Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια επιτελους διαβασα ολες τις σελιδες...Λοιπον μεσα σε μια βδομαδα πλυθηκαν τα πλυντηρια εσωετρικα εξωτερικα κλπ, εγιναν τα πισω απο τα καλοριφερ, οι ντουλαπες ηταν οκ αλλα αδειασα αρκετα και εφτιαξα την δικη μου που ηταν σαν τα πανερια στην λαικη ειρηνη εδωσα κουζινικα μπορειτε να μου πειτε γιατι ειχα 4 αποχυμωτες 4 τοστιερες 2 παγωτομηχανες και 7 ναι 7 γαστρες????Η γιαγια μου οτι βρισκει μου παιρνει και εγω σαν κουτορνιθι τα αποθηκευα στα νουλαπια της κουζινας...

Πόσα????????????????????:tongue:

Πω-πω παιδί μου!!!!!!!! Αυτή ήταν η κουζίνα του μάστερ σεφ!! :lol::lol:

Ασε.. με τη γιαγιά μου είχα και γω το ίδιο πρόβλημα... :mad: Τα χω γράψει σε αρχικό ποστ! Με "απειλούσε" πως θα χρειαστώ τάπερ και δεν θα χω, πως δεν θα με φτάνουν τόσα λίγα τάπερ και άλλα κουλά... Μέχρι που της είπα πως πλέον οτιδήποτε μου φέρνει θα πηγαίνουν από το ... μπαλκόνι και... ήρθαμε σε μια συνεννοηση!!! :mrgreen:

Εκανα μια γερη γενικη στο σπιτι και πλεον ειμαστε καθαροι αναλαφροι και η εκκλησια ευτυχισμενη με τοσα που τους πηγα 7 σακουλες μαυρες και αλλες 4 σκουπιδια Ευχαριστω κοριτσια

Πόσες σακούλες?????????!!!!!!!!!!!!!! :eek: Με τρέλανες!!!!

Εύγε! Εύγε και πάλι εύγε που έκανες τόσο γερό ξεσκαρτάρισμα! ΜΠΡΑΒΟ!

Τώρα πες μου... δεν νιώθεις καλύτερα? ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα ελπίζω να μην χρειαστεί να βγω για εξωτερικές δουλειές και να ευχαριστηθώ το σπιτάκι μου.Εχω ήδη δρομιλογίσει το φαγητό για το μεσημέρι και ΄εχω να φιάξω και μία κολοκυθόπιττα γλυκιά.Γίνεται της πίττας αυτές τις μέρες!

Παραγγελίες... δέχεστε..?!!!!!!!!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Mας φέρνεις την Άνοιξη,που θα πάει θα έρθει και με λιακάδες!Σούπερ το χρώμα!Αν και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα Χειμωνιάτικα χρώματα νομίζω το Σαββατοκύριακο θα βάλω και εγώ τα τριανταφυλλοκαρπουζί μου!!!Ζήλεψα λέμε!:tongue::P:p

Α μην ανησυχείς και δεν είσαι η μόνη! Και γω ζηλεύω! Πολλές φορές, ετοιμάζω τα νύχια μιας πελατισσάς μου και όταν μου "κάτσει" επιστρέφω σπίτι και τα βάφω το ίδιο και γω!!!

ΖΟΥΛΙΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αν κατέβεις για πρωθυπουργός θα έχεις ακόμη περισσότερο ... Και αν οι ιδέες σου είναι ίδιες με τις ιδέες σου για easy living τότε σίγουρα θα έχουμε ανάπτυξη!!!

:!::!::!:αχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Έπεσα κάτω απο τον καναπέ από τα γέλια βρε πουλάκι μου!!! xaxaxaxa

Πλάκα-πλάκα... το χω πει! Βάλτε μια καλή νοικοκυρά να δεις πως νοικοκυρεύει δημόσιες υπηρεσίες και τα ρέστα! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Χαλοου φιλεναδες!!

Μιας και αργησε να ξυπνησει η μικρουλα[οριστε?] ξεκινησα να κανω τις λεγομενες αθορυβες δουλειες!:tongue:

Μεχρι τωρα λοιπον :

-μαζεψα οτι ξεμεινε απο χθες εδω κ εκει κ το εβαλα στη θεση του

-σκουπισα

-ξεσκονισα

-εβαλα τα πλυμενα πιατα απο χθες στο ντουλαπι

-τιναξα το ριχταρι κ το εβγαλα να λιαστει

-καθαρισα τον καναπε + πολυθρονα με βουρτσα

-τον καθαρισα επισης με ξυδι

-αλλαξα πετσετες

-επλυνα το στραγγιστηρι πιατων+μπιμπερο με σαπουνι + χλωρινη

-καθαρισα τους παγκους κ τα πλακακια της κουζινας με χλωρινη

-καθαρισα+γυαλισα εξωτερικα τον βραστηρα+καφετιερα+φουρνο μικροκυματων

τωρα πρεπει να πλυνω τα πιατα,να σφουγγαρισω,κ να καθαρισω το ενα το μπανιο..ξυπνησε ομως η μικρη οποτε.....

πεινασα κιολας!δεν ξερω κ τι να μαγειρεψω για το μεσημερι...:rolleyes:

Ξεπατώθηκες μικρή μου duraccel! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη με κόλλησες! Λέω και εγώ να βάψω τα νύχια μου σήμερα (το παθαίνω 3-4 φορές το χρόνο)!

xaxaxxaxa!!!

Αντε πουλάκι μου να νιώσεις λίγο κοριτσάκι! Βάψτα και πες μου πως νιώθεις! :tongue:

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μήπως μου δώσετε καμιά ιδέα. Όταν κάνει κρύο (πολύ κρύο) τα παραθυράκια που έχω στην τραπεζαρία ιδρώνουν και "κατρακυλάει" νερό στον τοίχο και μου τον λερώνει.

Α) Καμιά πατέντα για να μην ιδρώνουν υπάρχει?

Δεν υπάρχει καμία πατέντα. Το μόνο που κάνω είναι όταν είναι πολύ έντονο να τα περνάω με το βιτέξ.

777885dugw57gt25.gif

Ireneeeeeeeeeee!!!!!!!!!Τελειο χρωματακι!!!

Για να καταλαβεις ποσο μου αρεσει,πηρα το ιδιο χρωμα σε φορεμα για τη βαφτιση!!

Υπέροχο... πραγματικά το χω λατρέψει!!! ;)

Τέλειο χρώμα για φόρεμα! :D:D

777885dugw57gt25.gif

*ΕΛΕΝΑΤΖ

επειδη ρωτησες πως καθαριζω τον τοιχο κατω απο το παραθυρο που σταζει κ τωρα το ειδα..λοιπον εμενα το παραθυρο μου ειναι μια περιεργη κατασκευη.

ειναι παραθυρο-μπαλκονοπορτα.

δεν ξερω πως να το εξηγησω για να καταλαβεις καλα. ειναι παραθυρο συρομενο απο πανω και απο κατω συνεχιζει γυαλι που δεν ανοιγει ομως! απο μεσα το καθαριζω κανονικα οπως ολα τα τζαμια. απο εξω δεν το εχω καθαρισει ποτε γιατι ειμαι κ στον τριτο οροφο κ φοβαμαι μην γκρεμοτσακιστω!:cool: και οσες φορες [οταν ημουν εγκυος] εφερα κοπελες να μου καθαρισουν, φοβηθηκαν να το καθαρισουν εξωτερικα!!φαντασου βρωμα που εχει!:rolleyes:

Β) Πως καθαρίζετε τους τοίχους (αν υπάρχει δηλαδή τρόπος χωρίς κόπος)?

Υπάρχει τρόπος που δεν θέλει καθόλου κόπο και το κάνω πάντα και μόνο έτσι, όσον αφορά τους τοίχους:

ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Ούτε κόπος

Ούτε ταλαιπωρία!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Ψευτο-μαζεύτηκα... :P

1) Μάζεψα τα απλωμένα απο την απλώστρα.

2) Άδειασα το πλυντήριο και άπλωσα τα ρούχα.

3) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ μάρκετ στα ντουλάπια τους.

4) Έβαλα πλυντήριο πιάτων γιατί γινόταν χαμός και γέμισε!

5) Έστρωσα κρεβάτια

6) Τακτοποίησα το κάτω μέρος της τροφοθήκης μου (χαρτιά υγείας κλπ.)

Πείνασα... θα κάνω κάτι πρόχειρο να φάω και θα συνεχίσω γιατί υπάρχουν ακόμη αρκετά να κάνω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Πω πω τι μέρα κι αυτή εχθές..Μας κόλλησε ο μικρός που ήταν άρρωστος, κι εμένα και τον άντρα μου, και είμασταν και οι δύο με 39 πυρετό στο κρεβάτι..Ευτυχώς ήρθε η μαμά μου και πήρε τον μικρό να μην ξανακολλήσει. Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις, να γκρινιάζουμε ποιος θα σηκωθεί να φτιάξει το τσάι, ποιος θα φέρει το ντεπόν κτλ...του λέω, έτσι θα είμαστε στα γεράματα;; χαχα :)

Τώρα με 37.5 σηκώθηκα και λέω να μαζέψω το σπίτι, να το αερίσω, μήπως φέρω το βράδυ τον μικρό που μας έλειψε :)

Ειρήνη μου, μια που πέρασες κι εσύ το ίδιο τις προάλλες κι αρρώστησες, πες μου σε παρακαλώ, τι να προσέξω στο καθάρισμα του σπιτιού τώρα; Οκ, θα αλλάξω σεντόνια εννοείται και θα κάνω και τα υπόλοιπα βασικά (μπάνιο, ξεσκόνισμα κτλ), αλλά μήπως είναι και κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;;

Φιλάκια!! xxx

g8Sbp2.png

καλημέρα νοικοκυροκόριτσα!

χθες τάισα φεφόπαιδο, άλλαξα φεφόπαιδο, μαγείρεψα, έπλυνα πάλι τα άπαντα σε νεροχύτη, σιδέρωσα, ετοίμασα σαλάτα κ άραξα, έφαγα, γιατί ένιωθα πολύ κουρασμένη από τη δουλειά!

σήμερα το πρωί έστρωσα κρεβάτι, έπλυνα ό,τι υπήρχε στο νεροχύτη κ έβαλα σκούπα στο μισό σπίτι. αυτό γιατί είχα 2 λεπτά στη διάθεσή μου, είχαν έρθει οι γονείς μου κ πήραν την κορούλα μου νωρίς!

βοήθησε το γεγονός ότι έβαλα το παιδί από νωρίς για ύπνο χθες! έτσι μπόρεσα κ εγώ να μείνω μόνη μου με τον φέφο!!!πολυτέλεια!

σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρώσω τη σκούπα στο υπόλοιπο σπίτι, θα ταίσω το παιδί κ θα πάμε βόλτα οικογενειακώς κ για ψώνια-δώρα!

στο γυρισμό θα κάνω μια μακαρονάδα για αύριο!

φιλάκια σε όλες!

Υπάρχει τρόπος που δεν θέλει καθόλου κόπο και το κάνω πάντα και μόνο έτσι, όσον αφορά τους τοίχους:

ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Ούτε κόπος

Ούτε ταλαιπωρία!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ το ίδιο! :tongue:

Η μαμά μου πάντως, που την πιάνει κρίση καθαριότητας συχνότερα, κάνει το εξής: Βάζει σε κουβά ζεστό νερό με σαπουνόσκονη (Κρητικιά η μανούλα :)), βουτάει μια πετσέτα, την στύβει καλά και μετά την διπλώνει πάνω σε μια σκούπα, και έτσι καθαρίζει τα ψηλά..Με τη σαπουνόσκονη καθαρίζουν οι τοίχοι αμέσως και το σπίτι μοσχοβολάει καθαριότητα!

Πλάκα-πλάκα... το χω πει! Βάλτε μια καλή νοικοκυρά να δεις πως νοικοκυρεύει δημόσιες υπηρεσίες και τα ρέστα! :mad:

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου Ειρήνη, είμαι απολύτως βέβαιη ότι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν κυβερνούσαν γυναίκες...(εκτός από τη Μέρκελ φυσικά, αυτή δεν πιάνεται για γυναίκα :tongue: )

g8Sbp2.png

Ειρήνη μου, μια που πέρασες κι εσύ το ίδιο τις προάλλες κι αρρώστησες, πες μου σε παρακαλώ, τι να προσέξω στο καθάρισμα του σπιτιού τώρα; Οκ, θα αλλάξω σεντόνια εννοείται και θα κάνω και τα υπόλοιπα βασικά (μπάνιο, ξεσκόνισμα κτλ), αλλά μήπως είναι και κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;;

Πω-πω... πολλά περαστικά και γρήγορα!! :(

Όσα έκανες είναι υπερ-αρκετά.

Σεντόνια

Λεκάνη τουαλέτας

Αλλαγή πετσέτας προσώπου

και μην ξεχάσεις να ρίξεις καυτό νερό (εγώ το κάνω με τον βραστήρα) στις οδοντόβουρτσές σας! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...