Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο που με απασχολεί, υπάρχουν φορές που βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και μόλις αρχίσουν να στεγνώνουν .. μυρίζουν. Εννοώ μυρίζουν περιέργα και άσχημα, κάπως σαν άπλυτα. Και όχι όλα. προς το παρον αυτα που τσέκαρα είναι:

- είναι άσχετο με το αν τα απλώνω έξω ή μέσα

- δεν είναι συγκεκριμένα ρούχα που μου το κάνουν αυτό

- δεν έχει σχέση με το αν έχουν μείνει λίγο παραπάνω μέσα στο πλυντήριο

Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

1) Μήπως θα πρέπει να καθαρίσεις το συρταράκι του πλυντηρίου? Μήπως έχει μαζέψει αυτή την μαύρη γλίτσα που μαζεύει και θέλει καθάρισμα?

2) Αδειάζεις τα απόνερα του πλυντηρίου? Μηπως έχουν γεμίσει και θέλουν άδειασμα?

Ειναι καλα το χεράκι της τώρα? :?:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα τι να σου πω για τα 49 κιλά?Υπάρχει αυτός ο αριθμός?:mrgreen

Ότι σε καταλαβαίνω πάντως,σε καταλαβαίνω!Οταν έχουμε μάθει το σώμα μας σε κάποια κιλά είναι δύσκολο να δεχτούμε ακόμη και τα δυο παραπάνω.

Και εγ΄ω είμαι +2 από τα κανονικά μου,είναι τα χειμωνιάτικα κιλά,πάντα τέτοια εποχή είμαι στα πάνω μου αλλά ευελπιστώ όπως πάντα μετά το Πάσχα να τα χάσω.

Χρύσα μου,

Επειδή το σώμα μου χάλασε αρκετά στην εγκυμοσύνη, προσπαθώ να διατηρούμαι στα κιλά μου γιατί μόνο αυτό με σώζει! :(:(

Πάντως είναι όπως το λες: είναι σε τι κιλά έχει μάθει η κάθε μία το σώμα της! ;)

777885dugw57gt25.gif

Πήγα στον κήπο μου,έβγαλα δύο μαρουλάκια,καρότα,κρεμμυδάκια και άνηθο για σαλάτα και χόρτα για πίττα.

Ανυπομονώ να ανοιξιάσει να περιποιηθώ τα λουλούδια μου και να αναδιοργανώσω τη βεράντα μου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ψαχνω κουρτίνα-ρόμαν για το παιδικό δωμάτιο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις.Θα μου πείτε τη γνώμη σας?

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4722.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4728.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/wow/3-2054.jpg

Ο ένας τοίχος του παιδικού είναι μπλε και ο άλλος εκρού και εκεί είναι και το παράθυρο.Ηβιβλιοθήκη του έχει κόκκινες και τυρκουάζ λεπτομέρειες.

Μ' αρέσει η πρώτη και η δεύτερη! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χρύσα μου,

Επειδή το σώμα μου χάλασε αρκετά στην εγκυμοσύνη, προσπαθώ να διατηρούμαι στα κιλά μου γιατί μόνο αυτό με σώζει! :(:(

Πάντως είναι όπως το λες: είναι σε τι κιλά έχει μάθει η κάθε μία το σώμα της! ;)

Ειρήνη μου,όλες στα ίδια είμαστε,εγώ τώρα είμαι στα 56 αλλά τα κανονικά μου είναι 54.Οσο περνάνε τα χρόνια χρειαζόμαστε γυμναστική για να κρατάμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση,ο χρόνος είναι αμείλικτος!Κάθε χρόνο λέω να ξεκινήσω αλλά τελικα τίποτα.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΓΚαι το απόγευμα μαγείρευα ασταμάτητα... αρακά, κιμά για μακαρόνια, κοτόπουλο κοκκινιστό και μοσχάρι σούπα (αυτό θα ολοκληρωθεί σήμερα)...

Μετά μπανάκι όλοι μας και νάνι...

Πω πω... μαγείρεμα!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

O σύζυγος... και μόνος του... είναι καλά εκπαιδευμένος!

Πέραν της πλάκας τώρα... ο σύζυγος ταξιδεύει αρκετά συχνά... όταν πρόκειται να ταξιδέψω εγώ "μπλοκάρει" τις ημερομηνίες στο ημερολόγιο και τα κρατάει αυτός...

Το πρώτο μου ταξίδι ήταν 1 βδομάδα όταν η μικρή ήταν 8 μηνών... είχα αφήσει γάλα δικό μου στην κατάψυξη... είχα πάρει μαζί μου το θήλαστρο... η μικρή έτρωγε κανονικά... εγώ έβγαζα και πέταγα... στην επιστροφή είμασταν μία χαρά...

Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι στον μπαμπά τους κάθονται πιο στρατιωτάκια... ούτε πολλές γκρίνιες ούτε τίποτα... και ο σύζυγος κάνει τα πάντα... μπάνιο, άλλαγμα, φαγητό, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα...

βρε κι εμένα είναι, αλλά στεναχωριέμαι να τις αφήνω... έχω έναν ψυχαναγκασμό, τι να πω...

παλιά ταξίδευα πολύ , με διανυκτερεύσεις. Τώρα το αποφεύγω, προσπαθώ να μείνω εκτός το πολύ ένα βράδυ. μάλλον στο μυαλό μου ειναι, παρά πραγματικό το θέμα.

Έχω και τη γιαγιά μας που κρατάει τα μικρά και είναι μες στην γκρίνια ότι κουράζεται κτλ και μου τη δίνει το όλο θέμα...

Ευχαριστώ Χριστιανακι μου αλλά θα δείξει.. ούτως ή άλλως δεν θα κάνω δίαιτα οπότε... ελπίζω να παραμείνω στο να θέλω να χάσω 1 μόνο κιλάκι!

Για σένα να ξέρεις, είναι νωρίς ακόμη. Στην εγκυμοσύνη πήρα πάνω από 20 κιλά. Βγήκα από το μαιευτήριο -8 (4 κιλά ήταν το φιογκάκι μου!!!!!!!!!!!! :mrgreen: ) και μετά πήγα πολυυυυ σιγά. Άργησα να χάσω τα κιλά που μου έμειναν αλλά κυρίως άργησε το σώμα μου να επανέλθει. Δεν "μάζευε" εύκολα και μένα (στο λέω για να μην ανησυχείς! :P )... δυστυχώς χάλασε αρκετά (δεν θέλω να σε ψυχο-πλακώσω αλλά είναι η αλήθεια) αλλά τουλάχιστον με τα ρούχα .... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! :lol::mrgreen:

καλά 49 κιλά πόσο χαλασμένο να είναι???? έλα εδώ να δεις πατσοκοιλιές, σωσίβια κτλ, αλλά είμαι και +20 περίπου από εσένα. Υποτίθεται κάνω και δίαιτα (τρομάρα μου), αλλά όλο ξεφεύγω...

και τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα σχεδόν όλα και τις δύο φορές, μου΄έχουν μείνει αυτά από τη διακοπή του καπνίσματος, μπαστακωμένα, δε λεν να φύγω.

Τώρα που ψιλοσταματώ και το θηλασμό πρέπει να προσέξω πολυ να μη βάλωκι αλλα, αααχ ααααχ, έρχονται και τα καλοκαιρινά τα ρούχα, ααααααχ

Διαφημίσεις

βρε κι εμένα είναι, αλλά στεναχωριέμαι να τις αφήνω... έχω έναν ψυχαναγκασμό, τι να πω...

παλιά ταξίδευα πολύ , με διανυκτερεύσεις. Τώρα το αποφεύγω, προσπαθώ να μείνω εκτός το πολύ ένα βράδυ. μάλλον στο μυαλό μου ειναι, παρά πραγματικό το θέμα.

Έχω και τη γιαγιά μας που κρατάει τα μικρά και είναι μες στην γκρίνια ότι κουράζεται κτλ και μου τη δίνει το όλο θέμα...

Κοίτα...το θέμα του άγχους... και τις ενοχές δεν τις γλυτώνεις...

αλλά δεν πας για διασκέδαση... πας για δουλειά... και είναι σημαντικό να έχεις δουλειά τη σήμερον ημέρα...

Επίσης, όσο άσχημα και να νιώθεις που τα αφήνεις... ψυχολογικά σου κάνει καλό να ξεφύγεις λίγο... τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα... και εσύ θα ανανεωθείς λίγο!

Απλά όσο είσαι μακρυά μην παίρνεις συνέχεια τηλέφωνα... προσπάθησε να "ξεκολήσεις" λίγο από τη σκέψη ότι χωρίς εσένα θα διαλυθούν τα πάντα... μία χαρά θα είναι όλα!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Το χω και γω αυτό το θέμα. Μεγάλο, γιγάντιο κόλλημα. Δεν αφήνω το παιδί, θέλω τις ώρες που δεν ειναι σχολείο να είναι μαζί μου. Τα χρόνια που δούλευα στη ναυτιλία ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος γεμάτο τύψεις λες και πηγαινα καθημερινά διακοπές ή για καφέ και τον παρατούσα...! :( Τα χουμε πει: είμαι σαλταρισμένη, αλλά έτσι ένιωθα. :( Οπότε φαντάζεστε... που να τον αφήσω Σαββατόβραδο να κοιμηθεί στη γιαγιά? Ούτε γι αστείο. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πολλές λέω κι αυτό αν ήταν ανάγκη να πάμε κάπου... Τώρα, που είμαστε πολλές περισσότερες ώρες μαζί, θα τον αφήσω αλλά μόνο για λίγες ώρες. Οχι για διανυκτέρευση...

καλά 49 κιλά πόσο χαλασμένο να είναι???? έλα εδώ να δεις πατσοκοιλιές, σωσίβια κτλ, αλλά είμαι και +20 περίπου από εσένα. Υποτίθεται κάνω και δίαιτα (τρομάρα μου), αλλά όλο ξεφεύγω...

και τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα σχεδόν όλα και τις δύο φορές, μου΄έχουν μείνει αυτά από τη διακοπή του καπνίσματος, μπαστακωμένα, δε λεν να φύγω.

1) Στήθος.... άλλαξα 4 νούμερα σουτιέν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου....! Ο γιατρός μου έτριβε τα μάτια του. Μου έλεγε πως δεν είναι καθόλου συνηθισμένο τέτοια αύξηση.

Δυστυχώς ανάλογη ήταν και η πτώση μετά. Αφού θήλασα, το στήθος "ξεφούσκωσε"... δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω και αφού είχε μεγαλώσει τόσο... σκέψου την πτώση του... :( . Προ γεννας φορούσα τριγωνάκι μπικίνι και όταν κάποια στιγμή τόλμησα να το δοκιμάσω στο σπίτι μου... ήταν ελεεινό και τρισάθλιο... :tongue:

2) Κοιλιά. Ήταν τεράστια στην εγκυμοσύνη μου. Εκτός των κιλών που πήρα ήταν και μικρό μου... γιγαντάκι για τα δεδομένα μου! Χαράρωσε λοιπόν και έχω και 1 ραγάδα η οποία λόγω χαλάρωσης φαίνεται μεγαλύτερη από 1.. :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...