Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλό μήνα! μπήκε η άνοιξη!!!!

Μόλις με πήρε ο μπαμπάς μου!

Τον έχουν στα εκχιονιστικα και "τραβάει" χιόνι γιατί στην Μαλακάσσα χιονίζει τρελά!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει. Μπηκε και το φαγάκι μου!

Σήμερα έκανα ένα νέο φαγητό που το είδα χθες στον ΑΝΤ.

Τηγάνισα ελαφριά κρεμμύδια με μανιτάρια και τα έβαλα σε στρώσεις εναλλάξ με πατάτες λεπτά κομμένες σε στρογγυλό σχήμα, λίγο λαδάκι στο πυρέξ, το σκέπασα με αλουμινόχαρτο και πριν το τέλος θα το αφαιρέσω.

Θα σας πω πως έγινε όταν ολοκληρωθεί! ;)

Πάλι έγινε ψιλο-μπάχαλο ο νεροχύτης...

Τώρα έκανα καφεδακι και έκατσα λίγο.

Πρέπει να αποστειρώσω γιατί δουλεύω και πάλι και να σιδερώσω... σιγά-σιγά όμως! :P

777885dugw57gt25.gif

Κι εγώ το ίδιο! :tongue:

Η μαμά μου πάντως, που την πιάνει κρίση καθαριότητας συχνότερα, κάνει το εξής: Βάζει σε κουβά ζεστό νερό με σαπουνόσκονη (Κρητικιά η μανούλα :)), βουτάει μια πετσέτα, την στύβει καλά και μετά την διπλώνει πάνω σε μια σκούπα, και έτσι καθαρίζει τα ψηλά..Με τη σαπουνόσκονη καθαρίζουν οι τοίχοι αμέσως και το σπίτι μοσχοβολάει καθαριότητα!

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου Ειρήνη, είμαι απολύτως βέβαιη ότι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν κυβερνούσαν γυναίκες...(εκτός από τη Μέρκελ φυσικά, αυτή δεν πιάνεται για γυναίκα :tongue: )

To ίδιο κάνω και εγώ με τους τοίχους και κάθε φορά λέω να πάρω γυναίκα και πάντα το αναβάλλω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αν οι τοιχοι ειναι σε λευκο χρωμα ειναι σπαστο λευκο 'η ελαφρυ κιτρινακι σε μια λεκανη νερο και χλωρινη.ενα παλιο ρουχο το βουτας το στιβεις καλα και πλενεις τον τοιχο μετα με ενα αλλο παλιο βαμβακερο ρουχο το ξαναπερνας για να στεγνωσεις τον τοιχο.Αν ειναι αλλο εντονο χρωμα σε λεκανη νερο και tide σκονη και κανεις ακριβως το ιδιο.Γινονται οι τοιχοι πεντακαθαροι το κανω 2 φορες τον χρονο βαζοντας και βγαζοντας χαλια. Στα ψηλα με ενα τραπεζι της κουζινας που εχω σκαρφαλωνω και καθε 1.5 χρονο κανω και ταβανια με αυτον τον τροπο...Φαντασου οτι μετα το σπιτι φαινεται σαν φρεσκοβαμμενο και ετσι το σπιτι τουλαχιστον οι γονεις μου που ειναι στο ιδιο σπιτι 35 χρονια το βαφουν καθε δεκαετια κυριως για αλλαγη χρωματος εκτος αν κανει η μανα μου καμια πατατα και αφησει το τζακι με κλειστο κλαπετο οπως το εκανε φετος και μαυρισε το συμπαν....

Τελικά δεν το γλίτωσα να βγω έξω,πήγα τη μαμά μου για φυσικοθεραπεία και, στη μία ώρα μεχρι να την πάρω πάλι, πήγα τράπεζα και κανόνισα και ήπια καφεδάκι με τις κουμπάρες μου.:wink:;-)

Έβαλα ένα πλυντήριο με μάλινα πουλόβερ και τα πατζάρια μου να βράζουν και μόλις γυρίσω από το σχολείο με το μικρό θα τηγανίσω ψάρια.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Πολλές καλημέρες!!

Καλό μήνα..αλλά Άνοιξη δε βλέπω.. Εδώ χιονίζει για 3η μέρα.. Ωραία ήταν στην αρχή αλλά.....θέλω ήλιο ΤΩΡΑ!!! Όπως θέλω τώρα κ αυτό το τριανταφυλλί χρώμα στα νύχια μου, αχ είναι υπέροχο!

Θα παραβλέψω το σκατόκαιρο που μου χαλάει τη διάθεση και θα κάνω κανονικά τις δουλειές μου..κ ομολογώ ότι έχω πολύ όρεξη! Επίσης συνειδητοποίησα ότι μπήκα στον 9ο(πως πέρασε ο καιρός δεν ξέρω) κ ότι δεν έχω φτιάξει τη βαλίτσα του μαιευτηρίου! Μάλλον πρέπει να ασχοληθώ κ μ αυτό!

Φιλιά σε όλες κ καλή συνέχεια! Θα σας παρακολουθώ βεβαίως βεβαίως!

xhbDp2.png863np2.png

Μπα.. το μεσημεράκι σιδέρωμα, την ώρα που θα διαβάζουμε με το φιογκάκι!

Στο μεταξύ πίνω το καφεδάκι μου και ανέβασα μερικά απλά nail art στο site. Ελπίζω να σας αρέσουν! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τελικά δεν το γλίτωσα να βγω έξω,πήγα τη μαμά μου για φυσικοθεραπεία και, στη μία ώρα μεχρι να την πάρω πάλι, πήγα τράπεζα και κανόνισα και ήπια καφεδάκι με τις κουμπάρες μου.:wink:;-)

Έβαλα ένα πλυντήριο με μάλινα πουλόβερ και τα πατζάρια μου να βράζουν και μόλις γυρίσω από το σχολείο με το μικρό θα τηγανίσω ψάρια.

Πάλι το ήπιες το καφεδάκι σου τυχερούλα μου!!!!!!!!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΟΟΛΗΗΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΘΕΛΩ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ???

για μένα γενική είναι να μετακινήσω έπιπλα, να καθαρίσω παντού!!!!!!τα πάντα!!!!!

γι'αυτό θέλω το λιγότερο 2 ΣΚ!

πώς το κάνεις τον κιμά με το ρύζι; τί ρύζι βάζεις χρύσα;

Εγώ γενική θεωρώ επίσης τα πάντα όλα, να μετακινηθούν, να καθαριστούν κι επίσης τα κουφώματα στις πόρτες, εκείνη η λεπτή γραμμούλα που προεξέχει, οτιδήποτε ψηλά που μαζεύει σκόνη και φυσικά πλύσιμο κουρτίνες κτλ. Παίρνει χρόνο και συνήθως δεν προλαβαίνω μόνη μου.

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!

Ειχα βγαλει κ ο εγω χαλαζια μικρη!!!

Η χειροτερη εμπειρια μετα την καισαρικη!!!!:(

Εκανα κ εγω εγχειρηση...τι μου θυμησες τωρα..........

σοβαρά μιλάς???? κάποια στιγμή είχα ενόχληση στο μάτι, ο γιατρός μου είπε ότι είναι χαλάζιο (είναι το ίδιο???) και μου έδωσε μια αγωγή, νομίζω μια αλοιφή ή κάτι σταγόνες, δεν θυμάμαι, την οποια δεν ακολούθησα και πολύ σωστά. αμάαααν, ζημιά που παθαίνει κανείς στα καλά καθούμενα....

Κορίτσια μου σήμερα είμαι χαρούμενη και χαλαρή γιατί μία καλή κυρία κάνει τις δουλειές στο σπίτι μου ΚΑΙ το σιδερο!!!!

Θα γυρίσω σπίτι και θα την πεεεεεεσω!!!! Θα κοιμηθούν τα μικρά κι εγώ θα αραααααξω στον καναπεδάκο!! (συνήθως περιμένω να κοιμηθούν για να συμμαζέψω, να καθαρίσω νεροχύτη κουζίνας κτλ).

Αχ τι χλιδή θα ζήσω σήμερα!!!!!!!

Σας φιλώ, πάω να δω το τριανταφυλλί!!!

Επίσης, η μάρκα που σας έλεγα είναι η Isadora! Ειρήνη την ξέρεις? είναι καλή? εμένα με βολεύει το πινέλο, τώρα δεν ξέρω εάν κρατάει γιατί το χρώμα με νερά, υπολογιστές κτλ κτλ δεν το αφήνω πολύ.

Διαφημίσεις

Καλλιοπάκι,η συνταγή για την πίτσα που ζήτησες.

1/2 κιλό αλέυρι δυνατό

1 ποτήρι χλιαρό νερο

1/3 ποτηριού λάδι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

40 γρ. νωπή μαγιά.

Κάνουμε προζύμι με τη μαγιά και μετά ζυμωνουμε με τα υπόλοιπα υλικα.Την αφήνουμε να γινει,περίπου 30 λεπτά.Την στρώνουμε σε ταψί και περιμένουμε άλλα 20 λεπτά.

Το σημαντικό είναι να την αφήνεις κάθε φορά να φουσκώνει γιατί αλλιώς γίνεται σκληρή.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΟΟΛΗΗΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΘΕΛΩ ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ???

Εγώ γενική θεωρώ επίσης τα πάντα όλα, να μετακινηθούν, να καθαριστούν κι επίσης τα κουφώματα στις πόρτες, εκείνη η λεπτή γραμμούλα που προεξέχει, οτιδήποτε ψηλά που μαζεύει σκόνη και φυσικά πλύσιμο κουρτίνες κτλ. Παίρνει χρόνο και συνήθως δεν προλαβαίνω μόνη μου.

σοβαρά μιλάς???? κάποια στιγμή είχα ενόχληση στο μάτι, ο γιατρός μου είπε ότι είναι χαλάζιο (είναι το ίδιο???) και μου έδωσε μια αγωγή, νομίζω μια αλοιφή ή κάτι σταγόνες, δεν θυμάμαι, την οποια δεν ακολούθησα και πολύ σωστά. αμάαααν, ζημιά που παθαίνει κανείς στα καλά καθούμενα....

Κορίτσια μου σήμερα είμαι χαρούμενη και χαλαρή γιατί μία καλή κυρία κάνει τις δουλειές στο σπίτι μου ΚΑΙ το σιδερο!!!!

Θα γυρίσω σπίτι και θα την πεεεεεεσω!!!! Θα κοιμηθούν τα μικρά κι εγώ θα αραααααξω στον καναπεδάκο!! (συνήθως περιμένω να κοιμηθούν για να συμμαζέψω, να καθαρίσω νεροχύτη κουζίνας κτλ).

Αχ τι χλιδή θα ζήσω σήμερα!!!!!!!

Σας φιλώ, πάω να δω το τριανταφυλλί!!!

Επίσης, η μάρκα που σας έλεγα είναι η Isadora! Ειρήνη την ξέρεις? είναι καλή? εμένα με βολεύει το πινέλο, τώρα δεν ξέρω εάν κρατάει γιατί το χρώμα με νερά, υπολογιστές κτλ κτλ δεν το αφήνω πολύ.

Πόσο τυχερή είσαι,πόσο!!!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χαλου και παλι!!

Καλλιοπακι ναι χαλαζιο εβγαλα!!ασε εγω δεν το προλαβα κ ειδες τι περασα..σαν κουβαρακι στο ματι ηταν!:(

Θα δοκιμασω επισης το μανο που εγραψες..ελπιζω να το βρω εδω που ειμαι..

Κατα τα αλλα οι δουλειες συνεχιζονται και δεν τελειωνουν ποτε!!!!!:mad:

-μαγειρεψα

-μαζεψα

-επλυνα τα πιατα κ τα εβαλα στο ντουλαπι

-εστρωσα το ριχταρι

-απολυμανα παγκους+τραπεζι+και κατι ντουλαπια που τα φτανει η μικρη

-σκουπισα

-καθαρισα εξωνυχιστικα τη στρατα της μικρης

-επισης το καθισμα φαγητου της

-σκουπισα τη μια βεραντα

εκανα κ μια μασκα στο προσωπο που διαβασα εδω, με ασπραδι αυγου[πολυ καλη]

αυτααα...πρεπει να σφουγγαρισω κ βαριεμαι να τα ανοιξω ολα με τετοιο κρυο..

Ειναι η μέρα σου σήμερα Χριστιάνα,έχεις φορτσάρει!!!Μπράβο!

Εγώ έφαγα με τους άντρες μου,μάζεψα τραπέζι,νεροχύτη,πάγκους κ.τ.λ έτριψα το κολοκύθι μου για την πίττα και έκανα και το ζυμάρι.Κοιμήθηκα και μία ωρίτσα,συμμάζεψα ριχτάρια και τραπέζι σαλονιού και περιμένω τη μαμά μου για καφέ!Πρέπει βέβαια να φτιάξω και την πίττα μου,το βράδυ κερνάω!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Πω πω τι μέρα κι αυτή εχθές..Μας κόλλησε ο μικρός που ήταν άρρωστος, κι εμένα και τον άντρα μου, και είμασταν και οι δύο με 39 πυρετό στο κρεβάτι..Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου και πήρε τον μικρό να μην ξανακολλήσει. Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις, να γκρινιάζουμε ποιος θα σηκωθεί να φτιάξει το τσάι, ποιος θα φέρει το ντεπόν κτλ...του λέω, έτσι θα είμαστε στα γεράματα;; χαχα :)

Τώρα με 37.5 σηκώθηκα και λέω να μαζέψω το σπίτι, να το αερίσω, μήπως φέρω το βράδυ τον μικρό που μας έλειψε :)

Ειρήνη μου, μια που πέρασες κι εσύ το ίδιο τις προάλλες κι αρρώστησες, πες μου σε παρακαλώ, τι να προσέξω στο καθάρισμα του σπιτιού τώρα; Οκ, θα αλλάξω σεντόνια εννοείται και θα κάνω και τα υπόλοιπα βασικά (μπάνιο, ξεσκόνισμα κτλ), αλλά μήπως είναι και κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;;

Φιλάκια!! xxx

Περαστικά σας Μαριλού!Πρόσεχε να μην ξανακυλίσεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...