Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ο άντρας μου απειλει πως δεν θα έρθει στο σπίτι έτσι όπως είμαστε:-P,

Πες του όχι μόνο να έρθει, αλλά να έρθει και νωρίτερα να βάλει κανένα χεράκι κι εκείνος. Γιατί ααααααχ, δε νιώθω πολύ καλά σήμερα.......Άιντε..... ;)

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!

Βρηκα την τελεια διαιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευκολη, με αμεσα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!

Ριξτε μια ματια εδω!! >>http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_740.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με γεια το μαλλι Ειρηνη!!Τι χρωμα τα εκανες?

Εγω μολις κοιμησα τη μικρη..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ειναι απιστευτα γκρινιαρα απο την Παρασκευη.

την πονανε τα δοντια της παλι και εχω απο την ΠΑρασκευη να κανω δουλειες.. Μπαχαλο εδω μεσα.Δεν ξερω απο που να ξεκινησω! ασε που μολις παω να κανω κατι κ ακουσει θορυβο ξυπναει!!

Διαφημίσεις

Οπότε φαντάζεστε... που να τον αφήσω Σαββατόβραδο να κοιμηθεί στη γιαγιά? Ούτε γι αστείο.

1) Στήθος.... άλλαξα 4 νούμερα σουτιέν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου....!(

Εγώ πάλι να τις αφήσω μπορώ, αλλά στη μία τη γιαγια που δεν γκρινιάζει... Δυστυχώς είναι μακριά όμως και δεν γίνεται...

Σχετικά με το στήθος, WHAT???? 4 νούμερα? Πο ποοοοο, για αυτό κάτι πωλήτριες που έδιναν σουτιέν θηλασμού πολύ μεγάλο, κι έλεγα όχι βρε παιδιά, εγώ από 1 νούμερο άλλαξα σε κάθε εκγυμοσύνη.

Επανήλθε βέβαια νουμερικά (καλό ήταν και μεγαλύτερο γμτ), σε πιο σταφίδα στυλ.

ναι που το βρισκω τοσο πολυ δεν ξερω:rolleyes: κ σκεψου οτι εχουν μεινει 2 πλυντηρια ακομη αλλα θελουν σιδερο κ οχι πρεσα θα τα κανει η γυναικα που ερχεται καθε 15 μερες. ασε κ τον χρονο που θελουν για να μπουν στις ντουλαπες...

αυτό ξαναπες το, το βαριέμαι άπόλυτα το συμμάζεμα μετά

Αυτή είναι πιο κουραστική δουλειά από το σίδερο!

ακριβώς!

Με συγχωρείτε κυρία μου, τι κιλά είναι αυτά?? Αφού με προσωπική μου εντολή έχω απαγορεύσει όλες τις ζυγαριές του κόσμου να δείχνουν κάτω από 59 κιλά (και όλες τις ηλικίες μετά το 1980, άσχετο) χαχαχα :P:p

χα χα χαχαααα, και λίγα λες!!!

[quote name='evi155;1483182Τελικά αυτά που έχω και μυρίζουν ωραία θα τα λειώσω να δούμε πώς θα γίνουν κρεμοσάπουνο και τα άλλα θα τα πετάξω!

πως γίνεται αυτό????

Συγνώμη αλλά και εγώ είμαι του club... τα παιδάκια μου δεν έχουν κοιμηθεί ΠΟΤΕ εκτός σπιτιού... ακόμα και αν τύχαινε να βγω με τον σύζυγο... κανά φαγητό στην τρεχάλα και πίσω είναι η μεγαλειώδης έξοδος... είχα κοπέλα στο σπίτι...

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να θέλω τώρα να κάνω ένα ταξίδι με τον σύζυγο... και να το σκέφτομαι τρελά... αλλά δεν πειράζει... εγώ νιώθω καλά!

Βρε αφήσε τα μια νύχτα στη γιαγιά' date=' θα το ευχαριστηθούν!! εγώ κολλάω στο να τις αφήσω για δουλειά, τι μάνα είμαι εγώ η καριερίστα κτλ....

ερωτηση:τα μπιμπερο που τα αποθηκευετε???

έχω πάρει ένα ειδικό για μπιμπερο, που το είχα θεωρήσει πεταμένα λεφτά, αλλά τελικά άξιζε 100% από άποψη πρακτικότητας, το έχω ακόμα και τα αφήνω εκεί πλυμένα, καθώς χρησιμοποιούνται / πλένονται πολλές φορές μέσα στη μέρα. http://www.chicco.gr/el/en_stegnotiras_mpimperon.html

Πέρασα βαφή και τώρα ψευτο-μαζεύω το σπίτι.

μεγειές!!

Μια ερώτηση: για τα μάφινς και τα κεκάκια που λέτε για παιδικά πάρτυ, μπορώ να κάνω τη συνταγή που κάνω γενικά για κεικ και απλά να τη βάλω σε μικρε θηκούλες μάφινς να ψηθεί ή θέλει οπωσδήποτε ειδική συνταγή για μάφινς??

εγώ χρησιμοποιώ άλλη που βρήκα ονλινε, θέλει λιγότερο χτύπημα κι έχει λίγο διαφορετικές αναλογίες στα υλικά. Γίνονται λίγο "πιο υγρά" και το προτιμώ.

Xμμ... δεν καταλαβαίνω τη σχέση μεταξύ κιλών-εγκυμοσύνης και easy living...

Μα καλά, η σχέση μεταξύ κιλών και easy living είναι προφανής καλέ!! Εμένα που τα κιλά δεν ειναι τα επιθυμητά να δεις πως το easy γίνεται hard και βάλεεεε

Και μία ερώτηση κρίσεως:

Το συρτάρι για φρούτα λαχανικά είναι ψηλό. Έχω βάλει κάτι καλαθάκια μέσα, στο μισό βάζω φρούτα, στο άλλο μισό λαχανικά, αλλά και πάλι στοιβάζονται τα φρουτα για να χωρέσουν όλα όμορφα κατανεμημένα. ¨εχετε καμία άλλη ιδέα οργάνωσης?

Λοιπον μιας και κοιματε η μικρη θα σας γραψω εναν προβληματισμο που εχω οσον αφορα το κεντρο που θα γινει η βαφτιση μας και θα ηθελα τις ιδεες κ την εμπνευση σας πλιζζζζζζζ!!!!!!!!!!

Η χαιρετιση και εκει που θα στηθουν το τραπεζι των ευχων και το καντυ μπαρ θα ειναι μπροστα απο 2 μεγαλες μπαλκονοπορτες!Και μονο εκει μπορουν να μπουν αυτα δεν βολευει αλλου ετσι οπως ειναι διαμορφωμενος ο χωρος!

Το προβλημα ειναι οι κουρτινες:!: Απο μεσα εχει λευκες λεπτες.οκ μεχρι εδω. εχει ομως κ τις αλλες τις χοντρες για τον ηλιο που ειναι απαισιες κοριτσια!!ενα χρωμα καφε-σκατουλι!!:mad:

Τις τραβηξα στην ακρη της μπαλκονοπορτας για να δω πως φαινοντε, αλλα ειναι τοσο χοντρες που δεν κρυβοντε με τιποτα!:-( Και γυρισε κ ο κυριουλης εκει να μου πει γιατι τις βαζεις στην ακρη?ειναι ωραιο χρωμα,ουδετερο γι`αυτο το εβαλα!τα νευρα μου!

Υπαρχει τροπος βρε κοριτσια να τις καλυψω καπως?Απο πανω να πω υπαρχει κουρτινοξυλο!Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη!

Δεν θελω σε ολο το βιντεο της χαιρετισης να τις βλεπω μια ζωη!Και θα μου χαλασει και ολο το ντεκορ απο το τραπεζι των ευχων!

Σ-Ο-Σ !!!!!!!!

Καταπληκτική δίαιτα!!!!!!!!

Τώρα όσο αφορά τις δουλειές.Εγώ κάνω κάθε Παρασκευή ένα καλό καθάρισμα(ξεσκόνισμα.σκουπισμα.σφουγγάρισμα,μπάνια και το μισό σίδερο αν όχι όλο γιατί όλη την εβδομάδα μου μαζεύονται 6 με 7 πλυντήρια)και ενδιάμεσα ψευτομαζεύω δηλαδή στρώνω απαραιτήτος κάθε μέρα τα κρεβάτια,καθαρισμα νεροχύτη,ψευτοκαθάρισμα μπάνιου με τα πανάκια τύπου Klinex και βάζω πλυντήρια τουάχιστον τις 4 από τις 7 ημέρες της εβδομάδος μιας και είμαστε 5 στο σπίτι και με 3 μικρά καταλαβαίνεται τί γίνεται από ρουχομάνι.

Ερώτηση:Οι Απόκριες πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το Πάσχα.Θα ξεστρώσετε χαλιά?Θα κάνετε Γενική?Στολίζετε το σπίτι με πασχαλινά άσχετα αν κάτω υπάρχει το χαλί?Σκέφτομαι να ξεστρώσω αλλά νωρίς δεν είναι?Τί να κάνω τί να κάνω πες τε καμια ιδέα.Επίσης τί δώρα κάνετε στους νονούς που φέρνουν τις λαμπάδες στα βαφτιστήρια?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταπληκτική δίαιτα!!!!!!!!

Τώρα όσο αφορά τις δουλειές.Εγώ κάνω κάθε Παρασκευή ένα καλό καθάρισμα(ξεσκόνισμα.σκουπισμα.σφουγγάρισμα,μπάνια και το μισό σίδερο αν όχι όλο γιατί όλη την εβδομάδα μου μαζεύονται 6 με 7 πλυντήρια)και ενδιάμεσα ψευτομαζεύω δηλαδή στρώνω απαραιτήτος κάθε μέρα τα κρεβάτια,καθαρισμα νεροχύτη,ψευτοκαθάρισμα μπάνιου με τα πανάκια τύπου Klinex και βάζω πλυντήρια τουάχιστον τις 4 από τις 7 ημέρες της εβδομάδος μιας και είμαστε 5 στο σπίτι και με 3 μικρά καταλαβαίνεται τί γίνεται από ρουχομάνι.

Ερώτηση:Οι Απόκριες πέρασαν και σιγά σιγά έρχεται το Πάσχα.Θα ξεστρώσετε χαλιά?Θα κάνετε Γενική?Στολίζετε το σπίτι με πασχαλινά άσχετα αν κάτω υπάρχει το χαλί?Σκέφτομαι να ξεστρώσω αλλά νωρίς δεν είναι?Τί να κάνω τί να κάνω πες τε καμια ιδέα.Επίσης τί δώρα κάνετε στους νονούς που φέρνουν τις λαμπάδες στα βαφτιστήρια?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το λεπόν, εγώ χαλιά ξεστρώνω αναλόγως καιρού. Για φέτος δεν το βλέπω να έχω ξεστρώσει.

Πασχαλινά δεν έχω πολλά, και πάντα σχεδόν φεύγουμε για πάσχα, αλλά ένα αυγό, μια κότα, κάτι ψιλά στολίζω.

Στο νονό εμείς δεν έχουμε παράδοση να κάνουμε δώρο, αφήστε που είναι και κολλητή και μάλλον καμιά μούντζα θα μου ρίχνε εάν έδινα δώρο και καλά επειδή έφερε λαμπάδα, δεν έχουμε σχέση τυπικότητας. Της κάνω δωράκια με άλλες ευκαιρίες.

Εγώ που έχω βαφτίσει, η φίλη μου (επίσης) έχουν παράδοση να δίνουν τσουρέκι το πάσχα στη νονά και βασιλόπιτα τα χριστούγεννα, όπερ και αυτά λαμβάνω ως νονά.

Το άλλο παιδάκι που βαφτίσαμε δεν μας δίνουν κάτι, γιατί ούτε αυτοί το έχουν έθιμο και καλύτερα κιόλας.

Διαφημίσεις

Νασια μου εγω δεν εχω χαλια!Ειχα ενα και το επλυνα στο καθαριστηριο και το φυλαξα στην αποθηκη!Εδω καλα καλα με το μικρο τερατακι που εχω δεν προλαβαινω να κανω τα βασικα,οχι να στρωνω και να ξεστρωνω χαλια.......

Οσον αφορα το Πασχα στολιζω λιγα πραγματακια.Κατι μικρα αυγουλακια,κατι κοτουλες.απλα και διακριτικα ισα ισα να πω οτι στολισα κατιτις.

Και στη νονα ουτε και εμεις εδω το εχουμε εθιμο να της περνουμε δωρο!

Να μαι και γω κοριτσάκια μου.

Φάγαμε, έκανα τηγανιτές πατατούλες με κεφτεδάκια.... (μιαμ μιαμ....) και τώρα διαβάζει το φιογκάκι!

Μάζεψα νεροχύτη, τραπέζι, τα πάντα και τώρα διαβάζουμε... ;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα κάνω μία δουλίτσα και μετά κάθομαι.Ο άντρας μου απειλει πως δεν θα έρθει στο σπίτι έτσι όπως είμαστε

Μακάρι να μου το λεγε και μένα αυτό! :lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!!

Βρηκα την τελεια διαιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευκολη, με αμεσα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!

Ριξτε μια ματια εδω!! >>http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_740.html :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιάζει με τη δική μου δίαιτα!

Κανω τη δίαιτα του "γουρουνιού & της πάπιάς". Δηλαδή τρώω σαν γουρούνι και μετά κάνω την πάπια!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Με γεια το μαλλι Ειρηνη!!Τι χρωμα τα εκανες?

Εγω μολις κοιμησα τη μικρη..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Ειναι απιστευτα γκρινιαρα απο την Παρασκευη.

την πονανε τα δοντια της παλι και εχω απο την ΠΑρασκευη να κανω δουλειες.. Μπαχαλο εδω μεσα.Δεν ξερω απο που να ξεκινησω! ασε που μολις παω να κανω κατι κ ακουσει θορυβο ξυπναει!!

Ξανθό ματάκια μου. Απλώς ρίζα έβαψα ;) .

Σε νιώθω. Περνούν τα πιτσιρίκια μας τέτοιες περιόδους. Ασε το σπίτι. Κάνε αυτά που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα και τα άλλα σιγά-σιγά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...