Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

- Έπλυνα τα πιάτα

- Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

- Καθάρισα την ηλεκτρική σκούπα (τα φίλτρα κλπ.)

- Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν σε άσχετες θέσεις στο σπίτι

- Έστρωσα τα κρεβάτια μας

- Έβαλα στις θέσεις του τα χθεσινά σιδερωμένα

Μόλις έφτιαξα φραπεδάκι και συνεχίζω:

- Παιδικό δωμάτιο: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κύρια κρεβατοκάμαρα: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κουζίνα: ηλεκτρική, σφουγγάρισμα.

- Έπλυνα τα τζάμια όλου του σπιτιού

- Έβαλα ένα "μικρό" πλυντήριο με πουλόβερ, μαντίλια, γάντια.

Τώρα ολιγόλεπτο διάλειμμά γιατί έχω αρκετά ακόμα να κάνω... αλλά είμαι τόσο ήρεμη οπότε... θα γίνουν... ;)

Συνεχίζουμε... ;)

- Πήρα το φιογκάκι και καθαρίσαμε μαζί το μπροστινό μπαλκόνι. Είναι από τις δουλειές που λατρεύει οπότε, βάλαμε τις γαλότσες μας και το κάναμε μαζί! Το πλύναμε, το σκουπίσαμε, πετάξαμε τα φύλλα... set το μπαλκονάκι μας! Τώρα λιάζεται πεντακάθαρο στον ήλιο!

- Άπλωσα το "σύντομο" πλυντήριο με τα σουτιενάκια, γαντάκια, πουλόβερ κλπ.

- Έπλυνα όλα, μα όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας... σωλήνα μεταλλικό, σωλήνα πλαστικό, εσωτερικό... τώρα στεγνώνουν στον ήλιο...

- Έκοψα πατάτες γιατί σήμερα με τόσες δουλειές έχουμε απλό φαί... τηγανητές πατάτες με χωριάτικα λουκάνικα και σαλατούλα! Είπαμε... easy living! ;);)

- Ξεσκόνισα το σαλόνι... οπότε πλέον όλο το σπίτι είναι ξεσκονισμένο... ;)

- Έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο πιάτων με τα διάφορα διακοσμητικά κρύσταλλα αφού βαριόμουν να τα πλύνω στο χέρι. Σε λίγο θα τελειώσει κι αυτό και τα κρύσταλλα θα στολιστούν στη θέση τους πεντακάθαρα! ;)

- Έβγαλα τα απόνερα από το πλυντήριο ρούχων...

Later αγάπες... ;)

777885dugw57gt25.gif

- Έπλυνα τα πιάτα

- Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

- Καθάρισα την ηλεκτρική σκούπα (τα φίλτρα κλπ.)

- Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν σε άσχετες θέσεις στο σπίτι

- Έστρωσα τα κρεβάτια μας

- Έβαλα στις θέσεις του τα χθεσινά σιδερωμένα

Μόλις έφτιαξα φραπεδάκι και συνεχίζω:

- Παιδικό δωμάτιο: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κύρια κρεβατοκάμαρα: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κουζίνα: ηλεκτρική, σφουγγάρισμα.

- Έπλυνα τα τζάμια όλου του σπιτιού

- Έβαλα ένα "μικρό" πλυντήριο με πουλόβερ, μαντίλια, γάντια.

- Πήρα το φιογκάκι και καθαρίσαμε μαζί το μπροστινό μπαλκόνι. Είναι από τις δουλειές που λατρεύει οπότε, βάλαμε τις γαλότσες μας και το κάναμε μαζί! Το πλύναμε, το σκουπίσαμε, πετάξαμε τα φύλλα... set το μπαλκονάκι μας! Τώρα λιάζεται πεντακάθαρο στον ήλιο!

- Άπλωσα το "σύντομο" πλυντήριο με τα σουτιενάκια, γαντάκια, πουλόβερ κλπ.

- Έπλυνα όλα, μα όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής σκούπας... σωλήνα μεταλλικό, σωλήνα πλαστικό, εσωτερικό... τώρα στεγνώνουν στον ήλιο...

- Έκοψα πατάτες γιατί σήμερα με τόσες δουλειές έχουμε απλό φαί... τηγανητές πατάτες με χωριάτικα λουκάνικα και σαλατούλα! Είπαμε... easy living! ;);)

- Ξεσκόνισα το σαλόνι... οπότε πλέον όλο το σπίτι είναι ξεσκονισμένο... ;)

- Έβαλα ένα σύντομο πλυντήριο πιάτων με τα διάφορα διακοσμητικά κρύσταλλα αφού βαριόμουν να τα πλύνω στο χέρι. Σε λίγο θα τελειώσει κι αυτό και τα κρύσταλλα θα στολιστούν στη θέση τους πεντακάθαρα! ;)

- Έβγαλα τα απόνερα από το πλυντήριο ρούχων...

- Τελείωσε το σύντομο πλυντήριο πιάτων. Τα κρύσταλλα ήδη σκουπίστηκαν (για τυχόν λεκέδες) και μπήκαν στις θέσεις τους.

- Ξανα-τακτοποίησα το συρτάρι με τις πυτζάμες μας, άλλαξα το στυλ που τα τακτοποιούσα για να είναι πιο εύχρηστα.

- Τηγάνισα του φιόγκου το φαγάκι και τώρα τρώει...

- Μάζεψα όσα ρούχα είχαν στεγνώσει και τα δίπλωσα πάνω στην σιδερώστρα, έτοιμα για σίδερο.

- Έβαλα την φωτογραφική μηχανή να φορτίζει για να βάλω αργότερα μερικές ακόμη φωτογραφίες στο site με τα νύχια.

- Έπλυνα το πάνω μέρος της ηλεκτρικής κουζίνας.. (τον φούρνο ΑΡΝΟΥΜΑΙ γιατί τη σιχαίνομαι αυτη τη δουλειά! :tongue:)..

Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένη... βασικά.. βαριέμαι λίγο! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Εγώ εδώ.. είμαι πολύ χαλαρά!

Το μεσημέρι έκανα κάτι πολύ πρωτότυπο.... ΣΙΔΕΡΩΣΑ!!! :tongue::tongue::tongue: Και όχι, ακόμη δεν τελείωσα! :rolleyes:

Πριν λίγο πήγα με το φιογκάκι μου και το κούρεψα... έγινε ένα ολοκαίνουργιο φιογκάκι! :P

Ήρθαμε σπιτάκι μας.... άναψα τα κεράκια μου, θα κάνουμε τα μπάνια μας σε λίγο και... χαλαρώνω!!! ;);)

Καλά μιλάμε έπαθα... διαβάζω στα γρήγορα και είμαι και κομματάκι πτώμα καθότι..

η μικρή ξύπνησε στις 2.30 από τα δόντια της...

ο σύζυγος ξύπνησε στις 4.00 για το ταξίδι του...

η μαμά ξύπνησε στις 8.30 από εναν συναγερμό που πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος είναι να του πω 2 λογάκια... τεσπα... στο θέμα μας...

Διάβασα κατευθείαν το "έγινε ένα ολοκαίνουργιο φιογκάκι!"...και νόμιζα ότι είσαι έγκυος!

Κοπελιά...πρόσεχε πως τα λες... έτσι;;; lol

beSZp2.pngdsR5p2.png

καλημερα. εγω δυστυχως το σαββατο το τρωω με τις δουλειες. σημερα βαριεμαι αλλα ειναι χαλια οολο το σπιτι και πρεπει να το κανω. ο αντρουλης με την κορακλα πηγαν βολτα κ εγω προχωραω ακαθεκτη. ημουν κ αρρωστη κ θελω να απολυμανω να φυγει η αρρωστιλα κ να μην ξαναρθει αλλο για φετος...ακους καλε θεουλη μου???παω τωρα να κανω το μπανιο κ συνεχιζω....απο βδομαδα θα αναδιοργανωνσω την κουζινα κ θα κανω τα ντουλαπια απο μεσα. απο μου εμεινε κ μετα θαμαι οκ. ααα!!!!θελω να κανω και μια καλη γενικη πριν το πασχα γιατι εχω μετα τα γενεθλια της κορακλας κ τη γιορτη του αντρουλη. λοιπον το κερασμα που σας ελεγα αφορα 2χρονα παιδακια στον παιδικο. θα εστελνα τουρτα εαν ηταν πιο μεγαλα, τωρα δισταζω. λετε να φτιαξω κανενα κεκακι??μμμ...δεν ξερω.επισης δεν ξερω τι να κανω κ στο σπιτι. περυσι της ειχα κανει γενεθλια με παιδακια εδω. φετος που καταλαβαινει περ/ρο, θα χαρει πιο πολυ σιγουρα. αλλα δεν θα κανω τοσα φαγητα. το ειχα κανει μεσημερι και ειχα ετοιμασει τα απαντα!!!πολυ κουραση!!!αλλα χαλαλι για το μονακριβο μου!!!!μακια.

Για τον παιδικό και τα 2χρονα... προτείνω...

- μπισκότα

- cupcakes

- coko pops... κοινώς το κέικ σοκολάτας σε ξυλάκια

Για τούρτα από τα 3 και πάνω ενθουσιάζονται και ξέρουν τι γίνεται...

Για μικρά δωράκια... πλαστελίνες ή μπλοκ με αυτοκόλητα... ή αυτό για τις φούσκες...

ή το καλύτερο όλων... αυτά τα μικρά ξύλινα παζλ... γενικότερα κάτι μικρό και συμβολικό...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμένα...

Ο σύζυγος λοιπόν την έκανε πάλι και είμαι ξανά σπίτι με 2 παιδιά...

όπερ και σημαίνει ότι θα κάνω απλά "συντήρηση" του σπιτιού...

πλύσιμο - σιδέρωμα...

και θα λιώσω στο μαγείρεμα καθώς η μικρή είναι μεγάλη φαγάνα και θέλει φαγητό μεσημέρι - βράδυ... ενώ ο μεγάλος είναι απλά στριμμένος οπότε θα τη βγάλει με σούπα και μακαρόνια με κιμά... αυτές τις μέρες η μαμά τρώει κυρίως tost... και στο τσακίρ κέφι καμμία σαλάτα ή ομελέτα...

Το πρωί ήμουν super market... με τα πιτσιρίκια... το οποίο θεωρείται full time δουλειά...

και τώρα που κοιμούνται πάω να χαλαρώσω και εγώ λίγο... γιατί το απόγευμα έχουμε παιδότοπο....

φιλάκιαααααα

beSZp2.pngdsR5p2.png

Σκέψου πως παλιά (πριν γεννήσω τον φιογκο) και επειδή ο άντρας μου τα μισά χρόνια που είμαστε μαζί, δούλευε τα Σάββατα, κλεινόμουν στο σπίτι κάθε μα κάθε Σάββατο και έσπαγα στις δουλειές! :rolleyes: Αντί να κάνω τις βόλτες μου με τις φίλες μου και να πιω έναν καφέ ή να πάω κάπου όμορφα να δω κάτι, εγώ κλεινόμουν μέσα στο σπίτι και έλιωνα στις δουλειές.... ανοησία αλλά μόνο τώρα το καταλαβαίνω!

Χρειάζεται τρόπος και λίγος κόπος!!!!

Αυτό ακριβώς, θέλει τρόπο! Κι εγώ το ίδιο, πριν εφαρμόσω αυτούς τους απλούς κανόνες ήμουν όλη μέρα σαν την τρελή, να τρέχω και να μην φτάνω..Έχω χαλαρώσει πολύ τώρα :)

Δες το και οτι θες μου λες.

Τα κερασματα της κανουν περιπου το 1? και είναι απίθανα πρωτότυπα.

Ανεξάρτητα όμως μπορώ να σου προτείνω ακόμη... τόσα πράγματα. Δώσε μου μερικές ακόμη πληροφορίες αν βρεις χρόνο για τα παιδάκια (αριθμό) και ηλικίες.

Μάκια:P

Να ρωτήσω κάτι η άσχετη μάνα; Όταν λέμε κεράσματα, τί εννοούμε;; :confused: Αυτά τα δίνουμε για δωράκι στο τέλος; Help! :tongue:

14 παιδάκια θα καλέσουμε, δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθουν όλα..Οι ηλικίες τους είναι από 18 μηνών μέχρι 7 ετών..

Για τον παιδικό και τα 2χρονα... προτείνω...

- μπισκότα

- cupcakes

- coko pops... κοινώς το κέικ σοκολάτας σε ξυλάκια

Για τούρτα από τα 3 και πάνω ενθουσιάζονται και ξέρουν τι γίνεται...

Για μικρά δωράκια... πλαστελίνες ή μπλοκ με αυτοκόλητα... ή αυτό για τις φούσκες...

ή το καλύτερο όλων... αυτά τα μικρά ξύλινα παζλ... γενικότερα κάτι μικρό και συμβολικό...

Τέλειες ιδέες georgina, οι πλαστελίνες και τα παζλ ειδικά! :) Και μου άρεσε πολύ η ιδέα των cupcakes..Θα ήταν άκυρο λέτε, αντί για τούρτα να μοιράσω cupcakes, και απλά στου δικού μου να βάλω ένα κεράκι με τον αριθμό "2"?

g8Sbp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έλειπα όλο το πρωί με τον άντρα μου για δουλειές και γυρίσαμε αργά το μεσημέρι.Πήγαμε να περάσουμε τοαυτοκίνητο ΚΤΕΟ και ταξιδέψαμε καναα 2ωρο μακριά από το σπίτι,όμως ήταν από τις λίγες φορές που το ευχαριστήθηκα,ο καιρός ήταν υπέροχος και η θάλασσα τόσο ήσυχη!:):)

Το μεσημέρι φάγαμε πατάτες τηγανιτές με αυγά(τείνει να γίνει φαγητό του Σαββάτου,αφού τα τελευταία αργούμε να επιστρέψουμε σπίτι),αφού δεν προλάβαινα για κάτι άλλο.

Μόλις μάζεψα τα πιάτα,έπλυνα λαχανικά για σαλάτα και ετοίμασα ενα ταψί με πατάτες για το φούρνο και τη ζύμη για μία πίτσα,γιατί το βράδυ περιμένουμε φίλους για φαγητό.Θα ψήσει και ο αντρούλης μου και είμαστε εντάξει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

- Τελείωσε το σύντομο πλυντήριο πιάτων. Τα κρύσταλλα ήδη σκουπίστηκαν (για τυχόν λεκέδες) και μπήκαν στις θέσεις τους.

- Ξανα-τακτοποίησα το συρτάρι με τις πυτζάμες μας, άλλαξα το στυλ που τα τακτοποιούσα για να είναι πιο εύχρηστα.

- Τηγάνισα του φιόγκου το φαγάκι και τώρα τρώει...

- Μάζεψα όσα ρούχα είχαν στεγνώσει και τα δίπλωσα πάνω στην σιδερώστρα, έτοιμα για σίδερο.

- Έβαλα την φωτογραφική μηχανή να φορτίζει για να βάλω αργότερα μερικές ακόμη φωτογραφίες στο site με τα νύχια.

- Έπλυνα το πάνω μέρος της ηλεκτρικής κουζίνας.. (τον φούρνο ΑΡΝΟΥΜΑΙ γιατί τη σιχαίνομαι αυτη τη δουλειά! :tongue:)..

Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένη... βασικά.. βαριέμαι λίγο! :rolleyes::rolleyes:

dyracell!Μπράβο Ειρήνη,εγώ εχθές το βράδυ σερνόμουν αλλά σήμερα το ευχαριστείμαι καθαρό και τακτοποιημένο και είμαι ξέγνοιαστη για το Σαββατοκύριακο να χαρώ τους άντρες μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

[quote name='Ειρήνη;1480697

Οι "συμβουλές" που δίνω είναι αποτέλεσμα χρόνων' date=' κόπου και πολύ εκνευρισμού.

Περασε πολύςςςς καιρός για να οργανωθώ και γω και να βρω τον μπούσουλα που με βολεύει.

Σκέψου πως παλιά (πριν γεννήσω τον φιογκο) και επειδή ο άντρας μου τα μισά χρόνια που είμαστε μαζί, δούλευε τα Σάββατα, κλεινόμουν στο σπίτι κάθε μα κάθε Σάββατο και έσπαγα στις δουλειές! :rolleyes: Αντί να κάνω τις βόλτες μου με τις φίλες μου και να πιω έναν καφέ ή να πάω κάπου όμορφα να δω κάτι, εγώ κλεινόμουν μέσα στο σπίτι και έλιωνα στις δουλειές.... ανοησία αλλά μόνο τώρα το καταλαβαίνω!

Χρειάζεται τρόπος και λίγος κόπος!!!![/b']

Λοιπόν το ίδιο λάθος έκανα και εγώ,τώρα φροντίζω τις περισσότερες δουλειές να τις κάνω Παρασκευή,για να ευχαριστιέμαι και τον άντρα μου και το αγοράκι μου και να προλαβαίνω να κάνω και μία κούρα ομορφιας και για μένα:wink:;-):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς, θέλει τρόπο! Κι εγώ το ίδιο, πριν εφαρμόσω αυτούς τους απλούς κανόνες ήμουν όλη μέρα σαν την τρελή, να τρέχω και να μην φτάνω..Έχω χαλαρώσει πολύ τώρα :)

Να ρωτήσω κάτι η άσχετη μάνα; Όταν λέμε κεράσματα, τί εννοούμε;; :confused: Αυτά τα δίνουμε για δωράκι στο τέλος; Help! :tongue:

14 παιδάκια θα καλέσουμε, δεν ξέρω βέβαια αν θα έρθουν όλα..Οι ηλικίες τους είναι από 18 μηνών μέχρι 7 ετών..

Τέλειες ιδέες georgina, οι πλαστελίνες και τα παζλ ειδικά! :) Και μου άρεσε πολύ η ιδέα των cupcakes..Θα ήταν άκυρο λέτε, αντί για τούρτα να μοιράσω cupcakes, και απλά στου δικού μου να βάλω ένα κεράκι με τον αριθμό "2"?

Θεωρώ την τούρτα απαραίτητη και σίγουρα όλοι θα περιμένουν να φάνε.Τα cupakes μπορείς να τα έχεις ως επιπλέον γλυκό,εγώ δεν το έχω κάνει αλλά συνηθίζεται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα καλά μου !

Μόλις γυρίσαμε.

Είχε τέτοια μέρα που με το ζόρι καθόμουν σπίτι...! :tongue: Ήρθε ο άντρας μου, φάγαμε, ξαπλώσαμε λιγάκι και την κοπανήσαμε!

Πήραμε το αμαξάκι μας και πήγαμε μια βόλτα στο Κολωνάκι. Περπατήσαμε.. έχει υπέροχη βραδιά.

Το μόνο βρε παιδιά... :( δεν ξέραμε ποιον άστεγο να πρωτο-ταϊσουμε... ειλικρινά μας έπιασε το στομάχι μας...

777885dugw57gt25.gif

λοιπον το κερασμα που σας ελεγα αφορα 2χρονα παιδακια στον παιδικο. θα εστελνα τουρτα εαν ηταν πιο μεγαλα, τωρα δισταζω. λετε να φτιαξω κανενα κεκακι??

Για 2χρονα σε παιδικό προτείνω:

- Kinder γαλακτοφέτες & χυμούς.

Απλό, το τρώνε σχεδόν όλα τα παιδάκια, δεν έχει σοκολάτα..

Αν θέλεις και έχεις τον χρόνο και την όρεξη μπορείς να κάνεις και τις δικές σου γαλακτοφέτες στο σπίτι. Δες τη συνταγή εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kinder-galaktofetes-ftiagmenes-sto-spiti.html

- Κέικ σπιτικό, ότι καλύτερο!

- Σπιτικά τοστάκια για το κάθε παιδάκι με βούτυρο, γαλοπούλα, τυρί.

- Ένα χυμό & ένα πακετάκι smarties για το κάθε παιδάκι (μπορείς να τα βάλεις σε ένα μικρό πλαστικό χρωματιστό σελοφάν ή σακουλάκι).

Τόσες πολλές επιλογές!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!

Εχω σημειώσει πολλές απουσίες,μαλώστε με.

Από το πρωί έχω ξεκινήσει να κάνω κάποιες δουλίτσες.Μαγείρεψα για εμάς και τον μικρό,καθάρισα την κουζίνα,το μικρό μπάνιο κι έχω ανοίξει όλο το σπίτι να αεριστεί και ό,τι προλάβω θα κάνω.Το μεσημέρι θα πάω για περπάτημα καροτσάδα.

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε!!!

Εχω πλύσιμο,σιδέρωμα...Σιγά-σιγά κάτι θα γίνει

Φιλιά σε όλα τα νοικοκυροκόριτσα

Σιγά μη σε μαλώσουμε!!! :tongue::tongue:

Μάκια-μάκια!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη τι είσαι εσύ μάνα μου;

Φόρτσα αρχηγόπουλο!!!

Με κάνεις να ντρέπομαι!!!

!!!!!!! χαχαχαχαχα έπεσα κάτω από τον καναπέ από τα γέλια ρε περιστερώνι!!!! xaxaxaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...