Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το γκρι είναι όμορφο και χρησιμοποιείται πολύ τελευταία.

Ναι ειναι πολυ της μοδας και θα ταιριαζει και με την πετρα που θα βαλω στον τοιχο που θα εχει κ αυτη γκριζο μεσα.

Ο μονος ενδοιασμος μου ειναι μηπως το βαρεθω γιατι τωρα ναι μεν ειναι ~must~ αλλα μπορει σε 5 χρονια να ειναι εντελως εκτος μοδας και να το μετανιωσω.

αλλο δηλαδη το κεραμικο και αλλο το πλακακι? ποσο ασχετη ειμαι!!χαχα

*γρανιτοπλακακι εε?θα το ψαξω!ευχαριστω Χρυσα για το τιπ!

Υπάρχουν πλακάκια κεραμικά,συνήθως τα χρησιμοποιούν σε μπάνια αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικά και βέβαια φθηνότερα,υπάρχουν τα γρανιτοπλακάκια λίγο ακριβότερα και ένα σωρό άλλες κατηγορίες,επισμαλτωμένα κ.τ.λ.

Χωρίς να είναι απόλυτο, συνήθως στα γρανιτοπλακάκια είναι γκρι το μειγμα τουΡώτησε γιατί και εγώ μέσες άκρες σου λέω.:-).

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι ειναι πολυ της μοδας και θα ταιριαζει και με την πετρα που θα βαλω στον τοιχο που θα εχει κ αυτη γκριζο μεσα.

Ο μονος ενδοιασμος μου ειναι μηπως το βαρεθω γιατι τωρα ναι μεν ειναι ~must~ αλλα μπορει σε 5 χρονια να ειναι εντελως εκτος μοδας και να το μετανιωσω.

Δεν νομίζω να το βαρεθείς,γιατί ναι μεν φοριέται τώτα αλλά είναι και κλασικό χρωμα.Πάντα έπαιζαν τα γκρι,τα μπεζ,τα καφεκόκκινα.Πήγαινε να δεις γιατί μπορεί να δεις και κάτι αλλο που να σου αρέσει περισσότερο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα!!!

Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια κ τις εμπειριες σας!!

Αυριο παω να διαλεξω πλακακια εξωτερικου χωρου.

Εχω δει σε φιλικο σπιτι ενα γκριζο ματ και μου αρεσε πολυ.

Ειδα επισης ενα αλλο γκριζο σε βεραντα που ειναι σαν παρκε κ ειναι πολυ ομορφο.

Τι να προσεξω κοριτσια?Απο χρωμα,υλικα, κλπ?

Οτιδηποτε και να μου γραψετε θα μου ειναι πολυ χρησιμο:!:

α) Nα πλένονται εύκολα

β) Να μη γλιστράνε

γ) Να μην απορροφούν...ειδικά αν είναι σε χώρο που έχει ψησίματα...

καθώς είναι εξωτερικού χώρου...δες το πρακτικά...και όχι στυλιστικά... :)

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τζωρτζινα εννοειτε πως θελω κατι πρακτικο πανω απο ολα!!

-το να μην γλυστρανε : οκ θα παρω κατι ματ

-το να πλενοντε ευκολα : μαλλον να μην ειναι κατι σαγρε

-αυτο με το να μην απορροφουν ομως?πως θα το καταλαβω? [και δεν θα ψηνουμε εκει που θα τα βαλω :)]

Hello girls...

Ήρθε η άνοιξη... να μαι και εγώ!

Μετά από 1 βδομάδα στο εξωτερικό... 1 βδομάδα να μαζέψω σπίτι και ρούχα...

και 2 ταξίδια του συζύγου.... μπήκαμε σε μία σειρά μπορώ να πω...

Φυσικά ο σύζυγος φεύγει πάλι... και μετά θα φύγω εγώ... αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...

Γράψατε πάααααρα πολλά και πάλι... και δεν τα θυμάμαι όλα...

Να πω στις εγκυούλες μας...που έχουν ήδη 1 παιδάκι... ότι "1 = κανένα" ισχύει απλά το καταλαβαίνεις μόλις έρθει και το δεύτερο... στην αρχή χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια... σύζυγος/μαμά/φίλη το αφήνω σε εσάς... αλλά μετά είναι απόλαυση!

Επίσης, το σπίτι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα...μην πω και τρίτη... αλλά δεν τρέχει τίποτα...

κάποια στιγμή όλα επανερχονται στη σωστή σειρά...

Εγώ επειδή είμαι και λίγο τεμπελούλα στο να καθαρίζω μικρά πραγματάκια... άφού βγάλω τη θήκη του πλυντηρίου και τη βουτήξω σε νερό με χλωρίνη... παίρνω ένα βαποριζατέρ κάνω ένα ωραίο μίγμα νερό-χλωρίνη και ψεκάζω και το μέσα μέρος... το αφήνω 30 λεπτά και μετά το σκουπίζω με ένα πανάκι... μετά βάζω και μία άδεια πλύση και voilla... καθαρό πλυντήριο εύκολα και γρήγορα...

Για το θέμα μακιγιάζ... θα βαφτώ έξω σε σπάνιες περιπτώσεις... γάμος μου, βαφτίσεις παιδιών... και έχω μία κοπέλα συστημένη που χρησιμοποιώ... η οποία την τελευταία φορά άνοιξε συσκευασία με νέα πινέλα μπροστά μου... πέρα που όπως είπε και η Χρύσα τα πιο πολλά τα άπλωσε με τα χέρια...

Φυσικά... στα νιάτα μας (πριν 2-3 χρόνια) η φίλη μας Ειρήνη με έβαφε με τα δικά της... αλλά τότε είμασταν μικρές και δεν ξέραμε... και να πω ότι κάνει και αυτή καταπληκτικό μακιγιάζ!

z-Maria...να χαίρεσαι τη μικρούλα σου... πάντα χαρούμενη και γελαστή!

Χριστιάνα...για το θέμα της βάφτισης... τα πάντα είναι συνάρτηση χρόνου και budget....

η διάθεση πάντα υπάρχει... αλλά πόσο χρόνο έχεις να ασχοληθείς και φυσικά σε τι κόστος...

Στη βάφτιση του μεγάλου επειδή δεν δούλευα έτρεξα πολύ και τα περισσότερα τα έκανα μόνη μου... το θέμα μας ήταν οι πειρατές... προσκλητήριο σε μπουκάλι, και μπομπονιέρα κούπα με εκτύπωση πειρατή, το όνομα του μικρού και ημερομηνία βάφτισης...

Στην μικρή...επειδή δεν είχα χρόνο...συνεργάστηκα με μία φίλη...την έπρηξα λέμε... και μου έκανε όλα όσα ήθελα... προσκλητήριο κορνίζα και μπομπονιέρα διάφανη Χριστουγεννιάτικη μπάλα, με φελιζόλ-χιονάκι, και μέσα εικόνα από παιδάκια σε δέντρο και πίσω το όνομα της μικρής... αλλά κόστισε κάτι παραπάνω το όλο θέμα...

φιλάκια σε όλες...

άντε να δουλέψουμε και λίγο σήμερα...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Τζωρτζινα εννοειτε πως θελω κατι πρακτικο πανω απο ολα!!

-το να μην γλυστρανε : οκ θα παρω κατι ματ

-το να πλενοντε ευκολα : μαλλον να μην ειναι κατι σαγρε

-αυτο με το να μην απορροφουν ομως?πως θα το καταλαβω? [και δεν θα ψηνουμε εκει που θα τα βαλω :)]

Το ρωτάς... υπάρχουν υλικά που απορροφούν λάδια κλπ και μετά γίνονται χάλια...

εφόσον δεν θα ψήνεται εκεί δεν έχεις πρόβλημα... απλά το αναφέρω γιατί τα δικά μου έχουν γίνει...μην πω πως και δεν καθαρίζουν με τίποτα...

Κάνε μία πρώτη έρευνα και τα ξαναλέμε...

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! μαρία χρόνια πολλά για την κορούλα σου! να την χαίρεστε!

χθες τελείωσα με την σκούπα, σκούπισα βεράντα, άβγαλα πλυντήριο πιάτων που έβαλε ο φέφος, έκανα ένα χυμό πορτοκάλι για τόνωση, έπλυνα τα πάντα στο νεροχύτη, τάισα το παιδί κ πήγαμε βολτούλα.

γυρίσαμε, έκανα μακαρονάδα με σάλτσα τόνου, έπλυνα τα άπαντα κ αφού πλυθήκαμε, κοιμηθήκαμε αγκαλιά με την κοράκλα.

σήμερα αλλάζω σεντόνια, πετσέτες, ταίζω φεφόπαιδο κ πάμε χαιρετισμούς με το σπλάχνο μου! το έχω ανάγκη!

φιλιά σε όλες!

όσο για πλακάκια, αν κ δεν κατάλαβα κουζίνας ή μπάνιου, πάντως όχι σκούρο, όχι ανοιχτό χρώμα! το χρώμα της άμμου ταιριάζει κ στα 2 κ δεν δείχνει λερωμένο με τη μία!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Πριν μισή ωρίτσα ήρθα, δούλευα! Έκανα σε μια πελάτισσα ένα λαμπερό κόκκινο... τέλειο! Σας έχω βάλει φωτογραφίες στο profile.. ελπίζω να σας αρέσει! ;)

Το σαλόνι / κουζίνα μου είναι άνω κάτω. Και έχω και το φιογκάκι μαζί γιατί το πρωί που τον πήγα σχολείο είχε αρρωστήσει η δασκάλα τους (όλος ο κόσμος άρρωστος! :() και απλώς θα τους μοιράζανε σε διάφορες τάξεις οπότε δεν θα έκαναν μάθημα... :rolleyes:

Το πήρα μαζί οπότε, πήραμε και τα μαθήματα της Δευτέρας που τα είχε αφήσει η δασκάλα και το μεσημεράκι θα διαβάσουμε.

Σας φιλώ και θα επιστρέψω! ;)

777885dugw57gt25.gif

καλημερα , καλημερα και καλο μηνα....τι κανετε???εγω τωρα καλα. ειχα παθει γαστρεντεριτιδα και τωβρα συνερχομαι. οσο για το σπιτι μου αυριο θα κανω καλη καθαριοτητα για να φυγει η αρρωστιλα. χθες επλυνα μια κουβερτα κ κατι σακους που χρησιμοποιουμε συχνα κ το υφασμα απο το καροτσι κ το καθισμα της μικρης. μαγειρεψα, φαγαμε, εβαλα κ ενα πλυντηριο πιατων κ τελος!!!σημερα μαλλον δεν θα κανω πολλα πολλα. παρασκ απογευμα συνηθως ειμαι πιο χαλαρη, μιας κ το σαββατο φορτσαρω...μακια.ααα!!!!η γενικη στην κουζινα μου ακομη να γινει!!!!γκρρρ....

Αμάν... :(:( πολλά περαστικά βρε μικρό μου!!

Evi, περαστικά και σε σάς!!!!

777885dugw57gt25.gif

Μετά από 1 βδομάδα στο εξωτερικό...

Σου είπα το πόσο δε σε χωνεύω??? :tongue::tongue:

Για το θέμα μακιγιάζ... θα βαφτώ έξω σε σπάνιες περιπτώσεις... γάμος μου, βαφτίσεις παιδιών... και έχω μία κοπέλα συστημένη που χρησιμοποιώ... η οποία την τελευταία φορά άνοιξε συσκευασία με νέα πινέλα μπροστά μου... πέρα που όπως είπε και η Χρύσα τα πιο πολλά τα άπλωσε με τα χέρια...

Φυσικά... στα νιάτα μας (πριν 2-3 χρόνια) η φίλη μας Ειρήνη με έβαφε με τα δικά της... αλλά τότε είμασταν μικρές και δεν ξέραμε... και να πω ότι κάνει και αυτή καταπληκτικό μακιγιάζ!

Τι μου θύμισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! {αν και μόλις πριν 2-3 χρόνια ήμασταν στα νιάτα μας.... :lol::lol: }!!!!!!!!! :!::!::!::!::!:

777885dugw57gt25.gif

σήμερα αλλάζω σεντόνια, πετσέτες, ταίζω φεφόπαιδο κ πάμε χαιρετισμούς με το σπλάχνο μου! το έχω ανάγκη!

φιλιά σε όλες!

Βοήθεια σας να είναι Φεφώνι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...