Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια επιτελους διαβασα ολες τις σελιδες...Λοιπον μεσα σε μια βδομαδα πλυθηκαν τα πλυντηρια εσωετρικα εξωτερικα κλπ, εγιναν τα πισω απο τα καλοριφερ, οι ντουλαπες ηταν οκ αλλα αδειασα αρκετα και εφτιαξα την δικη μου που ηταν σαν τα πανερια στην λαικη ειρηνη εδωσα κουζινικα μπορειτε να μου πειτε γιατι ειχα 4 αποχυμωτες 4 τοστιερες 2 παγωτομηχανες και 7 ναι 7 γαστρες????Η γιαγια μου οτι βρισκει μου παιρνει και εγω σαν κουτορνιθι τα αποθηκευα στα νουλαπια της κουζινας...Ενταξει ορισμενα ειναι του συζυγου και καποια του γαμου αλλα οχι και τοσα...Επισης βρηκα κατι μποτες που φορουσα στο λυκειο ναι στο λυκειο και τωρα ειμαι 32 και το λυκειο το τελειωσα στην ωρα μου ναι 14 χρονια στις ντουλαπες και στις μετακομισεις...Μαζεψα τα προικια και κατι σελτεδακια τραπεζομαντηλακια κλπ που δεν θα βαλω ποτε μα ποτε και αυτα πανε εκκλησια κρατησα κατι δειγματα για προικα στα παιδια μου αλλα 8κομματια....Εκανα μια γερη γενικη στο σπιτι και πλεον ειμαστε καθαροι αναλαφροι και η εκκλησια ευτυχισμενη με τοσα που τους πηγα 7 σακουλες μαυρες και αλλες 4 σκουπιδια Ευχαριστω κοριτσια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια! Εγώ γύρισα νωρίτερα σπίτι μου σήμερα λόγω της στάσης εργασίας και είπα τι καλά, θα κάνω καμιά δουλειά μόλις κοιμηθεί η μικρή :P ! Αλλά... δεν έκανα τίποτα! :mad: :mad: :mad: Γύρω στις 3 και μισή θηλασα τη μικρή και κοιμηθηκε, μόνο που κορίτσια, αν είναι δυνατόν, κοιμήθηκα κι εγώ καθιστή στο κρεβάτι με το μωρό στην αγκαλιά μου να θηλάζει κοιμισμένο! :shock::? Κοιμήθηκα μέχρι τις 4 η ώρα. Όταν ξύπνησα λέω ας τη βάλω στο κρεβατάκι της, αλλά εκείνη την ώρα ξύπνησε, οπότε αναγκαστικά την πήρα στο κρεβατι μας ώστε να αποκοιμηθεί και να σηκωθώ εγώ να κανω καμιά δουλειά. Αλλά κοιμήθηκα κι εγώ και ξύπνησα στις 5:30. Οπότε την ξύπνησα, την τάισα και τώρα θα την αφήσω να παίξει. Να δώ αν θα μπορέσω να κάνω τίποτα με το μωρό ξύπνιο τώρα :rolleyes:.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!

Κοιμηθηκατε καλα??? ή μηπως κανατε μεταμεσονυχτιες δουλειες?? χιχι:P

*Κελλυ μπραβο κ παλι μπραβο για τις τοοοσες δουλειες που εκανες??δεν νιωθεις τελεια τωρα??

*Μαρια κουραγιο!οταν θηλαζα κ εγω ετσι ημουνα..σε νιωθω!!εντομεταξυ εχεις κ αλλο μωρακι ή λες για αυτο στο τικερακι που ειναι ενος?Να σου ζησει κιολας να το χαιρεσαι παντα! χχ

Kαλημέρα φιλενάδες!Μόλις πήγα το πιτσιρίκι μου σχολείο επέστρεψα και έκανα καφεδάκι.

Εχθές σιδέρωσα όλα τα ρούχα,3 πλυντήρια αλλά σήμερα πρέπει να τα τακτοποιησω:rolleyes:χειρότερο από το σιδέρωμα.Ταυτόχρονα στεγνώνουν αλλα 2 πλυντήρια στην απλώστρα,αυτά που έβαλα εχθές,επομένως δεν θα ξεμείνω απο ασιδέρωτα.

Σήμερα ελπίζω να μην χρειαστεί να βγω για εξωτερικές δουλειές και να ευχαριστηθώ το σπιτάκι μου.Εχω ήδη δρομιλογίσει το φαγητό για το μεσημέρι και ΄εχω να φιάξω και μία κολοκυθόπιττα γλυκιά.Γίνεται της πίττας αυτές τις μέρες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα κοριτσια επιτελους διαβασα ολες τις σελιδες...Λοιπον μεσα σε μια βδομαδα πλυθηκαν τα πλυντηρια εσωετρικα εξωτερικα κλπ, εγιναν τα πισω απο τα καλοριφερ, οι ντουλαπες ηταν οκ αλλα αδειασα αρκετα και εφτιαξα την δικη μου που ηταν σαν τα πανερια στην λαικη ειρηνη εδωσα κουζινικα μπορειτε να μου πειτε γιατι ειχα 4 αποχυμωτες 4 τοστιερες 2 παγωτομηχανες και 7 ναι 7 γαστρες????Η γιαγια μου οτι βρισκει μου παιρνει και εγω σαν κουτορνιθι τα αποθηκευα στα νουλαπια της κουζινας...Ενταξει ορισμενα ειναι του συζυγου και καποια του γαμου αλλα οχι και τοσα...Επισης βρηκα κατι μποτες που φορουσα στο λυκειο ναι στο λυκειο και τωρα ειμαι 32 και το λυκειο το τελειωσα στην ωρα μου ναι 14 χρονια στις ντουλαπες και στις μετακομισεις...Μαζεψα τα προικια και κατι σελτεδακια τραπεζομαντηλακια κλπ που δεν θα βαλω ποτε μα ποτε και αυτα πανε εκκλησια κρατησα κατι δειγματα για προικα στα παιδια μου αλλα 8κομματια....Εκανα μια γερη γενικη στο σπιτι και πλεον ειμαστε καθαροι αναλαφροι και η εκκλησια ευτυχισμενη με τοσα που τους πηγα 7 σακουλες μαυρες και αλλες 4 σκουπιδια Ευχαριστω κοριτσια

Μπράβο βρε θηρίο!!!Εσύ ήσουν σίφουνας!Μα 7 γάστρες???

Στο πατρικό μου και εμένα ενδεχομένως να υπάρχουν παππούτσια και ρούχα του Λυκείου αλλά όταν παντρέυτηκα πήρα μόνο όσα φορούσα και χρειαζόμουν.Από εκεί και μετά πετάω-δίνω κάθε φορά με την αλλαγή σεζόν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μπονζούρ αγάπες!!!

Λοιπόν, ένα-ένα τα θέματα:

1) Πάλι βροχή? Μήπως να με πιάσουν τα νεύρα μου? :rolleyes:Που ζω? Αθήνα ή Λονδίνο τελικά? Που είναι ο ήλιος ΟΕΟ?

2) Πήγα το φιογκάκι σχολείο και μόλις γύρισα από 3.... ναι, καλά διαβάσατε 3 διαφορετικά σουπερ μάρκετς (κυνήγι καλής τιμής... :mad: ).

3) Η κουζίνα μου είναι πάλι μπάχαλο. Χθες δούλευα μέχρι τις 22.00 το βράδυ και όταν γύρισα ήταν μια ευγενική προσφορά των αγοριών μου... Μήπως να προβώ σε... ωμότητες??? :lol::lol::lol:

4) Οι σακούλες του σούπερ παρατημένες μέσα στη μέση της κουζίνας.

5) Το τριανταφυλλί που "απαίτησε" ο λαός μπήκε στο site! Σας άρεσε? Γράψτε μου ε? Δεν φαίνεται τόσο έντονο στην φωτογραφία γμτ.. :( . Από κοντά είναι ακόμη πιο έντονο!!! ;)

Σας φιλώ και επανέρχομαι.... ;)

777885dugw57gt25.gif

Μπονζούρ αγάπες!!!

2) Πήγα το φιογκάκι σχολείο και μόλις γύρισα από 3.... ναι, καλά διαβάσατε 3 διαφορετικά σουπερ μάρκετς (κυνήγι καλής τιμής... :mad: ).

Καλημέρααααααααα . Κι εγώ το κάνω αυτό όταν βγω για ψώνια .

3) Η κουζίνα μου είναι πάλι μπάχαλο. Χθες δούλευα μέχρι τις 22.00 το βράδυ και όταν γύρισα ήταν μια ευγενική προσφορά των αγοριών μου... Μήπως να προβώ σε... ωμότητες??? :lol::lol::lol:

Δε σε φοβάμαι θα την αστράψεις στο πι και φι .

Και αυτές μαζί με την κουζίνα .

Φιλιά και σε σένα .

Μπονζούρ αγάπες!!!

Λοιπόν, ένα-ένα τα θέματα:

1) Πάλι βροχή? Μήπως να με πιάσουν τα νεύρα μου? :rolleyes:Που ζω? Αθήνα ή Λονδίνο τελικά? Που είναι ο ήλιος ΟΕΟ?

5) Το τριανταφυλλί που "απαίτησε" ο λαός μπήκε στο site! Σας άρεσε? Γράψτε μου ε? Δεν φαίνεται τόσο έντονο στην φωτογραφία γμτ.. :( . Από κοντά είναι ακόμη πιο έντονο!!! ;)

Mας φέρνεις την Άνοιξη,που θα πάει θα έρθει και με λιακάδες!Σούπερ το χρώμα!Αν και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα Χειμωνιάτικα χρώματα νομίζω το Σαββατοκύριακο θα βάλω και εγώ τα τριανταφυλλοκαρπουζί μου!!!Ζήλεψα λέμε!:tongue::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα και καλό μήνα! Άντε να μπαίνει η άνοιξη να κλείσουμε επιτέλους τα καλοριφέρ! Πιο πολλά θα δίνουμε για πετρέλαιο από ότι για ενοίκιο όπως πάει!

Λοιπόν, εγώ εχθές "ξεπατώθηκα" στις δουλειές....αλλά δεν τελείωσα! Δεν πειράζει, σήμερα έρχετε επιτέλους η μανούλα μου, οπότε έχω μία εβδομάδα μπροστά μου να κάνω ότι θέλω, χωρίς τον μικρό ανάμεσα στα πόδια μου συνέχεια!

Ειρήνη με κόλλησες! Λέω και εγώ να βάψω τα νύχια μου σήμερα (το παθαίνω 3-4 φορές το χρόνο)!

Επίσης εχθές (για πρώτη φορά στη ζωή μου), έκανα την πλύση με σόδα και ξύδι. Ευχαριστώ για το tip. Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μήπως μου δώσετε καμιά ιδέα. Όταν κάνει κρύο (πολύ κρύο) τα παραθυράκια που έχω στην τραπεζαρία ιδρώνουν και "κατρακυλάει" νερό στον τοίχο και μου τον λερώνει.

Α) Καμιά πατέντα για να μην ιδρώνουν υπάρχει?

Β) Πως καθαρίζετε τους τοίχους (αν υπάρχει δηλαδή τρόπος χωρίς κόπος)?

Λαέ μου!!!!!!!!! :tongue::lol::lol::lol::lol:

Αν κατέβεις για πρωθυπουργός θα έχεις ακόμη περισσότερο ... Και αν οι ιδέες σου είναι ίδιες με τις ιδέες σου για easy living τότε σίγουρα θα έχουμε ανάπτυξη!!!

Χαλοου φιλεναδες!!

Μιας και αργησε να ξυπνησει η μικρουλα[οριστε?] ξεκινησα να κανω τις λεγομενες αθορυβες δουλειες!:tongue:

Μεχρι τωρα λοιπον :

-μαζεψα οτι ξεμεινε απο χθες εδω κ εκει κ το εβαλα στη θεση του

-σκουπισα

-ξεσκονισα

-εβαλα τα πλυμενα πιατα απο χθες στο ντουλαπι

-τιναξα το ριχταρι κ το εβγαλα να λιαστει

-καθαρισα τον καναπε + πολυθρονα με βουρτσα

-τον καθαρισα επισης με ξυδι

-αλλαξα πετσετες

-επλυνα το στραγγιστηρι πιατων+μπιμπερο με σαπουνι + χλωρινη

-καθαρισα τους παγκους κ τα πλακακια της κουζινας με χλωρινη

-καθαρισα+γυαλισα εξωτερικα τον βραστηρα+καφετιερα+φουρνο μικροκυματων

τωρα πρεπει να πλυνω τα πιατα,να σφουγγαρισω,κ να καθαρισω το ενα το μπανιο..ξυπνησε ομως η μικρη οποτε.....

πεινασα κιολας!δεν ξερω κ τι να μαγειρεψω για το μεσημερι...:rolleyes:

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο μήπως μου δώσετε καμιά ιδέα. Όταν κάνει κρύο (πολύ κρύο) τα παραθυράκια που έχω στην τραπεζαρία ιδρώνουν και "κατρακυλάει" νερό στον τοίχο και μου τον λερώνει.

Α) Καμιά πατέντα για να μην ιδρώνουν υπάρχει?

Β) Πως καθαρίζετε τους τοίχους (αν υπάρχει δηλαδή τρόπος χωρίς κόπος)?

Αυτο το παθαινω καθε μερα!Μολις ξυπναμε παρατηρω οτι ειναι ετσι οπως λες το παραθυρο στο υπνοδωματιο.τρεχουν νερα κατω στο παρκε..δεν ξερω γιατι..υγρασια?:rolleyes:ανοιγω τα παραθυρα αμεσως κ στεγνωνουν σε λιγο.

Ειρηνη παω να δω το καινουργιο χρωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...