Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αφου σιδερωσα 6-7 πλυντηρια στην πρεσα ευτυχως!

εβαλα εναν αρακα στην χυτρα εννοειται!

μαζεψα ολα τα γυρω γυρω παιχνιδια κ ρουχα δεν ηταν πολλα ευτυχως τους εχω βαλει σε σειρα τους αντρες μου....

επλυνα λαντζα εκανα παγκους κουζινας κ μια γρηγορη τα ντουλαπια απ εξω

εκανα ενα φρεσσκαρισμα στο μπανιο

ξεχωρισα κ αλλα πλυντηρια να βαλω με το νυχτερινο οταν σχολασω απο την δουλεια

ενα γρηγορο μαζεμα οσα βλεπει η πεθερα με το σκουπακι κ ενα ξεσκονισμα εξπρες με το swifer.

μπορω να παω να ετοιμαστω για την δουλεια κ να εχω την ελπιδα αυριο να ασχοληθω μονο με τον ευτο μου φρυδια νυχια καμμμια μασκα.

ευτυχως εχω καθε τοσο απογευματινη βαρδια κ αφου ο μικρος ειναι σταθμο κατι μενει κ για εμενα

αχ! θυμηθηκα οτι αυριο θα πρεπει να φτιαξω κ την αποθηκη γκρρρρρ

γεια κορες τα λεμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ που γράψατε τις προτιμήσεις σας.Είμαι ανάμεσα στο πρώτο και το τρίτο,το πρώτο μου φαίνεται πολύ κομψό αλλά συνηθισμένο,το δευτερο μου αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι μην βγει τελικά φορτωμένο το δωμάτιο γιατί ένα ντουλάπι της βιβλιοθήκης έχει μια παρασταση επάνω και το τρίτο είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά φοβάμαι μην πέσουν πολλά τα χρώματα στο χώρο. όταν αποφασίσω θα σας ενημερώσω

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μαζεψα ολα τα γυρω γυρω παιχνιδια κ ρουχα δεν ηταν πολλα ευτυχως τους εχω βαλει σε σειρα τους αντρες μου....

ξεχωρισα κ αλλα πλυντηρια να βαλω με το νυχτερινο οταν σχολασω απο την δουλεια ενα γρηγορο μαζεμα οσα βλεπει η πεθερα με το σκουπακι κ ενα ξεσκονισμα εξπρες με το swifer.

μπορω να παω να ετοιμαστω για την δουλεια κ να εχω την ελπιδα αυριο να ασχοληθω μονο με τον ευτο μου φρυδια νυχια καμμμια μασκα.

ευτυχως εχω καθε τοσο απογευματινη βαρδια κ αφου ο μικρος ειναι σταθμο κατι μενει κ για εμενα

γεια κορες τα λεμε!

Φόρτσα!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

ξεχωρισα κ αλλα πλυντηρια να βαλω με το νυχτερινο οταν σχολασω απο την δουλεια

ενα γρηγορο μαζεμα οσα βλεπει η πεθερα με το σκουπακι κ ενα ξεσκονισμα εξπρες με το swifer.

γεια κορες τα λεμε!

Πολύ σίδερό!

Αλλο τόσο με περιμένει και εμένα.Δεν ξέρω πως να μαζέψω τόσα πλυντήρια!

Πάω να βάλω μία μακαρονάδα για το μεσημέρι και να πλύνω τα χόρτα από τον κήπο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πολύ σίδερό!

Αλλο τόσο με περιμένει και εμένα.Δεν ξέρω πως να μαζέψω τόσα πλυντήρια!

Πάω να βάλω μία μακαρονάδα για το μεσημέρι και να πλύνω τα χόρτα από τον κήπο.

ναι που το βρισκω τοσο πολυ δεν ξερω:rolleyes: κ σκεψου οτι εχουν μεινει 2 πλυντηρια ακομη αλλα θελουν σιδερο κ οχι πρεσα θα τα κανει η γυναικα που ερχεται καθε 15 μερες. ασε κ τον χρονο που θελουν για να μπουν στις ντουλαπες...

Διαφημίσεις

ναι που το βρισκω τοσο πολυ δεν ξερω:rolleyes: κ σκεψου οτι εχουν μεινει 2 πλυντηρια ακομη αλλα θελουν σιδερο κ οχι πρεσα θα τα κανει η γυναικα που ερχεται καθε 15 μερες. ασε κ τον χρονο που θελουν για να μπουν στις ντουλαπες...

Αυτή είναι πιο κουραστική δουλειά από το σίδερο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας και από το βόρειο μέτωπο των Αθηνών...

καφέ και cafe... τέλος ημέρας...

:)

θελω και εγω καφεε!!!!!!!!

Θες να πεις οι κάθετες να γίνουν οριζόντιες,δεν το είχα σκεφτεί!:wink:

ωραιες θα ειναι κ οριζοντιες!!

Ουφ.. τέλος οι εξωτερικές δουλειές!

Πάω να ετοιμάσω τα γεμιστά, να γίνονται και επανέρχομαι! ;)

το πιστευεις οτι πηρα κιμα ενα μηνα πριν κ ολο λεω να κανω γεμιστα, κ ολο το αφηνω?

Ευχαριστώ Χριστιανακι μου αλλά θα δείξει.. ούτως ή άλλως δεν θα κάνω δίαιτα οπότε... ελπίζω να παραμείνω στο να θέλω να χάσω 1 μόνο κιλάκι!

Για σένα να ξέρεις, είναι νωρίς ακόμη. Στην εγκυμοσύνη πήρα πάνω από 20 κιλά. Βγήκα από το μαιευτήριο -8 (4 κιλά ήταν το φιογκάκι μου!!!!!!!!!!!! :mrgreen: ) και μετά πήγα πολυυυυ σιγά. Άργησα να χάσω τα κιλά που μου έμειναν αλλά κυρίως άργησε το σώμα μου να επανέλθει. Δεν "μάζευε" εύκολα και μένα (στο λέω για να μην ανησυχείς! :P )... δυστυχώς χάλασε αρκετά (δεν θέλω να σε ψυχο-πλακώσω αλλά είναι η αλήθεια) αλλά τουλάχιστον με τα ρούχα .... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! :lol::mrgreen:

και εμενα χαλασε πολυ το σωμα , δεν φαινεται απ`τα ρουχα οκ αλλα το βλεπω εγω και καποιες φορες με χαλαει πολυ.

1) Μήπως θα πρέπει να καθαρίσεις το συρταράκι του πλυντηρίου? Μήπως έχει μαζέψει αυτή την μαύρη γλίτσα που μαζεύει και θέλει καθάρισμα?

2) Αδειάζεις τα απόνερα του πλυντηρίου? Μηπως έχουν γεμίσει και θέλουν άδειασμα?

πως τα αδειαζουμε :?::rolleyes:

Πήγα στον κήπο μου,έβγαλα δύο μαρουλάκια,καρότα,κρεμμυδάκια και άνηθο για σαλάτα και χόρτα για πίττα.

Ανυπομονώ να ανοιξιάσει να περιποιηθώ τα λουλούδια μου και να αναδιοργανώσω τη βεράντα μου.:):)

τι ωραια!!!

1) Στήθος.... άλλαξα 4 νούμερα σουτιέν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου....! Ο γιατρός μου έτριβε τα μάτια του. Μου έλεγε πως δεν είναι καθόλου συνηθισμένο τέτοια αύξηση.

Δυστυχώς ανάλογη ήταν και η πτώση μετά. Αφού θήλασα, το στήθος "ξεφούσκωσε"... δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω και αφού είχε μεγαλώσει τόσο... σκέψου την πτώση του... :( . Προ γεννας φορούσα τριγωνάκι μπικίνι και όταν κάποια στιγμή τόλμησα να το δοκιμάσω στο σπίτι μου... ήταν ελεεινό και τρισάθλιο... :tongue:

2) Κοιλιά. Ήταν τεράστια στην εγκυμοσύνη μου. Εκτός των κιλών που πήρα ήταν και μικρό μου... γιγαντάκι για τα δεδομένα μου! Χαράρωσε λοιπόν και έχω και 1 ραγάδα η οποία λόγω χαλάρωσης φαίνεται μεγαλύτερη από 1.. :(

αλλαξα κ εγω 3 νουμερα σουτιεν..αποτελεσμα?χαλια!!!!!!!!κ φουλ στη ραγαδα!!!!!!!!:mad: στην κοιλια εχω δυο πολυ μικρες κ στα οπισθια πολλεςςςςς!!!!!!!σαν μαστιγωμενη ειμαι μιας κ ειναι κοκκινες ακομα!!

Καλό μεσημέρι κόρες! Ακόμα με πυρετό είμαι, εχθές βράδυ πάλι 39 έπιασα..μα καλά είναι δυνατόν;; @#$%^ Είναι ειδικός τύπος κρυολογήματος αυτός που κυκλοφορεί και κρατάει μια εβδομάδα; Έχετε ακούσει κάτι;; :mad:

Μια ερώτηση βρε νοικοκυροκόριτσα: Μας-σας- (σε όλους μας τέλος πάντων) χαρίζουν χαριτωμένα σαπουνάκια μπάνιου, σε σχήμα ζωάκια, καρδούλες κλπ, ή τα άλλα τύπου φυσικά και αγνά τυλιγμένα σε χαρτάκια. Αυτά τα χρησιμοποιείτε; :confused:

Κι εγώ το ίδιο με τα κορίτσια, τα βάζω στα συρτάρια με τα εσώρουχα, μέσα σε τούλι :)

Εκανα και 40 κοιλιακους!:tongue: Βαζω κ την κρεμουλα καθε βραδυ και ηδη φαινεται μια μικρη μεν, αλλα φαινεται διαφορα!;)

Μπράβο Χριστιάνα!! Σου στέλνω θετική ενέργεια να συνεχίσεις! :D

Χθες λοιπόν, μου ρθε και ζυγίστηκα. Εβλεπα πως τελευταια ειχα μαζεψει λγακι αλλα το αφηνα. Και οντως τα εχασα! Επεσα παλι στα 50 κιλά!

Με συγχωρείτε κυρία μου, τι κιλά είναι αυτά?? Αφού με προσωπική μου εντολή έχω απαγορεύσει όλες τις ζυγαριές του κόσμου να δείχνουν κάτω από 59 κιλά (και όλες τις ηλικίες μετά το 1980, άσχετο) χαχαχα :P:p

υπάρχουν φορές που βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και μόλις αρχίσουν να στεγνώνουν .. μυρίζουν. Εννοώ μυρίζουν περιέργα και άσχημα, κάπως σαν άπλυτα.

Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ!! Στην αρχή έλεγα ότι φταίει το πλυντήριο και δεν τραβάει το μαλακτικό, μετά έλεγα ότι φταίει η θήκη που δεν την καθάριζα (τώρα την κάνω λαμπίκο), δοκίμασα και να μην το γεμίζω πολύ, τσέκαρα το φίλτρο, τίποτα, είναι φορές που τα ρούχα μυρίζουν "κλεισούρα" :confused:

Επίσης πλένω χωριστά τα ρούχα μας, άλλο πλυντήριο τα ρούχα του μικρού, άλλο τα δικά μου που είναι κυρίως ευαίσθητα, άλλο τα σεντόνια-πετσέτες που τα πλένω σε υψηλή θερμοκρασία και τέλος, άλλο τα ρούχα του άντρα μου που επειδή κυκλοφορεί με τη μηχανή όλη μέρα, γεμίζουν καυσαέρια..Και πάλι όμως, είναι φορές που κάποια από αυτές τις πλύσεις θα μυρίζει περίεργα..

Marilou... το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις...

αν είναι να κάνεις το party στον παιδικό τότε θέλεις τούρτα... αν θέλεις απλά ένα κέρασμα τότε κάτι σε μπισκότα ή cupcakes...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Georgina μου :) Είναι πάρτι σε παιδότοπο, ο μικρός δεν πάει παιδικό ακόμα..Τελικά λέω να κάνω τούρτα κανονικά, και να δώσω στο τέλος σε τσαντούλες ένα δωράκι και γλυκάκια μπισκοτοειδή..Καλά δεν είναι;;

g8Sbp2.png

Χριστιάνα Mirtoula και Kalliopaki και Ειρήνη ευχαριστώ για τις ιδέες σας!

Τελικά αυτά που έχω και μυρίζουν ωραία θα τα λειώσω να δούμε πώς θα γίνουν κρεμοσάπουνο και τα άλλα θα τα πετάξω!

Αν μου πάρουν καινούργια θα τα βάλω στα συρτάρια.

Ειρήνη ο καναπές που μας άρεσε γενικά είναι αυτός: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=1132&cr=1_1132_0_0_1 και μάλλον από ΙΚΕΑ γιατί δεν διαθέτουμε πολλά!

sACYp2.png

Το χω και γω αυτό το θέμα. Μεγάλο, γιγάντιο κόλλημα. Δεν αφήνω το παιδί, θέλω τις ώρες που δεν ειναι σχολείο να είναι μαζί μου. Τα χρόνια που δούλευα στη ναυτιλία ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος γεμάτο τύψεις λες και πηγαινα καθημερινά διακοπές ή για καφέ και τον παρατούσα...! :( Τα χουμε πει: είμαι σαλταρισμένη, αλλά έτσι ένιωθα. :( Οπότε φαντάζεστε... που να τον αφήσω Σαββατόβραδο να κοιμηθεί στη γιαγιά? Ούτε γι αστείο. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πολλές λέω κι αυτό αν ήταν ανάγκη να πάμε κάπου... Τώρα, που είμαστε πολλές περισσότερες ώρες μαζί, θα τον αφήσω αλλά μόνο για λίγες ώρες. Οχι για διανυκτέρευση...

Συγνώμη αλλά και εγώ είμαι του club... τα παιδάκια μου δεν έχουν κοιμηθεί ΠΟΤΕ εκτός σπιτιού... ακόμα και αν τύχαινε να βγω με τον σύζυγο... κανά φαγητό στην τρεχάλα και πίσω είναι η μεγαλειώδης έξοδος... είχα κοπέλα στο σπίτι...

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να θέλω τώρα να κάνω ένα ταξίδι με τον σύζυγο... και να το σκέφτομαι τρελά... αλλά δεν πειράζει... εγώ νιώθω καλά!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κόρες! Ακόμα με πυρετό είμαι, εχθές βράδυ πάλι 39 έπιασα..μα καλά είναι δυνατόν;; @#$%^ Είναι ειδικός τύπος κρυολογήματος αυτός που κυκλοφορεί και κρατάει μια εβδομάδα; Έχετε ακούσει κάτι;; :mad:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Georgina μου :) Είναι πάρτι σε παιδότοπο, ο μικρός δεν πάει παιδικό ακόμα..Τελικά λέω να κάνω τούρτα κανονικά, και να δώσω στο τέλος σε τσαντούλες ένα δωράκι και γλυκάκια μπισκοτοειδή..Καλά δεν είναι;;

Καταρχήν περαστικά σου... παίρνεις τίποτα ή περιμένεις να περάσει μόνο του;

Δεν το συζητάμε τότε..... τούρτα δαγκωτό!

Και τα υπόλοιπα είναι κάτι παραπάνω από καλά!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ειρήνη ο καναπές που μας άρεσε γενικά είναι αυτός: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=1132&cr=1_1132_0_0_1 και μάλλον από ΙΚΕΑ γιατί δεν διαθέτουμε πολλά!

Evi... πέρα από το ΙΚΕΑ θα σου πρότεινα να δεις και καμμία έκθεση επίπλων...

καθώς αρχίζει και διαφαίνεται ότι το ΙΚΕΑ είναι οικονομικό μόνο στο μυαλό μας...

έκανα σύγκριση για τραπεζάκι τηλεόρασης και μου έβγαινε πιο οικονομικό από κατάστημα επίπλων στο Χαλάνδρι... και φυσικά σε καλύτερο ξύλο...

Επίσης, να τον δοκιμάσεις καλά... καθώς τα μαξιλάρια και τα στρώματα του ΙΚΕΑ δεν είναι ότι αναπαυτικότερο... και ο καναπές πρέπει να είναι extra βολικός...από το να κάτσεις, να ξαπλώσεις, να κουλουριαστείς... είναι βασικό κομμάτι σπιτιού...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Evi... πέρα από το ΙΚΕΑ θα σου πρότεινα να δεις και καμμία έκθεση επίπλων...

καθώς αρχίζει και διαφαίνεται ότι το ΙΚΕΑ είναι οικονομικό μόνο στο μυαλό μας...

έκανα σύγκριση για τραπεζάκι τηλεόρασης και μου έβγαινε πιο οικονομικό από κατάστημα επίπλων στο Χαλάνδρι... και φυσικά σε καλύτερο ξύλο...

Επίσης, να τον δοκιμάσεις καλά... καθώς τα μαξιλάρια και τα στρώματα του ΙΚΕΑ δεν είναι ότι αναπαυτικότερο... και ο καναπές πρέπει να είναι extra βολικός...από το να κάτσεις, να ξαπλώσεις, να κουλουριαστείς... είναι βασικό κομμάτι σπιτιού...

Κι εγώ ήθελα να το αποφύγω το ΙΚΕΑ, απλά σε έρευνα αγοράς από το INternet όλα μου φαίνονται πολύ πιο ακριβά και στις φωτογραφίες οι καναπέδες οι οικονομικοί δείχνουν τόσο μα τόσο χάλια! Μάλλον πρέπει να το δούμε σε κατάστημα επίπλων, απλά ποιος τρέχει τώρα...

sACYp2.png

Κι εγώ ήθελα να το αποφύγω το ΙΚΕΑ, απλά σε έρευνα αγοράς από το INternet όλα μου φαίνονται πολύ πιο ακριβά και στις φωτογραφίες οι καναπέδες οι οικονομικοί δείχνουν τόσο μα τόσο χάλια! Μάλλον πρέπει να το δούμε σε κατάστημα επίπλων, απλά ποιος τρέχει τώρα...

Evi δες και αυτόν,είναι παρόμοιος και οι τιμές έχουν πέσει τώρα πια.εγώ τον έχω πάρει αρκετά χρόνια και είναι οκ,αν εξαιρέσεις ότι τα μαξιλάρια που καθόμαστε συνήθως έχουν κάπως κάτσει.Εχει φάει τρελή χρήση όμως.

http://www.neoset.gr/sites/default/files/kanapes_wave.splash.jpg?1270142044

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...