Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ψευτομαζεύομαι... :P

- Μάζεψα όσα ρούχα είχαν στεγνώσει από την απλώστρα

- Έπλυνα τα πιάτα

- Εβαλα να αποστειρώνονται τα υλικά

- Μάζεψα τα "διάφορα" που είχαν μείνει από βραδύς..

- Έβαλα το πινέλο του ρουζ μου να μουλιάζει σε χλιαρό νεράκι με σαμπουάν.

Το παιδικό δωμάτιο είναι χάος και έβαλα το φιογκάκι να το ετοιμάσει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόλις επέστρεψα και εγώ.Πήρα πιο νωρίς το παιδάκι μου από το σχολείο γιατί έπρεπε να φύγει η δασκάλα του και πήγαμε κατευθείαν βόλτα στη θάλασσα στο σπιτάκι μας.Πολύ όμορφα ήταν αν και κάνει κρύο.Τώρα παίζει το πιτσιρίκι μου στην αυλή με το ποδήλατο και εγώ πάω να συνεχίσω την καθαριότητα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Συνεχίζω, στο πολύ χαλαρό! ;)

- Έπλυνα το πινέλο μου και το έχω αφήσει να στεγνώσει.

- Πέρασα το πληκτρολόγιο του laptop μου με βαμβάκι/οινόπνευμα.

- Μάζεψα τις κάλτσες (στο τραπέζι δηλαδή στο μπαλκόνι τις είχα... δεν τις "μάζεψα" ακριβώς! :tongue: ), τις ζευγάρωσα και τις έβαλα στα συρτάρια τους.

- Τηγάνισα του φιόγκου σνίτσελ (παραγγελιά του! :lol: ).

- Τακτοποίησα τα υλικά της αποτρίχωσης...

και συνεχίζω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Το μισό σπίτι είναι 'κουφέτο'!Σκούπισα ,τίναξα τα χαλάκια μου,ξεσκόνισα,τακτοποίησα και έστρωσα σεντόνια και παπλώματα και στα 3 υπνοδωμάτια,τηγάνισα και μανιτάρια συνοδευτικό της φασολάδας και φάγαμε με το αγοράκι μου.Σαλόνι,κουζίνα και μπάνιο γίνεται χαμός!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Hello girls...

Ήρθε η άνοιξη... να μαι και εγώ!

Μετά από 1 βδομάδα στο εξωτερικό... 1 βδομάδα να μαζέψω σπίτι και ρούχα...

και 2 ταξίδια του συζύγου.... μπήκαμε σε μία σειρά μπορώ να πω...

Φυσικά ο σύζυγος φεύγει πάλι... και μετά θα φύγω εγώ... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...

Γράψατε πάααααρα πολλά και πάλι... και δεν τα θυμάμαι όλα...

Να πω στις εγκυούλες μας...που έχουν ήδη 1 παιδάκι... ότι "1 = κανένα" ισχύει απλά το καταλαβαίνεις μόλις έρθει και το δεύτερο... στην αρχή χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια... σύζυγος/μαμά/φίλη το αφήνω σε εσάς... αλλά μετά είναι απόλαυση!

Επίσης, το σπίτι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα...μην πω και τρίτη... αλλά δεν τρέχει τίποτα...

κάποια στιγμή όλα επανερχονται στη σωστή σειρά...

Εγώ επειδή είμαι και λίγο τεμπελούλα στο να καθαρίζω μικρά πραγματάκια... άφού βγάλω τη θήκη του πλυντηρίου και τη βουτήξω σε νερό με χλωρίνη... παίρνω ένα βαποριζατέρ κάνω ένα ωραίο μίγμα νερό-χλωρίνη και ψεκάζω και το μέσα μέρος... το αφήνω 30 λεπτά και μετά το σκουπίζω με ένα πανάκι... μετά βάζω και μία άδεια πλύση και voilla... καθαρό πλυντήριο εύκολα και γρήγορα...

Για το θέμα μακιγιάζ... θα βαφτώ έξω σε σπάνιες περιπτώσεις... γάμος μου, βαφτίσεις παιδιών... και έχω μία κοπέλα συστημένη που χρησιμοποιώ... η οποία την τελευταία φορά άνοιξε συσκευασία με νέα πινέλα μπροστά μου... πέρα που όπως είπε και η Χρύσα τα πιο πολλά τα άπλωσε με τα χέρια...

Φυσικά... στα νιάτα μας (πριν 2-3 χρόνια) η φίλη μας Ειρήνη με έβαφε με τα δικά της... αλλά τότε είμασταν μικρές και δεν ξέραμε... και να πω ότι κάνει και αυτή καταπληκτικό μακιγιάζ!

z-Maria...να χαίρεσαι τη μικρούλα σου... πάντα χαρούμενη και γελαστή!

Χριστιάνα...για το θέμα της βάφτισης... τα πάντα είναι συνάρτηση χρόνου και budget....

η διάθεση πάντα υπάρχει... αλλά πόσο χρόνο έχεις να ασχοληθείς και φυσικά σε τι κόστος...

Στη βάφτιση του μεγάλου επειδή δεν δούλευα έτρεξα πολύ και τα περισσότερα τα έκανα μόνη μου... το θέμα μας ήταν οι πειρατές... προσκλητήριο σε μπουκάλι, και μπομπονιέρα κούπα με εκτύπωση πειρατή, το όνομα του μικρού και ημερομηνία βάφτισης...

Στην μικρή...επειδή δεν είχα χρόνο...συνεργάστηκα με μία φίλη...την έπρηξα λέμε... και μου έκανε όλα όσα ήθελα... προσκλητήριο κορνίζα και μπομπονιέρα διάφανη Χριστουγεννιάτικη μπάλα, με φελιζόλ-χιονάκι, και μέσα εικόνα από παιδάκια σε δέντρο και πίσω το όνομα της μικρής... αλλά κόστισε κάτι παραπάνω το όλο θέμα...

φιλάκια σε όλες...

άντε να δουλέψουμε και λίγο σήμερα...

Καλωσόρισες Georgina!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω περονόσπορος έπεσε;; Όλες άρρωστες! Περαστικά μας κορίτσια :)

τι ειναι το χαλαζιο???καντε μια περιγραφη. εγω απο χθες το βραδυ το ενα ματι μου ειναι κοκκινο κ ειναι λες και εσπασε αγγειο[/QUTOE]

Είναι κάπως έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στην περίπτωσή μου ευτυχώς μικρότερο, όμως κι εμένα το μάτι μου δεν άνοιγε καλά..Δεν με πονούσε ιδιαίτερα, εκτός κι αν το πίεζα..Και φυσικά είναι τρομερά αντιαισθητικό..μπλιάξ!

περαστικουλι σας

μερσί κοριτσάκι! :)

να την χαιρεσαι και εσυ. τι δωρακι θα κανεις??εμεις τα εχουμε τον απριλη κ δεν ξερω τι να φτιαξω για να δωσω κ στον παιδικο κ στα παιδακια του παρτυ.:rolleyes::rolleyes:καμμια ιδεα???

Ωχ πονεμένο θέμα, κι εγώ σπάω το κεφάλι μου..! Είναι βέβαια καθαρά οικονομικό το πρόβλημα, γιατί έχουμε και το έξοδο του παιδότοπου για το πάρτι, οπότε δεν έχω μπάτζετ και για πολλά-πολλά δώρα..Σήμερα - αύριο θα πάω jumbo να πάρω ιδέες. Για την ώρα έχω μαζέψει μόνο τα υλικά για το αμπαλάζ :) Αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι τι δώρο να κάνω στους "μεγάλους" που θα έρθουν, γιατί έχουμε αρκετούς φίλους που δεν έχουν παιδιά ακόμα, αλλά δεν γίνεται να μην τους καλέσουμε. Είναι και ένα μαγαζί κοντά στο Σύνταγμα που πουλάει διάφορα υλικά για πάρτι, θα περάσω κι από εκεί να δω τιμές και θα σου πω :)

Ειρήνη, θέλω να γράψω κάτι που διάβασα σε ένα άρθρο και σε θυμήθηκα, επανέρχομαι σύντομα :)

g8Sbp2.png

να την χαιρεσαι και εσυ. τι δωρακι θα κανεις??εμεις τα εχουμε τον απριλη κ δεν ξερω τι να φτιαξω για να δωσω κ στον παιδικο κ στα παιδακια του παρτυ.:rolleyes::rolleyes:καμμια ιδεα???

Ωχ πονεμένο θέμα, κι εγώ σπάω το κεφάλι μου..! Είναι βέβαια καθαρά οικονομικό το πρόβλημα, γιατί έχουμε και το έξοδο του παιδότοπου για το πάρτι, οπότε δεν έχω μπάτζετ και για πολλά-πολλά δώρα..Σήμερα - αύριο θα πάω jumbo να πάρω ιδέες. Για την ώρα έχω μαζέψει μόνο τα υλικά για το αμπαλάζ :) Αυτό που με απασχολεί πιο πολύ είναι τι δώρο να κάνω στους "μεγάλους" που θα έρθουν, γιατί έχουμε αρκετούς φίλους που δεν έχουν παιδιά ακόμα, αλλά δεν γίνεται να μην τους καλέσουμε. Είναι και ένα μαγαζί κοντά στο Σύνταγμα που πουλάει διάφορα υλικά για πάρτι, θα περάσω κι από εκεί να δω τιμές και θα σου πω :)

Πόσα παιδάκια;

Τι ηλικίες;

Yπάρχει θέμα στο party;

Δώρο στους "μεγάλους"... θέλω και εγώωωωωω!!!!

Σοβαρά τώρα... αυτό μπορείς και να το αποφύγεις και δεν νομίζω ότι θα σε παρεξηγήσει κανείς... ποτέ δεν κάνω δώρο στους μεγάλους και ποτέ δεν υπήρξε θέμα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Eίμαι ένα πτώμα αλλά τα κατάφερα,μου έμειναν μόνο τα μπάνια για αύριο:D

Έπλυνα καλά καλά την κουζίνα,πάγκους,μικροσυσκευές,πλακάκια.

Εκανα ένα "ενισχυμένο" ξεσκόνισμα στο σαλόνι,έπλυνα την πρόσοψη του τζάκιού και έβαλα ξύλα,να είναι έτοιμο,τίναξα ριχτάρια και τα έστρωσα ξανά,έβαλα σκούπα και σκούπισα και τη βεράντα,δεν είχα κουράγιο για πλύσιμο...

Έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα ρούχα και άλλο ένα με αθλητικά παππούτσια και παντόφλες.

Εκανα και το μπάνιο μου και σε λίγο θα ετοιμαστώ να πάω εκκλησία:-)

ΟΥΦ!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πω πω περονόσπορος έπεσε;; Όλες άρρωστες! Περαστικά μας κορίτσια :)
τι ειναι το χαλαζιο???καντε μια περιγραφη. εγω απο χθες το βραδυ το ενα ματι μου ειναι κοκκινο κ ειναι λες και εσπασε αγγειο[/QUTOE]

Είναι κάπως έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στην περίπτωσή μου ευτυχώς μικρότερο, όμως κι εμένα το μάτι μου δεν άνοιγε καλά..Δεν με πονούσε ιδιαίτερα, εκτός κι αν το πίεζα..Και φυσικά είναι τρομερά αντιαισθητικό..μπλιάξ!

περαστικουλι σας

μερσί κοριτσάκι! :)

Ειρήνη, θέλω να γράψω κάτι που διάβασα σε ένα άρθρο και σε θυμήθηκα, επανέρχομαι σύντομα :)

Πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνεις δωράκια στους μεγάλους,δεν το έχω δει ποτέ.

Πες μας πάντως τι βρήκες ,με ενδιαφέρει και εμένα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Εγώ εδώ.. είμαι πολύ χαλαρά!

Το μεσημέρι έκανα κάτι πολύ πρωτότυπο.... ΣΙΔΕΡΩΣΑ!!! :tongue::tongue::tongue: Και όχι, ακόμη δεν τελείωσα! :rolleyes:

Πριν λίγο πήγα με το φιογκάκι μου και το κούρεψα... έγινε ένα ολοκαίνουργιο φιογκάκι! :P

Ήρθαμε σπιτάκι μας.... άναψα τα κεράκια μου, θα κάνουμε τα μπάνια μας σε λίγο και... χαλαρώνω!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σημασία έχει η σκέψη.

Πριν λίγες μέρες πήγαμε σε ένα πάρτυ και η φίλη μου πρόσφερε στα αγοράκια πιστολάκια με κόστος 0,50 λεπτά το κάθε ένα. Ο μικρός μου, το λάτρεψε!

Σκέψου πως οτιδήποτε και να πάρεις είναι καθαρά συμβολικό και όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλωστε μην ξεχνάς πως όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση!

Για τους μεγαλύτερους εννοείται πως δεν χρειάζεται επιπλέον δώρο πέρα από το κέρασμα που θα τους κάνετε στον παιδότοπο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Eίμαι ένα πτώμα αλλά τα κατάφερα,μου έμειναν μόνο τα μπάνια για αύριο:D

Έπλυνα καλά καλά την κουζίνα,πάγκους,μικροσυσκευές,πλακάκια.

Εκανα ένα "ενισχυμένο" ξεσκόνισμα στο σαλόνι,έπλυνα την πρόσοψη του τζάκιού και έβαλα ξύλα,να είναι έτοιμο,τίναξα ριχτάρια και τα έστρωσα ξανά,έβαλα σκούπα και σκούπισα και τη βεράντα,δεν είχα κουράγιο για πλύσιμο...

Έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα ρούχα και άλλο ένα με αθλητικά παππούτσια και παντόφλες.

Εκανα και το μπάνιο μου και σε λίγο θα ετοιμαστώ να πάω εκκλησία:-)

ΟΥΦ!!!

Ξεθεώθηκες παιδί μου!

Να κρατάς το σπίτι καθαρό και σε τάξη αλλά να προσέχεις και τον εαυτό σου ε? ;)

777885dugw57gt25.gif

Επίσης, δες εδώ

https://www.facebook.com/marion.cookingandart

Είναι το site μιας φίλης που κάνει κεράσματα και οι τιμές της είναι απίθανες.

Σε πάρτυ που έκανε μια κοινή μας γνωστή πρόσφατα, είχε τέτοια δωράκια για τα παιδιά που ξετρελάθηκαν και στους μεγάλους έκλεψε τις εντυπωσεις! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Πόσα παιδάκια;

Τι ηλικίες;

Yπάρχει θέμα στο party;

Δώρο στους "μεγάλους"... θέλω και εγώωωωωω!!!!

Σοβαρά τώρα... αυτό μπορείς και να το αποφύγεις και δεν νομίζω ότι θα σε παρεξηγήσει κανείς... ποτέ δεν κάνω δώρο στους μεγάλους και ποτέ δεν υπήρξε θέμα...

Πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνεις δωράκια στους μεγάλους,δεν το έχω δει ποτέ.

Πες μας πάντως τι βρήκες ,με ενδιαφέρει και εμένα.

Αλήθεια βρε κορίτσια;; Είμαι και άσχετη βέβαια, πρώτη φορά θα κάνω πάρτι για τον μικρό - τα πρώτα του γενέθλια ήταν οικογενειακά - αλλά σε άλλα δύο πάρτι που μας είχαν καλέσει, είχαν και δώρο για τους μεγάλους, οπότε νόμιζα ότι "συνηθίζεται"! :lol: Ουφ ευτυχώς που μου το είπατε βρε παιδιά να ξαλαφρώσω, γιατί ακόμα κι ένα ευρώ να κάνει το δωράκι, είναι κόστος, τι να λέμε..

** Για ιδέες που λέτε, στο ένα πάρτι που είχε θέμα τη φράουλα μας έκανε δώρο η κοπέλα ένα ωραιότατο βάζο με μαρμελάδα φράουλα (από τα χεράκια της παρακαλώ!) και μια υφασμάτινη φραουλίτσα που την άνοιγες και γινόταν τσάντα πολλαπλών χρήσεων..Σούπερ δώρο, την έχω μόνιμα στην τσάντα μου :) Στο άλλο πάρτι μας έδωσαν μια όμορφη τσάντα με γλυκά για το σπίτι, μπισκότα, τσουρέκι κτλ.

Πάω τώρα να σας γράψω ένα ποστ-σεντόνι για το άρθρο που διάβασα και να ξανα-μανα-ευχαριστήσω την Ειρήνη για τις συμβουλές της ;)

g8Sbp2.png

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο με τίτλο "Σπίτι σε τάξη χωρίς προσπάθεια", σε ένα περιοδικό για γονείς αυτού του μήνα. Η αρθρογράφος (εργαζόμενη με 2 παιδιά) αγόρασε από το εξωτερικό τρία βιβλία σύγχρονης οικοκυρικής, σταχυολόγησε κάποιες συμβουλές, τις εφάρμοσε και έπαθε πλάκα με το πόσο αποτελεσματικές ήταν για το σπίτι της. Εκεί που έπαθα εγώ πλάκα ήταν στο πόσο "μέσα" έχει πέσει η Ειρήνη με τις συμβουλές της, τις οποίες έχω ήδη εφαρμόσει και έχω δει τεράστια διαφορά (τσάμπα τα ευρώ δηλαδή χαχα)!

Λέει λοιπόν:

• Βρείτε ένα χώρο του σπιτιού που σας εκνευρίζει περισσότερο όταν είναι ακατάστατος και σας χαροποιεί περισσότερο όταν είναι καθαρός.
    Ο νεροχύτης λέει η Ειρήνη, ο νεροχύτης λέει η αρθρογράφος, νομίζω συμφωνούμε κι όλες!

• Όλα σας τα υπάρχοντα, από το πιο μικρό κουμπί μέχρι το μεγαλύτερο έπιπλο, απαιτούν να τους αφιερώσουμε ένα μέρος από το χρόνο μας. Κοινώς, όσο πιο λίγα έχεις, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο έχεις! Καλά, σε αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα της Ειρήνης να λέει, πετάχτεεεε! :D

• Μην αφήνετε τις καθημερινές μικροδουλειές για αργότερα, συνήθως θέλουν μισό λεπτό, ή και λιγότερο, για να γίνουν (αυτή η ριμάδα η πετσέτα στο μπάνιο, η ακρέμαστη πχ)

• Και τέλος, καθαρίστε με ξύδι και μαγειρική σόδα!! (και σ' αυτό μέσα!:tongue:)

Ειρήνη μου να 'σαι καλά, στο έχω ξαναγράψει το πόσο άλλαξε το σπίτι μου από τις συμβουλές του easy living, αλλά επειδή τις προάλλες μου το είπε κι ο άντρας μου ότι "κάτι έχει αλλάξει εδώ μέσα", θα στο ξαναπώ άλλη μία: Ευχαριστώωωω!!! :D :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...