Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! :P

Τι κάνετε; Εμείς έχουμε γενέθλια σήμερα! Η ζουζούνα μου έγινε 1 έτους:P

. Χριστιάνα, ένα παιδάκι έχω, την Ελενίτσα. Αυτό είναι το... μωρό (αχ βρε κορίτσια λένε πως μωρό θεωρείται μέχρι τα 2 χρόνια και μετά νήπιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δω πια σα μωρό, έτσι που μεγάλωσε και περπατάει, μου φαίνεται ολόκληρο παιδάκι.. :lol: :lol: )

Να σου ζήσει να τη χαίρεσαι! Πάντως στο εξωτερικό από ενός έτους τα λένε νήπια (toddlers) και όχι μωρά οπότε είσαι σωστή :wink:

(Και τί τρυφερή περιγραφή είναι αυτή που μας έκανες για το δωράκι που της ετοιμάζεις :)!)

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ παιδιά κι άλλο ξενύχτι, από τις 3 πάλι 39,6 η Δημητρούλα μου, τρίτη μέρα σήμερα, μετά την αμυγδαλίτιδα έχουμε ωτίτιδα και είναι και ο σύζυξ άρρωστος!

Τώρα δεν με παίρνει ύπνος και δίπλωσα τη μπουγάδα που είχα αφήσει να στεγνώσει μέσα...

Καλή σας μέρα! (νύχτα είναι ακόμα βέβαια)

sACYp2.png

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα βγαλει κ ο εγω χαλαζια μικρη!!!

Η χειροτερη εμπειρια μετα την καισαρικη!!!!:(

Εκανα κ εγω εγχειρηση...τι μου θυμησες τωρα..........

τι ειναι το χαλαζιο???καντε μια περιγραφη. εγω απο χθες το βραδυ το ενα ματι μου ειναι κοκκινο κ ειναι λες και εσπασε αγγειο
Καλημέρα κορίτσια!! Πω πω τι μέρα κι αυτή εχθές..Μας κόλλησε ο μικρός που ήταν άρρωστος, κι εμένα και τον άντρα μου, και είμασταν και οι δύο με 39 πυρετό στο κρεβάτι..Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου και πήρε τον μικρό να μην ξανακολλήσει. Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις, να γκρινιάζουμε ποιος θα σηκωθεί να φτιάξει το τσάι, ποιος θα φέρει το ντεπόν κτλ...του λέω, έτσι θα είμαστε στα γεράματα;; χαχα :)

Φιλάκια!! xxx

περαστικουλι σας
καλημέρα νοικοκυροκόριτσα!

χθες τάισα φεφόπαιδο, άλλαξα φεφόπαιδο, μαγείρεψα, έπλυνα πάλι τα άπαντα σε νεροχύτη, σιδέρωσα, ετοίμασα σαλάτα κ άραξα, έφαγα, γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη από τη δουλειά!

σήμερα το πρωί έστρωσα κρεβάτι, έπλυνα ό,τι υπήρχε στο νεροχύτη κ έβαλα σκούπα στο μισό σπίτι. αυτό γιατί είχα 2 λεπτά στη διάθεσή μου, είχαν έρθει οι γονείς μου κ πήραν την κορούλα μου νωρίς!

βοήθησε το γεγονός ότι έβαλα το παιδί από νωρίς για ύπνο χθες! έτσι μπόρεσα κ εγώ να μείνω μόνη μου με τον φέφο!!!πολυτέλεια!!

ο σιφουνας φεφη εισαι εσυ!!!!:D:D
Τελικά δεν το γλίτωσα να βγω έξω,πήγα τη μαμά μου για φυσικοθεραπεία και, στη μία ώρα μεχρι να την πάρω πάλι, πήγα τράπεζα και κανόνισα και ήπια καφεδάκι με τις κουμπάρες μου.:wink:;-)

Έβαλα ένα πλυντήριο με μάλινα πουλόβερ και τα πατζάρια μου να βράζουν και μόλις γυρίσω από το σχολείο με το μικρό θα τηγανίσω ψάρια.

τυχερουλαααα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΟΟΛΗΗΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! Εγώ γενική θεωρώ επίσης τα πάντα όλα, να μετακινηθούν, να καθαριστούν κι επίσης τα κουφώματα στις πόρτες, εκείνη η λεπτή γραμμούλα που προεξέχει, οτιδήποτε ψηλά που μαζεύει σκόνη και φυσικά πλύσιμο κουρτίνες κτλ. Παίρνει χρόνο και συνήθως δεν προλαβαίνω μόνη μου.και εγω αυτο θεωρω γενικη, να κανεις τα παντα ολα. συνηθως παιρνω γυναικα

Κορίτσια μου σήμερα είμαι χαρούμενη και χαλαρή γιατί μία καλή κυρία κάνει τις δουλειές στο σπίτι μου ΚΑΙ το σιδερο!!!!

Θα γυρίσω σπίτι και θα την πεεεεεεσω!!!! Θα κοιμηθούν τα μικρά κι εγώ θα αραααααξω στον καναπεδάκο!! (συνήθως περιμένω να κοιμηθούν για να συμμαζέψω, να καθαρίσω νεροχύτη κουζίνας κτλ).

Αχ τι χλιδή θα ζήσω σήμερα!!!!!!!ξεκουρασου κ απολαυσε το καθαρο σπιτακι σου

Εγώ έφαγα με τους άντρες μου,μάζεψα τραπέζι,νεροχύτη,πάγκους κ.τ.λ έτριψα το κολοκύθι μου για την πίττα και έκανα και το ζυμάρι.Κοιμήθηκα και μία ωρίτσα,συμμάζεψα ριχτάρια και τραπέζι σαλονιού και περιμένω τη μαμά μου για καφέ!Πρέπει βέβαια να φτιάξω και την πίττα μου,το βράδυ κερνάω!
στειλε και σε μενα ενα κομματακι....

Γεια σας κορίτσια! :P

Τι κάνετε; Εμείς έχουμε γενέθλια σήμερα! Η ζουζούνα μου έγινε 1 έτους:P

. Χριστιάνα, ένα παιδάκι έχω, την Ελενίτσα. Αυτό είναι το... μωρό (αχ βρε κορίτσια λένε πως μωρό θεωρείται μέχρι τα 2 χρόνια και μετά νήπιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δω πια σα μωρό, έτσι που μεγάλωσε και περπατάει, μου φαίνεται ολόκληρο παιδάκι.. :lol: :lol: )

Δεν κάνουμε γιορτούλα, αλλά της πήρα δυο δώρα, της Fischer Price ένα ξυλόφωνο κι ένα που είναι σαν παζλ γι αυτή την ηλικία. Της τα τύλιξα δώρο και σκέφτομαι μόλις ξυπνήσει και πριν την πάω στο χωλ να παίξει να ακουμπήσω το πακέτο πάνω στο πάτωμα, θα το έχω σκίσει λίγο από τη μια μεριά και θα την αφήσω να δω τι θα κάνει, θα σκίσει το υπόλοιπο χαρτί και θα βγάλει τα κουτιά από μέσα; Καλά ε, μόλις δει το χρωματιστό χαρτί που είναι τυλιγμένο το δώρο θα πάθει πλάκα, πολύ θα της αρέσει! :P Να δούμε βέβαια τα παιχνίδια πώς θα τα παίζει, θα τα παίζει κανονικά ή το ξυλόφωνο θα το πιπιλάει και τα ζωάκια του παζλ θα τα εκσφενδονίζει στο μωσαϊκό για να ακούει τι θόρυβο κάνουν και να βλέπει αν αναπηδάνε ή κυλάνε... :D:lol: :lol: :lol:

να σου ζησει, να την χαιρεσαι, να ειναι γερη και ευτυχισμενη και να την καμαρωνεις παντα
Ωχ δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ! :D

ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου, τι να προσέξω βέβαια που ξανακύλησα, 2μιση ώρες στην εφορία σήμερα, γύρισα με 38.5 στο σπίτι..Δεν το βλέπω να φέρνω και σήμερα τον μικρό :-(περαστικα σας....

Εμείς έχουμε τα 2α μας γενέθλια στις 12 Μαρτίου και στις 11 έκλεισα παιδότοπο, τα πρώτα τα κάναμε κι εμείς στο σπίτι, οικογενειακά.

Έχω αρχίσει τις ψιλο-ετοιμασίες για τα δωράκια που θα δώσω στα μικρά που θα έρθουν, μόλις τελειώσω θα ανεβάσω και φωτο να μου πείτε τη γνώμη σας :)

να την χαιρεσαι και εσυ. τι δωρακι θα κανεις??εμεις τα εχουμε τον απριλη κ δεν ξερω τι να φτιαξω για να δωσω κ στον παιδικο κ στα παιδακια του παρτυ.:rolleyes::rolleyes:καμμια ιδεα???
Αχ.. λούστηκα... έκανα το μπανάκι μου.... έφτιαξα τα νυχάκια μου...

Είναι όμορφο να προσέχεις το καλό σου κουφαράκι! ;)

τι καλααα!!!!
Αχ παιδιά κι άλλο ξενύχτι, από τις 3 πάλι 39,6 η Δημητρούλα μου, τρίτη μέρα σήμερα, μετά την αμυγδαλίτιδα έχουμε ωτίτιδα και είναι και ο σύζυξ άρρωστος!

περαστικα βρε κοριτσακι . τι κακο και αυτο????ολος ο κοσμος αρρωστος!!!!

καλημερα , καλημερα και καλο μηνα....τι κανετε???εγω τωρα καλα. ειχα παθει γαστρεντεριτιδα και τωβρα συνερχομαι. οσο για το σπιτι μου αυριο θα κανω καλη καθαριοτητα για να φυγει η αρρωστιλα. χθες επλυνα μια κουβερτα κ κατι σακους που χρησιμοποιουμε συχνα κ το υφασμα απο το καροτσι κ το καθισμα της μικρης. μαγειρεψα, φαγαμε, εβαλα κ ενα πλυντηριο πιατων κ τελος!!!σημερα μαλλον δεν θα κανω πολλα πολλα. παρασκ απογευμα συνηθως ειμαι πιο χαλαρη, μιας κ το σαββατο φορτσαρω...μακια.ααα!!!!η γενικη στην κουζινα μου ακομη να γινει!!!!γκρρρ....

Διαφημίσεις

Gooooooodmorning girlssssss!!!!!!!

Μολις εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα και μπηκα να δω τι κανετε!!

Περαστικα στις αρρωστουλες κ κουραγιο!

*Αφροδιτη!Σου βαζω εικονα απο το χαλαζιο! Οσες δεν αντεχουν ας μην τη δουνε καλυτερα!:idea: >>http://www.google.co.uk/imgres?q=χαλαζιο&hl=en&sa=X&biw=1280&bih=685&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=Um0t6xo5MYdVOM:&imgrefurl=http://www.biolaser.gr/index.php%3Finstance%3Darticle%26id%3D50&docid=cjS

Εσυ μπορει να εχεις μολυνση ετσι οπως το περιγραφεις ή απλα να ειναι ερεθισμενο για καποιο λογο.πηγαινε να σου δωσει κατι ο φαρμακοποιος καλυτερα να μην σε ενοχλει ολο το Σ-Κ!

Καλημέρα σε όλες!Επιτέλους για εμάς μια ανοιξιάτικη ημέρα!

Πήγα το αγόρι μου σχολείο,έβαλα μια φασολάδα να βράζει στη χύτρα,έβγαλα όλα τα παπλώματα έξω να αεριστούν,έβγαλα τα σεντόνια και έβαλα και το πρώτο πλυντήριο. Εβγαλα έξω και τα χαλάκια της κρεβατοκάμαρας να αεριστούν και αυτά.

Σήμερα έχω πολλές δουλειές και πρέπει να πάω πάλι τη μαμά μου για φυσικοθεραπεία και αν μπορέσω να πάω και εκκλησία το απόγευμα.Ο,τι προλάβω,η Παρασκευή πάντα είναι ζόρικη για μένα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τώρα δεν με παίρνει ύπνος και δίπλωσα τη μπουγάδα που είχα αφήσει να στεγνώσει μέσα...

Περαστικά ΕVI!Δεν την έχει πιάσει ακόμη η αντιβίωση?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσιααααα!!!

Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια κ τις εμπειριες σας!!

Αυριο παω να διαλεξω πλακακια εξωτερικου χωρου.

Εχω δει σε φιλικο σπιτι ενα γκριζο ματ και μου αρεσε πολυ.

Ειδα επισης ενα αλλο γκριζο σε βεραντα που ειναι σαν παρκε κ ειναι πολυ ομορφο.

Τι να προσεξω κοριτσια?Απο χρωμα,υλικα, κλπ?

Οτιδηποτε και να μου γραψετε θα μου ειναι πολυ χρησιμο:!:

Καλημέρα σε όλες!Επιτέλους για εμάς μια ανοιξιάτικη ημέρα!

Πήγα το αγόρι μου σχολείο,έβαλα μια φασολάδα να βράζει στη χύτρα,έβγαλα όλα τα παπλώματα έξω να αεριστούν,έβγαλα τα σεντόνια και έβαλα και το πρώτο πλυντήριο. Εβγαλα έξω και τα χαλάκια της κρεβατοκάμαρας να αεριστούν και αυτά.

Σήμερα έχω πολλές δουλειές και πρέπει να πάω πάλι τη μαμά μου για φυσικοθεραπεία και αν μπορέσω να πάω και εκκλησία το απόγευμα.Ο,τι προλάβω,η Παρασκευή πάντα είναι ζόρικη για μένα.

πολλες δουλιτσες μεχρι τωρα!

εγω ξεπατωθηκα χθες κ ειμαι κουρασμενη.πρεπει τουλαχιστον να συμμαζεψω κ να καθαρισω το ενα μπανιο.για φαγητο θα κανω κατι ευκολο:rolleyes:σιγα,σιγα ολα θα γινουν.

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα!!!

Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ τη βοηθεια κ τις εμπειριες σας!!

Αυριο παω να διαλεξω κεραμικα εξωτερικου χωρου.

Εχω δει σε φιλικο σπιτι ενα γκριζο ματ και μου αρεσε πολυ.

Ειδα επισης ενα αλλο γκριζο σε βεραντα που ειναι σαν παρκε κ ειναι πολυ ομορφο.

Τι να προσεξω κοριτσια?Απο χρωμα,υλικα, κλπ?

Οτιδηποτε και να μου γραψετε θα μου ειναι πολυ χρησιμο:!:

Επειδή ακόμη δεν έχω πιει τον καφέ μου,τι΄εννοείς κεραμικά?Πλακάκια?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ναι πλακακια!!

Γιατί να πάρεις κεραμικά?Για έξω είναι καλύτερα τα γρανιτοπλακάκια τα οποία δεν είναι γρανίτης αλλά έχουν,αν δεν κάνω λάθος,και γρανίτη στο μείγμα τους και είναι πιο ανθεκτικά στα σπασίματα.Το χρώμα θα το επιλέξεις εσύ ανάλογα με το εξωτερικό χρωμα στους τοίχους,τα κουφώματα κ.τ.λ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...