Τσαντίρι που από τη μία γελάω και από την άλλη κλαίω...

κοιτάω το σπίτι μου... και σκέφτομαι ότι αν πρόκειται να μετακομίσω (σε άλλη χώρα όχι στην παραπάνω ρούγα)... υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν θα μπορέσω (ή δεν θα πρέπει) να πάρω μαζί μου και στεναχωριέμαι... όσο γεμάτα και αν είναι τα σπίτια μας... και όσο και αν λέει η Ειρήνη να πετάξουμε... το σπίτι μας είναι και το σύνολο των πραγμάτων που κρύβει...

πράγματα που εκ πρώτης άποψης είναι χαζά/περιττά αλλά τα κρατάμε για δικούς μας λόγους και για τον απλό λόγο ότι είναι το σπίτι μας... και στο σπίτι μας θα έχει πάντα θέση....

beSZp2.pngdsR5p2.png

Mirtoula...εγώ έχω στεγνωτήριο...αλλά ενώ το σίδερο έχει μειωθεί, δεν μπορώ να πω ότι εξαφανίστηκε τελείως!

Μπα το δικό μου εξαφανίστηκε!Μόνο τα πουκάμισα του συζύγου, τα υπόλοιπα τα βγάζει τόσο ωραία που δεν χρειάζονται τίποτα!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κοριτσοπαρέα :) Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, σήμερα μέχρι στιγμής δεν ανέβασα πυρετό ευτυχώς, έναν αποπροσανατολισμό όμως τον έχω..Σήμερα που μίλησα και με φίλους για το κάλεσμα στο πάρτι του μικρού, τα ίδια άκουσα, πυρετό μια εβδομάδα και βάλε..Τι μας ψεκάζουν ήθελα να 'ξερα! :mad:

Το προβλημα ειναι οι κουρτινες:!: Απο μεσα εχει λευκες λεπτες.οκ μεχρι εδω. εχει ομως κ τις αλλες τις χοντρες για τον ηλιο που ειναι απαισιες κοριτσια!!ενα χρωμα καφε-σκατουλι!!:mad:

Χριστιάνα με το καλό η βάφτισή σας! Κατ' αρχήν να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έχεις φωτογράφο (!!! ναι - ναι παθούσα :mad: ). Στις λύσεις με κάλυψε η Ειρήνη, κι εγώ τα ίδια θα σου πρότεινα, συν κάτι ακόμα: Υπάρχει περίπτωση να ταιριάξεις το χρώμα της βάφτισης και το ντεκόρ γενικά με το καφέ της κουρτίνας; Εμένα μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροζ με καφέ ή γαλάζιο με καφέ, και αν έχει τους ίδιους χρωματισμούς το τραπέζι των ευχών, οι κουρτίνες δεν θα δείχνουν παράταιρες..Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εφικτό αυτό, μια ιδέα λέω...Αλλιώς, μήπως να παρακαλέσεις τον ιδιοκτήτη να τις βγάλει τελείως;;

Κορίτσια θέλω κι εγώ επειγόντως τα φώτα σας!! Πάλι για τα δωράκια που θα δώσω στο πάρτι του μικρού πρόκειται, και χίλια συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είναι το πρώτο μας πάρτι και έχω αγχωθεί..Μου είπε σήμερα και ο άντρας μου ότι κάλεσε και κάποιους πελάτες του με τα παιδάκια τους και αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ!

Λοιπόν πήγα σήμερα στο Jumbo και πήρα:

Για τα κοριτσάκια http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=132008640&LastAdd=132008640

Και για τα αγοράκια http://www.kaboodle.com/reviews/play-doh-star-wars-the-clone-wars-stampers-with-ahoska-anakin

Και για τα πιο μεγάλα παιδάκια αυτά: http://www.playmobildirect.co.uk/playscheme.asp?brand=1&scheme=153

Επίσης πήρα μπαλόνια, με την πριγκίπισσα της Disney για τα κορίτσια και με τον Μακουίν για τα αγόρια. Αύριο θα πάρω από το Lidl και σοκολάτες Kinder.

Τώρα που γύρισα σπίτι και τα ξαναβλέπω όμως δεν με τρελαίνουν..Είδα και τα πάζλ που πρότεινε η Ειρήνη και πολύ μου άρεσαν, αλλά είναι μεγάλα και έχω αγοράσει μικρές σακούλες. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, στην τελική παίρνω μεγαλύτερες. Αχ σας παρακαλώ βρε κορίτσια, να σας πω ηλικίες/φύλο να μου πείτε κι εσείς μια ιδέα; Μήπως καλύτερα να πάρω διαφορετικό δώρο για κάθε παιδάκι;;

Έχουμε:

Αγόρια - 1 έτους, 3 ετών, 4 ετών, 7 ετών, 8 ετών.

Κορίτσια - 18 μηνών, 2 ετών, 4 ετών, 7 ετών.

Heeeeelpppp!!! :confused: :confused: Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας!

g8Sbp2.png

Χριστιάνα με το καλό η βάφτισή σας! Κατ' αρχήν να σου πω ότι υπάρχουν και χειρότερα, πχ να μην έχεις φωτογράφο (!!! ναι - ναι παθούσα :mad: ). Στις λύσεις με κάλυψε η Ειρήνη, κι εγώ τα ίδια θα σου πρότεινα, συν κάτι ακόμα: Υπάρχει περίπτωση να ταιριάξεις το χρώμα της βάφτισης και το ντεκόρ γενικά με το καφέ της κουρτίνας; Εμένα μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ροζ με καφέ ή γαλάζιο με καφέ, και αν έχει τους ίδιους χρωματισμούς το τραπέζι των ευχών, οι κουρτίνες δεν θα δείχνουν παράταιρες..Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εφικτό αυτό, μια ιδέα λέω...Αλλιώς, μήπως να παρακαλέσεις τον ιδιοκτήτη να τις βγάλει τελείως;;

Κορίτσια θέλω κι εγώ επειγόντως τα φώτα σας!! Πάλι για τα δωράκια που θα δώσω στο πάρτι του μικρού πρόκειται, και χίλια συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είναι το πρώτο μας πάρτι και έχω αγχωθεί..Μου είπε σήμερα και ο άντρας μου ότι κάλεσε και κάποιους πελάτες του με τα παιδάκια τους και αγχώθηκα ακόμα πιο πολύ!

Τώρα που γύρισα σπίτι και τα ξαναβλέπω όμως δεν με τρελαίνουν..Είδα και τα πάζλ που πρότεινε η Ειρήνη και πολύ μου άρεσαν, αλλά είναι μεγάλα και έχω αγοράσει μικρές σακούλες. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο, στην τελική παίρνω μεγαλύτερες. Αχ σας παρακαλώ βρε κορίτσια, να σας πω ηλικίες/φύλο να μου πείτε κι εσείς μια ιδέα; Μήπως καλύτερα να πάρω διαφορετικό δώρο για κάθε παιδάκι;;

Να πω ότι ο συνδυασμός καφέ - ροζ εμένα μου αρέσει πάρα πολύ... το δωμάτιο της μικρής έχει ακριβώς αυτά τα χρώματα...ανοιχτό ροζ οι τοίχοι με αυτά τα αυτοκόλλητα

http://www.amazon.com/DK-Vinyl-Sweet-Butterfly-Design/dp/B002D4HEP0/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1331068793&sr=8-15

Για τα δωράκια των παιδιών... έλα... πάμε βαθιά ανάσα... εκπνοή... επανάληψη...

μην αγχώνεσαι... τα δωράκια σου δεν είναι άσχημα... επίσης το δωράκι είναι κάτι συμβολικό... γέμισέ το πρώτα... βάλε μέσα και τις σοκολατίτσες και αν σου φαίνεται άδειο συμπληρώνεις κάτι ακόμα... πχ. σφυριχτρούλες ή φούσκες ή κάποιο άλλο μικρό παιχνιδάκι... απλά να σου πω ότι έχω λάβει και δωράκια πολύ πιο απλά από τα δικά σου!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Να πω ότι ο συνδυασμός καφέ - ροζ εμένα μου αρέσει πάρα πολύ... το δωμάτιο της μικρής έχει ακριβώς αυτά τα χρώματα...ανοιχτό ροζ οι τοίχοι με αυτά τα αυτοκόλλητα

http://www.amazon.com/DK-Vinyl-Sweet-Butterfly-Design/dp/B002D4HEP0/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1331068793&sr=8-15

Για τα δωράκια των παιδιών... έλα... πάμε βαθιά ανάσα... εκπνοή... επανάληψη...

μην αγχώνεσαι... τα δωράκια σου δεν είναι άσχημα... επίσης το δωράκι είναι κάτι συμβολικό... γέμισέ το πρώτα... βάλε μέσα και τις σοκολατίτσες και αν σου φαίνεται άδειο συμπληρώνεις κάτι ακόμα... πχ. σφυριχτρούλες ή φούσκες ή κάποιο άλλο μικρό παιχνιδάκι... απλά να σου πω ότι έχω λάβει και δωράκια πολύ πιο απλά από τα δικά σου!

αχ σε ευχαριστώ πολύ Georgina μου για την απάντηση, ησύχασα αρκετά :) Με απασχολεί πιο πολύ το δώρο των μεγαλύτερων παιδιών, 7-8 ετών..Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να τους αρέσει σε αυτή την ηλικία..Θα ξαναπάω jumbo αύριο μήπως αλλάξω μόνο τα playmobil.

ΥΓ. τέλεια τα αυτοκόλλητα της μικρής σου, τρέλα είναι το ροζ-καφέ!

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...