Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χμμ ναι σωστά, τούρτα θα κάνω..Ωραία θα ήταν τα cupcakes σαν δωράκι, αλλά δεν με παίρνει οικονομικά..

Marilou... το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις...

αν είναι να κάνεις το party στον παιδικό τότε θέλεις τούρτα... αν θέλεις απλά ένα κέρασμα τότε κάτι σε μπισκότα ή cupcakes...

Εγώ επειδή πάντα κάνω party στο σπίτι με καμμία 10αρια πιτσιρίκια φίλους του Αλέξη... στον παιδικό στέλνω απλά ένα κέρασμα... μαμάδες που δεν έχουν πιτσιρίκια στον κύκλο τους επιλέγουν να κάνουν το party στον παιδικό... δεν υπάρχει σωστό και λάθος...

είναι μόνο τι θέλεις να κάνεις εσύ.

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις party και στο σχολείο και στο σπίτι... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω τα φώτα σου!!! Κι εμείς ταξιδεύουμε αρκετά λόγω δουλειάς, προς το παρόν το έχω κρατήσει στα αυθημερόν ταξίδια. Τώρα θα έχω το πρώτο με διανυκτέρευση. Αγχώνομαι πολύ, πως θα αφήσω τα μικρά, κτλ κτλ. Πως το παλεύεις? ποιος τα κρατάει όταν λείπεις?? HEEELP!!!!!!!!!!!!

O σύζυγος... και μόνος του... είναι καλά εκπαιδευμένος!

Πέραν της πλάκας τώρα... ο σύζυγος ταξιδεύει αρκετά συχνά... όταν πρόκειται να ταξιδέψω εγώ "μπλοκάρει" τις ημερομηνίες στο ημερολόγιο και τα κρατάει αυτός...

Το πρώτο μου ταξίδι ήταν 1 βδομάδα όταν η μικρή ήταν 8 μηνών... είχα αφήσει γάλα δικό μου στην κατάψυξη... είχα πάρει μαζί μου το θήλαστρο... η μικρή έτρωγε κανονικά... εγώ έβγαζα και πέταγα... στην επιστροφή είμασταν μία χαρά...

Γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι στον μπαμπά τους κάθονται πιο στρατιωτάκια... ούτε πολλές γκρίνιες ούτε τίποτα... και ο σύζυγος κάνει τα πάντα... μπάνιο, άλλαγμα, φαγητό, οπότε δεν έχω κάποιο θέμα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Xρυσα εμενα μου αρεσε η πρωτη και η τριτη επιλογη.περισσοτερο η τριτη για να πω την αληθεια!η δευτερη σε περιοριζει λιγο και αργοτερα σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσει θα πρεπει να την αλλαξεις γιατι ειναι παιδικη. εγω το δωματιο της μικρης δεν θα το φτιαξω πολυ παιδικο με καρτουνς δηλαδη,μπαρμπι κ τετοια. να μην χρειαστει σε λιγα χρονια να εχω παλι εξοδα για αλλαγες!

Kαλημερα κουκλες! Εγω το ΣΚ το περασα χαλλλλαρα που λεμε και στη Θεσσαλονικη κανοντας βολτες και τωρα θα το πληρωσω ακριβα μες στη βδομαδα αλλα δεν πειραζει χαλαλι περασα πολυ ωραια.

Χρυσα εμενα μου αρεσε η πρωτη κουρτινα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ψαχνω κουρτίνα-ρόμαν για το παιδικό δωμάτιο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις.Θα μου πείτε τη γνώμη σας?

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4722.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4728.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/wow/3-2054.jpg

Ο ένας τοίχος του παιδικού είναι μπλε και ο άλλος εκρού και εκεί είναι και το παράθυρο.Ηβιβλιοθήκη του έχει κόκκινες και τυρκουάζ λεπτομέρειες.

Εγώ ψηφίζω χαλαράααα το πρώτο...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από το βόρειο μέτωπο των Αθηνών...

Χθες ήταν μία πολύ ωραία μέρα... σηκωθήκαμε οικογενεικώς κατά τις 10... φάγαμε πρωινό και το μεσημέρι πήγαμε να μας ταίσει η γιαγιά... γυρίσαμε στις 4 για ύπνο...

Και το απόγευμα μαγείρευα ασταμάτητα... αρακά, κιμά για μακαρόνια, κοτόπουλο κοκκινιστό και μοσχάρι σούπα (αυτό θα ολοκληρωθεί σήμερα)...

Μετά μπανάκι όλοι μας και νάνι...

Σήμερα σηκωθήκαμε... ή μάλλον δεν θέλαμε να σηκωθούμε....

οπότε τρεχάλα τον μεγάλο στον παιδικό...

ξεσκόνισμα-σκούπα το σαλόνι...

μάζεμα τις κατσαρόλες, σκούπισμα-σφουγγάρισμα κουζίνας...

πλυντήριο ρούχων να γίνεται...

καφέ και cafe... τέλος ημέρας...

φιλάκια...

και θα επανέλθω... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Ψαχνω κουρτίνα-ρόμαν για το παιδικό δωμάτιο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις.Θα μου πείτε τη γνώμη σας?

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4722.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4728.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/wow/3-2054.jpg

Ο ένας τοίχος του παιδικού είναι μπλε και ο άλλος εκρού και εκεί είναι και το παράθυρο.Ηβιβλιοθήκη του έχει κόκκινες και τυρκουάζ λεπτομέρειες.

εγω ψηφισω το 3 και αν γινετε η οριζοντιες να γινουν και καθετες θα μου αρεσε καλυτερα θα εδειχνε και πιο μεγαλος ο χωρος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε??? ωραιο καιρο ειχε το σκ και εμεις περασαμε ελεια ολο βολτες ειμασσταν σημερα ομως σκ@τουλες χαλια ο καιρος γαμωτο θελω να καλοκαιριασειιιιιιιιιιιιιιιιι δεν αντεχω αλλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω ψηφισω το 3 και αν γινετε η οριζοντιες να γινουν και καθετες θα μου αρεσε καλυτερα θα εδειχνε και πιο μεγαλος ο χωρος

Θες να πεις οι κάθετες να γίνουν οριζόντιες,δεν το είχα σκεφτεί!:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βρε κορίτσια μου, τι τρόπο λέτε...εσείς έχετε ξεπατωθεί στις δουλειές!!Από όσα διαβάζω οι περισσότερες ξεσκονίζετε - σκουπίζετε σχεδόν καθημερινά!!Πείτε μου βρε παιδιά πώς μπορεί μια full εργαζόμενη μαμά με παιδί - παιδιά και τις βασικές εξωτερικές - κοινωνικές υποχρεώσεις να κάνει τόοοσες δουλειές καθημερινά?:rolleyes:

Εγω πάντως αυτά τα κάνω μια φορά την εβδομάδα....για πιο συχνά αρνούμαι ακόμα κι αν έχω χρόνο.Τα καθημερινά είναι βασικά τα πλυντήρια και αυτή η ρημαδοκουζίνα με τον πάγκο και το νεροχύτη της που χρειάζεται φροντίδα 2-3 φορές τη μέρα.

Είμαστε οι super μαμάδες... και παίρνουμε καθημερινά και σουπερμαντολίνη... :)

Mirtoula... μην αγχώνεσαι... δεν είναι τίποτα τραγικό... απλά ορίζεις προτεραιότητες και βάζεις πρόγραμμα... όποιο σε βολεύει εσένα...

Καθημερινά... κουζίνα... μπάνια...αέρισμα υπνοδωματίων...

δεν μιλάμε για τρελό καθάρισμα... απλά να είναι καθαρά και τακτοποιημένα...

Εβδομαδιαία...υπνοδωμάτια..σαλόνι...πιο ενισχυμένο καθάρισμα... :)

και σιδέρωμα...

Aπλά πράγματα που και το σπίτι να "φαίνεται" καλά αλλά και εμείς να είμαστε καλύτερα!

Το βαθμιαίο πρόγραμμα βολεύει καλύτερα γιατί δεν πλακώνεσαι να τα κάνεις όλα σε μία μέρα... και να έχεις στα πόδια σου και τα μικρά να γκρινιάζουν...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Θες να πεις οι κάθετες να γίνουν οριζόντιες,δεν το είχα σκεφτεί!:wink:

καλε ναι αναποδα τα ειπα χαχαχαχαχαχ ουτε που το καταλαβα ναι νομιζω οτι αν ειναι οριζοντιες θα σου μεγαλωνει και το χωρο και στο ματο του παιδιου θα φαινετε καλυτερα αποψη μου παντα εγω αυτο θα εκανα:D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ουφ.. τέλος οι εξωτερικές δουλειές!

Πληρώθηκε και η κολύμβηση του μικρού (με έπιασαν τα νεύρα μου γιατί ήθελαν να πληρώσω τον περασμένο μήνα που δεν πήγαμε και μου γύρισε το μάτι αλλά... ας το αφήσω τώρα γιατί με ξαναπιάνει τρέλα... :mad: )...

Τέλος οι εξωτερικές δουλειές!!

Πάω να ετοιμάσω τα γεμιστά, να γίνονται και επανέρχομαι! ;)

777885dugw57gt25.gif

πως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα μωρομαντιλα!

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&subid=2&pubid=9602655

εκτος απο τις πιο πανω χρησεις, τον τελευταιο καιρο τα χρησιμοποιω κ για τις εξωτερικες δουλειες.η περιοχη που μενω εχει απιστευτη σκονη και ετσι το τραπεζι εξω και οι καρεκλες ειναι παντα χαλια.καθαριζοντας τα με το βιτεξ γινοταν μαυρο [και οχι δεν εκανα κανα χρονο να τα καθαρισω χαχα] με αποτελεσμα να το σιχαινομαι κ να το αλλαζω συχνα.

τωρα πια καθαριζω με ενα μωρομαντιλο το τραπεζι κ με αλλο ενα τις καρεκλες.

τα πεταω και τελος.

Μπηκα τα γεμιστά!

Θα πλύνω σε λίγο τα διάφορα κουζινικά που βγήκαν κατά την παρασκευή τους αλλά έφτιαξα φυσικό χυμουδάκο με 2 φρούτα και τώρα τον απολαμβάνω μαζί σας...! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο Ειρηνη!!!ενα κιλακι εμεινε δεν ειναι κ πολυ!! εγω απο τοτε που γεννησα κολλησα στα 58 κιλα! 4 κιλα δηλαδη πανω απο τα κανονικα μου κ δεν πεφτω με τιποτα!! ανοιξανε κ τα κοκκαλα μου κ δεν μου κανουνε τα παλια μου ρουχα!! φυλαω αρκετα αλλα αμφιβαλλω αν θα μου ξανα-κανουν ποτε!ολες μου λενε να μην τα πεταξω γιατι θα επανελθω αλλα δεν το βλεπω να κλεινουν τα κοκκαλα!τεσπα 10 μηνες περιμενα, ας περιμενω αλλους δυο να κλεισει κ χρονος και ειδωμεν τι θα τα κανω!

Ευχαριστώ Χριστιανακι μου αλλά θα δείξει.. ούτως ή άλλως δεν θα κάνω δίαιτα οπότε... ελπίζω να παραμείνω στο να θέλω να χάσω 1 μόνο κιλάκι!

Για σένα να ξέρεις, είναι νωρίς ακόμη. Στην εγκυμοσύνη πήρα πάνω από 20 κιλά. Βγήκα από το μαιευτήριο -8 (4 κιλά ήταν το φιογκάκι μου!!!!!!!!!!!! :mrgreen: ) και μετά πήγα πολυυυυ σιγά. Άργησα να χάσω τα κιλά που μου έμειναν αλλά κυρίως άργησε το σώμα μου να επανέλθει. Δεν "μάζευε" εύκολα και μένα (στο λέω για να μην ανησυχείς! :P )... δυστυχώς χάλασε αρκετά (δεν θέλω να σε ψυχο-πλακώσω αλλά είναι η αλήθεια) αλλά τουλάχιστον με τα ρούχα .... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! :lol::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...