Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επίσης, δες εδώ

https://www.facebook.com/marion.cookingandart

Είναι το site μιας φίλης που κάνει κεράσματα και οι τιμές της είναι απίθανες.

Σε πάρτυ που έκανε μια κοινή μας γνωστή πρόσφατα, είχε τέτοια δωράκια για τα παιδιά που ξετρελάθηκαν και στους μεγάλους έκλεψε τις εντυπωσεις! ;);)

Ααα ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου, θα την κάνω φίλη να μάθω περισσότερα! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεθεώθηκες παιδί μου!

Να κρατάς το σπίτι καθαρό και σε τάξη αλλά να προσέχεις και τον εαυτό σου ε? ;)

Aυτή τη φορά ήμουν σχεδόν υποχρεωμένη να το πλακώσω στην καθαριότητα καθώς αυριο θα λείπω τη μισή μέρα από το σπίτι και το βράδυ θα έχω τραπέζι,οπότε...τώρα χαλαρώνω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! :P

Εγώ έχω βαλθεί αυτές τις μέρες να αναδιοργανώσω τα συρτάρια και τα ντουλάπια της κουζίνας μου. Με αυτό ασχολήθηκα το απόγευμα και τώρα που κοίμισα τη μικρή αναλαμβάνω δράση πάλι! :P

Καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλες!

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Περαστικά ΕVI!Δεν την έχει πιάσει ακόμη η αντιβίωση?

Ακόμη με πυρετό ε'ιμαστε. Μόλις κοιμήθηκε μετά από ένα 38,6. Το τελευταίο 12ωρο δεν πέρασε το 39, αλλά πήρα τη γιατρό τηλ και μου είπε ότι η αντιβίωση κάνει και 3 μέρες να πιάσει. Αν κάνει και αύριο θα δούμε...

Καλά ο άντρας μου χτες δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι, στο μεταξύ η κοπέλα που κρατάει τη Δήμητρα 2-3 ώρες τη μέρα είναι και αυτή άρωστη! Όλη μέρα έτρεχα από δωμάτιο σε δωμάτιο με σιρόπια, φάρμακα και θερμόμετρα και τωρα αρχίζω κι εγώ να βήχω. Σ' αυτή την εκπαιδευτική άδεια, τελικά κάνω εκπαίδευση νοσοκόμας!:mad:

Αλλά παιδιά πολή αρρώστεια, έ;

sACYp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι κάνετε? Πως μου είστε σήμερα!?

Ξύπνησα και έχει μια εκπληκτική μέρα... ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη!! :P

Εχω να το λιωσω το σπιτι σημερα!

Θα επανέλθω αναλυτικά και φυσικά για να ευχαριστήσω την ΜΑΡΙΛΟΥ που με το χθεσινό της μήνυμα μου ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!:!::!::!:

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για όσες χρειάζονται ιδέες για πάρτυ ή κέρασμα κλπ. γράψτε μας μερικές ακόμη πληροφορίες.

Πόσα παιδάκια, ηλικίες κλπ., γιατί σίγουρα το κεφάλι μας σκάει από ιδέες και μπορούμε να βρούμε δεκάδες οικονομικές και πρωτότυπες ιδέες!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο με τίτλο "Σπίτι σε τάξη χωρίς προσπάθεια", σε ένα περιοδικό για γονείς αυτού του μήνα. Η αρθρογράφος (εργαζόμενη με 2 παιδιά) αγόρασε από το εξωτερικό τρία βιβλία σύγχρονης οικοκυρικής, σταχυολόγησε κάποιες συμβουλές, τις εφάρμοσε και έπαθε πλάκα με το πόσο αποτελεσματικές ήταν για το σπίτι της. Εκεί που έπαθα εγώ πλάκα ήταν στο πόσο "μέσα" έχει πέσει η Ειρήνη με τις συμβουλές της, τις οποίες έχω ήδη εφαρμόσει και έχω δει τεράστια διαφορά (τσάμπα τα ευρώ δηλαδή χαχα)!

Λέει λοιπόν:

• Βρείτε ένα χώρο του σπιτιού που σας εκνευρίζει περισσότερο όταν είναι ακατάστατος και σας χαροποιεί περισσότερο όταν είναι καθαρός.
    Ο νεροχύτης λέει η Ειρήνη, ο νεροχύτης λέει η αρθρογράφος, νομίζω συμφωνούμε κι όλες!

• Όλα σας τα υπάρχοντα, από το πιο μικρό κουμπί μέχρι το μεγαλύτερο έπιπλο, απαιτούν να τους αφιερώσουμε ένα μέρος από το χρόνο μας. Κοινώς, όσο πιο λίγα έχεις, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο έχεις! Καλά, σε αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα της Ειρήνης να λέει, πετάχτεεεε! :D

• Μην αφήνετε τις καθημερινές μικροδουλειές για αργότερα, συνήθως θέλουν μισό λεπτό, ή και λιγότερο, για να γίνουν (αυτή η ριμάδα η πετσέτα στο μπάνιο, η ακρέμαστη πχ)

• Και τέλος, καθαρίστε με ξύδι και μαγειρική σόδα!! (και σ' αυτό μέσα!:tongue:)

Ειρήνη μου να 'σαι καλά, στο έχω ξαναγράψει το πόσο άλλαξε το σπίτι μου από τις συμβουλές του easy living, αλλά επειδή τις προάλλες μου το είπε κι ο άντρας μου ότι "κάτι έχει αλλάξει εδώ μέσα", θα στο ξαναπώ άλλη μία: Ευχαριστώωωω!!! :D :D

Μαριλού μου

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τέτοια μηνύματα, μου δείχνουν πως αξίζει ο χρόνος ο κόπος και μου ζεσταίνει την καρδιά που νιώθω πως κάποιος άνθρωπος (αληθινός άνθρωπος με ανάγκες) βοηθιέται!!! :!::!:

Σ ευχαριστώ για τον κόπο σου να κάτσεις να γράψεις ολο αυτό το μήνυμα. ΠΟΛΥ! ;)

Οι "συμβουλές" που δίνω είναι αποτέλεσμα χρόνων, κόπου και πολύ εκνευρισμού.

Περασε πολύςςςς καιρός για να οργανωθώ και γω και να βρω τον μπούσουλα που με βολεύει.

Σκέψου πως παλιά (πριν γεννήσω τον φιογκο) και επειδή ο άντρας μου τα μισά χρόνια που είμαστε μαζί, δούλευε τα Σάββατα, κλεινόμουν στο σπίτι κάθε μα κάθε Σάββατο και έσπαγα στις δουλειές! :rolleyes: Αντί να κάνω τις βόλτες μου με τις φίλες μου και να πιω έναν καφέ ή να πάω κάπου όμορφα να δω κάτι, εγώ κλεινόμουν μέσα στο σπίτι και έλιωνα στις δουλειές.... ανοησία αλλά μόνο τώρα το καταλαβαίνω!

Χρειάζεται τρόπος και λίγος κόπος!!!!

Σε ευχαριστώ και πάλι!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Ααα ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου, θα την κάνω φίλη να μάθω περισσότερα! :D

Δες το και οτι θες μου λες.

Τα κερασματα της κανουν περιπου το 1? και είναι απίθανα πρωτότυπα.

Ανεξάρτητα όμως μπορώ να σου προτείνω ακόμη... τόσα πράγματα. Δώσε μου μερικές ακόμη πληροφορίες αν βρεις χρόνο για τα παιδάκια (αριθμό) και ηλικίες.

Μάκια:P

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!

Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! :P

Εγώ έχω βαλθεί αυτές τις μέρες να αναδιοργανώσω τα συρτάρια και τα ντουλάπια της κουζίνας μου. Με αυτό ασχολήθηκα το απόγευμα και τώρα που κοίμισα τη μικρή αναλαμβάνω δράση πάλι! :P

Καλό ξημέρωμα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλες!

Ουάου! Σούπερ αποτελεσματική δουλειά! Θα δεις μετά, τρελή διαφορά στο σπίτι και τα κέφια σου! ;)

Να τα κάνεις με την ηρεμία σου όμως, για να μην πιεστείς!

777885dugw57gt25.gif

Ακόμη με πυρετό ε'ιμαστε. Μόλις κοιμήθηκε μετά από ένα 38,6. Το τελευταίο 12ωρο δεν πέρασε το 39, αλλά πήρα τη γιατρό τηλ και μου είπε ότι η αντιβίωση κάνει και 3 μέρες να πιάσει. Αν κάνει και αύριο θα δούμε...

Καλά ο άντρας μου χτες δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι, στο μεταξύ η κοπέλα που κρατάει τη Δήμητρα 2-3 ώρες τη μέρα είναι και αυτή άρωστη! Όλη μέρα έτρεχα από δωμάτιο σε δωμάτιο με σιρόπια, φάρμακα και θερμόμετρα και τωρα αρχίζω κι εγώ να βήχω. Σ' αυτή την εκπαιδευτική άδεια, τελικά κάνω εκπαίδευση νοσοκόμας!:mad:

Αλλά παιδιά πολή αρρώστεια, έ;

Σε νιώθω... πολλά περαστικά και αγύριστα! :(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Έχω φορτσάρει... ακούω την μουσικούλα μου, το φιογκάκι είναι στο δωμάτιο του και βλεπει τα πρωινα του καρτούνς!

- Έπλυνα τα πιάτα

- Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

- Καθάρισα την ηλεκτρική σκούπα (τα φίλτρα κλπ.)

- Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν σε άσχετες θέσεις στο σπίτι

- Έστρωσα τα κρεβάτια μας

- Έβαλα στις θέσεις του τα χθεσινά σιδερωμένα

Πάω να βάλω ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι και επιστρέφω! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα. εγω δυστυχως το σαββατο το τρωω με τις δουλειες. σημερα βαριεμαι αλλα ειναι χαλια οολο το σπιτι και πρεπει να το κανω. ο αντρουλης με την κορακλα πηγαν βολτα κ εγω προχωραω ακαθεκτη. ημουν κ αρρωστη κ θελω να απολυμανω να φυγει η αρρωστιλα κ να μην ξαναρθει αλλο για φετος...ακους καλε θεουλη μου???παω τωρα να κανω το μπανιο κ συνεχιζω....απο βδομαδα θα αναδιοργανωνσω την κουζινα κ θα κανω τα ντουλαπια απο μεσα. απο μου εμεινε κ μετα θαμαι οκ. ααα!!!!θελω να κανω και μια καλη γενικη πριν το πασχα γιατι εχω μετα τα γενεθλια της κορακλας κ τη γιορτη του αντρουλη. λοιπον το κερασμα που σας ελεγα αφορα 2χρονα παιδακια στον παιδικο. θα εστελνα τουρτα εαν ηταν πιο μεγαλα, τωρα δισταζω. λετε να φτιαξω κανενα κεκακι??μμμ...δεν ξερω.επισης δεν ξερω τι να κανω κ στο σπιτι. περυσι της ειχα κανει γενεθλια με παιδακια εδω. φετος που καταλαβαινει περ/ρο, θα χαρει πιο πολυ σιγουρα. αλλα δεν θα κανω τοσα φαγητα. το ειχα κανει μεσημερι και ειχα ετοιμασει τα απαντα!!!πολυ κουραση!!!αλλα χαλαλι για το μονακριβο μου!!!!μακια.

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!

Εχω σημειώσει πολλές απουσίες,μαλώστε με.

Από το πρωί έχω ξεκινήσει να κάνω κάποιες δουλίτσες.Μαγείρεψα για εμάς και τον μικρό,καθάρισα την κουζίνα,το μικρό μπάνιο κι έχω ανοίξει όλο το σπίτι να αεριστεί και ό,τι προλάβω θα κάνω.Το μεσημέρι θα πάω για περπάτημα καροτσάδα.

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε!!!

Εχω πλύσιμο,σιδέρωμα...Σιγά-σιγά κάτι θα γίνει

Φιλιά σε όλα τα νοικοκυροκόριτσα

Έχω φορτσάρει... ακούω την μουσικούλα μου, το φιογκάκι είναι στο δωμάτιο του και βλεπει τα πρωινα του καρτούνς!

- Έπλυνα τα πιάτα

- Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

- Καθάρισα την ηλεκτρική σκούπα (τα φίλτρα κλπ.)

- Μάζεψα τα "διάφορα" που κυκλοφορούσαν σε άσχετες θέσεις στο σπίτι

- Έστρωσα τα κρεβάτια μας

- Έβαλα στις θέσεις του τα χθεσινά σιδερωμένα

Πάω να βάλω ηλεκτρική σκούπα σε όλο το σπίτι και επιστρέφω! :P

Μόλις έφτιαξα φραπεδάκι και συνεχίζω:

- Παιδικό δωμάτιο: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κύρια κρεβατοκάμαρα: ηλεκτρική, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλυσιμο τζάμια, πλύσιμο εσωτερικής ξύλινης πόρτας.

- Κουζίνα: ηλεκτρική, σφουγγάρισμα.

- Έπλυνα τα τζάμια όλου του σπιτιού

- Έβαλα ένα "μικρό" πλυντήριο με πουλόβερ, μαντίλια, γάντια.

Τώρα ολιγόλεπτο διάλειμμά γιατί έχω αρκετά ακόμα να κάνω... αλλά είμαι τόσο ήρεμη οπότε... θα γίνουν... ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα. εγω δυστυχως το σαββατο το τρωω με τις δουλειες. σημερα βαριεμαι αλλα ειναι χαλια οολο το σπιτι και πρεπει να το κανω. ο αντρουλης με την κορακλα πηγαν βολτα κ εγω προχωραω ακαθεκτη. ημουν κ αρρωστη κ θελω να απολυμανω να φυγει η αρρωστιλα κ να μην ξαναρθει αλλο για φετος...ακους καλε θεουλη μου???παω τωρα να κανω το μπανιο κ συνεχιζω....απο βδομαδα θα αναδιοργανωνσω την κουζινα κ θα κανω τα ντουλαπια απο μεσα. απο μου εμεινε κ μετα θαμαι οκ. ααα!!!!θελω να κανω και μια καλη γενικη πριν το πασχα γιατι εχω μετα τα γενεθλια της κορακλας κ τη γιορτη του αντρουλη. λοιπον το κερασμα που σας ελεγα αφορα 2χρονα παιδακια στον παιδικο. θα εστελνα τουρτα εαν ηταν πιο μεγαλα, τωρα δισταζω. λετε να φτιαξω κανενα κεκακι??μμμ...δεν ξερω.επισης δεν ξερω τι να κανω κ στο σπιτι. περυσι της ειχα κανει γενεθλια με παιδακια εδω. φετος που καταλαβαινει περ/ρο, θα χαρει πιο πολυ σιγουρα. αλλα δεν θα κανω τοσα φαγητα. το ειχα κανει μεσημερι και ειχα ετοιμασει τα απαντα!!!πολυ κουραση!!!αλλα χαλαλι για το μονακριβο μου!!!!μακια.

καλημέρα σε όλη την παρέα.

Εγώ τις προάλλες έκανα μπισκότα και σε καμιά 10αριά σχημάτισα ματακια, μυτούλα και στόμα με λιωμένη λευκή σοκολάτα και βουαλά οι φατσούλες για την μικρούλα μου. Επίσης μπορείς να κάνεις κεκακια σε μικρά φορμάκια και επίσης να σχηματίσεις φατσούλες. Μια ιδέα για ματάκια είναι και τα καραμελάκια τα smarties. Και με ένα όμορφο αμπαλάζ πχ διαφανο χρωματιστό χαρτί και κορδελίτσα , έτοιμα για κερασμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...