Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλά μιλάμε έπαθα... διαβάζω στα γρήγορα και είμαι και κομματάκι πτώμα καθότι..

η μικρή ξύπνησε στις 2.30 από τα δόντια της...

ο σύζυγος ξύπνησε στις 4.00 για το ταξίδι του...

η μαμά ξύπνησε στις 8.30 από εναν συναγερμό που πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος είναι να του πω 2 λογάκια... τεσπα... στο θέμα μας...

Διάβασα κατευθείαν το "έγινε ένα ολοκαίνουργιο φιογκάκι!"...και νόμιζα ότι είσαι έγκυος!

Κοπελιά...πρόσεχε πως τα λες... έτσι;;; lol

Κοριτσάκι... πες μας τι πίνεις να μου δώσεις και μένα!! :tongue::tongue: Μόνο αυτό μου λείπει τωρα!

Αντε, σε δικαιολογώ επειδή είσαι άυπνο!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό ακριβώς, θέλει τρόπο! Κι εγώ το ίδιο, πριν εφαρμόσω αυτούς τους απλούς κανόνες ήμουν όλη μέρα σαν την τρελή, να τρέχω και να μην φτάνω..Έχω χαλαρώσει πολύ τώρα

Έτσι ακριβώς και χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!!!

Να ρωτήσω κάτι η άσχετη μάνα; Όταν λέμε κεράσματα, τί εννοούμε;; :confused: Αυτά τα δίνουμε για δωράκι στο τέλος; Help! :tongue:

14 παιδάκια θα καλέσουμε, δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθουν όλα..Οι ηλικίες τους είναι από 18 μηνών μέχρι 7 ετών.

Μιλάς μάλλον για τα δωράκια που θα προσφέρεις όταν φεύγουν τα παιδάκια από το πάρτυ ε?

Όταν έχεις διαφορετικές ηλικίες στα παιδάκια, είναι ένα θέμα. Θα πρέπει να το "πιάσεις" από το αν θέλεις να προσφέρεις κάτι ίδιο σε όλα τα παιδάκια ή κάτι ξεχωριστά στο καθένα ανάλογα με την ηλικία του. Εγώ συνήθως κάνω το 2ο αλλά έχω κάνει και το 1ο.

- Μία πολύ απλή λυση και οικονομική είναι να αγοράσεις φτηνές κούπες (jumbo, καταστήματα όλα 1? κλπ.), να βάλεις μέσα smarties, και να βάλεις τις κούπες μέσα σε πολύχρωμα σελοφάν δένοντας τα με ένα πανέμορφο φιογκάκι. Αυτό θα σου πάει περί τα 2? το πολύ, το κάθε δωράκι.

- Μια άλλη οικονομική ιδέα, είναι να αγοράσεις μικρά-μικρά τσαντάκια και μέσα να βάλεις διάφορα μικρό-δωράκια, όπως 1 σοκοφρετάκι, 1 σφραγγιδούλα (που λατρεύουν τα πιτσιρίκια) & 1 μικρό παιχνιδάκι, ανάλογα με το παιδάκι (π.χ. για τα κοριτσάκια φτερά αγγέλου που στο jumbo πωλούνται προς 1? !

- Μία άλλη πολύ οικονομική ιδέα είναι να βάλεις κάποιον να σου κατεβάσει 1 παιδικό εργάκι (1 για αγοράκια & 1 για κοριτσάκια), να στο αντιγράψει σε αριθμό όσα και τα μικρά και να το προσφέρεις σε μία χάρτινη θηκούλα! Ολα τα παιδάκια λατρεύουν τα κινούμενα σχέδια!

και τόσα άλλα..........!

777885dugw57gt25.gif

Τι κάνετε κόρες του γιαλού; Τα χω παίξει τελείως. Είχα το σύστημα αυτοκαθαρισμού που λέγαμε σήμερα (όπως κάθε Σάββατο) κι όμως το σπίτι έγινε χάλι σε δευτερόλεπτα. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Μέχρι να βάλω τα σιδερωμένα στη θέση τους, η κουζίνα ήταν βομβαρδισμένο τοπίο. Ούτε τα πλυμμένα δεν είχα προλάβει να βάλω στη θέση τους.

Κατά τα λοιπά επειδή μαγειρεύω πολύ αυτόν τον καιρό έχω σκυλοβαρεθεί να πλένω όλες τις κατσαρόλες μου (ναι και τις τέσσερις γκρρρ) κάθε μέρα ή και δυο φορές τη μέρα . Το πλυντήριο είναι μικρό και δεν τις παίρνει. Τα νεύρα μουυυυυ!

Και τώρα που γκρίνιαξα λίγο, θα γκρινιάξω λίγο περισσότερο. Οι μανούλες που ετοιμάζουν πάρτυ (να χαίρεστε τα καμάρια σας με την ευκαιρία), μεριμνήστε και για παιδιάκια που πιθανώς να αντιμετωπίζουν ζητήματα αλλεργιών (ο μέγας καημός μου). Ρωτήστε τις μανούλες τους τι στο καλό τρώνε και φροντίστε να υπάρχει κάτι που να μπορούν να φάνε και αυτά (ε, καλά όχι πλήρες μενού, αλλά κάτι).

Ένα φρουτοσουβλάκι με μήλο, μπανάνα και αχλάδι π.χ. περασμένο με λίγο λάιμ για να μη μαυρίσει είναι καλή ιδέα ας πούμε ή μερικά αποξηραμένα φρούτα που είναι γλυκά και αρέσουν στα παιδιά. Μη με παρεξηγείτε απλά είναι πολύ δύσκολο να κρατάς ένα δίχρονο να μη φάει τίποτα κάπου, σε βαθμό που πολλές φορές απλά δεν πηγαίνουμε.

sbxre6a2f.png

Βρε κορίτσια μου, τι τρόπο λέτε...εσείς έχετε ξεπατωθεί στις δουλειές!!Από όσα διαβάζω οι περισσότερες ξεσκονίζετε - σκουπίζετε σχεδόν καθημερινά!!Πείτε μου βρε παιδιά πώς μπορεί μια full εργαζόμενη μαμά με παιδί - παιδιά και τις βασικές εξωτερικές - κοινωνικές υποχρεώσεις να κάνει τόοοσες δουλειές καθημερινά?:rolleyes:

Εγω πάντως αυτά τα κάνω μια φορά την εβδομάδα....για πιο συχνά αρνούμαι ακόμα κι αν έχω χρόνο.Τα καθημερινά είναι βασικά τα πλυντήρια και αυτή η ρημαδοκουζίνα με τον πάγκο και το νεροχύτη της που χρειάζεται φροντίδα 2-3 φορές τη μέρα.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Βρε κορίτσια μου, τι τρόπο λέτε...εσείς έχετε ξεπατωθεί στις δουλειές!!Από όσα διαβάζω οι περισσότερες ξεσκονίζετε - σκουπίζετε σχεδόν καθημερινά!!Πείτε μου βρε παιδιά πώς μπορεί μια full εργαζόμενη μαμά με παιδί - παιδιά και τις βασικές εξωτερικές - κοινωνικές υποχρεώσεις να κάνει τόοοσες δουλειές καθημερινά?:rolleyes:

Εγω πάντως αυτά τα κάνω μια φορά την εβδομάδα....για πιο συχνά αρνούμαι ακόμα κι αν έχω χρόνο.Τα καθημερινά είναι βασικά τα πλυντήρια και αυτή η ρημαδοκουζίνα με τον πάγκο και το νεροχύτη της που χρειάζεται φροντίδα 2-3 φορές τη μέρα.

Kαλημέρα!

Νομίζω πως η καθεμία μας βρίσκει αυτό που τη βολέυει.Προσωπικά μου είναι πιο εύκολο να ψιλοξεσκονίζω κάθε 2-3 ημέρες,παρά 1 φορά την εβδομάδα.Οταν αυτές οι δουλείες γίνονται συχνότερα,σου παίρνει λιγότερο χρόνο,γιατί δεν είναι τόσο λερωμένα και με ένα πέρασμα είναι οκ.Δεν δουλεύω αλλά και σε περιόδους δουλειάς τα ίδια περίπου έκανα λίγο πιο αραιά,γιατί απλά αυτό με βολεύει καλύτερα.Ενοείται πως αψογη δεν μπορείς να είσαι σε όλα αλλά με λίγη οργάνωση καταφέρνεις περισσότερα:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα νοικοκυροκόριτσα χαρωπά!!

Τι κάνετε;

Σήμερα είναι η δική μου η μέρα για τις πολλές δουλειές

Βάζω μουσικούλα και ξεκινώ

Φιλάκια πολλά

Θα μπω μετα να σας γραψω τα...κατορθώματά μου!!

Καλημέρα κοριτσάκια- νοικοκυρούλες! Ειρηνάκι μου τέλειο το θέμα σου! Σας διαβάζω καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να κάνω λογαριασμό για το καφέ! Είμαι και εγώ μαμά εργαζόμενη σύζυγος φίλη, αδερφή κόρη εγγόνα ξαδέρφη και όλα τα άλλα τα οποία καλούμαστε κάθε μέρα να φέρουμε εις πέρας με αξιοπρέπεια... Το σπιτάκι μου τη μια είναι πεντακάθαρο και την άλλη μπάχαλο... αλλά το παλεύω... Σημαντικό να παραμένει το σπίτι σε καλή κατάσταση κατά τη γνώμη μου είναι η εκπαίδευση όλων των μελών του σπιτιού... Να βοηθάνε όλοι και ο καθένας να σέβεται τον κόπο του άλλου... Τα παιδιά και ο σύζυγος να καταλαβαίνουν ότι το σπίτι δεν είναι αυτοκαθαριζόμενο αλλά απαιτεί κόπο... Γι'αυτό και εγώ αφιέρωσα το προηγούμενο σαββατοκύριακο σε ... εμένα και τις δουλειές τις κάνανε οι άντρες του σπιτιού... σας πληροφορώ πως μέσα στην εβδομάδα είδαμε τρομερή διαφορά.. τα μικρά βγάζουν τα ρούχα τους και δεν τα πετάνε από εδώ και από εκεί αφού ξέρουν πως απαιτεί κόπο να τα μαζέψουν και ξέρουν ότι θα το κάνουν εκείνα.. ή το βραδάκι μαζεύουν τα παιχνίδια τους ( ο μικρός χθές είπε το κορυφαίο: έλα αδερφούλη μου να τα μαζέψουμε γιατί αύριο θα βγάλουμε κι άλλα και μετά πως θα τα μαζέψουμε θα κουραστούμε:):lol:). Καλά δεν το κάνουν και πάντα αλλά έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τα βασικά... και το εκτιμώ όσο δεν πάει!!

Τι θεική μέρα η σημερινή;! Καλά να περάσετε όλες, ό,τι και να κάνετε σήμερα :) Εγώ δεν σας είπα, είμαι ακόμα στο κρεβάτι του πόνου :-( Από την Τετάρτη δεν έχω συνέλθει, κάθε βράδυ ανεβάζω πυρετό και από εχθές 'κονόμησα και μια ωραιότατη ψύξη να 'χω να πορεύομαι..Σαν να έχω καταπιει κρεμάστρα είμαι, τον ακούνητο ένα πράγμα..χαχα Δεν αντέχω άλλο χωρίς τον μικρό όμως, σήμερα θα τον πάρω στο σπίτι κι ελπίζω να μην τον κολλήσω..

Θεωρώ την τούρτα απαραίτητη και σίγουρα όλοι θα περιμένουν να φάνε.Τα cupakes μπορείς να τα έχεις ως επιπλέον γλυκό,εγώ δεν το έχω κάνει αλλά συνηθίζεται.

χμμ ναι σωστά, τούρτα θα κάνω..Ωραία θα ήταν τα cupcakes σαν δωράκι, αλλά δεν με παίρνει οικονομικά..

- Μια άλλη οικονομική ιδέα, είναι να αγοράσεις μικρά-μικρά τσαντάκια και μέσα να βάλεις διάφορα μικρό-δωράκια, όπως 1 σοκοφρετάκι, 1 σφραγγιδούλα (που λατρεύουν τα πιτσιρίκια) & 1 μικρό παιχνιδάκι, ανάλογα με το παιδάκι (π.χ. για τα κοριτσάκια φτερά αγγέλου που στο jumbo πωλούνται προς 1? !

Ναι Ειρήνη μου, αυτό θα κάνω! Έχω ήδη αγοράσει τα τσαντάκια, μένει να τα γεμίσω τώρα :rolleyes:

Οι μανούλες που ετοιμάζουν πάρτυ (να χαίρεστε τα καμάρια σας με την ευκαιρία), μεριμνήστε και για παιδιάκια που πιθανώς να αντιμετωπίζουν ζητήματα αλλεργιών (ο μέγας καημός μου). Ρωτήστε τις μανούλες τους τι στο καλό τρώνε και φροντίστε να υπάρχει κάτι που να μπορούν να φάνε και αυτά (ε, καλά όχι πλήρες μενού, αλλά κάτι).

Ωχ έχεις απόλυτο δίκιο!! Και ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό..:idea: :idea:

mirtoula, ειδικά όταν δουλεύει η μαμά και λείπει πολλές ώρες απ' το σπίτι, τότε είναι που θέλει "τρόπο"! Και εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να τα προλαβαίνει όλα πάντα, γιατί θα τρελαθείς στο τέλος..! :)

g8Sbp2.png

mirtoula, ειδικά όταν δουλεύει η μαμά και λείπει πολλές ώρες απ' το σπίτι, τότε είναι που θέλει "τρόπο"! Και εννοείται ότι δεν πρέπει να έχεις την απαίτηση από τον εαυτό σου να τα προλαβαίνει όλα πάντα, γιατί θα τρελαθείς στο τέλος..! :)

Έτσι είναι. Αν είσαι εργαζόμενη με παιδιά και έχεις και τρελές απαιτήσεις τύπου σπίτι πεντακάθαρο πάντα νομίζω αυτό καταντάει ψύχωση και γίνεται καταναγκασμός.Άσε που αφήνεις άλλα πράγματα για να το πετύχεις πχ τον εαυτό σου, χόμπι κλπ.Ας έχει και λίγη σκονίτσα το σπίτι, δεν παθαίνουμε και τίποτα:-P

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κοριτσια μου!

Τι κάνετε?

Εγώ... ξύνομαι! :lol::lol: Μετά τη χθεσινή λύσσα εννοείται δεν θα κάνω τίποτα για μέρες! ;)

Σήμερα ξυπνήσαμε και την κοπανήσαμε. Πήραμε τα κουβαδάκια του φιόγκου και πήγαμε παραλία! Την αράξαμε ψάθα, ακούγαμε μουσική, πίναμε καφεδάκι και το μικράκι μας έπαιζε...

Τώρα έχουμε πιάσει από έναν καναπέ... και δεν κουνιόμαστε!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και τώρα που γκρίνιαξα λίγο, θα γκρινιάξω λίγο περισσότερο.

Γκρίνιαξε όσο θέλεις... γι αυτό είμαστε εδώ για να σε ακούμε!!!

Χώστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Οχι Mirtoula μου, εδώ κάνεις λάθος.

Αν διαβάσεις αυτά που έχω γράψει από την αρχή και παρακολουθήσεις γενικά, τις καθημερινές μου δουλειές, θα δεις πως δεν κάνω δουλειές πάνω από 1 ώρα καθημερινά. Το ότι με πιάνει κατά διαστήματα οίστρος και λυσσάω στο σπίτι αυτό είναι άσχετο. Θα έκανα τις καθημερινές μου δουλειές, αν δεν έκανα χθες τόσες, κανονικά. Τώρα λοιπόν που χθες έκανα το σύμπαν... ( :tongue: ) τις επόμενες ημέρες.... δεν θα κάνω απολύτως τίποτα!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσάκια- νοικοκυρούλες! Ειρηνάκι μου τέλειο το θέμα σου! Σας διαβάζω καιρό αλλά τώρα αξιώθηκα να κάνω λογαριασμό για το καφέ!!!

Καλώς ήρθες κοριτσάκι μου, ευχαριστώ που είσαι μαζί μας και ευχαριστώ για το facebook!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Τι θεική μέρα η σημερινή;! Καλά να περάσετε όλες, ό,τι και να κάνετε σήμερα :) Εγώ δεν σας είπα, είμαι ακόμα στο κρεβάτι του πόνου :-( Από την Τετάρτη δεν έχω συνέλθει, κάθε βράδυ ανεβάζω πυρετό και από εχθές 'κονόμησα και μια ωραιότατη ψύξη να 'χω να πορεύομαι..Σαν να έχω καταπιει κρεμάστρα είμαι, τον ακούνητο ένα πράγμα..χαχα

Αχ βρε κοριτσάκι μου σε νιώθω.

Εχω τόσο "φρέσκια" την ανάμνηση της αρρώστιας που νιώθω οποιονδήποτε είναι άρρωστος... :(

Τι να πω... κάνε υπομονή, θα περάσει η ρημάδα! :mad::x

777885dugw57gt25.gif

Οχι Mirtoula μου, εδώ κάνεις λάθος.

Αν διαβάσεις αυτά που έχω γράψει από την αρχή και παρακολουθήσεις γενικά, τις καθημερινές μου δουλειές, θα δεις πως δεν κάνω δουλειές πάνω από 1 ώρα καθημερινά.

Ειρήνη πώς κάνεις δουλειες 1 ώρα καθημερινά κι έχεις σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο;;; ( :shock::shock::shock: !!!) Είσαι πολύ γρήγορη ή υπάρχει κάποιο... μυστικό; :rolleyes:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...