Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Καλή μας εβδομάδα!

Ξυπνήσαμε και πήγαμε τον φιόγκο στο σχολείο του!

Μετά η καλή μας η μαμά έκανε εξωτερικές δουλειές.

- Σούπερ μάρκετ

- Πληρωμή ΔΕΗ (#&@$&@$#&@$%!!!! :mad::tongue::tongue:)

- Πληρωμή πιστωτικής (*%@$#@&%!*) :tongue:

Και τώρα γύρισε σπίτι "κυρία" και χωρίς φράγκο και θα ηρεμίσει!

Οχι, ούτε και σήμερα έχει δουλειές το πρόγραμμα! :lol:

Θα φτιάξω γεμιστά και μόνο θα ψευτομαζέψω οτι πιάσει το μάτι μου!

Καλημέρα μας! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ως Χρύσα και όχι Ως Ειρήνη έχω να πω πως κανένα σπίτι δεν πάντα καθαρό και τακτοποιημένο,όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες το ίδιο και τα σπίτια μας.Προσπαθώ να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα και κανόνες έτσι ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση,χωρίς να σημαίνει πως είμαι στρατιώτης του σπιτιού.

Όπως τα λες Χρύσα μου!

Υπάρχουν μέρες που με πιάνει κέφι και το "λιώνω" το σπίτι και υπαρχουν μέρες που αρνούμαι (όπως χθες και σήμερα! :tongue: ) να ασχοληθώ με οτιδήποτε!

Βρείτε το δικό σας ρυθμό και μόνο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μα είναι τέλειο!!!

Περιμένω πώς και πώς να έρθει η άνοιξη να κάνω κι εγώ!!

Τόσο ωραίο πεντικιούρ κρίμα να κρύβεται μέσα σε παπούτσια

Εγω τον χειμωνα άμα βάψω τα νυχάκια στα πόδια,όσο και να στεγνώσουν,πάντα θα μου χαλάσουν μεσα σε κάλτσα ή παπούτσι

Οπότε εχω πάψει να τα βάφω

Αλλά το καλοκαίρι του δίνω και καταλαβαίνει

Και γω έτσι κάνω και έτσι συμβουλεύω και τις πελάτισσες μου να κάνουν!

Το χειμώνα αφήνω τα νυχάκια να αναπνεύσουν και να φύγει η κιτρινίλα από το συνεχές βάψιμο του καλοκαιριού, με μόνες εξαιρέσεις Χριστούγεννα & Πάσχα που συνήθως τα βάφω για να νιώσω καλύτερα λόγω γιορτών... ;)

Ανεξάρτητα όμως... να προσέχετε τα ποδαράκια σας! Τρίφτε και μαλακώστε με κρεμούλα τις φτέρνες σας γιατί σύντομα θα κυκλοφορήσουν γυμνά!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα από την ... πρωϊνή βάρδια!:P Εδώ στο σπίτι των αρρώστων 4-6 το πρωί κανω λίγη δουλειά για τη ρημάδα την εκαπιδευτική άδεια και είπα να περάσω και από το καφέ.

Βρε βρυκολακάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Το αποφάσισα όμως, θα πάρουμε άλλο καναπέ!;) Αφορμή ήθελα γιατί αυτόν τον καναπέ δεν τον χωνεύω. Τώρα με τί λεφτά θα πάρουμς άλλον, ... θα δούμε!:rolleyes:
Λεπτομέριες....!!! :lol::lol::lol:
Μια ερώτηση βρε νοικοκυροκόριτσα: Μας-σας- (σε όλους μας τέλος πάντων) χαρίζουν χαριτωμένα σαπουνάκια μπάνιου, σε σχήμα ζωάκια, καρδούλες κλπ, ή τα άλλα τύπου φυσικά και αγνά τυλιγμένα σε χαρτάκια. Αυτά τα χρησιμοποιείτε; :confused: Γενικά χρησιοποιειτε σαπούνια; Εγώ τα κρατάω για ενα διάτημα ως διακόσμηση και μετά τα χρησιμοποιώ αλλά σύντομα γίνονται νιανιά και δεν ειναι και πολύ ωραία να τα βλέπεις. Τί κάνουμε; καμιά ιδέα; :?:
Σου χω πει πόσο μου τη δίνουν όλα αυτά τα μικρο-σκατο-λοϊδια??? :lol::lol::lol: Γιατί πρέπει να υπάρχουν μικρά αντικείμενα? Μου λετε? Για να γεμίζουν τα συρτάρια μας και να γίνονται τα νεύρα μας κρόσσια ή υπάρχει κι άλλος λόγος? :lol::lol:

Λοιπόν.. να σου πω τι κάνω εγώ κοριτσάκι μου.

Στο μπάνιο δεν τα θέλω γιατί γίνονται χάλι... λιώνουν και μου κάνουν το μπάνιο... και καμία όρεξη δεν έχω να ασχολούμαι περισσότερο με το σπίτι...

Γενικά δεν κρατώ μικρο-πράγματα στο σπίτι μου. Το χω πει. Τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι! :tongue::tongue:

Οταν μου "φορτώνουν" λοιπόν τέτοια... τους φέρομαι ανάλογα. Τα κρατώ ΜΟΝΟ αν μυρίζουν! (τρελή, το ξέρω! :lol: ). Και αυτό μόνο για... "περιορισμένες" εμφανίσεις!!! :tongue:

Αν μυρίζουν δηλαδή, τα ανοίγω και τα χώνω μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια. Τα αφήνω εκεί για ένα μικρό διάστημα, όσο μυρίζουν και μετά τα βγάζω και τα δίνω. Στη γιαγιά μου, στην εκκλησία... ;)

777885dugw57gt25.gif

[/b]

Kαλημέρα και περαστικά σας,δεν αντέχω άλλο,να έρθει το καλοκαίρι να σωθούμε!Ο γιόκας μου κάποια ίωση άρπαξε πάλι και το βράδυ έκανε ένα 37,5,σήμερα είναι καλά,δεν έχει ξαναακάνει πυρετό,είδομεν...:(!

Έλεος ρε γμτ!!! :(:(:(

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Έστρωσα κρεβάτια και συμμάζεψα τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι,έβαλα ένα ακόμη πλυντήριο με μπουφάν,και συμμάζεψα και την κουζίνα που την είχα αφήσει το βράδυ στο έλεός της.Δουλειές άλλες δεν προβλέπονται για σήμερα,ίσως μόνο να σιδερώσω το απόγευμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μολις εκοψα τα νυχακια των ποδιων μου..Ουτε κ εγω τα βαφω το χειμωνα εκτος απο τις γιορτες ή σε ειδικες περιπτωσεις-εξοδους που πιθανον να χρειαστει να βαλω πιπ-το τακουνι!

Εκανα και 40 κοιλιακους!:tongue: Βαζω κ την κρεμουλα καθε βραδυ και ηδη φαινεται μια μικρη μεν, αλλα φαινεται διαφορα!;)

Μολις εκοψα τα νυχακια των ποδιων μου..Ουτε κ εγω τα βαφω το χειμωνα εκτος απο τις γιορτες ή σε ειδικες περιπτωσεις-εξοδους που πιθανον να χρειαστει να βαλω πιπ-το τακουνι!

Εκανα και 40 κοιλιακους!:tongue: Βαζω κ την κρεμουλα καθε βραδυ και ηδη φαινεται μια μικρη μεν, αλλα φαινεται διαφορα!;)

χαχαχαχαχαχαχα!!! Μπράβο κουκλίτσα μου (γιατί είσαι!!!) που προσέχεις τον εαυτό σου! Ετσι! Μην τον ξεχνάμε!

Εγώ βρε παιδιά... είχα πολυυυυ καιρό να ζυγιστώ. Γύρω στους 2 μήνες! Δεν το τολμούσα γιατί εδώ και 8-9 μήνες είχα φορτωθεί με 2 κιλά που δεν μπορούσα να τα χάσω με τίποτα. Δεν έκανα δίαιτα, ούτε πρόσεχα, αλλά δεν ήταν τα κιλά μου... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!

Χθες λοιπόν, μου ρθε και ζυγίστηκα. Εβλεπα πως τελευταια ειχα μαζεψει λγακι αλλα το αφηνα. Και οντως τα εχασα! Επεσα παλι στα 50 κιλά!

Θελω να χασω 1 κιλο ακομη (δεν ξερω αν θα τα καταφερω και ποτε και δεν θα κανω διαιτα σε καμια περιπτωση) γιατί στα 49 που είναι τα κιλα μου, μου κανουν ολα και νιωθω καλα, αλλα θα δουμε ποτε και αν... ;)

Ανεβηκε η ψυχολογια μου ομως βρε κοριτσια μου! :P

777885dugw57gt25.gif

Μπραβο Ειρηνη!!!ενα κιλακι εμεινε δεν ειναι κ πολυ!! εγω απο τοτε που γεννησα κολλησα στα 58 κιλα! 4 κιλα δηλαδη πανω απο τα κανονικα μου κ δεν πεφτω με τιποτα!! ανοιξανε κ τα κοκκαλα μου κ δεν μου κανουνε τα παλια μου ρουχα!! φυλαω αρκετα αλλα αμφιβαλλω αν θα μου ξανα-κανουν ποτε!ολες μου λενε να μην τα πεταξω γιατι θα επανελθω αλλα δεν το βλεπω να κλεινουν τα κοκκαλα!τεσπα 10 μηνες περιμενα, ας περιμενω αλλους δυο να κλεισει κ χρονος και ειδωμεν τι θα τα κανω!

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Εγώ είχα κανονίσει ένα σωρό ωραία συμμαζέματα για το σ/κ αλλά μια που χτήπησε λίγο η μικρή το χέρι της, μια ο καλός μου με το .. λουμπαγκο του, δεν το φχαριστήθηκα. Πρόλαβα και μάζεψα κάποια πράγματα που πρέπει να ανέβουν πατάρι αλλά εμειναν να γυρνοβολάνε στο μικρό το μπάνιο μέχρι να γίνει λίγο καλύτερα η μέση του άντρα του σπιτιού:tongue::tongue:

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο που με απασχολεί, υπάρχουν φορές που βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και μόλις αρχίσουν να στεγνώνουν .. μυρίζουν. Εννοώ μυρίζουν περιέργα και άσχημα, κάπως σαν άπλυτα. Και όχι όλα. προς το παρον αυτα που τσέκαρα είναι:

- είναι άσχετο με το αν τα απλώνω έξω ή μέσα

- δεν είναι συγκεκριμένα ρούχα που μου το κάνουν αυτό

- δεν έχει σχέση με το αν έχουν μείνει λίγο παραπάνω μέσα στο πλυντήριο

Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Φιλάκια πάω για δουλίτσα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχα!!! Μπράβο κουκλίτσα μου (γιατί είσαι!!!) που προσέχεις τον εαυτό σου! Ετσι! Μην τον ξεχνάμε!

Εγώ βρε παιδιά... είχα πολυυυυ καιρό να ζυγιστώ. Γύρω στους 2 μήνες! Δεν το τολμούσα γιατί εδώ και 8-9 μήνες είχα φορτωθεί με 2 κιλά που δεν μπορούσα να τα χάσω με τίποτα. Δεν έκανα δίαιτα, ούτε πρόσεχα, αλλά δεν ήταν τα κιλά μου... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!

Χθες λοιπόν, μου ρθε και ζυγίστηκα. Εβλεπα πως τελευταια ειχα μαζεψει λγακι αλλα το αφηνα. Και οντως τα εχασα! Επεσα παλι στα 50 κιλά!

Θελω να χασω 1 κιλο ακομη (δεν ξερω αν θα τα καταφερω και ποτε και δεν θα κανω διαιτα σε καμια περιπτωση) γιατί στα 49 που είναι τα κιλα μου, μου κανουν ολα και νιωθω καλα, αλλα θα δουμε ποτε και αν... ;)

Ανεβηκε η ψυχολογια μου ομως βρε κοριτσια μου! :P

Τώρα τι να σου πω για τα 49 κιλά?Υπάρχει αυτός ο αριθμός?:mrgreen

Ότι σε καταλαβαίνω πάντως,σε καταλαβαίνω!Οταν έχουμε μάθει το σώμα μας σε κάποια κιλά είναι δύσκολο να δεχτούμε ακόμη και τα δυο παραπάνω.

Και εγ΄ω είμαι +2 από τα κανονικά μου,είναι τα χειμωνιάτικα κιλά,πάντα τέτοια εποχή είμαι στα πάνω μου αλλά ευελπιστώ όπως πάντα μετά το Πάσχα να τα χάσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναγια το παθαινω κ εγω αυτο που λες καποτε κ δεν ξερω γιατι...

παλια το παθαινα παντα με μια συγκεκριμενη μαυρη μπλουζα,ωσπου στο τελος την πεταξα!!!αμαν πια!!

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Εγώ είχα κανονίσει ένα σωρό ωραία συμμαζέματα για το σ/κ αλλά μια που χτήπησε λίγο η μικρή το χέρι της, μια ο καλός μου με το .. λουμπαγκο του, δεν το φχαριστήθηκα. Πρόλαβα και μάζεψα κάποια πράγματα που πρέπει να ανέβουν πατάρι αλλά εμειναν να γυρνοβολάνε στο μικρό το μπάνιο μέχρι να γίνει λίγο καλύτερα η μέση του άντρα του σπιτιού:tongue::tongue:

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο που με απασχολεί, υπάρχουν φορές που βγάζω τα ρούχα από το πλυντήριο και μόλις αρχίσουν να στεγνώνουν .. μυρίζουν. Εννοώ μυρίζουν περιέργα και άσχημα, κάπως σαν άπλυτα. Και όχι όλα. προς το παρον αυτα που τσέκαρα είναι:

- είναι άσχετο με το αν τα απλώνω έξω ή μέσα

- δεν είναι συγκεκριμένα ρούχα που μου το κάνουν αυτό

- δεν έχει σχέση με το αν έχουν μείνει λίγο παραπάνω μέσα στο πλυντήριο

Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Φιλάκια πάω για δουλίτσα!

Μήπως το φορτώνεις πολύ και δεν πλένονται καλά?Κάνε και ένα καθάρισμα στο πλυντήριο,αν δεν έχεις κάνει γιατί ίσως η γλίτσα απο τις σωληνώσεις που περνάει το νερό να προκαλεί δυσοσμεία.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ψαχνω κουρτίνα-ρόμαν για το παιδικό δωμάτιο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις.Θα μου πείτε τη γνώμη σας?

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4722.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/cache/1/small_image/182x/1079bf093d32cbd986c30c657b9fdc50/3/-/3-4728.jpg

http://www.vagenas.eu/media/catalog/product/wow/3-2054.jpg

Ο ένας τοίχος του παιδικού είναι μπλε και ο άλλος εκρού και εκεί είναι και το παράθυρο.Ηβιβλιοθήκη του έχει κόκκινες και τυρκουάζ λεπτομέρειες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

τα μικρά βγάζουν τα ρούχα τους και δεν τα πετάνε από εδώ και από εκεί αφού ξέρουν πως απαιτεί κόπο να τα μαζέψουν και ξέρουν ότι θα το κάνουν εκείνα.. ή το βραδάκι μαζεύουν τα παιχνίδια τους ( ο μικρός χθές είπε το κορυφαίο: έλα αδερφούλη μου να τα μαζέψουμε γιατί αύριο θα βγάλουμε κι άλλα και μετά πως θα τα μαζέψουμε θα κουραστούμε:):lol:). Καλά δεν το κάνουν και πάντα αλλά έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τα βασικά... και το εκτιμώ όσο δεν πάει!!

Απίστευτη ατάκα... να σου ζήσουν τα μπομπιράκια!

Εμένα ο δικός μου μαζεύει μόνο κάτι τουβλάκια που τα αγαπάει ιδιαίτερα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...