Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάρες!Μόλις πριν από λίγο σηκώθηκα μετα από μια πολύ κουραστική νύχτα.Ο γιος μου έκανε πάλι πυρετό,ευτυχώς όχι υψηλό και όλη τη νύχτα ήμουν μαμα-νοσοκόμα.Επιπλέον από εχθες με πονάει ο λαιμός μου και έχω μια κούραση και ένα πονοκέφαλο,αστα να πάνε.Πήρα ένα παυσίπονο και ελπίζω να συνέλθω.

Ε, ρε πάλι!!! :( Τι στο καλο πια? Το χει λιωσει το παιδακι σου!! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη αυτό με το απόνερα δεν το ξέρω... Όταν πάω σπίτι θα ψάξω αυτό που λες (αν και νομίζω ότι εμένα εκει είναι το φίλτρο). Έχω και άντρα πορωμένο με αυτά (του είναι αδιανοήτο να υπάρχει συσκευή που να μην μπορεί να τη φέρει βόλτα) και θα τον στρατολογήσω να μου βρει τα .. απόνερα :):)

Ακριβώς! Εκεί που λες, για το φίλτρο (αυτό εννοούσα όταν έλεγα στρόφυγγα για να δώσω να το καταλάβουν τα κορίτσια που δεν το γνωρίζουν) έχει και ένα σωληνάκι πλαστικό που αδειάζουν τα απόνερα. Μπορεις να τα βγάλεις και από το φίλτρο, απλώς να ξέρεις πως εκεί πλέον είναι δύσκολο να βάλεις κάτι από κάτω ώστε να μαζευτούν τα νερά και το πιθανότερο είναι να σου τρέξουν παντού. Αλλά βγαίνουν και από κει! ;)

Για το χέρι της μικρής τι να σου πω, δεν κατάλαβα που το χτυπησε αλλά το κρατούσε μιαμιση ώρα ακίνητο πάνω στην κοιλιά της και αρνούνταν να το χρησιμοποιήσει... Αφού δεν μπορούσα να καταλάβω και αν πονάει π.χ. στον αγκώνα ή στον ώμο. Τελικά όταν αποφάσισα να την ντύσω για να πάμε νοσοκομείο είδα ότι σαν να άρχισε να κάνει κάποιες κνήσεις και επειδή νύσταζε την έβαλα για ύπνο και σηκώθηκε μετά από 2 ώρες .. περδίκι! Ευτυχώς!

Παλι καλα! :P

Εγω αυτό το σιγα σιγα και λίγα λίγα που λέτε βρε κορίτσια το έχω φτάσει στα άκρα... Τη φριτέζα (που ομολογουμένως ήταν πολύ πολύ χάλια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ κι ας μην τη χρησιμοποιω συχνά), την καθαρίζω 3 μέρες τώρα (και δεν τελείωσα). Αντίπροχθες έβαλα το καλαθακι της στο πλυντηριο και εβγαλα τον κάδο και του εκανα 2 χέρια αλλά τσατίστηκα που δε γινόταν καλά και τον παράτησα. Οπότε χθες τον πέρασα άλλα 2 χέρια και έλαμψε και έπιασα να κανω την υπολοιπη, λάστιχα, κουμπωματα κτλ αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω....

Κοίτα... αυτό το σιγά-σιγά ισχύει όταν φτάσεις το σπίτι σου στο επίπεδο που θέλεις, από άποψη οργάνωσης.

Πέρασα πολύ καιρό να οργανώνομαι και πλέον έχω την "πολυτέλεια" (ας πούμε.. :rolleyes: ) να κάνω τις δουλειές του σπιτιού επιλεκτικά και λίγες-λίγες κάθε μέρα ώστε και καθαρό / τακτοποιημένο να το διατηρώ και τα νεύρα μου ήρεμα.. :lol: .

Προσπάθησε κάποια στιγμή, σε κάποιο διάστημα που θα έχεις άδεια ή κάτι τέτοιο, να οργανώσεις το σπίτι σου (ή κάνε το σιγά-σιγά αλλά θα είναι πιο κουραστικό ταυτόχρονα με τις δουλειές) ώστε να είναι τακτοποιημενο και μετά να έχεις τον χρόνο να ασχολείσαι με τις δουλειές για λίγο, χωρίς να σπαταλάς πολύ από τον χρόνο σου!

Οτι θελεις... εδώ είμαστε! ;)

777885dugw57gt25.gif

χα χα θα βαλω τον αντρα μου να σας διαβασει να δει πως δεν ειμαι η μονη που χαλασε το σωμα της...:rolleyes:

ΟΛΕΣ έχουμε τα ίδια θέμα! Ολες. Αλλες λίγο περισσότερο, άλλες λίγο λιγότερο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Xμμ... δεν καταλαβαίνω τη σχέση μεταξύ κιλών-εγκυμοσύνης και easy living...

αλλά και εγώ μαζί σας...

Απόλυτη! Το easy living δεν έχει να κάνει μόνο με το σπίτι αλλά με τη γενικότερη φιλοσοφία του easy living, για μια ζωή πιο άνετη και πιο ήρεμη. Και ολα γίνονται μέσω μυαλού αρχικά. Βλεπουμε πως όλες, πάνω κάτω, τα ίδια θέματα έχουμε... γιατί άλλο τι φαίνεται και άλλο τι πραγματικά ΕΙΝΑΙ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εβαλα το φαγητό μου να βράζει στη χύτρα,αέρισα τα παπλώματα και έστρωσα τα κρεβάτια,μάζεψα και τα πολλά πολλά,έβαλα ένα πλυντήριο και καθάρισα ελαφρά το νιπτήρα,τη λεκάνη και τον καθρέφτη του μπάνιου.

Το σπίτι μου χειάζεται επειγόντως σκούπα και η στοίβα με τα ασιδέρωτα όλο και αυξάνεται αλλά δεν το βλέπω προς το παρόν να κάνω κάτι.Ντουρασελίνη που πουλάνε?:rolleyes::lol:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εντάξει... λούστηκα.. (ενδέχετε να έχω κανει χαζομάρα με τα μαλλιά μου... αλλά... θα το δω μολις στεγνώσουν... δεν αντεχω να το δω απο τωρα! :tongue: ).

Πέρασα και μια καλή σκούπα το σπίτι... πάω να κανω καφεδάκι και θα σας αφήσω για λίγο γιατί έρχετε μια φίλη και πελάτισσα να της κάνω ένα μανικιουράκι!

Σας φιλώ και επανέρχομαι !

Εντάξει τελικά τα μαλλιά σου?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Α! δεν ειναι τιποτα αμα διαβασεις καλα εδω μεσα θα βρεις πολλα ασχετα:wink:

εξαλλου αν το σκεφτεις καλα κανοντας δουλειες κανεις κ γυμναστικη αρα καπως συνδεονται αυτα μην νομιζεις:lol::lol:

Αν διαβάσεις στα αρχικά μου ποστ, γράφω πως το συγκεκριμένο easy living, θα περιέχει οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Από οργάνωση σπιτιού μέχρι κρέμες για το κουφαράκι μας.

Οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα (εμφάνιση, δουλειές σπιτιού, οργάνωση κλπ.) μας βοηθάει να ζούμε και καλύτερα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Εβαλα το φαγητό μου να βράζει στη χύτρα,αέρισα τα παπλώματα και έστρωσα τα κρεβάτια,μάζεψα και τα πολλά πολλά,έβαλα ένα πλυντήριο και καθάρισα ελαφρά το νιπτήρα,τη λεκάνη και τον καθρέφτη του μπάνιου.

Το σπίτι μου χειάζεται επειγόντως σκούπα και η στήβα με τα ασιδέρωτα όλο και αυξάνεται αλλά δεν το βλέπω προς το παρόν να κάνω κάτι.Ντουρασελίνη που πουλάνε?:rolleyes::lol:

Μια χαρά τα πας. Ηρέμισε, κάνε αυτό που στο μυαλό σου προηγείται και τ' άλλα αργότερα ή αύριο!

Ντουρασελίνη, στο φαρμακείο. Πάρε των 500 mg, βοηθάει πολυ!!! :lol::lol::lol:

Ναι!!! Εγιναν σουπερ τα μαλλάκια! Τελικά, το χω με τα της ομορφιάς ρε παιδί μου!!! Και δεν μου το χα!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αν διαβάσεις στα αρχικά μου ποστ, γράφω πως το συγκεκριμένο easy living, θα περιέχει οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Από οργάνωση σπιτιού μέχρι κρέμες για το κουφαράκι μας.

Οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα (εμφάνιση, δουλειές σπιτιού, οργάνωση κλπ.) μας βοηθάει να ζούμε και καλύτερα. ;)

το ξερω καλε αυτο!!!!!!!!

απαντησα στην κοπελα που της φανηκε περιεργο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Λοιπόν

1) Το μαλλάκι το βάψαμε! Κάτω οι... "ρίζες"!!! :tongue::tongue:

2) Τους έβαλα σιλικόνη στις άκρες ;)

3) Έβαλα ένα πλυντήριο με σκούρα (πάλι... :rolleyes: ) για την νύχτα.

4) Σιδέρωσα κάτι λίγα που μου είχαν μείνει και σερνόοοοντουσαν τόσες μέρες

και τώρα πάω να τα βάλω στη θέση τους!

777885dugw57gt25.gif

Μια χαρά τα πας. Ηρέμισε, κάνε αυτό που στο μυαλό σου προηγείται και τ' άλλα αργότερα ή αύριο!

Ντουρασελίνη, στο φαρμακείο. Πάρε των 500 mg, βοηθάει πολυ!!! :lol::lol::lol:

Ναι!!! Εγιναν σουπερ τα μαλλάκια! Τελικά, το χω με τα της ομορφιάς ρε παιδί μου!!! Και δεν μου το χα!!! :lol::lol:

Προς το παρόν πήρα μια vita c των 1000 και ελπίζω να με βοηθήσει.

Μπράβο για τα μαλλάκια σου,ανανεώθηκες πάλι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Έβαλα τα ρουχαλάκια στη θέση τους... καθαρά και μοσχομυριστά!

2) Έπλυνα μια κατσαρολίτσα που χε μείνει από χθες..

3) Τακτοποίησα το νεσεσεράκι με τα μολύβια μου (χειλιών / ματιών). Τα έξυσα όλα... και μπήκαν στη θέση τους.;)

4) Τακτοποίησα και τους χθεσινούς λογαριασμούς στο κλασέρ τους.

Ολα οκ.. ;)

777885dugw57gt25.gif

1) Έβαλα τα ρουχαλάκια στη θέση τους... καθαρά και μοσχομυριστά!

2) Έπλυνα μια κατσαρολίτσα που χε μείνει από χθες..

3) Τακτοποίησα το νεσεσεράκι με τα μολύβια μου (χειλιών / ματιών). Τα έξυσα όλα... και μπήκαν στη θέση τους.;)

4) Τακτοποίησα και τους χθεσινούς λογαριασμούς στο κλασέρ τους.

Ολα οκ.. ;)

Μπράβι βρε Ειρήνη,γρήγορη και αποτελεσματική!

Σήμερα κάνω μία δουλίτσα και μετά κάθομαι.Ο άντρας μου απειλει πως δεν θα έρθει στο σπίτι έτσι όπως είμαστε:-P,ευτυχώς ήρθε η μαμά μου και θα βοηθήσει την κατάσταση,τουλάχιστον να απασχολήσει το πιτσιρίκι μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Προς το παρόν πήρα μια vita c των 1000 και ελπίζω να με βοηθήσει.

Μπράβο για τα μαλλάκια σου,ανανεώθηκες πάλι!

Ναι βρε Χρύσα μου, όπως το λες!

Ανεβηκε λιγο η διαθεση μου και μαλιστα τωρα, πριν παω να παρω το φιογκακι από το σχολειο, θα βαφτω λιγακι ν' ανεβει ακομη περισσοτερο..:P. Βοηθαει πολυ η διαθεση μας σε ολα!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...