Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάρες!Μόλις πριν από λίγο σηκώθηκα μετα από μια πολύ κουραστική νύχτα.Ο γιος μου έκανε πάλι πυρετό,ευτυχώς όχι υψηλό και όλη τη νύχτα ήμουν μαμα-νοσοκόμα.Επιπλέον από εχθες με πονάει ο λαιμός μου και έχω μια κούραση και ένα πονοκέφαλο,αστα να πάνε.Πήρα ένα παυσίπονο και ελπίζω να συνέλθω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάλι τα κιλά μου είναι τα κανονικά είναι στα 58. Μετά την εγκυμοσύνη πήγα στα 62 και μετά από κάτι κορτιζόνες για θυρεοειδίτιδα πήγα στα 67! Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο και αποφάσισα πως μόνη μου δεν το παλεύω και πήγα σε ένα διαιτολόγο και σε 3 μήνες πήγα πάλι στα 59-60. Τώρα είμαι στα 61 και θελω ρε παιδιά να χάσω λιγο κι εγώ, να πάει κάτω από τα 60!

Ένας καλός διαιτολόγος μας μαθαίνει πώς να τρώμε σωστά και ισορροπημένα και πώς αυτό να προσαρμόζεται στη δική μας καθημερινότητα.

Αυτός που πήγαινα, μου τόνιζε πόσο σημαντικό είναι να οργανώνουμε τα γεύματά μας από πριν και πως έτσι δύσκολα κάνουμε παρασπονδίες. Κι εδώ οργάνωση λοιπόν:wink:

Αλλά με τις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε μέλους της οικογένειας είναι τόσο δύσκολο ορισμένες φορές...

Το ξέρω και σε νιώθω... :rolleyes: Αν το θέλεις πραγματικά, βάλτο στο μυαλό σου και οργανώσου. Θα χαραμίσεις χρόνο και θα κοπιάσεις αλλά αξίζει τον κόπο.

Βάλε και μια φωτογραφία καμιάς τρελής μοντέλας στο εσωτερικό φύλλο της ντουλάπας σου.

Εγώ θυμάμαι, παλιά, μια εποχή που έκανα δίαιτα, είχα βάλει μια φωτογραφία στης cindy crawford και κάθε φορά που άνοιγα την ντουλάπα.. έμενα κάγκελο! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρες!!

Χρύσα γενικά δε φορτώνω ποτέ το πλυντήριο (αυτή είναι μια κακιά συνήθεια της μάνας μου στην οποία επιμένει φανατικά και την οποία έχω υποσχεθεί ότι δε θα "κληρονομήσω" :tongue::tongue:).

Το καθάρισμα είναι στα άμεσα σχέδια. Αν θυμάμαι καλά λέγατε για 2 κουταλιές σόδα στη θήκη του απορυπαντικού? Και το ξύδι που πάει και πόσο?

όσο για τις κουρτίνες, κι εμένα η τρίτη μου αρέσει περισσότερο!

Ειρήνη αυτό με το απόνερα δεν το ξέρω... Όταν πάω σπίτι θα ψάξω αυτό που λες (αν και νομίζω ότι εμένα εκει είναι το φίλτρο). Έχω και άντρα πορωμένο με αυτά (του είναι αδιανοήτο να υπάρχει συσκευή που να μην μπορεί να τη φέρει βόλτα) και θα τον στρατολογήσω να μου βρει τα .. απόνερα :):)

Για το χέρι της μικρής τι να σου πω, δεν κατάλαβα που το χτυπησε αλλά το κρατούσε μιαμιση ώρα ακίνητο πάνω στην κοιλιά της και αρνούνταν να το χρησιμοποιήσει... Αφού δεν μπορούσα να καταλάβω και αν πονάει π.χ. στον αγκώνα ή στον ώμο. Τελικά όταν αποφάσισα να την ντύσω για να πάμε νοσοκομείο είδα ότι σαν να άρχισε να κάνει κάποιες κνήσεις και επειδή νύσταζε την έβαλα για ύπνο και σηκώθηκε μετά από 2 ώρες .. περδίκι! Ευτυχώς!

Αφροδίτη για τα μπουκάλια που λες είναι θέμα. Εγώ έχω ένα εφεδρικό στο ντουλάπι με τα ποτήρια πισω πισω και αυτό που χρησιμοποιουμε καθημερινα (και το ποτηράκι της) είναι συνηθως απλά εκει που στραγγίζουν τα πιάτα....

Εγω αυτό το σιγα σιγα και λίγα λίγα που λέτε βρε κορίτσια το έχω φτάσει στα άκρα... Τη φριτέζα (που ομολογουμένως ήταν πολύ πολύ χάλια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ κι ας μην τη χρησιμοποιω συχνά), την καθαρίζω 3 μέρες τώρα (και δεν τελείωσα). Αντίπροχθες έβαλα το καλαθακι της στο πλυντηριο και εβγαλα τον κάδο και του εκανα 2 χέρια αλλά τσατίστηκα που δε γινόταν καλά και τον παράτησα. Οπότε χθες τον πέρασα άλλα 2 χέρια και έλαμψε και έπιασα να κανω την υπολοιπη, λάστιχα, κουμπωματα κτλ αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω....

Πολύ σας θαυμάζω που κάνετε τόσα κάθε μέρα και πολύ με εμπνέετε! Ευχαριστώ για τις υπέροχες συμβουλές!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

και εμενα χαλασε πολυ το σωμα , δεν φαινεται απ`τα ρουχα οκ αλλα το βλεπω εγω και καποιες φορες με χαλαει πολυ.

αλλαξα κ εγω 3 νουμερα σουτιεν..αποτελεσμα?χαλια!!!!!!!!κ φουλ στη ραγαδα!!!!!!!!:mad: στην κοιλια εχω δυο πολυ μικρες κ στα οπισθια πολλεςςςςς!!!!!!!σαν μαστιγωμενη ειμαι μιας κ ειναι κοκκινες ακομα!!

χα χα θα βαλω τον αντρα μου να σας διαβασει να δει πως δεν ειμαι η μονη που χαλασε το σωμα της...:rolleyes:τα κιλακια μετα την εγκυμοσυνη τα εχασα μονο για να δω οτι μπορουσα.. αλλα μετα τα ξαναβρηκα σιγα σιγα κ ειπα να τα κρατησω για τους δυσκολους καιρους να εχω αποθεμα:lol:

το στηθος επεσε 2 οροφους σιγουρα:mad: αχ! κ ηταν το καμαρι μου:cool:

ραγαδες δεν εχω τουλαχιστον ειναι ελαχιστες κ οχι βαθιες.

6-7 κιλα θελω βρε κοριτσια να χασω κ τα χανω κ ευκολα αααμα στρωθω:tongue:αλλα οσο οργανωτικη κ συνεπης ειμαι με το σπιτι κ οοολα τα υπολοιπα, ο ευτος μου παντα τελευταιος κ καταιδρωμενος μενει:-(

Καλημέρες!!

Χρύσα γενικά δε φορτώνω ποτέ το πλυντήριο (αυτή είναι μια κακιά συνήθεια της μάνας μου στην οποία επιμένει φανατικά και την οποία έχω υποσχεθεί ότι δε θα "κληρονομήσω" :tongue::tongue:).

Το καθάρισμα είναι στα άμεσα σχέδια. Αν θυμάμαι καλά λέγατε για 2 κουταλιές σόδα στη θήκη του απορυπαντικού? Και το ξύδι που πάει και πόσο?

Στο πλυντήριο βάζεις μία κούπα σόδα στη θήκη του απορρυπαντικού και προσθέτεις 2 κούπες ξύδι και 1-2 λίτρα βραστό νερό και μετά βάζεις μία πλύση σε υψηλή θερμοκρασία.Ευχαριστώ για την άποψή σου και εγώ προς τα εκεί κλείνω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Το ξύδι το βάζουμε στη θέση του μαλακτικού

Με τα διάφορα κουζινικά της μικρής και γω έχω θέμα...αναγκαστικά έβαλα ένα δίσκο με μια πετσετούλα από πάνω την οποία αλλάζω συχνά πάνω στον πάγκο σε μια γωνιά και βάζω εκεί να στεγνώσουν όλα τα πλυμένα δικά της σκεύη- πιατάκια, ποτηράκια κλπ. Δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς....

Μια ερώτηση: για τα μάφινς και τα κεκάκια που λέτε για παιδικά πάρτυ, μπορώ να κάνω τη συνταγή που κάνω γενικά για κεικ και απλά να τη βάλω σε μικρε θηκούλες μάφινς να ψηθεί ή θέλει οπωσδήποτε ειδική συνταγή για μάφινς??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

χα χα θα βαλω τον αντρα μου να σας διαβασει να δει πως δεν ειμαι η μονη που χαλασε το σωμα της...:rolleyes:τα κιλακια μετα την εγκυμοσυνη τα εχασα μονο για να δω οτι μπορουσα.. αλλα μετα τα ξαναβρηκα σιγα σιγα κ ειπα να τα κρατησω για τους δυσκολους καιρους να εχω αποθεμα:lol:

6-7 κιλα θελω βρε κοριτσια να χασω κ τα χανω κ ευκολα αααμα στρωθω:tongue:αλλα οσο οργανωτικη κ συνεπης ειμαι με το σπιτι κ οοολα τα υπολοιπα, ο ευτος μου παντα τελευταιος κ καταιδρωμενος μενει:-(

Ελάχιστες γυναικες έχω δει να μένει το σώμα τους στην ίδια κατάσταση μετά την εγκυμοσύνη.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει προ πολλού και δεν έχω και ραγάδες.Εχω χαλαρώσει όμως αρκετά και το στήθος μου τώρα μετά από 4,5 χρόνια ήρθε στο κανονικό του μέγεθος αλλά έχει αλλάξει θέση!:tongue::-)

Με τα ρούχα είμαι οκ αλλά με μαγιο...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρες!!

Ειρήνη αυτό με το απόνερα δεν το ξέρω... Όταν πάω σπίτι θα ψάξω αυτό που λες (αν και νομίζω ότι εμένα εκει είναι το φίλτρο). Έχω και άντρα πορωμένο με αυτά (του είναι αδιανοήτο να υπάρχει συσκευή που να μην μπορεί να τη φέρει βόλτα) και θα τον στρατολογήσω να μου βρει τα .. απόνερα :):)

Για το χέρι της μικρής τι να σου πω, δεν κατάλαβα που το χτυπησε αλλά το κρατούσε μιαμιση ώρα ακίνητο πάνω στην κοιλιά της και αρνούνταν να το χρησιμοποιήσει... Αφού δεν μπορούσα να καταλάβω και αν πονάει π.χ. στον αγκώνα ή στον ώμο. Τελικά όταν αποφάσισα να την ντύσω για να πάμε νοσοκομείο είδα ότι σαν να άρχισε να κάνει κάποιες κνήσεις και επειδή νύσταζε την έβαλα για ύπνο και σηκώθηκε μετά από 2 ώρες .. περδίκι! Ευτυχώς!

Αφροδίτη για τα μπουκάλια που λες είναι θέμα. Εγώ έχω ένα εφεδρικό στο ντουλάπι με τα ποτήρια πισω πισω και αυτό που χρησιμοποιουμε καθημερινα (και το ποτηράκι της) είναι συνηθως απλά εκει που στραγγίζουν τα πιάτα....

Εγω αυτό το σιγα σιγα και λίγα λίγα που λέτε βρε κορίτσια το έχω φτάσει στα άκρα... Τη φριτέζα (που ομολογουμένως ήταν πολύ πολύ χάλια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ κι ας μην τη χρησιμοποιω συχνά), την καθαρίζω 3 μέρες τώρα (και δεν τελείωσα). Αντίπροχθες έβαλα το καλαθακι της στο πλυντηριο και εβγαλα τον κάδο και του εκανα 2 χέρια αλλά τσατίστηκα που δε γινόταν καλά και τον παράτησα. Οπότε χθες τον πέρασα άλλα 2 χέρια και έλαμψε και έπιασα να κανω την υπολοιπη, λάστιχα, κουμπωματα κτλ αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω....

Πολύ σας θαυμάζω που κάνετε τόσα κάθε μέρα και πολύ με εμπνέετε! Ευχαριστώ για τις υπέροχες συμβουλές!!

οχι κ τοσο σιγα βρε;) αν καθε φορα την επλενες κ απο λιγο δεν θα χρειαζοσουν 3 μερες για μια φριτεζα! αυτο εννοουμε λιγο λιγο καθε φορα για να μην μαζευονται κ σε παιδευουν μετα. δοκιμασε το λιποκαθαριστικο σπρευ fairy ειναι πολυ καλο θα ψεκασεις αφηνεις το πολυ ως 30' κ μετα βγαινει πολυ ευκολα το καμμενο λιπος στην αναγκη να το επαναλαβεις ακομη μια φορα.

δεν την χωνευω την φριτεζα:rolleyes: μου ειχαν φερει δωρο στον γαμο την χαρισα. εκτος οτι τηγανιζω σπανια, με βολευει καλυτρερα ενα βαθυ τεφαλ τηγανι με καπακι πλενεται κ πολυ πιο ευκολα καθε φορα ομως.

Εμένα πάλι το σώμα μου έγινε καλύτερο μετα την πρώτη εγκυμοσύνη...πιο θηλυκό!για το στήθος βέβαια δεν ξέρω γιατί μέχρι να αποθηλάσω ήρθε η δεύτερη, αν και τόσο μικρό που είναι πού να πέσει και πού να πάει...ποτέ δεν ήταν το καλό μου σημείο....Βέβαια έριξα πολύ Power yoga μετά τους δυο πρώτους μήνες από τον τοκετό...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Εντάξει... λούστηκα.. (ενδέχετε να έχω κανει χαζομάρα με τα μαλλιά μου... αλλά... θα το δω μολις στεγνώσουν... δεν αντεχω να το δω απο τωρα! :tongue: ).

Πέρασα και μια καλή σκούπα το σπίτι... πάω να κανω καφεδάκι και θα σας αφήσω για λίγο γιατί έρχετε μια φίλη και πελάτισσα να της κάνω ένα μανικιουράκι!

Σας φιλώ και επανέρχομαι !

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι το σώμα μου έγινε καλύτερο μετα την πρώτη εγκυμοσύνη...πιο θηλυκό!για το στήθος βέβαια δεν ξέρω γιατί μέχρι να αποθηλάσω ήρθε η δεύτερη, αν και τόσο μικρό που είναι πού να πέσει και πού να πάει...ποτέ δεν ήταν το καλό μου σημείο....Βέβαια έριξα πολύ Power yoga μετά τους δυο πρώτους μήνες από τον τοκετό...

Το μυστικό είναι τελικά η γυμναστική.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χθες, δεν έκανα καθόλου δουλειές και πάλι... είπα να χαλαρώσω. Είχαμε και διάβασμα με το φιογκάκι το μεσημέρι, το απόγευμα κολύμβηση... :rolleyes:

Hello...

Εγώ έχω σήμερα αυτό το πρόγραμμα...γραφείο... μετά πισίνα ο μεγάλος... baby swimming μαμά και κόρη... και μετά σπίτι... φαγητό... μπάνιο και ύπνο...

Οπότε χρόνος για δουλειές δεν υπάρχει... ίσως σιδέρωμα... αλλά δεν το βλέπω...

beSZp2.pngdsR5p2.png

τα κιλακια μετα την εγκυμοσυνη τα εχασα μονο για να δω οτι μπορουσα.. αλλα μετα τα ξαναβρηκα σιγα σιγα κ ειπα να τα κρατησω για τους δυσκολους καιρους να εχω αποθεμα:lol:

Xμμ... δεν καταλαβαίνω τη σχέση μεταξύ κιλών-εγκυμοσύνης και easy living...

αλλά και εγώ μαζί σας...

Αν και εγώ τα κιλά τα πήρα μετά τις εγκυμοσύνες...στον μεγάλο λόγω διατροφής για ζάχαρο...προληπτικά τελείως...ποτέ δεν έκανα ζάχαρο...

βγήκα από το μαιευτήριο στο -10... και μετά διατηρήθηκα μία χαρά...

2 χρόνια μετά...έρχεται η μικρή και έχω παραπανίσια μόνο 2 κιλά...

ε, τώρα έχω 5 κιλά παραπανίσια που δεν λένε να φύγουν με τίποτα...οπότε φλερτάρω πάλι με την ιδέα να τοιχοκολλήσω τη διατροφή στο ψυγείο και να δείξω την πρέπουσα αυτοσυγκράτηση...

Για στήθος είχα πάντα μεγάλο στήθος... 36D... αλλά τώρα η πτώση δεν παίζεται λέμε...

ευτυχώς υπάρχουν οι μπανέλες...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Xμμ... δεν καταλαβαίνω τη σχέση μεταξύ κιλών-εγκυμοσύνης και easy living...

αλλά και εγώ μαζί σας...

Αν και εγώ τα κιλά τα πήρα μετά τις εγκυμοσύνες...στον μεγάλο λόγω διατροφής για ζάχαρο...προληπτικά τελείως...ποτέ δεν έκανα ζάχαρο...

βγήκα από το μαιευτήριο στο -10... και μετά διατηρήθηκα μία χαρά...

2 χρόνια μετά...έρχεται η μικρή και έχω παραπανίσια μόνο 2 κιλά...

ε, τώρα έχω 5 κιλά παραπανίσια που δεν λένε να φύγουν με τίποτα...οπότε φλερτάρω πάλι με την ιδέα να τοιχοκολλήσω τη διατροφή στο ψυγείο και να δείξω την πρέπουσα αυτοσυγκράτηση...

Για στήθος είχα πάντα μεγάλο στήθος... 36D... αλλά τώρα η πτώση δεν παίζεται λέμε...

ευτυχώς υπάρχουν οι μπανέλες...

Α! δεν ειναι τιποτα αμα διαβασεις καλα εδω μεσα θα βρεις πολλα ασχετα:wink:

εξαλλου αν το σκεφτεις καλα κανοντας δουλειες κανεις κ γυμναστικη αρα καπως συνδεονται αυτα μην νομιζεις:lol::lol:

Να μαι! :tongue:

Εκανα της φίλης μου ένα μανικιούρ.... μα ένα μανικιούρ!!Το ζήλεψα! :lol::lol:

Θα απαντήσω σε μερικά μηνύματα σας και πάω να κανω μερικες δουλιτσες (θα σας πω μετά τι έκανα τελικά... ;) )..

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...