Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!

Τι κάνετε?

Εγώ... ξύνομαι! :lol::lol: Μετά τη χθεσινή λύσσα εννοείται δεν θα κάνω τίποτα για μέρες! ;)

Σήμερα ξυπνήσαμε και την κοπανήσαμε. Πήραμε τα κουβαδάκια του φιόγκου και πήγαμε παραλία! Την αράξαμε ψάθα, ακούγαμε μουσική, πίναμε καφεδάκι και το μικράκι μας έπαιζε...

Τώρα έχουμε πιάσει από έναν καναπέ... και δεν κουνιόμαστε!!! ;);)

Τι ωραία βόλτα που κάνατε!

Σας ζηλεύω!!!

Πάντα με την καλή έννοια:P

Εχουμε και λέμε...

Κατάφερα να κάνω αρκετές δουλίτσες.

Εκανα μια ενισχυμένη καθαριότητα στα τρία υπνοδωμάτια,ξεσκόνισμα,τακτοποίηση,ξεσκαρτάρισμα πραγμάτων που δεν χρειάζονταν,έβαλα ηλεκτρική σκούπα,ξαναπέρασα τα πατώματα,όπου δεν υπάρχει μοκέτα,με σουίφερ,καθάρισα το μεγάλο μπάνιο(το σπέσιαλ καθάρισμα έκανα εδώ,μέχρι και όλα τα πλακάκια γύρω γύρω),έπλυνα και απλωσα την κουρτίνα του μπάνιου,έβαλα κι άπλωσα δυο πλυντήρια,σιδέρωσα άλλα δύο.

Ε και φυσικά στο ενδιάμεσο φάγαμε,τάισα κι έπλυνα τον μικρό όσες φορες χρειάστηκε,μάζεψα πάλι την κουζίνα

Οπότε εχω μόνο το σαλόνι ακαθάριστο,αλλά τουλάχιστον είναι συμμαζεμένο και δεν με ενοχλεί και τόσο

Κι αύριο μέρα είναι

Εφτιαξα ενα καφεδάκι και σρεφάρω

Και φυσικά εχω την πιο ωραία παρεούλα,τον μικρούλη μου,που έχει ήδη αρχίσει να ανακατεύει όσα μάζευα όλη μέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη πώς κάνεις δουλειες 1 ώρα καθημερινά κι έχεις σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο;;; ( :shock::shock::shock: !!!) Είσαι πολύ γρήγορη ή υπάρχει κάποιο... μυστικό; :rolleyes:

Μαράκι μου,

Αυτή είναι μια "αρχή" μου που προσπαθώ να την κρατώ πάντα. Το χω γράψει και στην αρχή-αρχή του θέματος και στο παλιό θέμα στο parents. Είναι από τα πρώτα πράγματα που λέω αμέσως γιατί δεν "αξίζει" να χαραμίζουμε χιλιάδες από τις ώρες μας, που τις κλέβουμε από άλλα πράγματα που αξίζουν πολύ περισσότερο!

Γι' αυτό σας πρήζω να οργανώσετε το σπίτι σας, ώστε ο χρόνος που θα χρειάζεται για την καθαριότητα να είναι ο ελάχιστος.

Βασικά ναι, είμαι πολύ γρήγορη στις δουλειές του σπιτιού αλλά πραγματικά αρνούμαι να χαραμίσω περισσότερο από 1 ώρα καθημερινά. Εχω άντρα, παιδί, το κουφαράκι μου, τις φίλες μου.... είναι αμαρτία να σπαταλώ περισσότερο χρόνο, δεν νομίζεις και συ!? ;)

777885dugw57gt25.gif

Τι ωραία βόλτα που κάνατε!

Σας ζηλεύω!!!

Πάντα με την καλή έννοια:P

Δεν χρειάζεται να το λες! Αλιμονο! ;)

Πράγματι.. ο ήλιος είναι κάτι που χρειάζομαι πολύ! Πόσο μου ανεβάζει τα κέφια...! Αχ, ήταν τέλεια στην παραλία! :P:p

Εχουμε και λέμε...

Κατάφερα να κάνω αρκετές δουλίτσες.

Εκανα μια ενισχυμένη καθαριότητα στα τρία υπνοδωμάτια,ξεσκόνισμα,τακτοποίηση,ξεσκαρτάρισμα πραγμάτων που δεν χρειάζονταν,έβαλα ηλεκτρική σκούπα,ξαναπέρασα τα πατώματα,όπου δεν υπάρχει μοκέτα,με σουίφερ,καθάρισα το μεγάλο μπάνιο(το σπέσιαλ καθάρισμα έκανα εδώ,μέχρι και όλα τα πλακάκια γύρω γύρω),έπλυνα και απλωσα την κουρτίνα του μπάνιου,έβαλα κι άπλωσα δυο πλυντήρια,σιδέρωσα άλλα δύο.

Ε και φυσικά στο ενδιάμεσο φάγαμε,τάισα κι έπλυνα τον μικρό όσες φορες χρειάστηκε,μάζεψα πάλι την κουζίνα

Οπότε εχω μόνο το σαλόνι ακαθάριστο,αλλά τουλάχιστον είναι συμμαζεμένο και δεν με ενοχλεί και τόσο

Κι αύριο μέρα είναι

Εφτιαξα ενα καφεδάκι και σρεφάρω

Και φυσικά εχω την πιο ωραία παρεούλα,τον μικρούλη μου,που έχει ήδη αρχίσει να ανακατεύει όσα μάζευα όλη μέρα

Καλή ξεκούραση μετά από τόσα που έκανες! Το χεις ανάγκη! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια- νοικοκυρούλες! Ειρηνάκι μου τέλειο το θέμα σου! Σας διαβάζω καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να κάνω λογαριασμό για το καφέ! Είμαι και εγώ μαμά εργαζόμενη σύζυγος φίλη, αδερφή κόρη εγγόνα ξαδέρφη και όλα τα άλλα τα οποία καλούμαστε κάθε μέρα να φέρουμε εις πέρας με αξιοπρέπεια... Το σπιτάκι μου τη μια είναι πεντακάθαρο και την άλλη μπάχαλο... αλλά το παλεύω... Σημαντικό να παραμένει το σπίτι σε καλή κατάσταση κατά τη γνώμη μου είναι η εκπαίδευση όλων των μελών του σπιτιού... Να βοηθάνε όλοι και ο καθένας να σέβεται τον κόπο του άλλου... Τα παιδιά και ο σύζυγος να καταλαβαίνουν ότι το σπίτι δεν είναι αυτοκαθαριζόμενο αλλά απαιτεί κόπο... Γι'αυτό και εγώ αφιέρωσα το προηγούμενο σαββατοκύριακο σε ... εμένα και τις δουλειές τις κάνανε οι άντρες του σπιτιού... σας πληροφορώ πως μέσα στην εβδομάδα είδαμε τρομερή διαφορά.. τα μικρά βγάζουν τα ρούχα τους και δεν τα πετάνε από εδώ και από εκεί αφού ξέρουν πως απαιτεί κόπο να τα μαζέψουν και ξέρουν ότι θα το κάνουν εκείνα.. ή το βραδάκι μαζεύουν τα παιχνίδια τους ( ο μικρός χθές είπε το κορυφαίο: έλα αδερφούλη μου να τα μαζέψουμε γιατί αύριο θα βγάλουμε κι άλλα και μετά πως θα τα μαζέψουμε θα κουραστούμε:):lol:). Καλά δεν το κάνουν και πάντα αλλά έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τα βασικά... και το εκτιμώ όσο δεν πάει!!

Εγραψες νομίζω το σημαντικότερο,δεν γίνεται ένας να συγιρίζει και οι υπόλοιποι να ξεσιγυρίζουν,μας έλεγε πάντα η μαμά μου.Για εμένα είναι βασικό ο γιος μου να μάθει να ζει σε οργανωμένο περιβάλλον και αυτό το έχω καταφέρει,όσο για το σύζυγο δυστυχώς ακόμη΄θέλει εκπαίδευση αλλά χαλάλι του!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγώ κοριτσάκια μου

Έκανα μόνο λίγο σιδέρωμα, έτσι καθιστή, βλέπωντας τηλεφόραση και ανέβασα ένα τέλειο πεντικιούρ στο face... πείτε μου σχόλια, δεν είναι σούπερ??? :mrgreen: .. και δεν θα κάνω απολύτως τίποτα περισσότερο! :tongue:

Τα μπάνια μου και... χαλαρουϊτες! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη πώς κάνεις δουλειες 1 ώρα καθημερινά κι έχεις σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο;;; ( :shock::shock::shock: !!!) Είσαι πολύ γρήγορη ή υπάρχει κάποιο... μυστικό; :rolleyes:

Ως Χρύσα και όχι Ως Ειρήνη έχω να πω πως κανένα σπίτι δεν πάντα καθαρό και τακτοποιημένο,όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες το ίδιο και τα σπίτια μας.Προσπαθώ να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα και κανόνες έτσι ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση,χωρίς να σημαίνει πως είμαι στρατιώτης του σπιτιού.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εγώ κοριτσάκια μου

Έκανα μόνο λίγο σιδέρωμα, έτσι καθιστή, βλέπωντας τηλεφόραση και ανέβασα ένα τέλειο πεντικιούρ στο face... πείτε μου σχόλια, δεν είναι σούπερ??? :mrgreen: .. και δεν θα κάνω απολύτως τίποτα περισσότερο! :tongue:

Ωραίο πεντικιούρ και ωραίο πόδι!Αντε να μπει για τα καλά η Ανοιξη επιτέλους,να δούμε λίγο χρώμα!

Εχθές ζήλεψα και έβαψα τα νύχια μου τριανταφυλλοκόκκινα!Τα ευχαριστήθηκα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σήμερα δεν έχω κάνει τίποτε!Σηκωθήκαμε αργά γιατί εχθές το ξενυχτίσαμε,ήπιαμε το καφεδάκι μας και πήγαμε για φαγητό στη μαμά μου,μετά πήγαμε βόλτα στην εξοχή και επιστρέψαμε στο σπίτι αργά.Εβαλα ένα πλυντήριο να το απλώσω αργότερα.:-):smile:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μα είναι τέλειο!!!

Περιμένω πώς και πώς να έρθει η άνοιξη να κάνω κι εγώ!!

Τόσο ωραίο πεντικιούρ κρίμα να κρύβεται μέσα σε παπούτσια

Εγω τον χειμωνα άμα βάψω τα νυχάκια στα πόδια,όσο και να στεγνώσουν,πάντα θα μου χαλάσουν μεσα σε κάλτσα ή παπούτσι

Οπότε εχω πάψει να τα βάφω

Αλλά το καλοκαίρι του δίνω και καταλαβαίνει

Καλημέρα από την ... πρωϊνή βάρδια!:P Εδώ στο σπίτι των αρρώστων 4-6 το πρωί κανω λίγη δουλειά για τη ρημάδα την εκαπιδευτική άδεια και είπα να περάσω και από το καφέ. Εννοείται ότι σκάω από τη ζήλεια μου για βόλτες σε παραλίες και τα παρόμοια που διαβάζω εδώ μέσα!:tongue: Άσε που πήρα και μανό από τη σημερινή επίσκεψη στο εφημερεύον φαρμακείο (για soldesanil πήγα βασικά, μην ανησυχείτε:tongue:).

Χτες φυσικά δεν πήγαμε πουθενά, απλά βήχαμε όλοι μαζί με πάθος:rolleyes:. Της μικρής Δήμητρας μάλιστα κατέληξε στον καναπέ ο βήχας σε μορφή εμετού, στο σημείο που εκείνη την ώρα δεν είχε ριχτάρι γιατι μόλις το είχα πλύνει και είχα βάλει ένα άλλο πρόχειρο που δεν τον κάλυπτε καλά.:mad::x:x

Το αποφάσισα όμως, θα πάρουμε άλλο καναπέ!;) Αφορμή ήθελα γιατί αυτόν τον καναπέ δεν τον χωνεύω. Τώρα με τί λεφτά θα πάρουμς άλλον, ... θα δούμε!:rolleyes:

Κάναμε λοιπόν με τον αντρούλη που αρχίζει να συνέρχεται μόνο βασική τακτοποίηση κ γιατροπόρεμα κ μαγειρική (μακαρόνια με τυρί και μια πιτούλα για να μη χαλάσουν τα χόρτα).

Εκτός αυτού όμως επιτέθηκα στο πλυντήριο!:P Εκεί βρήκα την μπίχλα του αιώνα, βούτηξα τη θήκη του σε νερό με χλωρίνη και μετά με όλα τα μέσα (σφουγγάρι, οδοντόβουρτσα, μπατονέτες) την έκανα γυαλί:)! Έβαλα και 1 πλυντήριο με σόδα και ξύδι και καινούργιο το πλυντήριο!

Μια ερώτηση βρε νοικοκυροκόριτσα: Μας-σας- (σε όλους μας τέλος πάντων) χαρίζουν χαριτωμένα σαπουνάκια μπάνιου, σε σχήμα ζωάκια, καρδούλες κλπ, ή τα άλλα τύπου φυσικά και αγνά τυλιγμένα σε χαρτάκια. Αυτά τα χρησιμοποιείτε; :confused: Γενικά χρησιοποιειτε σαπούνια; Εγώ τα κρατάω για ενα διάτημα ως διακόσμηση και μετά τα χρησιμοποιώ αλλά σύντομα γίνονται νιανιά και δεν ειναι και πολύ ωραία να τα βλέπεις. Τί κάνουμε; καμιά ιδέα; :?:

sACYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από την ... πρωϊνή βάρδια!:P Εδώ στο σπίτι των αρρώστων 4-6 το πρωί κανω λίγη δουλειά για τη ρημάδα την εκαπιδευτική άδεια και είπα να περάσω και από το καφέ. Εννοείται ότι σκάω από τη ζήλεια μου για βόλτες σε παραλίες και τα παρόμοια που διαβάζω εδώ μέσα!:tongue: Άσε που πήρα και μανό από τη σημερινή επίσκεψη στο εφημερεύον φαρμακείο (για soldesanil πήγα βασικά, μην ανησυχείτε:tongue:).

Χτες φυσικά δεν πήγαμε πουθενά, απλά βήχαμε όλοι μαζί με πάθος:rolleyes:. Της μικρής Δήμητρας μάλιστα κατέληξε στον καναπέ ο βήχας σε μορφή εμετού, στο σημείο που εκείνη την ώρα δεν είχε ριχτάρι γιατι μόλις το είχα πλύνει και είχα βάλει ένα άλλο πρόχειρο που δεν τον κάλυπτε καλά.:mad::x:x

Το αποφάσισα όμως, θα πάρουμε άλλο καναπέ!;) Αφορμή ήθελα γιατί αυτόν τον καναπέ δεν τον χωνεύω. Τώρα με τί λεφτά θα πάρουμς άλλον, ... θα δούμε!:rolleyes:

Κάναμε λοιπόν με τον αντρούλη που αρχίζει να συνέρχεται μόνο βασική τακτοποίηση κ γιατροπόρεμα κ μαγειρική (μακαρόνια με τυρί και μια πιτούλα για να μη χαλάσουν τα χόρτα).

Εκτός αυτού όμως επιτέθηκα στο πλυντήριο!:P Εκεί βρήκα την μπίχλα του αιώνα, βούτηξα τη θήκη του σε νερό με χλωρίνη και μετά με όλα τα μέσα (σφουγγάρι, οδοντόβουρτσα, μπατονέτες) την έκανα γυαλί:)! Έβαλα και 1 πλυντήριο με σόδα και ξύδι και καινούργιο το πλυντήριο!

κΜια ερώτηση βρε νοικοκυροκόριτσα: Μας-σας- (σε όλους μας τέλος πάντων) χαρίζουν χαριτωμένα σαπουνάκια μπάνιου, σε σχήμα ζωάκια, καρδούλες κλπ, ή τα άλλα τύπου φυσικά και αγνά τυλιγμένα σε χαρτάκια. Αυτά τα χρησιμοποιείτε; :confused: Γενικά χρησιοποιειτε σαπούνια; Εγώ τα κρατάω για ενα διάτημα ως διακόσμηση και μετά τα χρησιμοποιώ αλλά σύντομα γίνονται νιανιά και δεν ειναι και πολύ ωραία να τα βλέπεις. Τί κάνουμε; αμιά ιδέα; :?:

Kαλημέρα και περαστικά σας,δεν αντέχω άλλο,να έρθει το καλοκαίρι να σωθούμε!Ο γιόκας μου κάποια ίωση άρπαξε πάλι και το βράδυ έκανε ένα 37,5,σήμερα είναι καλά,δεν έχει ξαναακάνει πυρετό,είδομεν...:(:rolleyes:

Μπορείς να τα διαλύσεις σε ζεστό νερό και να κάνεις ωραιότατο κρεμοσάπουνο.Δεν το έχω κάνει,γιατί δεν έχω τέτοια σαπουνάκια αλλά είμαι σίγουρη πως γίνεται.

Καλημέρα σε όλες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!

Τα σαπουνακια τα εχω και εγω αρχικα ως διακοσμητικα κ μετα τα βαζω στα συρταρια με τα εσωρουχα μας ή τις μπλουζες και μυριζουν υπεροχα!!

Κοριτσια το Σ-Κ πηρα ρεπο απο τις δουλειες του σπιτιου κ τωρα φανταζεστε τι γινεται εδω μεσα ε? Μπαχαλοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Περαστικα κοριτσιαα!!!Και υπομονη!!!Κοντα ειναι το καλοκαιρακι!! :)

Και εμεις χαλια,,οχι απο αρρωστια αλλα απο τα δοντια της μικρης.Πρεπει να ποναει πολυ..Εχω να κοιμηθω 3 νυχτες........

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!! Επιστρέφω μετά από ένα 3μερο με πολυυυυ δουλειά!

Καλλιοπάκι,η συνταγή για την πίτσα που ζήτησες.

1/2 κιλό αλέυρι δυνατό

1 ποτήρι χλιαρό νερο

1/3 ποτηριού λάδι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

40 γρ. νωπή μαγιά.

Κάνουμε προζύμι με τη μαγιά και μετά ζυμωνουμε με τα υπόλοιπα υλικα.Την αφήνουμε να γινει,περίπου 30 λεπτά.Την στρώνουμε σε ταψί και περιμένουμε άλλα 20 λεπτά.

Το σημαντικό είναι να την αφήνεις κάθε φορά να φουσκώνει γιατί αλλιώς γίνεται σκληρή.

μερσιιιιιιιιιι

Πόσο τυχερή είσαι,πόσο!!!:):)

ααχχ, δεν μου βγήκε σε καλό η καθαριότητα από την κυριούλα!!! Προέκυψε δουλειά, γύρισα σπίτι πολύ αργά με ημικρανία και αναγούλα και ξάπλωσα αμέσως, ούτε γάλα στο παιδάκι μου δεν μπορούσα να δώσω...

κ.τ.λ έτριψα το κολοκύθι μου για την πίττα και έκανα και το ζυμάρι

ε άμα λέω εσύ είσαι χρυσοχέρα!! ξέρω τι λέω!!! δεν έχω κάνει ποτέ κολοκυθόπιτα!!

Γεια σας κορίτσια! :P

Τι κάνετε; Εμείς έχουμε γενέθλια σήμερα! Η ζουζούνα μου έγινε 1 έτους:P

. Χριστιάνα, ένα παιδάκι έχω, την Ελενίτσα. Αυτό είναι το... μωρό (αχ βρε κορίτσια λένε πως μωρό θεωρείται μέχρι τα 2 χρόνια και μετά νήπιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δω πια σα μωρό, έτσι που μεγάλωσε και περπατάει, μου φαίνεται ολόκληρο παιδάκι.. :lol: :lol: )

να τη χαίρεσαι!!!! Για εμένα πάντα μωρά είναι!!! Η μεγάλη μου 2,5 χρονών είναι ακόμα το μωρό μου! και το μωρό μου (6 μηνών), κι αυτό μωρό είναι!!!

Κοριτσιααααα!!!

Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια κ τις εμπειριες σας!!

Αυριο παω να διαλεξω πλακακια εξωτερικου χωρου.

οπωσδήποτε ματ, γιατί και "κρατάει" στη σκόνη, λάσπη, κτλ και δεν κάνεις πατινάζ!!!

Μην πας για κάτι πολύ μοντέρνο, γιατί οι μόδες έρχονται και παρέρχονται, τα πλακάκια μένουν!! Καλή επιτυχία!

Hello girls...

Ήρθε η άνοιξη... να μαι και εγώ!

Μετά από 1 βδομάδα στο εξωτερικό... 1 βδομάδα να μαζέψω σπίτι και ρούχα...

και 2 ταξίδια του συζύγου.... μπήκαμε σε μία σειρά μπορώ να πω...

Φυσικά ο σύζυγος φεύγει πάλι... και μετά θα φύγω εγώ... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...

Θέλω τα φώτα σου!!! Κι εμείς ταξιδεύουμε αρκετά λόγω δουλειάς, προς το παρόν το έχω κρατήσει στα αυθημερόν ταξίδια. Τώρα θα έχω το πρώτο με διανυκτέρευση. Αγχώνομαι πολύ, πως θα αφήσω τα μικρά, κτλ κτλ. Πως το παλεύεις? ποιος τα κρατάει όταν λείπεις?? HEEELP!!!!!!!!!!!!

Βρε κορίτσια μου, τι τρόπο λέτε...εσείς έχετε ξεπατωθεί στις δουλειές!!Από όσα διαβάζω οι περισσότερες ξεσκονίζετε - σκουπίζετε σχεδόν καθημερινά!!Πείτε μου βρε παιδιά πώς μπορεί μια full εργαζόμενη μαμά με παιδί - παιδιά και τις βασικές εξωτερικές - κοινωνικές υποχρεώσεις να κάνει τόοοσες δουλειές καθημερινά?:rolleyes:

Εγω πάντως αυτά τα κάνω μια φορά την εβδομάδα....για πιο συχνά αρνούμαι ακόμα κι αν έχω χρόνο.Τα καθημερινά είναι βασικά τα πλυντήρια και αυτή η ρημαδοκουζίνα με τον πάγκο και το νεροχύτη της που χρειάζεται φροντίδα 2-3 φορές τη μέρα.

Καθημερινά: νεροχύτης, αέρισμα, κρεβάτια, καρεκλάκι μικρής, πλυντήρια, απλώματα.

2 φορές: μπάνια

Εβδομαδιάια: ξεσκόνισμα, σκούπα, σφουγγάρισμα, δαχτυλιές στο τζάμι του σαλονιού, αλλαγή σεντόνια, παπλωματωθήκες

15θημερο: τζάμια, μπαλκόνια, και ότι άλλο προκύψει.

Σίδερο: όποτε κάτσει...

Μια ερώτηση βρε νοικοκυροκόριτσα: Μας-σας- (σε όλους μας τέλος πάντων) χαρίζουν χαριτωμένα σαπουνάκια μπάνιου, σε σχήμα ζωάκια, καρδούλες κλπ, ή τα άλλα τύπου φυσικά και αγνά τυλιγμένα σε χαρτάκια. Αυτά τα χρησιμοποιείτε; :confused: Γενικά χρησιοποιειτε σαπούνια; Εγώ τα κρατάω για ενα διάτημα ως διακόσμηση και μετά τα χρησιμοποιώ αλλά σύντομα γίνονται νιανιά και δεν ειναι και πολύ ωραία να τα βλέπεις. Τί κάνουμε; καμιά ιδέα; :?:

Τα κρατάω διακοσμητικά, αν τύχει και χρησιμοποιήσω κανένα το πετάω πολύ γρήγορα, μόλις γίνει νιανιά δηλαδή.

Έχω δει κάτι σαν βάση, που στηρίζεται στον τοίχο κι έχει μαγνήτη. Αντίστοιχα, μπήγεις ένα εξάρτημα/μαγνητάκι στο σαπούνι και ουσιαστικά το "κρεμάς", οπότε δεν ακουμπάει νεροχύτη να πασαλείφονται σαπούνια. Ωστόσο δεν τα πολυχρησιμοποιώ και δεν το έχω πάρει.

Είμαι άυπνη, κουρασμένη, πρησμένη (μάλλον θα έχω περίοδο μετά από ένα χρόνο και....), φφφφφφφφφφ, βαριά ξεκινάω την εβδομάδα μου!

Καλημέρα!Εγω - μόνο εγω στο δικό μου μπάνιο, όχι η υπόλοιπη οικογένεια- βάζω στο ειδικό αξεσουαρ του μπάνιου τέτοιο σαπουνάκι και το χρησιμοποιώ μια χαρά. Το κρεμοσάπουνο δεν φτουρούσε με τίποτα με τις 100 φορές τη μέρα που πλένω τα χέρια μου. Αυτό και όμορφο είναι και κρατάει πολύ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...