Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μοιάζει με τη δική μου δίαιτα!

Κανω τη δίαιτα του "γουρουνιού & της πάπιάς". Δηλαδή τρώω σαν γουρούνι και μετά κάνω την πάπια!!! :tongue::tongue:

μουαχαχαχαχαααα!!! καλοοοοοο!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπαρχει τροπος βρε κοριτσια να τις καλυψω καπως?Απο πανω να πω υπαρχει κουρτινοξυλο!Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη!

Δεν θελω σε ολο το βιντεο της χαιρετισης να τις βλεπω μια ζωη!Και θα μου χαλασει και ολο το ντεκορ απο το τραπεζι των ευχων!

Σ-Ο-Σ !!!!!!!!

Αν κατάλαβα καλά είναι σε εσωτερικό χώρο και θέλεις να τις καλύψεις . Προτείνω να πάρεις τούλι ή οργάντζα και να κρεμάσεις στο κουρτινόξυλο με ανάλογο τρόπο , π.χ. να τραβήξεις τις σκούρες κουρτίνες και να τις τοποθετήσεις σαν τραπαρία και να βάλεις από επάνω τούλι ή οργάντζα όπως είπα και πριν ...

Μα καλά, η σχέση μεταξύ κιλών και easy living είναι προφανής καλέ!! Εμένα που τα κιλά δεν ειναι τα επιθυμητά να δεις πως το easy γίνεται hard και βάλεεεε

Ετσι ακριβώς και χωρίς πλάκα!

Θα γράψω ξεχωριστό μήνυμα για τα κιλά και ξεχωριστό για τα λαχανικά που ρώτησες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Αν κατάλαβα καλά είναι σε εσωτερικό χώρο και θέλεις να τις καλύψεις . Προτείνω να πάρεις τούλι ή οργάντζα και να κρεμάσεις στο κουρτινόξυλο με ανάλογο τρόπο , π.χ. να τραβήξεις τις σκούρες κουρτίνες και να τις τοποθετήσεις σαν τραπαρία και να βάλεις από επάνω τούλι ή οργάντζα όπως είπα και πριν ...

Γεια σου Μαρακι!!:)

Να σου πω την αληθεια και εγω κατι τετοιο σκεφτηκα να κανω! Απλα ειπα να το γραψω και εδω μηπως βρω και καποια αλλη ιδεα!Σε εσωτερικο χωρο ειναι ναι!Τραπαρια τι σημαινει? Θα χρειαστω πολυ τουλι ομως εε? Μιας και ειναι λεπτο για να καλυψει καλα αυτο το καφε χρωμα!

Λοιπον μιας και κοιματε η μικρη θα σας γραψω εναν προβληματισμο που εχω οσον αφορα το κεντρο που θα γινει η βαφτιση μας και θα ηθελα τις ιδεες κ την εμπνευση σας πλιζζζζζζζ!!!!!!!!!!

Η χαιρετιση και εκει που θα στηθουν το τραπεζι των ευχων και το καντυ μπαρ θα ειναι μπροστα απο 2 μεγαλες μπαλκονοπορτες!Και μονο εκει μπορουν να μπουν αυτα δεν βολευει αλλου ετσι οπως ειναι διαμορφωμενος ο χωρος!

Το προβλημα ειναι οι κουρτινες:!: Απο μεσα εχει λευκες λεπτες.οκ μεχρι εδω. εχει ομως κ τις αλλες τις χοντρες για τον ηλιο που ειναι απαισιες κοριτσια!!ενα χρωμα καφε-σκατουλι!!:mad:

Τις τραβηξα στην ακρη της μπαλκονοπορτας για να δω πως φαινοντε, αλλα ειναι τοσο χοντρες που δεν κρυβοντε με τιποτα!:-( Και γυρισε κ ο κυριουλης εκει να μου πει γιατι τις βαζεις στην ακρη?ειναι ωραιο χρωμα,ουδετερο γι`αυτο το εβαλα!τα νευρα μου!

Υπαρχει τροπος βρε κοριτσια να τις καλυψω καπως?Απο πανω να πω υπαρχει κουρτινοξυλο!Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη!

Δεν θελω σε ολο το βιντεο της χαιρετισης να τις βλεπω μια ζωη!Και θα μου χαλασει και ολο το ντεκορ απο το τραπεζι των ευχων!

Σ-Ο-Σ !!!!!!!!

Σε χαλάει τόσο πολύ φίλη μου?

Το ρωτάω, γαιτί θα πρέπει να κάνεις κάποια έξοδα για να τις... "καλύψεις" ας πούμε.

Αν ναι τότε ίσως:

1) Να αγοράσεις κάποια μικρο-διακοσμητικά (π.χ. φτερά νεράιδας ή γλυφιτζούρια ή κάτι που θα "δένει" με την υπόλοιπη διακόσμηση που θα κάνεις) και να τα καρφιτσώσεις επάνω τους ώστε να μην τραβούν το μάτι.

2) Να αγοράσεις τούλι ή κάποιο άλλο (οχι ακριβό) ύφασμα και να το "ρίξεις" με τέτοιο τρόπο ώστε επίσης να τραβούν το μάτι από τις κουρτίνες.

3) Να βάλεις μπροστά τους κάποια ψηλή (οχι παχιά και κοστίσει ακριβά( σύνθεση μπαλονιών?

:?::?:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη σκεφτηκα και εγω τη δευτερη και τριτη επιλογη που εγραψες!;)

Βρηκα ομως τωρα και αυτο και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα!!>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208944315846227&set=a.208941385846520.51710.100001919802033&type=3&theater

ειναι και οικονομικο και ταιριαζει κ με το θεμα μου!

πως θα τα κολλησω ομως στο κουρτινοξυλο για να μην μου πεσουν και κατω κ γινουμε κ ρεζιλι?:lol:

πως θα τα κολλησω ομως στο κουρτινοξυλο για να μην μου πεσουν και κατω κ γινουμε κ ρεζιλι?:lol:

Με πετονιά μπορείς να τα κρεμάσεις από το κουρτινόξυλο , κορδέλες ανάλογες ή ακόμα και αν μπορείς να τα καρφιτσώσεις . Μπορείς να κάνεις και καρδιές από χαρτόνι ή τσόχα . Καλά δεν το συζητώ ότι με το vintage στυλ θα πήγαιναν οι καρδιές από δαντέλα....... αλλά το θέμα σου είναι οικονομικό και αυτό μας απασχολεί πολύ τους περισσότερους τον τελευταίο καιρό ... Οπότε θα το βρούμε μην ανησυχείς .

Λοιπόν

1) Το μαλλάκι το βάψαμε! Κάτω οι... "ρίζες"!!! :tongue::tongue:

Ειρήνη μου αν όπως κατάλαβα τη ριζούλα την βάφεις μόνη σου πες μου σε παρακαλώ τι μπογια παίρνεις γιατί θέλω και γω να σταματήσω το κομμωτήριο για τη ρίζα. Εχω ακούσει κάτι για βαφή - αφρό που απλώνεται εύκολα, μήπως παίρνεις κάτι τέτοιο??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κορίσια όλες εσεις που μιλάτε για σιδέρωμα, στίβες ασιδέρωτα κλπ. πάρτε στεγνωτήριο και θα ΣΩΘΕΙΤΕ!!Εγω σώθηκα με το στεγνωτήριο, απορώ πώς ζούσα πριν χωρίς αυτό, το σίδερό μου έχει πέσει σε αχρηστία λέμε....μην το αργείτε καθόλου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας και από εμένα! Αν και σας διαβάζω τακτικά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα σας..Αλλά ήρθε η ώρα.. Θα ήθελα να αρωματίσω τα συρτάρια των ρούχων με κάτι φυσικό (εννοώ όχι αυτά τα φακελάκια που κυκλοφορούν).. Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια πρόταση θα υπάρχει:D!

Διαφημίσεις

Για το Πάσχα που λέτε ούτε εγω θα ξεστρώσω χαλιά κλπ. κ από διακόσμηση βάζω στην τραπεζαρία της κουζίνας μια ωραία πασαχλινή πιατέλα με αυγά βαμμένα και κεράκια και thats it!Στη νονά πάντα τσουρέκι και ένα καλαθάκι με αυγά και συνήθως και ένα δωράκι για το παιδάκι της.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας και από εμένα! Αν και σας διαβάζω τακτικά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κουβέντα σας..Αλλά ήρθε η ώρα.. Θα ήθελα να αρωματίσω τα συρτάρια των ρούχων με κάτι φυσικό (εννοώ όχι αυτά τα φακελάκια που κυκλοφορούν).. Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια πρόταση θα υπάρχει:D!

χαλοου!!

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&subid=2&pubid=6575635

http://www.life2day.gr/2012/02/20/%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B1/

ριξε μια ματια!! εγω βαζω λεβαντα ή σαπουνια!

Με πετονιά μπορείς να τα κρεμάσεις από το κουρτινόξυλο , κορδέλες ανάλογες ή ακόμα και αν μπορείς να τα καρφιτσώσεις . Μπορείς να κάνεις και καρδιές από χαρτόνι ή τσόχα . Καλά δεν το συζητώ ότι με το vintage στυλ θα πήγαιναν οι καρδιές από δαντέλα....... αλλά το θέμα σου είναι οικονομικό και αυτό μας απασχολεί πολύ τους περισσότερους τον τελευταίο καιρό ... Οπότε θα το βρούμε μην ανησυχείς .

ωραιες ιδεες!!θα το σκεφτω λιγο κ καπου θα καταληξω!!

Ερώτηση:Οι Απόκριες πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το Πάσχα.Θα ξεστρώσετε χαλιά?Θα κάνετε Γενική?Στολίζετε το σπίτι με πασχαλινά άσχετα αν κάτω υπάρχει το χαλί?Σκέφτομαι να ξεστρώσω αλλά νωρίς δεν είναι?Τί να κάνω τί να κάνω πες τε καμια ιδέα.

Οχι Νάσια μου.

Ξεστρώνω ανάλογα με τον καιρό και ακόμη κάνει κρύο.

Συνηθως ναι. Βάζω 2-3 πασχαλιάτικα διακοσμητικά (κρατώ πάντα κάποια λίγα μεσα στο ντουλάπι με τα διακοσμητικά μου) και μαζί με τα βαμμένα κόκκινα αυγά φτιάχνω λίγο τη διάθεση μας και ανανεώνω το σπίτι μου.

Ιδέες:

1) Βάλε μέσα σε μία στρογγυλή πιατέλα λίγο απ' αυτό που βάζουν στα δώρα για ομορφιά, από ψάθα ή από πλαστικό (πωλείται σε είδη δώρων σε σακουλάκι) και επάνω τους βάλε τα βαμμένα αυγά σου! Θα γίνει υπέροχο!

2) Σε μια μικρή γυάλα βάλε μερικά μικρά αυγουλάκια (πωλούνται στα είδη δώρων) και απλώς στόλισε την! (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις σοκολατένια, μικρά αυγουλάκια!)

3) Σε μία πιατέλα, βάλε τα κουλουράκια σου και απλώς... στολισε την!

4) Επίσης 2-3 γιορτινά, μικρά κουνελάκια... θα κάνουν τη διαφορά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη σκεφτηκα και εγω τη δευτερη και τριτη επιλογη που εγραψες!;)

Βρηκα ομως τωρα και αυτο και μου αρεσε πολυ σαν ιδεα!!>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=208944315846227&set=a.208941385846520.51710.100001919802033&type=3&theater

Πολύ ωραία ιδέα!

Με πινέζα που είναι και απλό?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...