Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

marilou01[/b];1483162]

Είναι πάρτι σε παιδότοπο, ο μικρός δεν πάει παιδικό ακόμα..Τελικά λέω να κάνω τούρτα κανονικά, και να δώσω στο τέλος σε τσαντούλες ένα δωράκι και γλυκάκια μπισκοτοειδή..Καλά δεν είναι;;

Θα είσαι μια χαρά και εσύ και οι καλεσμένοι σου!Περαστικά σου και πάλι και ναι κυκλοφορεί ίωση με υψηλό πυρετό για μία εβδομάδα,κοίταξέ το όμως αν μπορείς μην σου κάνει καμιά επιπλοκή.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evi δες και αυτόν,είναι παρόμοιος και οι τιμές έχουν πέσει τώρα πια.εγώ τον έχω πάρει αρκετά χρόνια και είναι οκ,αν εξαιρέσεις ότι τα μαξιλάρια που καθόμαστε συνήθως έχουν κάπως κάτσει.Εχει φάει τρελή χρήση όμως.

http://www.neoset.gr/sites/default/files/kanapes_wave.splash.jpg?1270142044

Να φανταστείς ότι η ΝΕΟΣΕΤ είναι ηπρώτη που κοίταξα, επειδή εργάζεται ένας φίλος εκεί. Όμως αυτόν τον καναπέ δεν τον είδα, τώρα που το βλέπω μάλλον μπήκα σε παλιότερο σάιτ της ΝΕΟΣΕΤ. Ευχαριστώ χρύσα!

sACYp2.png

Χρύσα μου,

Επειδή το σώμα μου χάλασε αρκετά στην εγκυμοσύνη, προσπαθώ να διατηρούμαι στα κιλά μου γιατί μόνο αυτό με σώζει! :(:(

Πάντως είναι όπως το λες: είναι σε τι κιλά έχει μάθει η κάθε μία το σώμα της! ;)

Γεια σας κοριτσάρες . Τι κάνετε;;;

Κι εγώ Ειρηνάκι μου αυτό προσπαθώ να κάνω και με κοροϊδεύουν όταν λέω ότι θέλω να χάσω 1-2 κιλάκια για να έρθω στα κιλά προ εγκυμοσύνης (50 κιλά) . Σιγά μου λένε τα κιλά που έχεις και θέλεις και να χάσεις κιόλας . Εννοείται ότι δεν κάνω δίαιτα απλά προσέχω για να διατηρούμε στα 50-53 .

Πάντως είναι όπως το λες: είναι σε τι κιλά έχει μάθει η κάθε μία το σώμα της!

Δυστυχώς ανάλογη ήταν και η πτώση μετά. Αφού θήλασα, το στήθος "ξεφούσκωσε"... δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω και αφού είχε μεγαλώσει τόσο... σκέψου την πτώση του... :( . Προ γεννας φορούσα τριγωνάκι μπικίνι και όταν κάποια στιγμή τόλμησα να το δοκιμάσω στο σπίτι μου... ήταν ελεεινό και τρισάθλιο... :tongue:

2) Κοιλιά. Ήταν τεράστια στην εγκυμοσύνη μου. Εκτός των κιλών που πήρα ήταν και μικρό μου... γιγαντάκι για τα δεδομένα μου! Χαράρωσε λοιπόν και έχω και 1 ραγάδα η οποία λόγω χαλάρωσης φαίνεται μεγαλύτερη από 1.. :(

Πτώση στήθους από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό κι εγώ . Φορούσα 2 και έφτασα στο 4-5 και τώρα στο 2-3 . Και πάλι καλό είναι δε μπορώ να πω .

Καλά για ραγάδες δεν το συζητώ ..... Η κοιλιά μου είναι γεμάτη .

Μπραβο Ειρηνη!!!ενα κιλακι εμεινε δεν ειναι κ πολυ!! εγω απο τοτε που γεννησα κολλησα στα 58 κιλα! 4 κιλα δηλαδη πανω απο τα κανονικα μου κ δεν πεφτω με τιποτα!! ανοιξανε κ τα κοκκαλα μου κ δεν μου κανουνε τα παλια μου ρουχα!! φυλαω αρκετα αλλα αμφιβαλλω αν θα μου ξανα-κανουν ποτε!ολες μου λενε να μην τα πεταξω γιατι θα επανελθω αλλα δεν το βλεπω να κλεινουν τα κοκκαλα!τεσπα 10 μηνες περιμενα, ας περιμενω αλλους δυο να κλεισει κ χρονος και ειδωμεν τι θα τα κανω!

Αχ κι εγώ έχω κολλήσει στα 55 κιλά, βασικά είχα φτάσει 53, αλλά πήρα άλλα δύο :rolleyes:. Θέλω να κατέβω στα 50, όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος. Κι εγώ έχω ανοίξει και δεν μου κάνουν τα πουκάμισα, μου είναι πολύ τσιτωμένα στο στήθος. Και όταν ήμουν 53 κιλά και τώρα.

(Λέτε να φταίνει αυτά τα 5 παραπανίσια κιλά;... :rolleyes: Μπαααα!..... :rolleyes: :rolleyes: )

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Αχ κι εγώ έχω κολλήσει στα 55 κιλά, βασικά είχα φτάσει 53, αλλά πήρα άλλα δύο :rolleyes:. Θέλω να κατέβω στα 50, όσο ήμουν πριν μείνω έγκυος. Κι εγώ έχω ανοίξει και δεν μου κάνουν τα πουκάμισα, μου είναι πολύ τσιτωμένα στο στήθος. Και όταν ήμουν 53 κιλά και τώρα.

(Λέτε να φταίνει αυτά τα 5 παραπανίσια κιλά;... :rolleyes: Μπαααα!..... :rolleyes: :rolleyes: )

Εμένα πάλι τα κιλά μου είναι τα κανονικά είναι στα 58. Μετά την εγκυμοσύνη πήγα στα 62 και μετά από κάτι κορτιζόνες για θυρεοειδίτιδα πήγα στα 67! Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο και αποφάσισα πως μόνη μου δεν το παλεύω και πήγα σε ένα διαιτολόγο και σε 3 μήνες πήγα πάλι στα 59-60. Τώρα είμαι στα 61 και θελω ρε παιδιά να χάσω λιγο κι εγώ, να πάει κάτω από τα 60!

Ένας καλός διαιτολόγος μας μαθαίνει πώς να τρώμε σωστά και ισορροπημένα και πώς αυτό να προσαρμόζεται στη δική μας καθημερινότητα.

Αυτός που πήγαινα, μου τόνιζε πόσο σημαντικό είναι να οργανώνουμε τα γεύματά μας από πριν και πως έτσι δύσκολα κάνουμε παρασπονδίες. Κι εδώ οργάνωση λοιπόν:wink:

Αλλά με τις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε μέλους της οικογένειας είναι τόσο δύσκολο ορισμένες φορές...

sACYp2.png

καλημερα, καλημερα, αχ πονεμενη ιστορια με τα κιλα!!!!που θα παει, θα τα καταφερυμε!!!ερωτηση:τα μπιμπερο που τα αποθηκευετε???εγω τα ειχα στο ραφι πανω απο τα πιατα αλλα πλεον χρησιμοποιουμε μονο 2 πλαστικα, 1 για γαλα και 1 μικροτερο για νερο.που να τα βαλω???

εγω γαι τα γενεθλια σκεφτομαι να φτιαξω κεκακια για τον παιδικο , γιατι για τουρτα ειναι μικρα(2 ετων και κατω) , ωστε να τα παρουν μαζι τους και για γενεθλια δεν ξερω. στο σπιτι θα τα κανω μαλλον αλλα δεν ξερω ακομη αν θα παρω κατι για τα παιδακια. περισυ ειχα παρει ετοιμες σοκολατες και ειχα φτιαξει ωραιο περιτυλιγμα με στιχακι απο πανω συν ενα χυμο. το σιγουρο ειναι οτι δεν κανω οοολο εκεινο το μπουφε που ειχα φτιαξει. θα ρωτησω και σε παιδοτοπο φυσικα, μπας και επεσαν οι τιμες. μακια

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χθες, δεν έκανα καθόλου δουλειές και πάλι... είπα να χαλαρώσω. Είχαμε και διάβασμα με το φιογκάκι το μεσημέρι, το απόγευμα κολύμβηση... :rolleyes:

Σήμερα βλέπουμε...

Αρχικά πάω να βάψω ρίζα, να κανακέψω λίγο το κουφαράκι μου και θα δούμε τι όρεξη θα έχουμε για σήμερα...! ;)

Σας γλυκοφιλώ όλες και επανέρχομαι! :P

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη ο καναπές που μας άρεσε γενικά είναι αυτός: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=1132&cr=1_1132_0_0_1 και μάλλον από ΙΚΕΑ γιατί δεν διαθέτουμε πολλά!

Από εμφάνιση, σκίζει!!

Μακάρι να τον παρετε, αν τελικά καταλήξετε σ' αυτόν! :P

777885dugw57gt25.gif

Πέρασα βαφή και τώρα ψευτο-μαζεύω το σπίτι.

Εστρωσα κρεβάτια και μαζεύω οτιδηποτε δεν μου "κάθεται" στο μάτι και δεν ειναι στη θέση του.

Βρείτε το ρυθμό που ταιριάζει σε σας και νιώστε άνετα. Μην καταπιέζεστε περισσότερο από ότι ήδη καταπιεζόμαστε για το σπίτι. Βρειτε το ρυθμό σας και ακολουθήστε τον! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

πως τα αδειαζουμε :?::rolleyes:

Υπάρχει κάπου (συνήθως στο κάτω, δεξί, μπροστινό μέρος του πλυντηριου) ένα "πορτάκι". Το ανοίγεις και μέσα υπάρχει μία μικρή στρόφυγγα και ένα πλαστικό σωληνάκι. Το ανοίγεις (ή το ένα ή το άλλο) και αδειάζεις τα απόνερα και τα πετά. Εγώ, έχω στην αποθήκη μου ένα ειδικό ποτήρι και εκεί αδειάζω κάθε 3-4 πλυντήρια τα απόνερα μέσω του πλαστικού μικρού σωλήνα. ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλό μεσημέρι κόρες! Ακόμα με πυρετό είμαι, εχθές βράδυ πάλι 39 έπιασα..μα καλά είναι δυνατόν;; @#$%^ Είναι ειδικός τύπος κρυολογήματος αυτός που κυκλοφορεί και κρατάει μια εβδομάδα; Έχετε ακούσει κάτι;; :mad:

Δυστυχώς, αυτή η βρωμο-ίσωση, επιστρέφει!!! :( Τι να πω...? Ειναι τοσο εκνευριστικο... δεν μας φτάνουν όσα έχουμε, να έχουμε και την ίωση! :( Περαστικά!

Με συγχωρείτε κυρία μου, τι κιλά είναι αυτά?? Αφού με προσωπική μου εντολή έχω απαγορεύσει όλες τις ζυγαριές του κόσμου να δείχνουν κάτω από 59 κιλά (και όλες τις ηλικίες μετά το 1980, άσχετο) χαχαχα :P:p

Α... θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!! Ειδικά για τις ηλικίες... τα νεύρα μου δηλαδή! Τι θα πει κυρία μου γεννήθηκες μετά το 1980????!!!! :mad::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Συγνώμη αλλά και εγώ είμαι του club... τα παιδάκια μου δεν έχουν κοιμηθεί ΠΟΤΕ εκτός σπιτιού... ακόμα και αν τύχαινε να βγω με τον σύζυγο... κανά φαγητό στην τρεχάλα και πίσω είναι η μεγαλειώδης έξοδος... είχα κοπέλα στο σπίτι...

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να θέλω τώρα να κάνω ένα ταξίδι με τον σύζυγο... και να το σκέφτομαι τρελά... αλλά δεν πειράζει... εγώ νιώθω καλά!

Αυτό μετράει ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Πτώση στήθους από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό κι εγώ . Φορούσα 2 και έφτασα στο 4-5 και τώρα στο 2-3 . Και πάλι καλό είναι δε μπορώ να πω .

Καλά για ραγάδες δεν το συζητώ ..... Η κοιλιά μου είναι γεμάτη .

Τι καλά.... :mad::(:(... είδατε που όλες έχουμε παρόμοια θέματα?

Τουλάχιστον έχουμε η μία την άλλη!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

(Λέτε να φταίνει αυτά τα 5 παραπανίσια κιλά;... :rolleyes: Μπαααα!... :rolleyes: :rolleyes:)

Οχι καλέ! Τα πουκάμισα φταίνει! Σιγουρο και τσεκαρισμένο! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...