Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ετσι ειμαι εγω Χρυσα μου.Του υψους και του βαθους! τη μια θα σκοτωνομαι στις δουλειες και την αλλη θα τεμπελιαζω και δεν θα εχω ορεξη για τιποτε..

θελω και εγω καφεδακι...κλαψ..

με τα εργα που γινοντε κατω στο δρομο κλειστηκα σπιτι κ δεν μπορω να παω πουθενα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι και γω κορίτσια μου.

Διαβάζει το φιογκάκι και εγώ έλιωσα στο σίδερο... :rolleyes: . Μόλις το κλεισα. Και φυσικά όχι... δεν έχω τελειώσει!! Οχι απλώς δεν έχει τελειώσει αλλά έξω η απλώστρα είναι γεμάτη! :rolleyes: Το καλό είναι (λέμε τώρα...) πως σήμερα την νύχτα δεν θα βάλω πλυντήριο αφού δουλεύω νωρίς το πρωί και δεν θα προλάβω να απλώσω οπότε... ευελπιστώ κάποια στιγμή... να τελειώσει το σίδερο!

Φάγαμε, το φαγάκι βγήκε σούπερ.... ο νεροχύτης πάλι γεμάτος! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου σήμερα είμαι χαρούμενη και χαλαρή γιατί μία καλή κυρία κάνει τις δουλειές στο σπίτι μου ΚΑΙ το σιδερο!!!!

Θα γυρίσω σπίτι και θα την πεεεεεεσω!!!! Θα κοιμηθούν τα μικρά κι εγώ θα αραααααξω στον καναπεδάκο!! (συνήθως περιμένω να κοιμηθούν για να συμμαζέψω, να καθαρίσω νεροχύτη κουζίνας κτλ).

Αχ τι χλιδή θα ζήσω σήμερα!!!!!!!

Καλέ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!! ;);)

Σας φιλώ, πάω να δω το τριανταφυλλί!!!
:P:p
Επίσης, η μάρκα που σας έλεγα είναι η Isadora! Ειρήνη την ξέρεις? είναι καλή? εμένα με βολεύει το πινέλο, τώρα δεν ξέρω εάν κρατάει γιατί το χρώμα με νερά, υπολογιστές κτλ κτλ δεν το αφήνω πολύ.
Δεν την ξέρω κοριτσάκι μου.

Σημασία έχει να βολεύει εσένα!!!

777885dugw57gt25.gif

Κατα τα αλλα οι δουλειες συνεχιζονται και δεν τελειωνουν ποτε!!!!!:mad:

-μαγειρεψα

-μαζεψα

-επλυνα τα πιατα κ τα εβαλα στο ντουλαπι

-εστρωσα το ριχταρι

-απολυμανα παγκους+τραπεζι+και κατι ντουλαπια που τα φτανει η μικρη

-σκουπισα

-καθαρισα εξωνυχιστικα τη στρατα της μικρης

-επισης το καθισμα φαγητου της

-σκουπισα τη μια βεραντα

εκανα κ μια μασκα στο προσωπο που διαβασα εδω, με ασπραδι αυγου[πολυ καλη]

αυτααα...πρεπει να σφουγγαρισω κ βαριεμαι να τα ανοιξω ολα με τετοιο κρυο..

Ξεπατώθηκες και σήμερα καλό μου!!! :!:

777885dugw57gt25.gif

Μερικές πολύ απλές συμβουλές, που πάνω κάτω τις έχω ξαναγράψει, για να βοηθηθούμε:

1) Μην αφήνετε πράγματα άσχετα, από δω κι απο κει.

Όταν μπείτε σπίτι, βάλτε το πανωφόρι σας στη ντουλάπα. Γιατί να είναι ριγμένο στον καναπέ ή πεταμένο στην καρέκλα και να σας τη δίνει στα νεύρα?

2) Όταν κάνετε μια δουλειά, ολοκληρώστε την!

Μην ξεκινάτε να ξεσκονίζετε αν πρέπει στο μεταξύ να βάλετε το φαγητό! Ιεραρχήστε τις δουλειές σας και μην πελαγώνετε!

3) Δημιουργήστε συνθήκες για να εμπνευστείτε!

Βάλτε μουσικούλα, ανοίξτε τηλεόραση στο αγαπημένο σας πρόγραμμα και με την "παρέα" τους, κάντε τις δουλειές σας!

4) Οργανώστε τις δουλειές σας στο μυαλό σας.

Πριν ξεκινήσετε, κάντε ένα πρόγραμμα στο μυαλό σας και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Προσοχή: το πρόγραμμα να είναι εφικτό!

5) Συμμάζεψε πρώτα!

Αν το σπίτι σου είναι "μαζεμένο" θα είσαι πιο ήρεμη και πιο δεκτική στο να το καθαρίσεις. Οταν το σπίτι είναι άνω-κάτω και εκνευριζόμαστε και δεν ξέρουμε από που να το "πιάσουμε"! :rolleyes:

Φιλάκια καλές μου

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! :P

Τι κάνετε; Εμείς έχουμε γενέθλια σήμερα! Η ζουζούνα μου έγινε 1 έτους:P

. Χριστιάνα, ένα παιδάκι έχω, την Ελενίτσα. Αυτό είναι το... μωρό (αχ βρε κορίτσια λένε πως μωρό θεωρείται μέχρι τα 2 χρόνια και μετά νήπιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δω πια σα μωρό, έτσι που μεγάλωσε και περπατάει, μου φαίνεται ολόκληρο παιδάκι.. :lol: :lol: )

Δεν κάνουμε γιορτούλα, αλλά της πήρα δυο δώρα, της Fischer Price ένα ξυλόφωνο κι ένα που είναι σαν παζλ γι αυτή την ηλικία. Της τα τύλιξα δώρο και σκέφτομαι μόλις ξυπνήσει και πριν την πάω στο χωλ να παίξει να ακουμπήσω το πακέτο πάνω στο πάτωμα, θα το έχω σκίσει λίγο από τη μια μεριά και θα την αφήσω να δω τι θα κάνει, θα σκίσει το υπόλοιπο χαρτί και θα βγάλει τα κουτιά από μέσα; Καλά ε, μόλις δει το χρωματιστό χαρτί που είναι τυλιγμένο το δώρο θα πάθει πλάκα, πολύ θα της αρέσει! :P Να δούμε βέβαια τα παιχνίδια πώς θα τα παίζει, θα τα παίζει κανονικά ή το ξυλόφωνο θα το πιπιλάει και τα ζωάκια του παζλ θα τα εκσφενδονίζει στο μωσαϊκό για να ακούει τι θόρυβο κάνουν και να βλέπει αν αναπηδάνε ή κυλάνε... :D:lol: :lol: :lol:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

και μην ξεχάσεις να ρίξεις καυτό νερό (εγώ το κάνω με τον βραστήρα) στις οδοντόβουρτσές σας! ;)

Ωχ δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ! :D

Περαστικά σας Μαριλού!Πρόσεχε να μην ξανακυλίσεις!

ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου, τι να προσέξω βέβαια που ξανακύλησα, 2μιση ώρες στην εφορία σήμερα, γύρισα με 38.5 στο σπίτι..Δεν το βλέπω να φέρνω και σήμερα τον μικρό :-(

Να σας ζήσει η ζουζούνα, χρόνια της πολλά!! :D :D

Εμείς έχουμε τα 2α μας γενέθλια στις 12 Μαρτίου και στις 11 έκλεισα παιδότοπο, τα πρώτα τα κάναμε κι εμείς στο σπίτι, οικογενειακά.

Έχω αρχίσει τις ψιλο-ετοιμασίες για τα δωράκια που θα δώσω στα μικρά που θα έρθουν, μόλις τελειώσω θα ανεβάσω και φωτο να μου πείτε τη γνώμη σας :)

g8Sbp2.png

.:lol:

Κοριτσάκι μου

Να σου ζήσει το μπουσουλίνι-τρεχαλίνι!!!

Να γίνει γερό σαν τα ψηλά βουνά! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ωχ δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ πολύ! :D

Χαρά μου! ;)

Εμείς έχουμε τα 2α μας γενέθλια στις 12 Μαρτίου και στις 11 έκλεισα παιδότοπο, τα πρώτα τα κάναμε κι εμείς στο σπίτι, οικογενειακά.

Έχω αρχίσει τις ψιλο-ετοιμασίες για τα δωράκια που θα δώσω στα μικρά που θα έρθουν, μόλις τελειώσω θα ανεβάσω και φωτο να μου πείτε τη γνώμη σας :)

Θα τις περιμένω πως και πως!!! Με το καλό οι ετοιμασίες!

777885dugw57gt25.gif

. Χριστιάνα, ένα παιδάκι έχω, την Ελενίτσα. Αυτό είναι το... μωρό (αχ βρε κορίτσια λένε πως μωρό θεωρείται μέχρι τα 2 χρόνια και μετά νήπιο, αλλά εγώ δεν μπορώ να τη δω πια σα μωρό, έτσι που μεγάλωσε και περπατάει, μου φαίνεται ολόκληρο παιδάκι.. :lol: :lol: )

Δεν κάνουμε γιορτούλα, αλλά της πήρα δυο δώρα, της Fischer Price ένα ξυλόφωνο κι ένα που είναι σαν παζλ γι αυτή την ηλικία. Της τα τύλιξα δώρο και σκέφτομαι μόλις ξυπνήσει και πριν την πάω στο χωλ να παίξει να ακουμπήσω το πακέτο πάνω στο πάτωμα, θα το έχω σκίσει λίγο από τη μια μεριά και θα την αφήσω να δω τι θα κάνει, θα σκίσει το υπόλοιπο χαρτί και θα βγάλει τα κουτιά από μέσα; Καλά ε, μόλις δει το χρωματιστό χαρτί που είναι τυλιγμένο το δώρο θα πάθει πλάκα, πολύ θα της αρέσει! :P Να δούμε βέβαια τα παιχνίδια πώς θα τα παίζει, θα τα παίζει κανονικά ή το ξυλόφωνο θα το πιπιλάει και τα ζωάκια του παζλ θα τα εκσφενδονίζει στο μωσαϊκό για να ακούει τι θόρυβο κάνουν και να βλέπει αν αναπηδάνε ή κυλάνε... :D:lol: :lol: :lol:

Nα σου ζήσει Μαρία,να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!!

Σίγουρα η πρώτη αντίδρασή της θα είναι αυτή αλλά αν της δείξεις τον τρόπο σιγά-σιγά θα μάθει.:wink:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Υπάρχει τρόπος που δεν θέλει καθόλου κόπο και το κάνω πάντα και μόνο έτσι, όσον αφορά τους τοίχους:

ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Ούτε κόπος

Ούτε ταλαιπωρία!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χα, χα, χα όλα τα λεφτά λέμε!!!!!!!!!!!

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...